FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Euro 2012

«191011121325»
red&blue_boy13.06.2012 19:41

Nici eu nu-i vad in stare pe olandezi sa castige cu Portugalia.

Cam la orice turneu trebuie sa fie si o deceptie dintre echipele cele mari .Se pare ca acum e Olanda. Daca nu se baga in hora si Anglia. :)

Alexandru H.13.06.2012 19:42

Ar trebui sa-l bage pe Gotze in locul lui Podolski. E cam mana moarta azi...

red&blue_boy13.06.2012 19:44
Ar trebui sa-l bage pe Gotze in locul lui Podolski. E cam mana moarta azi...

Podolski nu mi se mai pare acelasi jucator din perioada Bayern.

Puteau juca in locul lui Gotze sau Reus.

Arsenal1886Steaua194713.06.2012 19:48

Anglia nu stiu daca mai poate intra la categoria deceptii...ei cam demult nu au mai facut ceva la un turneu final...fie el mondial sau european.

Ronnie13.06.2012 19:50

Sneijder e cel mai slab om de pe teren.

Arsenal1886Steaua194713.06.2012 19:52

La mare concurenta cu Robben.

Alexandru H.13.06.2012 19:54
Nu e eliminata de tot Olanda. Daca Germania bate pe Danemarca iar Olanda pe Portugalia, echipele de pe locurile 2-4 vor avea cate 3 puncte fiecare. Si cum meciurile directe nu pot oferi o castigatoare (Danemarca a batut Olanda care a batut Portugalia care a batut Danemarca), se merge la golaveraj. Pentru Olanda va fi cel mai greu, pentru ca va trebui sa bata pe Portugalia la cel putin 3 goluri diferenta (asta daca se pastreaza scorul din aceasta seara).

Personal as prefera ca Olanda sa bata pe Portugalia iar Germania sa faca egal cu Danemarca. Nu am chef sa-i vad pe portughezi in sferturi...

M-am inselat. Golaverajul conteaza doar in meciurile directe. Deci poate sa piarda Olanda azi cu 5-0, ca nu va conta. Daca va bate pe Portugalia (conform ipotezei) la 1-0, clasamentul va arata asa (luam in considerare doar golurile marcate in meciurile directe):

Portugalia 3 puncte 3-3

Danemarca 3 puncte 3-3

Olanda 3 puncte 1-1

Diferenta de goluri fiind zero la toate trei, se va trece la numarul de goluri marcate. Aici Danemarca si Portugalia sunt la egalitate. Deci se va trece la locul in clasamentul UEFA (unde probabil Portugalia e mai sus).

Deci Olanda are nevoie de o victorie la 2 goluri in urmatorul meci pentru a se califica (in cazul in care Danemarca pierde cu Germania, desigur)...

Arsenal1886Steaua194713.06.2012 19:56

Nu bate Olanda pe Portugalia niciodata daca joaca in stilul asta si atunci...

blindica13.06.2012 20:00

Comentatorul tocmai a spus ca van Bommel a jucat la Internazionale in sezonul trecut. :))

Nu mai intreb cine-i plateste p-astia, am raspunsul: noi! :no:

Arsenal1886Steaua194713.06.2012 20:06

Tunarul se cunoaste dupa gol :D

Ronnie13.06.2012 20:07

Daca bate Olanda cu 3-2 si in ultimele 2 meciuri din grupa vor fi rezultate similare de egalitate atunci va las pe voi sa faceti un calcul si sa vedeti cine merge mai departe. :D

blindica13.06.2012 20:13

M-a innebunit Low, imi scoate si mai mult par alb. Intra Kroos, cum sa-l bagi pe Kroos...

Dau un telefon sa intre Gotze, nu se mai poate asa ceva.

Arsenal1886Steaua194713.06.2012 20:27

A facut si Huntelaar rahatu' praf..ca tot zicea lumea ca nu il baga in teren...

blindica13.06.2012 20:39

Da, am zis eu, lumea. Pai cu ce chef sa mai intri pe teren in conditiile date, cand el cred ca nici nu-si punea problema sa nu fie titular...

Cred ca la pauza cand le dadea Marwijk sfaturi, vorbea mai mult cu peretii. In ochii mei, daca as fi in locul lui Huntelaar, Marwijk n-ar mai avea vreo valoare.

Ala il baga pe Kuyt, ma, care face transferul retragerii sale din fotbalul constant profesionist, cel putin la nivel teoretic, pentru ca L'Pool a fost praf, dar totusi Marwijk il trimite pe teren.

*Alecs*13.06.2012 21:05

Welbeck e tanar, are timp sa creasca la United langa Rooney. E valabil si pentru nationala. Pe altcineva nici n-avea pe cine sa bage. Carroll? Asta nici nu stiu ce cauta la CE. Defoe? S-a cam dus vremea lui de titular pana si la Tottenham.

Robben cred ca e cel mai previzibil jucator de atac. Stie doar o fenta. Piciorul drept l-a folosit vreodata? Plus ca e foarte incapatanat si individualist. Nu stiu daca a auzit de termenul "echipa".

Arsenal1886Steaua194713.06.2012 21:12

Nu cred ca e o scuza ca nu a fost titular..un jucator profesionist intra dadea o boaba si ii arata antrenorului ca a gresit ca nu l-a bagat din prima...

blindica13.06.2012 21:37
Robben cred ca e cel mai previzibil jucator de atac. Stie doar o fenta. Piciorul drept l-a folosit vreodata? Plus ca e foarte incapatanat si individualist. Nu stiu daca a auzit de termenul "echipa".

Bine punctat! e chiar trist ca doar fenta aceea o face, acum cativa ani mai mergea...

Ce ziceti, daca nu se califica Olanda, e terminata treaba la nationala pentru Robben si Sneijder?

Practic, la Mondialul din Brazilia ambii ar avea 30-31 de ani, van der Vaart 31-32 ani, Huntelaar si Van Persie 30 de ani, Kuyt 33 de ani.

Eu stiu ca astea nu-s varste de pensionari decat in mintea lui G.B., dar totusi intreb...

Nu cred ca e o scuza ca nu a fost titular..un jucator profesionist intra dadea o boaba si ii arata antrenorului ca a gresit ca nu l-a bagat din prima...

Sigur ca daca ne raportam strict la fotbal, tu ai dreptatea de partea ta. Da`astia sunt si ei oameni. Van Persie a dat doar 1 gol si ratat ceva in ambele meciuri jucate.

Fac o mica paranteza, as vrea sa va intreb ce parere aveti despre jucatorii rusi?

Majoritatea activeaza la cluburi din Rusia, dar de ce credeti ca o fac:

- inconstanta la nivelul cerut in Occident

- salariile din tara natala sunt la fel de competitive

- mi se pare mie sau nu sunt controale antidopping in Rusia?

- sunt ai dracului de patrioti? :thumbsup:

razvani13.06.2012 21:48

Jocul Olandei este unul foarte slab, imi aduce aminte de nationala Romaniei (om fi noi patrioti dar realist vorbind nationala noastra joaca foarte rau; si Olanda similar). Nu au mijloc, 2-3 individualitati care nu fac nimic fara sprijin din spate, o echipa dezarticulata (si, imi permit sa spun, un antrenor slab si fara reactie). Pacat, ca in general formeaza o echipa frumoasa dar nu in acest campionat. Acum dupa aspectul jocului, parca as dori ca alaturi de Germania sa mearga Danemarca, macar se vede ca lupta cat pot ca sa isi depaseasca conditia de outsideri; poate le fac nemtii "cadou" un egal jucand mai relaxati (ca in conditii normale de combativitate maxima ii bat si pe danezi).

Cat despre alte mesaje, sunt trist sa vad atatea mesaje de ura etnica si rasiala complet nejustificate (fata de polonezi, rusi, negri etc.), mi se par condamnabile (nici noua nu ne place ca alti europeni sa vorbeasca la fel sau mai rau despre noi). Ca sa fim respectati, trebuie sa invatam sa respectam la randul nostru.

Pt maine mi-ar placea un egal Croatia-Italia (si desigur victoria Spaniei).

blindica13.06.2012 21:55

razvani, multumim pentru idei!

Dupa cum bine a remarcat si colegul de mai sus, au fost niste mesaje care nu prea au treaba cu fotbalul.

Va rugam sa incercati sa postati mai multe idei, pareri sau date despre latura sportiva a competitiei, altfel comentariile de acel gen vor disparea.

Referitor la Grupa C, imi doresc inca o victorie croata si am parerea ca Spania ar trebui sa inceapa meciul cu un varf, oricare din ei pentru binele spectacolului, eu l-as prefera pe Llorente.

razvani13.06.2012 22:08

Llorente nu e un jucator care sa se integreze in jocul de pase obisnuit al Spaniei, el e mai mult pivot si Spania nu joaca asa. Adevarul e ca niciunul din atacantii spanioli autentici nu imi inspira maxima incredere, dar cum nici fara atacant deloc nu se cade (s-a vazut in meciul cu Italia), totusi as zice ca Torres (cu toata lipsa de forma si ratarile) se include mai bine in profilul respectiv. Mare pacat ca nu a fost luat Adrián López de la Atlético, parerea mea e ca el se integra cel mai bine in acest stil de joc. Aici cel putin, lumea deplange faptul ca Adrián si Soldado nu au fost luati in lot.

Stryker13.06.2012 23:15

Germania e prima echipa calificata in semifinale, nu vad cine poate sa-i incurce in sferturi, atat Polonia cat si Cehia nu pot emite pretentii, spun Polonia si Cehia, pentru ca rusii in mod normal vor bate pe Grecia.

In orice caz, a mai remarcat cineva ca pana acum nu a iesit niciun 0-0 ?

andyzagora197714.06.2012 00:18
Decizie soc luată de UEFA! Rusia, terminată din cauza fanilor! Sanctiune fară precedent: -6 puncte. Rusia poate fi OUT de la Euro

UEFA a decis astazi să sactioneze drastic Rusia, după incidentele provocate de fanii lui Arsavin si Compania la Euro 2012, in ziua meciului cu Cehia.

OUT DE LA EURO?

Forul euopean a hotarat ca Federatia Rusă de Fotbal să fie amendată cu 120.000 de euro, dar si o penalitate de 6 puncte ce poate fi aplicată pană la finalul campaniei de calificare la Campionatul European din 2016. Rusii rasuflă deocamdată usurati, deoarece sanctiunea e "cu suspendare" si se va activa doar dacă fanii Rusiei recidiveaza

Astfel, Rusia poate pierde 6 puncte acum, la Euro 2012, in campania de calificare pentru CM 2014, la turneul final CM 2014 sau in campania de calificare pentru Euro 2016, dacă fanii vor recidiva.

O astfel de sanctiune e una fară precedent in istoria fotbalului european. Rusia are trei zile la dispozitie pentru a face apel, dar e greu de crezut că UEFA va da inapoi.

Totusi, tinand cont de modul in care s-au comportat fanii Rusiei in Polonia, e greu de crezut că acestia vor putea fi tinuti in frau pană la finalul Euro 2012. Mai mult, se poate ca Rusia să primească direct sanctiunea cu "executare", după ce UEFA va analiza si evenimentele petrecute inainte, in timpul si după meciul cu Polonia, al doilea din faza grupelor.

UEFA a deschis, sambata o procedură disciplinară impotriva Rusiei, din cauza comportamentului fanilor la meciul cu Cehia, scor 4-1, disputat la Wroclaw, in grupa A de la Campionatului European. În urma vizionarii imaginilor de la partida de vineri, s-a constatat că suporterii rusi au avut un comportament necorespunzator, au aruncat cu diverse obiecte si au desfășurat bannere interzise.

prosport.

________

In caz de asa ceva , multa moie UEFA. Ce treaba au ultrasii cu puntele obtinute cu sudoare de catre jucatorii rusi ?

corect. aici iti dau dreptate suta la suta! apropo.....sper ca observi ca nu am mai folosit caps lock.

gio_stgloria14.06.2012 01:32

Germania spre titlul european , completa din poarta pana in atac. Cel mai omogen lot, cel mai inspirat si in forma atacant (Gomez).

Spania, nu ma pronunt, in orice caz mie nu-mi place. Ia-ti-o tie , da-mi-o mie e in floare inca la ei si am o vaga impresie ca ulciorul nu mai merge si anul asta la apa.

Olanda. Pana acum era una dintre favoritele multora, acum e o cizma. Probabil ca daca intrau ocaziile cu Danemarca alta era situatia. Fotbalul si marea performanta se bazeaza deseori pe noroc, il ai esti cel mai bun , nu-l ai esti tarat in noroi.

Anglia . Praf , pulbere. S-au aparat mai rau ca irlandezii cu Franta, doar ca lor le-a si iesit. Daca erau vreo tarisoara fara sanse i-as fi laudat, asa nu le inteleg pretentiile.

Franta mi se pare ca poate sa ajunga departe. Tot ce conteaza este ca Ribery sa intre in joc si Benzema sa fie servit mai bine.

La Italia imi doresc sa-l vad pe Cassano pe banca si pe Di Natale titular. Totusi nu le acord sanse prea mari.

Din ce-am vazut pana acum mi-au placut Germania si Franta. Rusia a avut meciuri cu echipe mici , Croatia la fel, Italia a jucat impotriva unei echipe ce practica un joc ce le convine.

Nu stiu si nu am acum rabdare sa calculez unde s-ar intalni Germania si Franta , dar eu mizez pe ele in lupta pentru trofeu.

red&blue_boy14.06.2012 04:19

Pana acum, Germania a aratat ca e cea mai indreptatita sa spere la titlu.

Ce ziceti, daca nu se califica Olanda, e terminata treaba la nationala pentru Robben si Sneijder?

Practic, la Mondialul din Brazilia ambii ar avea 30-31 de ani, van der Vaart 31-32 ani, Huntelaar si Van Persie 30 de ani, Kuyt 33 de ani.

Nu cred.

Ei o sa joace tot la un nivel inalt si pana atunci, la echipe cu nume, iar nu cred ca Olanda isi va permite sa nu-i cheme. Acum nu stiu daca pe toti, poate pe Kuyt eventual sa nu-l cheme.

Bine, acum conteaza si ce vine din urma, daca explodeaza ceva jucatori tineri pe posturile lor...

Desi, si atunci au sanse mari sa fie in lot "batraneii", chiar daca nu neaparat titulari.

Fac o mica paranteza, as vrea sa va intreb ce parere aveti despre jucatorii rusi?

Majoritatea activeaza la cluburi din Rusia, dar de ce credeti ca o fac:

- inconstanta la nivelul cerut in Occident

- salariile din tara natala sunt la fel de competitive

- mi se pare mie sau nu sunt controale antidopping in Rusia?

- sunt ai dracului de patrioti? :thumbsup:

Rusii au la ora actuala cativa jucatori la care noi doar visam.

In Rusia se pare ca nu-s vorbe goale ca e un campionat puternic. Se mai vede asta si prin cupele europene.

Si chestia interesanta e ca au si straini adusi pe bani frumosi, dar vad ca au si o arie proprie de selectie generoasa.

Jucatorii nu pleaca asa repede de la ei pentru ca probabil vad ca pot face performanta si din campionatul national. Apoi, cred ca au salarii generoase, chiar daca nu or fi ele la nivelul unora din Vest.

Pana la urma, ma gandesc ca multi dintre ei sunt si patrioti. :)

La Italia imi doresc sa-l vad pe Cassano pe banca si pe Di Natale titular.

Mai bine Balotelli pe banca. :)

south-side14.06.2012 05:15

http://www.gsp.ro/international/euro-2012/...ine-339042.html

"Știti unde era Messi acum un an, intr-o competitie asemanatoare pe continentul lui? Atunci era eliminat, desi juca acasa Cred că e mai rau. Eu sunt fericit să fiu la Euro.

Cam astea se intampla cand gelul iti ataca si ultima farama de ratiune. Cum sa fi atat de imbecil sa te compari cu un jucator si mai mult sa apreciezi ca tu inca mai esti la turneu da ala anu trecut nu. Cuuumm ???

Aia care sunteti fanii acestei mizerii nu stiu cum il suportati...

«191011121325»