FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 0-3

«13456»
Radu1802.04.2006 16:01

Steaua multumim. Sper sa jukati al fel de bine si ku ciorile si ku tziganii. Si galeria a fost la inaltime. FORZA Steaua.

Ayrton02.04.2006 16:03

Remarcatii mei sunt Cristea (pare intr-o revenire de forma), Carlos (a demonstrat ca acea gafa a fost un accident) si Balan (un meci foarte bun in ciuda unor mici imperfectiuni de plasament). In nota obisnuita Ogararu, Para, Radoi, Marin, Dica, Nicolita. Meci bun si pentru Cristocea. Oprita a fost ceva mai neinspirat si mai lent decat in meciul cu Rapid. Ghionea si Baciu au facut cateva erori de plasament, iar Lovin a fost lipsit de inspiratie si vivacitate dar a jucat destul de bine la recuperare.

Un meci bun al Stelei care ofera incredere inaintea partidelor cu rapid si Dinamo! Forza Steaua!!

razvan_sacu02.04.2006 16:07

Ati vazut si voi ce reactie a avut Cristea la primu gol?......a alergat in cea mai mare graba catre galerie si i-a salutat respectos cu o privire plina de glorie cerand incredere si rabdare ca vrea sa joace si vrea sa demonstreze si ca meciul cu valencia si cel cu dinmo de anul trecut nu au fost doar niste sclipiri

BVO Steaua!!!!!

Captain RedBlue02.04.2006 16:07

Bravo Cristea baiatule! In sfarsit ti-ai revenit! In ciuda unor asa zisi suporteri si intr-un meci contra unei echipe care joaca fotbal. Nu il mimeaza doar...Inca o data felicitari!

Agy_2302.04.2006 16:11

Bravo baietzi . Asteptam meciurile cu Rapid si dinamu. Tzinetzi`o tot asa

stefan_2502.04.2006 16:13

De apreciat fondul sonor creat de suporterii stelisti.Un fond sonor pe toata durata meciului care in mod direct sau indirect a ajutat super echipa noastra sa castige detasat in fata galatenilor.Se pare ca de cand Mustata nu mai este cel care dadea tonul scandarilor(sa nu fiu luat in nume de rau),nu se mai canta la nesfarsit acelasi cantec("trup si suflet" sau "am avut si vom avea mereu")care devenise obsesive.Chiar sa cantat frumos si chiar au contribuit si suporterii veniti din alte parti sa sustina echipa.Va multumim si va asteptam joi in numar cat mai mare sai umilim pe colorati.

Ultras-ady02.04.2006 16:13

:lol: Urmeaza cio**le sa le batem cu acelasi scor :wink: am jucat foarte bine, iar in acest mod luam si UEFA Cup si 23!

http://www.UEFA.com/fanzone/polls/index.htmx

Harald02.04.2006 16:16
Dinamo, uita-te, ziua ta s-apropie !
I.N.Money02.04.2006 16:24

Mai important decat cele 3 puncte obtinute azi la Galati este ca am descoperit ca avem 22 de titulari,nu ne bazam cu credeam toti decat pe primul 11.

Ultras-ady02.04.2006 16:33

FORZZA Steaua! La cum joaca baietii se vede ca rivalele noastre NU au NICIO SANSA!

ghitabuta02.04.2006 16:34

Au ,, innebunit,, cu totii. Echipa joaca de la meci la meci mai bine , mai coerent. Se vede treaba ca, Olaroiu a avut nevoie de ceva timp sa vada ce are in ograda , si iata ca acuma isi face datoria . inca o dat scuze Olaroiu , in numele celor ce te-au injurat ( printre care ma numar si eu), suntem cei mai buni. nu poate Dinamo sa ne opreasca cu toate blaturile, arbitri ei.

L0n3wolf02.04.2006 16:41

pana la urma Cristea a dat doua goluri....si a obtinut si un penalti....eu zic ca asta e o revenire de forma..

pana la urma le-a dat peste nas celor care l-au huiduit.....si ati vazut faza de la primul gol....putea pur si simplu sa nu salute galeria...asta da baiat...

si aviz celor care cica ...cunosc fotbal....forma unui jucator are suisuri si coborasuri...important este sa fim alaturi de el...

asta e valabil si pt oprita...

Ultras-ady02.04.2006 16:41

De remarcat Oprita si Cristea care au reusit un meci foarte, foarte bun, dar Steaua are totusi nevoie de inca un atacant - sper ca macar din vara sa revina Neaga... :)

KroNos^02.04.2006 16:51

- Cristea a jucat foarte bine, poate-si revine percum Neaga.

- Balan ma surprins cat de bine a jucat.

- Carlos senzatzional.

- Crsitocea cam lent in unele faze.

- Oprita nu prea mi-a placut. 1 meci bun, 1 meci slab. Cam incosntant. Sper sa-si revina total in cele 2 meciuri cu Rapid si Dinamo.

- Lui Dica nu prea ii ies fazele in ultimile meciuri, desi a inscris cu Poli, e cam lent, greseste multe pase. Parca ar fi bun un jucator care sa-i faca concurentza.

Totusi e un paradox. De cand nu mai joaca Iacob Steaua joaca din ce in ce mai spectaculos. Intr-un fel e bine ca s-a accidentat, Iacob, pentru ca acum Olaroiu si-a dat seama de ce ne enervau pe noi acele multe centrari. Acum joaca mai in viteza, jucatorii, intra cu mingea in careu si prin 1-2-uri si prin actziuni individuale. Pana sa se accidenteze Iacob erau numai centrari.

N-am avut incredere in Olaroiu, chiar l-am injurat, dar e bine ca a inceput sa aibe rezultate si nu oricum, chiar prin jocuri spectaculoase si sper ca dupa urmatoarele 2 meciuri sa pot sa zic ca Olaroiu e un antrenor mare.

fiara702.04.2006 17:37

gunoierii sunt in corzi la Timisoara. Daca ii iei repede se pierd. sper sa se termine egal si 2 ciori la infirmerie

sorin_77702.04.2006 17:46

Excelent joc, excelent rezultat, avem si alti titulari in echipa... Steaua incepe sa nu mai aibe rezerve... Felicitari Oli, Cristea, Carlos si Balan...

Motanu D02.04.2006 17:47

Tin sa le multumesc in mod deosebit redactorilor siteului pentru promptitudinea cu care a aparut articolul pe tema meciului cu Otelul !

:evil: :evil: :evil:

Sper sa nu fi fost probleme cu siteul ! :roll:

Virgil02.04.2006 18:47

Hop si eu mot,dupa frumoasa victorie pe care o pronosticasem impotriva Otelului.

Trebuie sa remarc ca meciul a fost foarte echilibrat,ca disputa in teren si posesie.

Diferenta au facut-o,asa cum s-a mai scris pe aici,Cristea,Carlos,Cristocea,Radoi.Dar nu numai ei.Cuvinte frumoase si despre revenirea lui Balan.

Dupa aspectul jocului scorul final este un pic sever.Desi putea fi si mai sever.Dupa cum putea sa fie si mai strans,daca in poarta Stelei nu ar fi aparat Carlos.

Vreau sa subliniez ca Oli e primul tehnician din trioul Walter-Oleg-Oli,care a avut curajul sa foloseasca 6 rezerve in primul 11,dupa ce in meciul cu Poli folosise 5.

Concluzia e ca atunci cand tactica de joc e bine aleasa,rezervele nu sunt departe de titulari.Diferenta e insesizabila.Mai ales cand inving cu 3 - 0 in deplasare,11-le care a castrat cainii chiar in Groapa lor.

Sunt foarte fericit si plin de speranta ca joi vom distruge Rapidul.

FORZA

BioS^SteauA02.04.2006 18:58

era sigur ca va castiga Steaua.....trebuia de fapt....trebuie sa fim pe I loc :D

si e bine ca a marcat A.Cristea.....era si timpul dupa parerea mea !

DTP-Ludacris02.04.2006 19:36
sper sa nu joace la fel ca FC National...sa ne mai accidenteze vreun jucator.. :)  batem cu 3-0

hai ma ...ce v-am zis k 3-0 se termina....????? ;) :lol: :lol: :lol:

Virgil02.04.2006 19:40

Bravo Ludacris ! Acum te rog sa te concentrezi si apoi sa spui care va fi scorul in meciul cu castratii.

gone02.04.2006 19:47

Meci bun al Stelei. Execelent in ce priveste moralul jucatorilor pt meciul de joi.

Teoctist02.04.2006 20:37

SuperCristea jucatorul meciului !

Dj02.04.2006 22:06

bine k am batut ... mie mi`a fost putin teama inainte de meci.. oboseala...accidentati..avem un lot si nu o echipa si asta e bine

Kristy_Cj02.04.2006 22:55
De remarcat Oprita si Cristea care au reusit un meci foarte, foarte bun, dar Steaua are totusi nevoie de inca un atacant - sper ca macar din vara sa revina Neaga... :)

Da ar fi bine daca ar reveni Neaga,avem nevoie de el pentru Ch.League si de Mazilu(care da gol meci de meci)si de Cocis (ca e din Cluj) :lol:

«13456»