Urmatorul meci pe care echipa noastra il va disputa este in compania echipei Otelul Galati...
Data: 2 Aprilie 2006
Ora: 17:00
Transmis de National TV
Comentarii inainte si dupa meci aici!
Urmatorul meci pe care echipa noastra il va disputa este in compania echipei Otelul Galati...
Data: 2 Aprilie 2006
Ora: 17:00
Transmis de National TV
Comentarii inainte si dupa meci aici!
Meci greu tinand cont de faptul ca am jucat joi.. Este o echipa transformata de catre Grigoras dintr-o candidata la retrogradare intr-o echipa de mijlocul clasamentului...
Din noua meciuri disputate pe teren propriu Otelul nu are nici o victorie, patru remize si cinci infrangeri, dar cu totii stim ca echipele din provincie se mobilizeaza altfel cand intalnesc pe Steaua...
UN MECI DE X2
eu cred ca batem la galati. am rfecastigat cativa jucatori oprita, Cristea, Cristocea ii rezolvam cumva
sper sa nu joace la fel ca FC National...sa ne mai accidenteze vreun jucator..
batem cu 3-0
Batem sigur la Galati! TREBUIE!!! Insa daca batem joi pe Rapid bucuria nu va avea margini!
FORZZA
Galatiul- alta echipa care baga "autobaza" in poarta.
Normal ca toate echipele sunt motivate cand joaca cu
Steaua.....si stim cu toti cine sta in spatele acestei
"motivatii"
HAI Steaua!!!!!
Va fi un meci greu dar cred ca vom castiga:
Prefer o echipa de start in formula:
Cernea
Nesu
Baciu
Ghionea
Petre Marin
Cristocea
Radoi
Lovin
Nicolita
Dica
Oprita
Trebuie sa ne pastram titularii odihniti pentru meciul retur cu rapid.
Otelul Galati e o echipa complet noua fata de cea din tur.A luat in retur 7 puncte din 9 posibile,a marcat 7 goluri si nu a primit nici macar unul.
Personal mi-e teama pentru ca Steaua e obosita dupa risipa de efort facuta aseara in Giulesti.Si nu are decat 2 zile pentru recuperare.Iar Grigoras,antrenorul gazdelor stie sa speculeze acest lucru.
E un meci foarte greu de la care astept cel putin un punct.
Si joi o luam iar de la capat cu Rapidul.Ah,Carlos!Daca ar fi luat Cernea golul ala urat,astazi zbura din Ghencea.
e un meci destul de dificil. Trebuie sa avem mare grija cu accidentarile...si nu trebuie sa ne dapartam prea rau de primul loc. sorin777 ai dreptate, poate ar fi mai bine sa apelam la rezerve, mai ales ca am vazut ca oprita, Cristea si Cristocea se descurca.
La startul returului, mai precis dupa victoria Otelului in groapa, multi dintre suporterii Stelei il vedeau pe Grigoras un antrenor bun pentru Steaua, incepusem si eu sa cred acelasi lucru. Vom vedea daca acest lucru are o baza de adevar. Dar oricum numai daca Oli nu ar fi existat :wink: ... Oli incepe sa imi intre la inima usor usor... pana acum nu a pierdut meciuri importante, insa el stie ca Examenul de licenta si-l da pe 6 aprilie.... si nu duminica la Galati. :wink:
Steaua castiga fara dubii cu Otelul,cu scorul
2-0 ,fara titularii ei pentru ca trebuie sa-i odihneasca pentru returul cu Rapid.As prefera formula asta:
Cernea
Baciu
Ghionea
Lovin(cpt)
Paraschiv
Cristocea
Cristea
Oprita
Nesu
Bostina
Dica
Oli ar trebui sa forteze un pic mai mult nota in atac
Paradoxal, ne v-a fi mai usor cu Otelu decat in trecut. Grigoras nu baga autobaza in poarta. Joaca deschis. Deci nu v-a trebui sa deschidem o aparare gen Arges sau National. Pronostic: 3-1.
@gone
ai vrut sa spui 1-3, nu? ![]()
@gone
ai vrut sa spui 1-3, nu?
3-1 pt Steaua. Ca sa fie totul ok.
cred ca vom castiga foarte greu la un gol diferenta ... 0-1, 1-2...
Nu trebuie sa pierdem contactul cu Dinamo care cu siguranta va castiga acasa cu Poli Iasi, chiar si fara suporteri, toata lumea stie de ce :wink:
O victorie in fata galatiului ne da dreptul sa abordam derby-ul din groapa de saptamana viitoare intr-o cu totul alta maniera. Cele doua puncte pot fi remontate cu usurinta... chiar la caini acasa...
Trebuie sa ii batem,daca nu ma insel ultima data cand am batut la Galati a fost la acel 5-4 in 2000 cu hatrick-ul lui Raducanu,e timpul sa castigam.
castigam sigur dar ca si altii mie teama sa nu mai bage autocarul in poarta si sa practice smash down pe teren... :x :?
Meciul e de la ora 17, nu 16.
De castigat cred ca vom castiga, insa mi-e frica de accidentari pt meciu de joi.
90% va apara Cernea in meciul de maine. Ramane de vazut daca Oli va menaja alti titulari pentru meciul cu Rapid.
Trebuie sa batem pentru a tine pasul cu blaturile dinamoviste. Javrele au tras sforile si pana la urma s-a redus pedeapsa la o singura etapa. Ei bine, lasa ca o sa-i batem cu suporteri cu tot.
Sa speram ca visinii se vor incurca de violeti (ideal ar fi un egal).
Doamne ajuta sa nu se accidenteze nimeni! :!:
As vrea sa batem la Galati...dar totusi, pentru mine cel putin, meciul de joi e CRUCIAL.IMI DORESC DIN TOT SUFLETU SA-I ELIMINAM pe figurantii aia de la rapid.Am incredere in baieti.Jucam finala cu Schalke.
Steaua FOREVER!!!
Deja te gandesti prea departe...insa sunt sanse sa jucam finala...kiar nu mai conteaza cu cine....am inteles ca in meciul cu galatiu' Oli va baga mai multe rezerve nu?
Oli nu ar trebui sa neglijeze meciul su galatiul dar nici sa oboseasca jucatorii de baza...k doar mai avem 4 meciuri de jucat in UEFA...
cred in echipa si sper sa cistige la galati...la fel cum ma rog ca si cainii sa faca iar vreo surpriza...
Otelul - Steaua 3 : 1
Salutari Borussia 
Am stat si m-am gandit.
Oricat de bun ar fi Otelul,nu are jucatori sa ne dea gol.
Daca vor juca inchis,nici atat.
Noi insa vom marca cel putin unul.
Daca vor juca deschis,vor primi minimum doua,iar pentru ei,sansa de a marca e discutabila.
Nu spun mai multe.
Pentru ca,"vorba lunga,saracia omului ".
Pronosticul meu pentru acest meci este : un 2 mare cat roata carului. :lol:
FORZA