FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Euro 2012

«1101112131425»
Alexandru H.14.06.2012 06:19
http://www.gsp.ro/international/euro-2012/...ine-339042.html

"ȘTiti unde era Messi acum un an, intr-o competitie asemanatoare pe continentul lui? Atunci era eliminat, desi juca acasa Cred că e mai rau. Eu sunt fericit să fiu la Euro.

Cam astea se intampla cand gelul iti ataca si ultima farama de ratiune. Cum sa fi atat de imbecil sa te compari cu un jucator si mai mult sa apreciezi ca tu inca mai esti la turneu da ala anu trecut nu. Cuuumm ???

Aia care sunteti fanii acestei mizerii nu stiu cum il suportati...

Asa incepe declinul. Cand nu-ti mai vezi de jocul tau pentru ca te obsedeaza altcineva.

ebonyc14.06.2012 07:51
Llorente nu e un jucator care sa se integreze in jocul de pase obisnuit al Spaniei, el e mai mult pivot si Spania nu joaca asa. Adevarul e ca niciunul din atacantii spanioli autentici nu imi inspira maxima incredere, dar cum nici fara atacant deloc nu se cade (s-a vazut in meciul cu Italia), totusi as zice ca Torres (cu toata lipsa de forma si ratarile) se include mai bine in profilul respectiv. Mare pacat ca nu a fost luat Adrián López de la Atlético, parerea mea e ca el se integra cel mai bine in acest stil de joc. Aici cel putin, lumea deplange faptul ca Adrián si Soldado nu au fost luati in lot.

La Spania e valabil ce-am zis si la Barca: e greu fara Villa.

blindica14.06.2012 09:05
Llorente nu e un jucator care sa se integreze in jocul de pase obisnuit al Spaniei, el e mai mult pivot si Spania nu joaca asa. Adevarul e ca niciunul din atacantii spanioli autentici nu imi inspira maxima incredere, dar cum nici fara atacant deloc nu se cade (s-a vazut in meciul cu Italia), totusi as zice ca Torres (cu toata lipsa de forma si ratarile) se include mai bine in profilul respectiv. Mare pacat ca nu a fost luat Adrián López de la Atlético, parerea mea e ca el se integra cel mai bine in acest stil de joc. Aici cel putin, lumea deplange faptul ca Adrián si Soldado nu au fost luati in lot.

Ma gandeam la Llorente ca fiind un posibil finalizator, mai ales ca Spania doreste sa intre cu mingea in careu/poarta. Din ce stiam, Llorente a marcat numai goluri din actiune in sezonul trecut. Nu te contrazic cu Torres titular, totusi.

Cativa selectioneri si-au cam facut de cap la acest turneu, sunt curios daca le iese. Daca nu iese treaba, cred ca vor pleca unul dupa altul. Ma gandesc aici la van Marwijk, Hodgson, Low, del Bosque...

gio_stgloria14.06.2012 09:17

Daca vrea sa invinga Spania trebuie sa introduca in primul 11 pe oricare dintre atacantii pe care ii are pe banca.

red&blue_boy14.06.2012 09:39

Spaniei ii lipseste un Messi .

Sau lui Messi ii lipseste o nationala gen Spania?... :)

Ronnie14.06.2012 09:50

Spaniei ii lipseste un Welbeck :D

gio_stgloria14.06.2012 10:25
Spaniei ii lipseste un Welbeck :D

sau Welbeck :))

ebonyc14.06.2012 12:10
sau Welbeck :))

Sau doi Uelbeci!

RedScorpyON14.06.2012 14:26

Daca Spania vrea sa castige, trebuie sa vorbeasca la FIFA sa-i lase sa-l naturaizeze pe viitorul balon de aur al galaxiei, Wlebeck :))))

Nu am vazut meciul trecut al Spaniei, dar stiu cum joaca. E foarte posibil sa ajunga iar in finala si sa si castige. Singura echipa care poate sa-i faca ceva Spaniei, e Germania, care nu mai e ca la mondial, jucatorii sunt mult mai maturi. Toti pustii aia au jucat niste finale, au iesit campioni etc. Deci s-au maturizat sportiv. Sincer, din ce-am vazut pana acum, Germania e favorita clara. Olanda joaca prea prost, desi eu cred ca se vor califica, pentru ca Portugalia e echipe slaba cu un Ronaldo preocupat sa ii stea freza bine si sa mai zica ceva rau de Messi. Cu Italia, Anglia, Franta

surprinzator de slabe, sunt chiar curios ce echipa se mai arata. Probabil ca toate astea se datoreaza campionatelor foarte lungi si incarcate ale vesticilor.

Ronnie14.06.2012 14:34

@RedScorpyON

N-ai vazut meciul Spaniei dar zici ca Italia te-a suprins neplacut. :D

Italia mi s-a parut foarte buna in prima etapa, dupa Germania poate cea mai pregatita sa atace finala. Au si sistemul ala ciudat cu 3 fundasi centrali.

gio_stgloria14.06.2012 14:55

Eu cred ca a fost contratactica, au vrut sa aglomereze mijlocul, de aceea au jucat cu 3 fundasi. Nu cred ca vor face la fel si azi.

LE: am vazut primul 11 , joaca la fel.

Arsenal1886Steaua194714.06.2012 15:20

Si eu am ramas surprins de Italia..abia astept sa inceapa meciul cu Croatia... cred ca aici se decide cea de-a 2a echipa care merge alaturi de Spania in sferturi.

drvladyk14.06.2012 17:31

Si mai prinde baiatu un x.... Ziceti ce vreti, mie mi se par tari croatii, s-ar putea sa nu ia gol in urmatorul daca vor vrea spaniolii sa intre cu mingea la picior in plasa.

PS si lasand la o parte exagerarile, pe Welbeck l-am vazut pe viu de cateva ori si imi place f mult cum controleaza mingea, parca i se lipeste de picior uneori... Poate sa mai creasca baiatul, are si plasament, cel putin asa mi s-a parut

drvladyk14.06.2012 18:42

incepe Torres sa joace fotbal? ...........

red&blue_boy14.06.2012 18:52

Hater-ilor, a dat gol Torres ! :P

razvani14.06.2012 19:27

Croatia joaca bine, a aratat-o si azi; surprinzator ca dupa prima repriza absolut stelara, Italia s-a retras asa si au mai luat si gol (nu mai are Italia catenaccio de altadata). Tocmai de-aia as vrea un 3-0 pt Spania; ca in Spania-Croatia sa fie ok si un egal. Adevarul e ca Irlanda ar putea fi "arbitrul"negativ al grupei: trece mai departe cine le da mai multe. Am avut dreptate cu Torres, acum insa in repriza a doua as vrea sa-l vad si pe Fábregas, ar da un plus in atac.

Alexandru H.14.06.2012 19:50
Croatia joaca bine, a aratat-o si azi; surprinzator ca dupa prima repriza absolut stelara, Italia s-a retras asa si au mai luat si gol (nu mai are Italia catenaccio de altadata). Tocmai de-aia as vrea un 3-0 pt Spania; ca in Spania-Croatia sa fie ok si un egal. Adevarul e ca Irlanda ar putea fi "arbitrul"negativ al grupei: trece mai departe cine le da mai multe. Am avut dreptate cu Torres, acum insa in repriza a doua as vrea sa-l vad si pe Fábregas, ar da un plus in atac.

Nu mai crede aberatiile cretinului de comentator. Daca cele 3 echipe vor termina la egalitate (5 puncte), vor conta doar meciurile directe intre ele. Adica ce au facut cu Irlanda e irelevant...

ebonyc14.06.2012 20:09

Cred ca Italia pleaca acasa dupa meciul urmator.

razvani14.06.2012 20:15

Asa e, nu stiam care e regulamentul pentru egal intre 3, si comentatorul spaniol dadea impresia ca e important cu cat se castiga, dar ajutorul (cred ca fostul mare jucator Morientes) l-a corectat si s-a lamurit. Oricum curios sistem de departajare, sa nu se considere ca prim criteriu diferenta totala de goluri (golaverajul).

P. S. Ar trebui sa joc mai des la pariuri: am ghicit-o si cu Fábregas :))))

ebonyc14.06.2012 20:21

Ce frumos canta irlandezii ba baiatule...

Arsenal1886Steaua194714.06.2012 20:24

Da..superb... sunt de apreciat....

gio_stgloria14.06.2012 20:34

Pai cum, Torres nu era terminat ? :thumbdown:

ady.fcsb14.06.2012 20:36

Da..si le-au dat mondialu' rusilor in dauna englezilor. Multe urari de bine pentru FIFA.

Kellerman14.06.2012 20:56

Fields of Athenry ... absolut fascinant.

Ronnie14.06.2012 21:21

Astazi este ziua cea mare. Welbeck va face istorie, tati!

...ca doar e negru.

«1101112131425»