Mai prostilor (si cand va spun prosti, credeti-ma ca v-as spune mai urat daca as fi genul care injura la minut), voi ati facut praf protestul! V-ati dus acolo cu galeria si ati inceput sa va comportati ca pe stadion! Daca as fi fost conspirationist, v-as fi crezut ca sunteti mana in pana cu Puterea...
Hai acum, vreau sa va vad cum exultati ca domne', ce am facut noi acolo, cum i-am combatut pe aia... Veti vedea ca nimeni nu-si va asuma ceea ce ati facut iar toata opinia publica va va fi impotriva: basescienii - ca ati fost in prima linie; anti-basescienii - ca le-ati distrus protestul pasnic si ca gesturile voastre au sprijinit riposta ferma a puterii.
Bravo!
bai intelectualule inchipuit!
1.habar nu ai ce a fost acolo,doar ingurgitezi ragaind ca porcu` trepanat ce ti ofera televiziunile pe tava.
2.ma doare in pu.la ce crede oricine despre mine,am facut ce am simtit,era cazu` sa vada toti ca EXISTAM,ca nu suntem o masa de legume care pot fi calcate in picioare.
3.jandarmii au fost cei care au provocat,in fata mea au dat de pamant cu o fata absolut nevinovata,care avea un banner anti basinica,tot eu am vazut cum un batran de vreo 70 de ani a fost luat la suturi pentru ca a avut curaj sa le strige ca sunt niste nesimtiti.ca sa nu mai zic de gaze aruncate aiurea si de bocanci in tibii pe care ii dadeau razand.
4.ma simt VIU,pentru ca am avut curaj sa arunc cu pietre,sa ma bat cu ei,ma bucur daca am crapat capul vreunui taran cu 4 clase al carui singur mod de exprimare este pumnul si bulanul.
Crezi ca mi pasa de cateva tomberoane incendiate si de cateva pietre din caldaram smulse.Stai linistit ca stricaciunile alea vor fi supermegagigaumflate pe niste facturi de reparatii,care ani vor intra in buzunarele smecherilor.
Respect tuturor Romanilor care azi au ridicat ochii din pamant si si au scuturat grumazul.
Multa **** garzii care monitorizeaza aici.
mai dati va in mortii vostri de inapti,baga mi as **** in mentalitatea voastra de sclavi confuzi si incetosati,doar daca o licarire de speranta si de lumina vi se arata la orizont,va bagati in custile voastre de hamsteri si incepeti sa chitaiti de frica,sclavi care va bagati de bunavoie gatul in jug.