@ArsenalSteaua
Pentru ca la Milan sunt patroni zgarciti, stai sa vezi sezonul asta ca au mai plecat o gramada din garda veche si au adus jucatori care nu spun multe dupa nume.
@Gio
Am pus acea poza pentru ca ea a aparut azi in presa mondiala si este de la antrenamentul de ieri sau azi dimineata al Italiei. Daca era cu Klose puneam cu el. La fel si daca era cu Xavi, Cristiano Ronaldo sau oricare jucator ce este calificat in semifinala.
Eu nu am acuzat calitatile, doar am mentionat ca jucatorii din ziua de azi au mai multe avantaje si pot rezista mai mult la cel mai inalt nivel.
Iar comparatia cu numarul de meciuri jucate atunci si acum nu e cea mai potrivita. Mai ales pentru ca inainte sa fie denumirea de Premier League, adica inainte de 1992, campionatul englez nu avea 20 de echipe ca acum, ci 22. Iar in Cupa Angliei, unde acum exista maxim o rejucare, pe vremuri se juca pana cand o echipa castiga un meci, fiind nevoie in anumite cazuri chiar si de 6 rejucari. Doar in Champions League si celelalte doua cupe exista un numar mai mic de meciuri, dar diferenta nu era mare. O finalista juca atunci 9 meciuri, acum o finalista joaca 13.