Fiorentina, Valencia, Galatasaray, Marseille, Chelsea, Sporting Lisabona, Steaua Rosie Belgrad, TSKA Sofia, Sahtior Donetk, Panathinaikos, Legia Varsovia, Glasgow Rangers
Asa putine? :lol:
Fiorentina, Valencia, Galatasaray, Marseille, Chelsea, Sporting Lisabona, Steaua Rosie Belgrad, TSKA Sofia, Sahtior Donetk, Panathinaikos, Legia Varsovia, Glasgow Rangers
Asa putine? :lol:
1.AC Milan
2.Real Madrid
3.Bayern Munchen
4.Lyon
Dupa Steaua, Milan fara discutie. Imi place si Man United insa doar la meciurile milanezilor ma consum. cand eram mic aveam doi jucatori preferati : [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si maldini, se pare ca am avut mana buna, amandoi devenind cei mai galonati jucatori de la cluburile lor. sa nu confundam Milanul cu Inzaghi, echipa de pe San siro a jucat intotdeauna la spectacol si este, dupa LAzio anilor 90, echipa preocupata cel mai mult de acest lucru din italia. In ultimii 15 ani finalele de UCL cu celel mai multe goluri marcate au un singur nume comun Milan: 4-0 cu Steaua si Barcelona si 3-3 cu Liverpool.
Echipe pe care nu le suport: Juve(arbitrii si EPO), Realul de dupa 2000 (arbitrii si vedetism) si Chelsea 2004-2006 ( multi bani, super-jucatori= putin fotbal)
1.VALENCIA CF
2.LAZIO SS
zanneti a iesit chiar foarte sifonat dupa intalnirea cu suporteri pe aeroport la sosirea de la ascoli dar adriano e un caz special :lol: suporterii l au luat la ochi, dar dupa meciul cu villareal ar trebui sa fie multumit k mai e in lot
el a fost batut direct de coechipieri veron si cambiasso fiind batausi sefi :twisted: iar amicul meu ......recoba :lol: :lol: a fost salvat de mancini sa nu fie luat si el la scaltoafe
pacat au un lot asa de bun si an de an trebuie sa pateasca ceva :cry:
PS iar cosmilan
lasa tata traditia k voi ati inceput sa fiti cu adevarat o echipa de fotbal puternica din 1986 asa cand a venit signore Silvio sa va scoata din anonimat :lol:
Steaua 1 ! Juventus Colentina 2 ! Real Madrid 3 ! ![]()
Real Madrid - Spania
Chelsea - Anglia
Lyon - Franta
Si cam atat ca in rest Steaua E PESTE TOTI ![]()
stelistul din mine tine cu New York Knicks (NBA).. sau.. mai bine zis Knickerul din mine tine cu Steaua, pentru ca am o mare pasiune pentru orange&blue
In rest simpatizez cu AC Milan, FC Barcelona si Ajax pe alocuri (nu prea urmaresc fotbalul international)
Eu tin cu Barca.. BECOUSE :"RED&BLUE":
:D:D
Eu de cand m-am mutat in Anglia tin cu Crystal Palace, echipa mea locala. Poate culorile ros-albastru m-au determinat mai mult sa tin cu Palace. Am fost la o gramada de meciuri, am vazut o promovare, o retrogradare, si sper ca la sfarsitul lunii Mai sa mai sarbatoresc inca o promovare. :wink:
Come On Palace!
JUVE !
Juventus, Bayern Munchen.
Barca si Arsenal!! :x Thierry Henry & Gaucho
ROMNAIA - Steaua
SPANIA - BARCA
italia - inter
franta - PSG
ANGLIA - Chelsea
GERMANIA- BAYERN
TURCIA - GALATASARAY
ARGENTINA - BOCA
BELGIA -ANDERLECHT
BRAZILIA- SANTOS
GRECIA - AEK
OLANDA - Ajax
SCOTIA - CELTIC
Eu mai tin cu Barcelona si Juventus ![]()
Barca, de cand avea un atac de vis cu Romario si Stoicikov (chiar daca si-au luat-o de la Milan in finala
). Si de cand sufeream ca boul de Cruyff il tot baga pe Koeman in locul lui Gica, pe vremea cand era voie doar la 3 stranieri in teren...
Si ar mai fi Lazio, mai degraba pt galerie.
P.S. Desi nu-i suportam, acum imi place la nebunie noua echipa a lui Arsenal !
IUBESC Steaua/simpatizez Arsenal
Milan - Barca 2-1 azi
FORZA Milan!!!
Doar INTER,LAZIO....un pic Liverpool(mostenire genetica...tata e un fan d-al englezoilor).............. urasc Milan,juve,arsenal,Real Madrid....DE FAPT NU LE INGHIT DELOC......milanul mi-e antipatic de cand ne-a faurit rau de tot cu 4-0...si eu nu uit!...plus k...se aseamana cu patrupezii din Stefan cel mare....mesteresc blaturi ca niste cofetari adevarati...d-aia au fost retrogradati prin anii "80 in serie B...galliano e celebru pt afinitatea sa pt arbitraj....breascia parc-ar fii Ceahlaul reincarcat....au multi sclavi in campionat care trag pt ei.....Fossa dei leoni a disparut....iar asta se vede in coregrafii.....iar ca bonus.....un alt motiv e k pana in anii '90....derby d'ITALIA...era Inter-Juve......cam asa suna explicatia!!!....iar despre juve....aceeasi asemanare cu dinamocainii nostri...la fel de huliti..acelasi stadion gol.....(EPO-hobby-ul cel mai raspandit)....plus liniile aduse de Mutu....
))....iar Luciano Moggi face toate manevrele cand e vorba de transferuri de jucatori(zici ca-i corcitura dintre netoiu si giovani....
).......si ca atasament pt cunoscatori.....Torino e considerat orasul satanistilor...(desi eu sunt ateu convins)....chiar existand o satuie la intrarea in oras......deci:juventina&milanista...pezzo di merda!
Si ar mai fi Lazio, mai degraba pt galerie.
Adevaru' e ca Lazio are cea mai frumoasa peluza din lume(parere personala)...mai nou imi place Fiorentina..imi placea de cand ii avea pe Batistuta si Rui Costa..iar dupa ce au fost retrogradati in serie C i-am simpatizat si mai mult..si ma bucur ca un roman evolueaza acolo
Alta ehipa ar fii Bayern...imi placea mult Jancker,Basler,Elber,Kahn(pe vremea cand inca era portar
)...iar dupa aceea finala din 99'..cadn am plans dupa acel final...am inceput sa tin si mai mult cu bavarezii,si sa urasc Man Utd....
Milan - Barca 2-1 aziFORZA Milan!!!
Sa bata Milan cu 5-0 !!! Nu sunt fanul lor dar nu vreau sa ia Barca Liga !
nici nu stiu cu cine o sa tin is seara asta...pt ca imi place la fel de mult si Milan si barca...dar parca as merge pe mina barcelonei...