BARCA CAMPIOANA!!!
URMAM NOI...
BARCA CAMPIOANA!!!
URMAM NOI...
Scandal monstru la Juve, se pare ca Luciano Moggi cumpara arbitrii pana si in Champions League, si chiar si in amicale :!:
Mai multe detalii aici: http://www.gsp.ro/index.php?a=42127&shift=1
Cei care tin cu Juve mai bine lasati-va, sustineti Milan, ca Juve e un fel de Dinamo la noi, insa mult mai avansati ![]()
AC Milan si ARSENAL
Scandal monstru la Juve, se pare ca Luciano Moggi cumpara arbitrii pana si in Champions League, si chiar si in amicale :!:Mai multe detalii aici: http://www.gsp.ro/index.php?a=42127&shift=1
Cei care tin cu Juve mai bine lasati-va, sustineti Milan, ca Juve e un fel de Dinamo la noi, insa mult mai avansati
Ce noutate !!!
Si eu sunt un pseudofan al lui Juve. Adica prefer sa castige ei in Italia decat alte echipe...
Borcea nu e departe...
Sa fim seriosi, trebuia sa vina si vremea cand sa va afla adevarul, de fapt era si greu sa-ti dai seama ca juve plateste arbitrii si afce blaturi,numai in campionatul acesta au fost cel putin 10 meciuri in care Juve a fost mai mult decat ajutata de arbitrii.
La fel ca in 96-97, cand jucatorii lui Juve devenisera efectiv "un pachet de muschi" in cateva luni,de la atata creatina,iar toata lumea ii suspecta,iar adevarul s-a aflat abea acum cativa ani.
asta cam asa e, ma mir totusi ca s-a aflat.
La italieni justitia functioneaza. Daca i-ar intercepta lui Borcea convorbirile, sunt sigur ca intr-o luna ar avea destule dovezi.
La noi singura data cand a existat o anumita reactie a fost dupa meciul dintre Dinamo si Ceahlaul, insa pana la urma s-au speriat si au dat inapoi. Noi traim din "momente zero" iar Bistrita continua sa le aseze celor de la Dinamo meciuri pe tava. Continuam sa toleram arbitri gen Serea, arbitri care au decis prezenta unei echipe intr-o cupa europeana.
SS LAZIO -Italia
Bayern Munchen-Germania
Barcelona -Spania
P.S.G -Franta
Galata-campioana
Bayern-campioana
Fiorentina si Sporting in turul III al Champions League
Anderlecht-campioana
Leeds-joaca finala pentru promovare in premier league.
Mandru de echipele mele favorite dar mai mare va fi bucuria dupa ce Steaua va fi campioana!
Forza Steaua!!
hai k poate anul asta ia inter campionatu.ar fi prea tare..dupa e se chinuie de 17 ani pe bune .. acu sa le dea 2 titluri de campioni...moca
ar fi ceva ...
chiar ce ziceti de cuplul de atacanti adriano-martins?
mie personal mi se par poate cei mai buni 2 atacanti...se completeaza ...
FC Barcelona
Barcelona, juventus+as roma, arsenal
da' de ce nu facem un poll?
AC Milan.
AC Milan!!! Cel mai mult pentru Kaka si Shevchenko, dar asta nu inseamna ca la o accidentare a lor incep sa tin cu Juve sau nush. La Barca imi plac culorile...Ca jucatori pref. de acolo, ar fi Ronaldinho, Eto'o...Deco, da` oricum pt mine nu se compara cu Milanul. Nu ma refer la valoare (neaparat) Apropo, de ce nimeni nu a zis de Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev, sau care or mai fi...huh? 8)
Manchester united si arsenal, bayern munchen, galatasaray, valencia...uhm...si celtic!
SS Lazio
FC Barcelona
Bayer Leverkusen
Nantes
Barcelona,Juve,Milan ![]()
In primul rand, FC Barcelona. Apoi, am o simpatie pentru Lazio, Liverpool, Leverkusen si Marseille. Mi-am ales o favorita din fiecare campionat puternic.
uite acum, ca a inceput mondialul, tin cu anglia, imi pare ca o sa faca o figura frumoasa.
uite acum, ca a inceput mondialul, tin cu anglia, imi pare ca o sa faca o figura frumoasa.
Sa te auda Dumnezeu! :!:
imi pare ca pariorii inraiti se cunosc de la o posta. ![]()
![]()
![]()
Hopa! N-am pariat in viata mea! Urasc jocurile de noroc sub orice forma. In liceu mai jucam poker fara miza, la distractie. Cand l-am prins pe unul ca triseaza, l-am batut de s-a rahat pe el. Numai pentru gestul in sine. Repet, nu era nici o miza! Era sa fiu exmatriculat din cel mai bun liceu din tara! ![]()
Noroc ca eram baiat destept... 8)
Italia - Inter
Spania - Real (dar ador stilul de joc al Barcelonei)
Germania - Bayer Leverkusen
Franta - Lyon
Anglia - Arsenal
dar dintre toate, in cea mai mare masura tin cu Inter si cu Arsenal, apoi cu Real...