Mie mi se pare o strategie buna cea cu dozatul fortelor, daca imi ajunge sa castig cu 2-1 de ce sa ma strofoc sa fac spectacol, sa dau 5 etc. dar cu pretul obosirii majore a jucatorilor titulari. Si eu ca antrenor as face la fel, scopul este in primul rand obtinerea rezultatului, turneul e lung, mai sunt multe meciuri pana in finala (unde cred ca Germania va ajunge, are nivelul necesar, meciul greu va fi semifinala probabila cu Franta sau Italia---daca nu se vor da mari surprize pe traseu). Mie mi se pare ca turneul are un nivel calitativ ridicat, mai mult decat altele anterioare.
Atunci sa inventam si suporterul care se uita la meciuri doar cat are nevoie (desi cred ca deja exista). De ce sa ma uit la tot meciul cand pot sa ma uit doar la reluarile golurilor, daca se dau evident. Pierd ceva din moment ce in restul meciului jucatorii isi dozeaza efortul? Saracii, sa nu cumva sa oboseasca, ca doar sunt platiti pentru asta cu milioane de euro, cat nu castiga 90% din populatia lumii in 1000 de vieti...