FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

cu ce echipe din lume tin stelistii?

«134567»
Westy29.04.2006 16:18
Eu urasc din ce in ce mai mult pe Milan, URA!, sunt incredibili, inegalabili in noroc si pragmatism si sincer cred ca merita doar praful de sub piatra. (vezi meciul Lyon, Psv, Mancester etc ... nu mai zic cu lazio si inter care cand joaca cu Milan rateaza cat pt 3 meciuri si da Milan in '89-90 golul victoriei unu de ala obosit, urat, chinuit si gata!)
Milan & Steaua the best
DTP-Ludacris29.04.2006 16:20

Nu voi tine cu nici o echipa cum tin la Steaua..pe Barca` o simpatizez dar dak pierde si cu 10-0 CL ..asta e ..

Steaua e...Steaua

Westy29.04.2006 16:22
Eu urasc din ce in ce mai mult pe Milan, URA!, sunt incredibili, inegalabili in noroc si pragmatism si sincer cred ca merita doar praful de sub piatra. (vezi meciul Lyon, Psv, Mancester etc ... nu mai zic cu lazio si inter care cand joaca cu Milan rateaza cat pt 3 meciuri si da Milan in '89-90 golul victoriei unu de ala obosit, urat, chinuit si gata!)
nu sunt de acord total cu tine (AC Milan14) Milan & Steaua the best

Fiecare tine cu echipa lui... La ora actuala Milan este ceea mai buna echipa din it. O echipa care se remarca in europa nu intr-un campionat manevrat de cei de la juventus. Pragmatism? ai vazut meciurile lui juventus? cand nu joaca nimic tot meciul si dau un gol si ala prin greseala de arbitraj? ai vazut ultimul inter-Milan cand inter a dat 2 goluri prin greseli mari ale lui d.Messina? Cat despre noroc, Sunt meciuri in care jucam clar mai bine si marcam pe final de meci cum a fost ala cu Lyon.Norocul tine cu cei puternici.

armanovici29.04.2006 16:35
Pe langa Steaua, tin cu Juventus Torino, Real Madrid si Chelsea.
nu iubesc deloc Chelsea pentru ca l-au alungat pe Mutu si Juve p-u ca e in concurentza cu Milan

Mutu s-a alungat singur.

Chelsea - CAMPIOANA!

Steaua-CAMPIOANA!

Westy29.04.2006 18:30
Pe langa Steaua, tin cu Juventus Torino, Real Madrid si Chelsea.
nu iubesc deloc Chelsea pentru ca l-au alungat pe Mutu si Juve p-u ca e in concurentza cu Milan

Mutu s-a alungat singur.

Milan - CAMPIOANA!

Steaua-CAMPIOANA!

Westy29.04.2006 18:33
barca forever!!!puteam sa pun pariu , orikum era evident Milan a trecut la mustata de Lyon in timp ce barca nu a avut mari emoti cu benfica

Doamne deabia astept sa o vad si pe Steaua acolo in smeifinalele cupei campionilor

Milan & Steaua THE BEST OF THE BEST, Nicolita SI KAKA THE BEST PLAYERS
radooku_steaua29.04.2006 18:39

ca e si el om sau ca are si el anumite interese....

Westy29.04.2006 18:43
Doar INTER,LAZIO....un pic Liverpool(mostenire genetica...tata e un fan d-al englezoilor).............. urasc Milan,juve,arsenal,Real Madrid....DE FAPT NU LE INGHIT DELOC......milanul mi-e antipatic de cand ne-a faurit rau de tot cu 4-0...si eu nu uit!...plus ca...se aseamana cu patrupezii din Stefan cel mare....mesteresc blaturi ca niste cofetari adevarati...d-aia au fost retrogradati prin anii "80 in serie B...galliano e celebru pt afinitatea sa pt arbitraj....breascia parc-ar fii Ceahlaul reincarcat....au multi sclavi in campionat care trag pt ei.....Fossa dei leoni a disparut....iar asta se vede in coregrafii.....iar ca bonus.....un alt motiv e ca pana in anii '90....derby d'ITALIA...era Inter-Juve......cam asa suna explicatia!!!....iar despre juve....aceeasi asemanare cu dinamocainii nostri...la fel de huliti..acelasi stadion gol.....(EPO-hobby-ul cel mai raspandit)....plus liniile aduse de Mutu....:))))....iar Luciano Moggi face toate manevrele cand e vorba de transferuri de jucatori(zici ca-i corcitura dintre netoiu si giovani....:))).......si ca atasament pt cunoscatori.....Torino e considerat orasul satanistilor...(desi eu sunt ateu convins)....chiar existand o satuie la intrarea in oras......deci:juventina&milanista...pezzo di merda!
MAH, SI CE DACA A PIERDUT Steaua CU 4:0 DE LA Milan, CE DACA TU TINEAI CU Steaua SI EA A PIERDUT, INEAMNA CA Milan E TOT CE SPUI TU? (COFETARI NU STIU CE MAI ACOLO) DA TOTUNA FORZA Steaua!
alex_Ra229.04.2006 19:54

Juventus si Barcelona

SebaS29.04.2006 20:18

Steaua, Barca, Milan si mai nou BASEL...pt ca sunt ROS-ALBASTRI si pt ca au trait ce am trait si noi! aceeasi suferinta groaznica

Hassan29.04.2006 20:21

In spania : Barcelona

In italia : AC Milan

In spania: Chelsea LONDRA

Peste toate ramane insa, campioana Romaniei, echipa din inima noastra a tuturor: Steaua Bucuresti!!

DTP-Ludacris29.04.2006 20:38
In spania : Barcelona

In italia : AC Milan

In spania: Chelsea LONDRA

Peste toate ramane insa, campioana Romaniei, echipa din inima noastra a tuturor: Steaua Bucuresti!!

asta e o gluma ? :lol:

Chelsea Londra --> ANGLIA :wink:

rosicky30.04.2006 09:32

hmm... pentru mine, de ceva timp nu mai e alta echipa in afara de Steaua !

oricum, tineam inainte cu Valencia, Borussia Dortmund, Inter..

Westy30.04.2006 11:48

In Italia - AC Milan (chiar daca a batut-o pe Steaua cu 4:0, ce sa-i faci? doar nu putea Milan sa stea si sa nu joace)

In Anglia - nici una, urasc englezii, mai ales Middlesbrough si Chelsea

In Germania - Bayern Munchen

In Spania - care credetzi? :wink: desigur Barca numai p-u ca are aceleasi culori ca Steaua si p-u ca acolo joaca Ronaldinho, daca Ronaldinho juca p-u Milan, Milan ar fi fost indiscutabil cea mai buna echipa a lumii (parerea mea, poate altii nu sunt de acord)

In Portugalia - Porto si Benfica

In Rep. Moldova - Zimbru Chisinau

In Franta - Lyon

In Romania - Desigur Steaua

FORZA Steaua & AC Milan apoi Barca

Westy30.04.2006 19:55
Simpatizant Milan..Acum, fara FDL, parca nu mai e acelasi lucru...Pacat, mare pacat.
ce inseamna FDL? :oops:
***alex***30.04.2006 21:13

Fossa Dei Leoni, cea mai tare a brigada a lor, era in peluza de foarte multi ani si s-au desfintat.

Westy02.05.2006 13:33
Si eu simpatizez cateva echipe din afara tarii.

Da' simpatizez peluzele si atasamentul suporterilor. In general sunt echipe mici, fara performante.

Da' ca joc, ca fotbal, ca dorinta de a-i vedea invingatori meci de meci nu iubesc decat FC Steaua Bucuresti.

Ba chiar urasc echipele mari(REAL,JUVE,Chelsea etc) pt ca ele impreuna cu televiziunile si forurile europene au dus fotbalul la un mercantilism bolnav.

da AC Milan iti place? :wink:
Westy02.05.2006 13:35
:twisted: niciodata frate n-o sa ia inter campionatul pentru c a acolo exista doar JUVEP-u ca in Italia sunt Juventus si AC Milan
Westy02.05.2006 13:40
Dupa Steaua, Milan fara discutie. Imi place si Man United insa doar la meciurile milanezilor ma consum. cand eram mic aveam doi jucatori preferati : [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si maldini, se pare ca am avut mana buna, amandoi devenind cei mai galonati jucatori de la cluburile lor. sa nu confundam Milanul cu Inzaghi, echipa de pe San siro a jucat intotdeauna la spectacol si este, dupa LAzio anilor 90, echipa preocupata cel mai mult de acest lucru din  italia. In ultimii 15 ani finalele de UCL cu celel mai multe goluri marcate au un singur nume comun Milan:  4-0 cu Steaua si Barcelona si 3-3 cu Liverpool.  

Echipe pe care nu le suport: Juve(arbitrii si EPO), Realul de dupa 2000 (arbitrii si vedetism) si Chelsea 2004-2006 ( multi bani, super-jucatori= putin fotbal)

COOL FIX asa CRED SI YO AC Milan SI Steaua THE BEST!
nimeni_7002.05.2006 14:16

Cea mai tare echipa din lume(in afara de Steaua) e Barcelona! Ma rog, cel putin asa cred yo, si imi place de ei pentru. ca acolo joaca jucatorul meu favorit(Ronaldinho)

iancu dragosh02.05.2006 14:54

Din pacate, acest Dinamo al seriei A numit Juventus si-a dat inca o data arama pe fata. Pacat ca in cel mai puternic campionat din lume jocurile de culise desemneaza campiona. MAcar ei au avantajul ca echipa de pe locul 2 ajunge tot in UCL

Agy_2302.05.2006 16:15

Barcelona - Spania

Inter,Napoli - Italia

Lyon - Franta

Dj02.05.2006 18:20
Barcelona - Spania

Inter,Napoli - Italia

Lyon - Franta

inter? esti fan?

eu am tricou si esarfa cu inter :D

poate ne vedem prin Peluza Nord ... sa mai schimbam o parere :D

Agy_2302.05.2006 18:39
Barcelona - Spania

Inter,Napoli - Italia

Lyon - Franta

inter? esti fan?

eu am tricou si esarfa cu inter :D

poate ne vedem prin Peluza Nord ... sa mai schimbam o parere :D

Da sunt fan , dar problema e ca eu sunt din C-ta si nu prea vin pe la Buc. la meciuri . Am fost de 10 ori cred pana acum la meciurile Stelei :( Poate la anul voi veni mai des ; am mai mult timp liber . SCAP DE LICEU !!! URAAAA !!!! =)))

Dan_BKL03.05.2006 14:40

Fiorentina-Italia

Bayern Munchen-Germania

Rayo Vallecano-Spania

Nantes-Franta

Galatasaray-Turcia

Anderlecht-Belgia

Sporting Lisabona-Portugalia

Leeds-Anglia

DINTRE TOATE ACESTE ECHIPE A DOUA ECHIPA PE CARE O AM LA SUFLET ESTE GALATA IAR APOI URMEAZA BAYERN SI FIORENTINA IN REST PENTRU CELELALTE AM DOAR O SIMPATIE.

URASC Real Madrid Chelsea BARCA JUVE SI BINENTELES Dinamo SI RAPID.

Steaua DEASUPRA TUTUROR!!!!!!!!!!!!

«134567»