A avut noroc arbitrul ca au avut grecii cu ei binecunoscuta lor atitudine. Sau poate n-a avut noroc, poate asa avea recomandari. Pacat ca n-a castigat Grecia, nu suport sa vad greseli la nivelul asta.
Mother Russia ii bate pe cehi.
A avut noroc arbitrul ca au avut grecii cu ei binecunoscuta lor atitudine. Sau poate n-a avut noroc, poate asa avea recomandari. Pacat ca n-a castigat Grecia, nu suport sa vad greseli la nivelul asta.
Mother Russia ii bate pe cehi.
Mama, Grecia asta-i antipatica rau, nu tu o faza frumoasa. Si toti jucatorii urati cu spume, probabil echipa cu cei mai multi burlaci de la Euro.
Crestinismul nu mai are nevoie sa-l astepte pe Iisus, s-a reincarnat in Samaras.
Gio poti spune ca s-a facut dreptate cand da in compensatie, dar penalty-ul grecilor a fost superclar fata de acel mizerabil cart rosu ce a avantajat mizerabilii polonezi
PS scuze dar nu ii suport pe astia, is precum kellerman cu bozgorii
Mama, Grecia asta-i antipatica rau, nu tu o faza frumoasa. Si toti jucatorii urati cu spume, probabil echipa cu cei mai multi burlaci de la Euro.
Crestinismul nu mai are nevoie sa-l astepte pe Iisus, s-a reincarnat in Samaras.
Da ce p mea ma, euro e concurs de frumusete?
Ma bucur ca macar aici la Euro s-a recunoscut ca arbitrii spanioli sunt jegosi. Ca atunci cand vine vorba de Real sau Barca...sunt sfinti!
Mult entuziasm si joc direct, polonezii ar fi trebuit sa inchida meciul cand au avut ocazia. Apoi s-au taiat. Grecii cu acelasi eroism cunoscut...zeul reincarnat in Salpingidis.
Las-o dreacu' ca n-am vazut in viata mea atatea uratanii in aceiasi echipa.
Mai lipsea sa vina si asta

noroc ca n-are pasaport britanic, ca il lua senilul ala retardat in selectionata merseyside
Un link cu comentariu in romana aveti si voi ?
nu ![]()
http://static.mediadirect.ro/mediacenter-c...p;autoplay=true
daca nu merge din prima dati un refresh
in sfarsit, ms gio, javrele de la tvr la fiecare link imi baga cate un download pe gat
Saraciilor, aici merge perfect si e si comentariul celor de la TVR.
Dupa cum spuneam, cu atacul acesta, Rusia ii calca in picioare pe colegii de grupa.
O sa fie o grupa interesanta ... chiar daca nu sunt super forte pe acolo
Saracul Cech, fara Terry, Luiz sau Ivanovic in fata nu mai face nici el minuni. I-au dat rusii de l-au julit ! ![]()
Sper sa n-aiba probleme Rusia in grupa asta.
Ce-a crescut si Dzagoev asta...
Ce-a crescut si Dzagoev asta...
Da ce sut a dat Pavlyuchenko ![]()
Daca te iei dupa comentatori e liniste si pace la Euro.
Daca nu te iei dupa ei :
Dupa cum am mai zis si la Euro 2008 si CM 2010, Portugalia va fi noua campioana. A 3a oara-i cu noroc.
Ce ma ? aia nici nu ies din grupe prietene. Daca pana si Grecii s-au pisat de doua ori pe ei cand au luat Euro...
Nu castiga Cristinel Euro... e prea grea grupa ... i-au ars turcii ...dar olandezii sau nemtii...
Le-o da bini di tat Danemarca, haha.
Olanda un fel de Bayern in finala Champions League. Cu toate astea, Danemarca nu a aratat a Chelsea, ba chiar au jucat frumos. Bravo lor .
Ce ma oftica antrenorii astia care odata lasati in functie pentru mult timp, incep sa creada ca au descoperit cusatura in balonul de joc...
Pare-se ca Low nu va folosi jucatori de la campioana ultimilor doi ani, Borussia Dortmund. Eu pentru entuziasmul tinerilor mi-as fi dorit sa castige Germania, de altfel asa am si votat.
4-2-3-1-- Manuel Neuer, Jerome Boateng, Per Mertesacker, Holger Badstuber, Philipp Lahm Sami Khedira, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller, Mesut Ozil, Lukas Podolski, Miroslav Klose
4-1-2-3 -- Rui Patricio, Joao Pereira, Pepe, Bruno Alves, Fabio Coentrao, Miguel Veloso, Joao Moutinho, Raul Meireles, Nani, Helder Postiga, Cristiano Ronaldo
Cum dom'le sa nu joci cu Hummels, Gotze si Reus dupa ce ambele Borussia s-au usurat grav pe Bayern Munchen? Ca sa nu mai zic ca nu l-ar trimite pe Mario Gomez, cel mai bun marcator al Germaniei din ultimii ani, sigur, daca nu tinem cont de ultimul sezon, cand a fost intrecut de olandezul Huntelaar.
Cu fundasi ca ''fiul lui Mertesacker'' cred ca se antrena Cristiano Ronaldo cand era minor.
Pe banca mai erau Luuk de Jong, Narsingh. Nu mai zic ca nu l-a chemat la nationala pe Siem de Jong, foarte bun mijlocas la Ajax, despre care stiu ca are nationalitatea olandeza, dar nici pe golgeterul campionatului intern...
P.S.: Un stream bun?!
Meritau cel putin un egal portughezii ...
Olanda s-a taiat de la inceput, nu imi venea sa cred ca pierde cu Danemarca...