Tin numai cu Steaua, insa simpatizez cu Barca. In seara acesta sper ca Milan sa o ia pe coaja rau de tot! Forca Barca! Urasc Milan (din 1989), Chelsea si Man United.
Tin numai cu Steaua, insa simpatizez cu Barca. In seara acesta sper ca Milan sa o ia pe coaja rau de tot! Forca Barca! Urasc Milan (din 1989), Chelsea si Man United.
cu un ochi pling si cu unul rid...gol giuly...imi pare rau pt Milan dar barca tebuie sa mearga mai departe ca este mai buna...
barca forever!!!puteam sa pun pariu , orikum era evident Milan a trecut la mustata de Lyon in timp ce barca nu a avut mari emoti cu benfica
Doamne deabia astept sa o vad si pe Steaua acolo in smeifinalele cupei campionilor
1.Steaua
2.Manchester Utd.
3.Barcelona
4.Juventus
Steaua ![]()
West Ham United ![]()
In afara de Steaua, tin cu Barcelona. Albastru sunt culorile preferate ale oricarui stelist.
Si iata ca se relanseaza titlul in Italia. Juve-Lazio 1-1 :twisted: desi Juve a fost iar avantajata de arbitrii, Lazio a avut un gol anulat aiurea si le-a eliminat si un jucator cu rosu direct pentru proteste :!: Mai sunt 3 etape si doar 3 puncte intre cele doua echipe. FORZA Milan! Mi-ar placea sa le sufle titlul lui Juve ca sa plece Capello la Real Madrid ![]()
ca tot se vorbeste despre meciul cu Barcelona eu inca mai sper deoarece Milan in ocazii a fost mult peste Barcelona.Daca aveam putin noroc puteam bate pe barca la putin 3 goluri diferenta. Insa norocul si arbitrul a tinut cu Barcelona.
Apropo de juve toti arbitrii din it trebuie impuscati juve o echipa de mafioti juve este un kkt de la suporteri la echipa
ar fi de vis o SuperCupa intre Steaua si Barca,dar Barca ar pleca cu prima sansa pt k il are pe Ronaldinho ... dar cu lotul complet ...avem sanse chiar sa i batem...
HAI Steaua
Hehe si Chelsea a pierdut in semifinala Cupei Angliei cu 2-1 acasa cu Liverpool :twisted: Desi tin cu Man Utd, nu suport Chelsea!
ar fi de vis o SuperCupa intre Steaua si Barca,dar Barca ar pleca cu prima sansa pt ca il are pe Ronaldinho ... dar cu lotul complet ...avem sanse chiar sa i batem...
HAI Steaua
Sa-i batem pe barca? :lol: Ai un optimism in tine...parca ai fi Gigi :lol: :lol:
:lol:
da...ce Barca e invincibila ?
Dak prindem o zi buna i batem rau de tot ... :lol:
Poate cine stie..vor juca si o sa vezi tu ...
oricum Barca fara Ronaldinho ...e un fel de Dinamo
In afara de Steaua,am in suflet ,pe locul 2 bineinteles,pe Barcelona.. :lol:
Barca si Man.Utd.
Steaua deasupra tuturor.Tin si cu Barca ca au aceleasi culori,au jucat Hagi si Popescu,iar din Italia cu sempre Inter.
oricum Barca fara Ronaldinho ...e un fel de Dinamo
Ai zis-o p-asta :lol: :lol: :lol: ...ce naiba mah..ca si echipa de tineret a Barcelonei e mai buna ca aia..
am vrut sa dau un edit dupa ce am postat dar mia fost lene ...si am uitat =))
nu prea am gandito pe asta :lol:
din europa cu Milan(mai mult pt kaka
)dar cand ,ma uit pe b1 la meciuri dau volumul la min ca ma dispera aia cu tampeniile care le debiteaza.desi e greu sper sa ia milanu Liga anul asta ca mi se par un adversar mai abordabil pt supercupa decat barca.
eu din lume tin cel mai mult cu Steaua! pe cuvantu meu!
Barca si Milan sunt preferatele mele
Real Madrid, AC Milan, Arsenal
Forza Steaua
nu iubesc deloc Chelsea pentru ca l-au alungat pe Mutu si Juve p-u ca e in concurentza cu MilanPe langa Steaua, tin cu Juventus Torino, Real Madrid si Chelsea.
da ce mah, ai vrut atunci Milan sa nu joace de fel ori ce? daca juca Steaua cu Barca si Barca cistiga, nu vei tine nici cu Barca?Tin numai cu Steaua, insa simpatizez cu Barca. In seara acesta sper ca Milan sa o ia pe coaja rau de tot! Forca Barca! Urasc Milan (din 1989), Chelsea si Man United.