bv Cristea tata! tine`o tot asa! :twisted:
bv Cristea tata! tine`o tot asa! :twisted:
BRAVO la toata echipa , in special Carlos SI Cristea , in groapa vrem 6 goluri :lol:
Viitorul suna bine
in sfirsit,un meci in care Steaua a atacat si-n a doua repriza!cu niste ciumeti,adevarat,da' a inceput sa joace bine,chiar daca sunt 3-4 rezerve pe teren!
:evil: >>>Un meci spectaculos in care cea mai buna echipa a castigat,asa sa joace si de acum inainte si chiar sa o faca si mai bine,Cristea da semne sa-si revina,bine ca a fost introdus pentru tot meciul si a demonstrat ca poate din ce in ce mai bine,Carlos a facut un meci f. bun,iar pe ansamblu echipa a jucat spectaculos,ramane sa trecem acolo unde ne este locul ,pe locul UNU!!>>>> :twisted:
M-am bucurat pentru Cristea mai mult decat pentru victoria in sine. Baiatul merita ...
M-a impresionat si D.Balan, ai fost fantastic.
Respect Oli. Steaua arata ca o mare echipa.
nu stiti ce fel m-am simtit eu in galeria Stelei la acest meci...a fost ceva incredibil...nu se poate compara cu nimic in lume sa canti alaturi de galerie pt Steaua...nici macar castigarea cupei UEFA...NIMIK...va spun eu
nu stiti ce fel m-am simtit eu in galeria Stelei la acest meci...a fost ceva incredibil...nu se poate compara cu nimic in lume sa canti alaturi de galerie pt Steaua...nici macar castigarea cupei UEFA...NIMIK...va spun eu
frumos 8)
helena Steaua...pana sa ajung in Bucuresti la galati vedeam Steaua si mergeam in galeria Stelei desi toti prietenii mei erau dupa gard in partea cealalta...si ii injuram si nu`mi pasa...iubeam si iubesc Steaua
dj nu prea am inteles ce vroiai sa zici...eu am spus ca nimic nu se poate compara sa canti alaturi de galeria Stelei pt echipa...NIMIC
"styty ce inseamna sa-ty injury echipa preferata cu lacrimi in ochi?...probabil ca nu...
forever Steaua!!!!!!1"
la ce vrei sa te referi cu asta?
la meciul de anul trecut otelu-Steaua 1-0 cand eram pe punctul de a pierde campionatul...galeria la sfarsit a chemat echipa,i-a injurat:mercenarii,afara din Ghencea,etc.Ce puteai sa faci cand echipa ta nu se daruieste...eu am inceput sa plang...si ce e rau in asta?i-am injurat plangand....si nu-mi pare rau
ai gresit atunci.stii regula nr 1 a unui suporter adevarat..cu echipa la bine si la rau :x
nu-mi pare rau ca am i-am injurat atunci vrei sa zici ca tu nu i-ai injurat deloc?s-au adunat prea multe la vremea aia si sincer nu mai suportam.....faza cu echipa la bine si la rau e arhicunoscuta din pacate NIMENI nu e alaturi de echipa mai ales in momentele grele nici chiar aceia care se duc meci de meci,isi sustin favoritii iar cand pierde echipa,uita......Doar nu vrei sa se ridice in picioare si sa-i aplaude:bravo baieti,nu-i nimic se poate recupera punctele pierdute,bla bla bla.....