FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Euro 2012

«1789101125»
Dan2311.06.2012 11:11

Germania sau Olanda sunt, dupa parerea mea, favorite...desi inclin mai mult spre nemti .

Ronnie11.06.2012 11:12
e Gerrard capitan, stai calm, are totul sub control.

Tocmai de-aia ma tem. Gerrard capitan nu a fost in stare sa castige pe Anfield cu Norwich sau WBA, ce sa mai zici acum contra lui Benzema ?!

Arsenal1886Steaua194711.06.2012 14:13

Keep calm .. joaca A.O. Chamberlaine :D

Kellerman11.06.2012 16:45
Tocmai de-aia ma tem. Gerrard capitan nu a fost in stare sa castige pe Anfield cu Norwich sau WBA, ce sa mai zici acum contra lui Benzema ?!

Super centrare Steven Gerrard.

drvladyk11.06.2012 17:01

Pe ITv, la pauza l-au acuzat ca era prea retras la golul lui Nasri si de aia nu a avut timp sa intervina

Ronnie11.06.2012 17:14

Ofensiv e bun, defensiv e praf. Gerrard.

drvladyk11.06.2012 17:22

http://www.independent.co.uk/sport/footbal...nd-7836709.html

4. Could this have been avoided?

Easily. The Football Association could have told Hodgson Terry was unavailable. He has not been found guilty of anything but nor has Domenico Criscito, the Italian left-back who was dropped from their squad after being implicated in the latest match-fixing scandal. Terry's alleged offence is heard in a Magistrate's Court and carries a maximum punishment of a £2,500 fine, so it is not especially serious in the context of criminal law. However, the racial aspect of it is extremely embarrassing to the FA and sends out the wrong message. In the context of Euro 2012 it leaves the FA in an impossibly conflicted position should England's black players be abused by spectators. The FA would have been criticised for appearing to pre-judge the case but Terry would have had only himself to blame. The case should have been heard by now, it was the defence counsel which asked for it to be put back until after the football season had concluded. The FA may also have been criticised for interfering with team selection, but at times a governing body has to govern.

ebonyc11.06.2012 17:24

De unde a luat frate TVR comentatorul asta? A zis "n-a iesit afara", "mingia", "Anglia este asediata, la propriu!".

Stie el si ce i-a explicat Gerrard lui Henderson si ca era gol. :|

drvladyk11.06.2012 17:36

Las ca nici cu inglisu nu mi-e rusine, in traducere libera: " lui cole i-e frica sa puna piciorul caci stie ca acest arbitru ar pune-o direct pe pct cu var"... Ce nu le-a convenit la arbitru? Gasesc motive

south-side11.06.2012 17:43

Mda...Anglia-Franta. Am avut destule discutii contradictorii despre valoarea acestui campionat englez comparativ cu altele. Nu inteleg daca este atat de spectaculos ce naiba e echipa asta adunata pentru Euro. Sincer nu vad vreo idee, sa ma ierte Kellerman dar Gerrard e doar capitan si-atat. La creatie nu-i nimeni, e un fel de plesneala, arunc-o inainte ca poate poate. Cum naiba echipa acestui campionat spectaculos sa stea in faze fixe? Cum sa stai numai in Rooney, daca moare ala gata nu mai da nimeni gol, nu mai e nici o sansa? Cum sa-i convoci pe alde Carroll, ce naiba cauta Defoe ala pe banca cand trebuia sa fie in teren? De ce Chamberlain si nu Walcott de la inceput. Il mai auzi si pe comentator domne nu e Lampard,ba nene ala a imbatranit si el, daca se duce si ala pe gheata cine mai conduce jocul? Prea multe semne de intrebare...

Francezii nu-i suport dar par un lot alcatuit mai cu cap. Le lipseste un pic norocul si experienta dar mi se par ok.

Ronnie11.06.2012 17:43

Doua echipe modeste, un meci foarte slab. Nu cred ca vor trece ambele de grupe, poate chiar niciuna. Asadar, dupa ce am vazut in actiune Germania, Olanda, Portugalia, Spania, Italia si astazi Anglia, Franta, pronosticul meu este ca marea castigatoare se va decide intre Spania, Italia si Germania, in aceasta ordine.

drvladyk11.06.2012 17:46
Cine bos ? e Gerrard capitan, stai calm, are totul sub control.

http://www.youtube.com/watch?v=SKm5xQyD2vE...feature=related

ebonyc11.06.2012 17:48

Sunt dezamagit ca la francezi nu joaca Menez.

drvladyk11.06.2012 17:49
Mda...Anglia-Franta. Am avut destule discutii contradictorii despre valoarea acestui campionat englez comparativ cu altele. Nu inteleg daca este atat de spectaculos ce naiba e echipa asta adunata pentru Euro. Sincer nu vad vreo idee, sa ma ierte Kellerman dar Gerrard e doar capitan si-atat. La creatie nu-i nimeni, e un fel de plesneala, arunc-o inainte ca poate poate. Cum naiba echipa acestui campionat spectaculos sa stea in faze fixe? Cum sa stai numai in Rooney, daca moare ala gata nu mai da nimeni gol, nu mai e nici o sansa? Cum sa-i convoci pe alde Carroll, ce naiba cauta Defoe ala pe banca cand trebuia sa fie in teren? De ce Chamberlain si nu Walcott de la inceput. Il mai auzi si pe comentator domne nu e Lampard,ba nene ala a imbatranit si el, daca se duce si ala pe gheata cine mai conduce jocul? Prea multe semne de intrebare...

Francezii nu-i suport dar par un lot alcatuit mai cu cap. Le lipseste un pic norocul si experienta dar mi se par ok.

Pai daca zic ca ala e un mosneag retardat care a stiu sa convoace numai de la "piscina ficatului" zice lumea ca-s nebun. NA dovada, rusii, croatii, pana si grecii au aratat mai bine decat mascaricii astia

drvladyk11.06.2012 19:35

de departe mult mai frumos al doilea meci decat minunatul de mai devreme...

Kellerman11.06.2012 19:51
Pai daca zic ca ala e un mosneag retardat care a stiu sa convoace numai de la "piscina ficatului" zice lumea ca-s nebun. NA dovada, rusii, croatii, pana si grecii au aratat mai bine decat mascaricii astia

Au jucat doar doi jucatori de la piscina de ficati. Cel mai bun mijlocas din lume si Glen Johnson. A intrat si Hendo pe final.

red&blue_boy11.06.2012 20:22

Ce ma bucura golurile date de Shevchenko !!! Un jucator terminat pentru multi, dar care iata ca mai are cate o sclipire. :)

Am avut destule discutii contradictorii despre valoarea acestui campionat englez comparativ cu altele. Nu inteleg daca este atat de spectaculos ce naiba e echipa asta adunata pentru Euro.

Campionatul englez e spectaculos si valoros in primul rand prin strainii care activeaza acolo, adusi pe bani frumosi. E mai greu cand vine vorba de nationala, cand multe dintre echipele lor de top au un prim 11 dominat de straini.

razvani11.06.2012 20:31

Legat de Premier League: da, este cel mai spectaculos campionat (si posibil si cel mai valoros in medie, avand in vedere rezultatele europene ale mai multor echipe in ultimii 5-6 ani). De ce echipa Angliei e slaba: aparte de selectie proasta si lipsuri, prin faptul ca spectaculozitatea Premier e data de infuzia de jucatori straini (si britanici ne-englezi, ca mai sunt si din aia unii valorosi). Ce echipa din primele 5-6 din Premier in prezent poate da cat de cat un nucleu de jucatori legati intre ei pentru nationala? Niciuna. In schimb, ca sa dau ex. cele trei mari favorite Spania, Germania si Italia, fiecare are o echipa (sau maxim doua) care predomina cu cate 5-6 jucatori in echipa: Spania--Barça (si partial Real Madrid), Germania--Bayern, Italia--Juventus. Faptul ca un anumit grup de jucatori joaca in mod constant impreuna e important pentru o nationala. Daca mai punem si ca exista absente si ca englezii au mai multe meciuri in toate competitiile decat ceilalti (deci oboseala extra) aveti raspunsul de ce cel mai spectaculos si (posibil) puternic campionat da o nationala de un nivel de pluton.

Favorite: sper si doresc sa castige din nou Spania (locuiesc aici si ma simt f bine), ca echipe bune am vazut si Italia, Germania (f solida, nu e important spectacolul) si.... eu nu as neglija Rusia care are o echipa remarcabila.

Ronnie11.06.2012 21:09

Anglia are super jucatori dar are un antrenor de toata jena la acest Euro. Pai numai fara sa ma gandesc prea mult iti enumar un 11 perfect pentru o campioana europeana: Hart, Jhonson/Jones, Ferdinand, Terry, Cole, Lennon/Walcott, Gerrard, Wilshere, Lampard, Young, Rooney. Sau in sistemul 4-4-2 care-l joaca acum scoti unul dintre Gerrard sau Lampard si joci neaparat cu Bent, un super atacant.

Da' cand vezi Downing, Caroll, Welbeck...

ps: sunt obosit si ametit, nu mai caut pe google cum se scriu numele unor jucatori care i-as baga da' nu stiu cum se scriu. exemplu ala care a fost azi titular pe stanga de la arsenal.

gio_stgloria11.06.2012 21:19

Ala e Chamberlain.

Franta a jucat bine , cred si eu ca voua vi s-a parut ca a jucat prost cu o Anglie care s-a aparat supranumeric si tragea de timp. Alou Diarra a fost magnific, daca reusea sa dea si gol era jucatorul meciului. A recuperat , a facut si faza de atac , a fost complet.

Uraina - Suedia = Shevchenko, singurul reprezentant de pe teren al fotbalului adevarat, se bucura la final ca un copil.

*Alecs*11.06.2012 21:21
Legat de Premier League: da, este cel mai spectaculos campionat (si posibil si cel mai valoros in medie, avand in vedere rezultatele europene ale mai multor echipe in ultimii 5-6 ani). De ce echipa Angliei e slaba: aparte de selectie proasta si lipsuri, prin faptul ca spectaculozitatea Premier e data de infuzia de jucatori straini (si britanici ne-englezi, ca mai sunt si din aia unii valorosi). Ce echipa din primele 5-6 din Premier in prezent poate da cat de cat un nucleu de jucatori legati intre ei pentru nationala? Niciuna. In schimb, ca sa dau ex. cele trei mari favorite Spania, Germania si Italia, fiecare are o echipa (sau maxim doua) care predomina cu cate 5-6 jucatori in echipa: Spania--Barça (si partial Real Madrid), Germania--Bayern, Italia--Juventus. Faptul ca un anumit grup de jucatori joaca in mod constant impreuna e important pentru o nationala. Daca mai punem si ca exista absente si ca englezii au mai multe meciuri in toate competitiile decat ceilalti (deci oboseala extra) aveti raspunsul de ce cel mai spectaculos si (posibil) puternic campionat da o nationala de un nivel de pluton.

Corecta observatia.

Cand ai cel mai bun campionat din lume, logic ca exista si un numar mai mare de echipe valoroase cu valori apropiate si prin urmare jucatorii de la nationala provin din mai multe parti.

Spre exemplu, echipa Angliei a aratat astfel:

Man City - Liverpool, Man City, Chelsea, Chelsea - Man City, Tottenham, Liverpool, Arsenal - Man United - Man United

Man City (3), Man United (2), Chelsea (2), Liverpool (2), Arsenal (1), Tottenham (1)

In timp ce Spania:

Real - Real, Real, Barca, Valencia(viitor Barca) - Barca, Real, Barca - Man City, Barca, Barca

Barca (5), Real (4), Valencia (1), Man City (1)

si Germania:

Bayern - Bayern, Dortmund, Bayern, Bayern - Real, Bayern - Bayern, Real, Koln(acum Arsenal) - Bayern

Bayern (7), Real (2), Dortmund (1), Koln (1)

In plus, de la englezi nu stiu ce asteptari mari in privinta jocului, pentru ca ei mai mereu au fost asa rigizi, pragmatici, nu tin mult de balon. Iar ei n-au mai avut un antrenor pe masura si o echipa frumoasa de la Glenn Hoddle si Euro 96. Keegan dezastru, Eriksson a venit sa le ia banul, pe McClaren l-am facut noi mare, Capello e antrenor tare dar stilul sau nu e potrivit Angliei si trebuia concediat dupa CM 2010. Si acum de la Hodgson ce sa ceri...selectie proasta, ghinion cu accidentarile si prostia lui Rooney. Cred ca nici jumate din echipa de azi nu ar fi titulari in mod normal.

gio_stgloria11.06.2012 22:27
556380_345261598878639_1559511782_n.jpg
Stryker11.06.2012 22:47

Anglia ca de obicei supraevaluata si plictisitoare, daca trec de grupe e mare minune.

Franta are al patrulea lot ca valoare de la acest european si cred ca daca joaca la adevarata valoare si au si un pic de noroc, pot forta chiar o semifinala, in cazul in care evita Spania in sferturi, bineinteles.

Cel mai bun fotbal dupa acesta prima serie de meciuri din grupe, l-au jucat in mod surpinzator Rusia, daca continua asa, pot face cu usurinta 9 puncte in grupa si pot pune probleme reale in sferturi.

Cea mai slaba a fost Irlanda, "baietii verzi" au sanse mari sa nu scoata niciun punct la acest turneu, poate un punct surpriza cu Italia in cel mai bun caz.

Cea mai mare dezamagire sunt clar olandezii, desi, poate meritau macar un egal cu danezii, cand au avut un penalty necordat. Batavii au jucat foarte slab si, daca continua in aceeasi maniera, e clar ca nu au vreo sansa sa scoata mai mult de doua puncte cu Germania si Portugalia.

Competitia se anunta in continuare interesanta, cu siguranta vor mai fi si alte rezultate suprinzatoare pana la final.

south-side12.06.2012 03:04

Pai aici vroiam sa ajung cu explicatia: valoarea campionatului asta e data de straini mai mult. S-au dus vremurile in care baietii puteau baga pe teren o nationala de valoare cum faceau in tineretea noastra.

P.S. Sheva nu te-am inghitit nicodata pentru ca jucai la diavolul ala obosit dar ai dat o lectie aseara. Sincere felicitari...

red&blue_boy12.06.2012 04:22
Anglia are super jucatori dar are un antrenor de toata jena la acest Euro.

Cam tot timpul se spunea asta, ca au echipa, ca fac...Nu stiu, ma indoiesc ca tot timpul antrenorul a fost hiba...

P.S. Sheva nu te-am inghitit nicodata pentru ca jucai la diavolul ala obosit dar ai dat o lectie aseara. Sincere felicitari...

Hai ca juca bine la obositii aia, de cand a ajuns la albastrii s-a taiat. :)

Oricum, e printre cei mai buni atacanti din istoria recenta.

«1789101125»