Mai ales..ca Otelu' si-a facut gazonul....nu mai joaca pe campu' ala...cred ca este fara indoiala un avantaj pentru noi
Mai ales..ca Otelu' si-a facut gazonul....nu mai joaca pe campu' ala...cred ca este fara indoiala un avantaj pentru noi
Victorie Steaua !
Apropo.... merge cineva la Galati ?
Numai de amuzament,cititi mai jos ce scrie pe prima pagina a http://www.Otelul-galati.tk/ :
"Acesta este site-ul celei mai frumoase echipe din Romania,cu cei mai nebuni suporteri si cele mai frumoase suporterite.Puteti sa ne injurati,sa radeti de noi,dar daca sunteti pe site-ul asta,deja sunteti dintre noi si orice ati face,nu mai scapati de microbul numit Otelul GALATI...." :lol:
Fratilor,am si eu o problema?Vrem sa mergem mai multi baieti de la minel meci,la galati,insa nu stim nici la ce ora e plecarea,nici de unde se pleaca,nici cu ce se pleaca?Ma puteti ajuta si pe mine cu informatii,va rog.Va multumesc anticipat
Nicio sansa sa-i ajungem maine pe caini la puncte.Pentru ca maine seara in Groapa,Dinamo va juca in in fata unei Poli Iasi lipsita de cinci titulari.
Cum s-ar zice,iesenii vor face un simplu act de prezenta.
Nici nu e de mirare,Poli e sluga lui Dinamo.
victorie Steaua
Nicio sansa sa-i ajungem maine pe caini la puncte.Pentru ca maine seara in Groapa,Dinamo va juca in in fata unei Poli Iasi lipsita de cinci titulari.Cum s-ar zice,iesenii vor face un simplu act de prezenta.
Nici nu e de mirare,Poli e sluga lui Dinamo.
Un amanunt pe care nu-l observasem... unii suspendati, altii "accidentati"...
Din pacate nu vom putea trece nici dupa meciul cu dinam0 (sunt sigur ca ii batem), pentru ca nu-i vad pe bacauani incurcandu-i pe catelusi... ![]()
@Ayrton
Daca vom castiga cu Otelul si batem javrele , atunci trecem pe primul loc.
@forever_steaua
La mijlocul saptamanii viitoare (marti si miercuri) se joaca o etapa, meciurile Stelei si rapidului fiind amanate. Asa ca, daca dinam0 va castiga in cele 2 etape nu putem trece in fata lor chiar daca vom bate in groapa. Va fi un avantaj moral pentru ei! Sa-i multumim din inima lui Mitica de la Liga pt asta!
Portarul Carlos, titular de la sosirea sa in Ghencea, va lipsi la meciul pe care Steaua il va disputa la Galati. Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat ca lui Carlos ii trebuie 2 zile de pauza totala si le va avea, pentru a fi apt de joc in returul contra Rapidului. In aceasta situatie, Cernea va fi titular in meciul de duminica.
Maine bate Steaua ... nici nu concep altceva mai ales ca toata Braila va fi prezenta sa sustina Steaua !!! Braila e ros-albastra !!! 8) 8) 8) Mergem cu totii la Galati sa dam .... la moldoveni !!! Nu stiti unde se intalneste galeria pentru a intra pe stadion ???
YEEEEE maine la Galatzi.. le rupem.... pasarika.... batem cu 2-0 .....
Steaua... maine te sustine Constanta.... FORZA Steaua!!!!
castigam noi. dar sper sa o facem cu rezervele. titularii trebuie menajati... avem un meci mult mai important de disputat joi, nu?
Si uite asa incepe circul in Stefan cel Mare... :roll: arbitrajul roman isi arata clasa...bravo..
mda... iar gol ce trebuia anulat!!!! oare nu se sesizeaza nimeni??? pana cand javrele o sa mai cashtige cu arbitrii?
Din pacate parca revedem sezonul 2003-2004....
Desi la prima vedere e ofsaid as vrea sa vad un stop cadru, s-ar putea ca jucatorul iesean din planul mai indepartat sa fie pe linie cu Danciulescu. Nu putem vedea decat daca se pune un stop cadru si ne uitam la picioarele jucatorilor si comparam cu linia de 6m. Astept recursul ca vad ca in timpul meciurilor astia de la A1 sunt cam nepriceputi.
Incredibil ce atmosfera de "fair-play" este in groapa... sau poate sunt prea subiectiv. Daca dinam0 joaca cu noi asa, vor avea parte de o mare umilinta. Steaua trebuie sa castige maine!
in afara de offside-ul de la gol, am dubii si la ratarea lui Danciu, atit la el, cit si la lansarea in adincime. dar super a1 nu da reluari (cum nu am vazut nici daca a iesit mingea la golul lui Oprita cu Rapid)
dinam0 - P.Iasi 1-1!! Ce echipa de tot rahatu' este dinam0! Incep sa-mi schimb parerea despre Iasi!
Dinamo-Poli Iasi 1-1!!! In ciuda faptului ca arbitrii iarasi au tras evident cu Dinamo! Gol din offside, ieseni opriti eronat din situatie de a marca pt offside-uri inventate, fluier final inainte de a se executa un corner de catre moldoveni! Oricum ... REZULTAT EXCELENT!
Dar trebuie sa retinem ca "Dinamo ESTI O MIZERIE!!!"
Hai Steaua...spre 23!!!
Gata! 1-1! Poate reusim si noi maine sa profitam de greselile adversarilor!
1-1 Dinamo-Iasi, un rezultat excelent pentru meciul de maine de la Galati. Vad ca arbitrii incep sa-si revina, au gresit decisiv "numai" o data in favoarea lui Dinamo. Deci, se poate domnilor arbitrii. Daca isi vor reveni complet, vom avea sansa sa nu ne facem de ras in Europa cu Dinamo, nici macar in Intertoto.
1-1! Oare vom putea profita de data asta??? Un lucru e cert, dinam0 nu are ce cauta printre primele 3 clasate.