Statul te ajuta cat de cat, dar nu iti baga in buzunar, la munca nu la intins mana.
Statul te ajuta cat de cat, dar nu iti baga in buzunar, la munca nu la intins mana.
@instigator
mai e si celebra: "nu mai dati ba, ca ne filmeaza"
O stiu si pe-asta
sunt prea departe ca sa particip, dar ma straduiesc sa intru pe site-urile internationale pentru a-i lamuri pe jurnalistii aia ca romanii nu protesteaza neaparat impotriva masurilor de austeritate, ci din alte cauze.
nu cred ca romanul s-ar supara daca i s-ar spune ca trebuie austeritate pentru o perioada, pentru a trece peste momente grele care apar, daca ar vedea ca primii care dau examplu sunt guvernantii, presedintele, etc. insa cand vezi ca aia de la guvernare fura mai tare acum in plina criza, chiar iti vine sa pui mana pe topor.
eu cred ca atat lui bboc cat si lui basinescu le-ar sta foarte bine, si pe deplin meritat, cu cate un topor infipt in dinti. pentru cat bine au facut poporului roman.
@liviu vpm - este foarte adevarat ceea ce spui. statul ar trebui sa te lase sa te imbogatesti cinstit. statul roman este insa un hot de o nesimtire incredibila, care imbogateste ingrozitor de mult oameni ingrozitor de prosti dar cu mult tupeu.
@ Liviu VPM: ai 18 ani. In caz ca viata ta nu a fost deloc una frumoasa pana acum,singura ta sansa este sa fii serios in munca pe care o prestezi,fie la scoala sau la vreun job. Astfel,vorbele tale isi au rostul dar chiar s-asa Statul nostru nu ajuta cum trebuie sau pe cine trebuie. De acord,iti influentezi viitorul prin idei,pregatire si munca in liberalism,dar si sistemul social trebuie sa fie exemplar. Este destul de trist comentariul tau,e posibil ca tu sa nu te fi ivit pana acum de niste probleme reale in care sa vezi ce piedici iti pune Statul.
@ Liviu VPM: ai 18 ani. In caz ca viata ta nu a fost deloc una frumoasa pana acum,singura ta sansa este sa fii serios in munca pe care o prestezi,fie la scoala sau la vreun job. Astfel,vorbele tale isi au rostul dar chiar s-asa Statul nostru nu ajuta cum trebuie sau pe cine trebuie. De acord,iti influentezi viitorul prin idei,pregatire si munca in liberalism,dar si sistemul social trebuie sa fie exemplar. Este destul de trist comentariul tau,e posibil ca tu sa nu te fi ivit pana acum de niste probleme reale in care sa vezi ce piedici iti pune Statul.
Trist este ca habar nu au pentru ce protesteaza (unii), politicienii nostri sunt de forma. Prostia e la ea acasa in Romania.
Voi stiti prea bine care ne este nivelul.. inca nu am evoluat din mina.
Trist este ca habar nu au pentru ce protesteaza (unii),
asta a fost misiunea televiziunilor de lingai, sa deturneze miscarea de la directia initiala. au mare grija sa ii arate la TV pe cei care au ceva cu toti politicienii, desi raul cel mare se stie de unde vine. nu inseamna ca ceilalti politicieni ar fi mai buni, dar raul clar vine dintr-o singura directie acum. si aia este prostul boc si diavolul basinescu. parerea mea, evident. poate fi gresita, dar e a mea
asta a fost misiunea televiziunilor de lingai, sa deturneze miscarea de la directia initiala.
Corect.
Hai sa manipulam lumea cu televizorul.
Barem in alte vremuri era o televizune ce facea asta, acum sunt mai multe...
sunt prea departe ca sa particip, dar ma straduiesc sa intru pe site-urile internationale pentru a-i lamuri pe jurnalistii aia ca romanii nu protesteaza neaparat impotriva masurilor de austeritate, ci din alte cauze.
Nu masurile de austeritate au scos lumea in strada, cat ineficienta lor, la fel ca ineficienta masurilor pentru limitarea si controlul coruptiei si altele dispuse. Cuvantul asta, ineficienta, e definitoriu pentru actuala guvernare.
Nu doar televiziunile manipuleaza masele de oameni ci chiar unii protestatari: "USL si PDL-aceasi mizerie!... Votati UNPR sau PP-DD!" ca sa completez ce nu vor ei sa zica.
Toata clasa politica este o mizerie nu doar 2-3 partide. Dar sunt multi naivi care cred in Oprea,Diaconescu sau pitiponcul ala de la PNTCD.
Azi noapte presedintele nostru a facut o demonstratie de forta pentru care l-ar invidia si raposatul Mao . Acele brute care se ascund in spatele meseriei de jandarmi au actionat cu intentia de intimidare si semnalul trebuia transmis tuturor romanilor: "nu va puneti cu mine!". Foarte multi dintre mascati se ocupa cu recuperari si camatarie in timpul liber. Raziile sunt anuntate din interior asa ca interlopii au timp sa si zugraveasca casa pana incepe show-ul la TV. De ce nu se actioneaza in acelasi mod asupra celor care reprezinta pericol national la Sintesti sau Strehaia? Ati observat cum le tremurau chiloteii testoaselor la inmormantarea lui Caiac? S-a blocat traficul si nu a intervenit absolut nimeni, dimpotriva cadrele MAI au avut grija sa nu deranjeze careva Vesnica Pomenire!
Azi noapte mi-a crescut tensiunea de nervi cand am vazut ca dupa 22 de ani de cand se presupune ca romanii au dreptul la libera exprimare intimidarea este arma Puterii. M-am simtit si mai mic intr-un stat UE dar mai ales in anul 2012.
greseala e a noastra ca ne lasam intimidati si mai ales ca nu suntem uniti pana la capat. venim toti la aceeasi ora si plecam toti la aceeasi ora. doar asa poti sa eviti demonstratia de forta a gaborilor si abuzurile aferente.
Nu doar televiziunile manipuleaza masele de oameni ci chiar unii protestatari: "USL si PDL-aceasi mizerie!... Votati UNPR sau PP-DD!" ca sa completez ce nu vor ei sa zica.
Toata clasa politica este o mizerie nu doar 2-3 partide. Dar sunt multi naivi care cred in Oprea,Diaconescu sau pitiponcul ala de la PNTCD.
Azi noapte presedintele nostru a facut o demonstratie de forta pentru care l-ar invidia si raposatul Mao . Acele brute care se ascund in spatele meseriei de jandarmi au actionat cu intentia de intimidare si semnalul trebuia transmis tuturor romanilor: "nu va puneti cu mine!". Foarte multi dintre mascati se ocupa cu recuperari si camatarie in timpul liber. Raziile sunt anuntate din interior asa ca interlopii au timp sa si zugraveasca casa pana incepe show-ul la TV. De ce nu se actioneaza in acelasi mod asupra celor care reprezinta pericol national la Sintesti sau Strehaia? Ati observat cum le tremurau chiloteii testoaselor la inmormantarea lui Caiac? S-a blocat traficul si nu a intervenit absolut nimeni, dimpotriva cadrele MAI au avut grija sa nu deranjeze careva Vesnica Pomenire!
Azi noapte mi-a crescut tensiunea de nervi cand am vazut ca dupa 22 de ani de cand se presupune ca romanii au dreptul la libera exprimare intimidarea este arma Puterii. M-am simtit si mai mic intr-un stat UE dar mai ales in anul 2012.
Vlad, usl si pdl sunt cele mai mari blocuri din tara. Toata lumea stie ca atunci cand zici pdl zici si unpr, si partidul poporului si noua republica si ce-o mai inventa astia. Astia sunt toata clasa politica.
Stai linistit ca nu suntem asa de prosti.
Vlad, usl si pdl sunt cele mai mari blocuri din tara. Toata lumea stie ca atunci cand zici pdl zici si unpr, si partidul poporului si noua republica si ce-o mai inventa astia. Astia sunt toata clasa politica.
Stai linistit ca nu suntem asa de prosti.
Mihai, esentele tari se tin in sticlute mici. Si sunt asa rezistente sticlutele alea! De cate ori am scapat sticlele de parfum pe gresie si nu au avut nimic. ![]()
Am auzit ca pe la tara se vorbeste despre bunatatea lui Diaconescu care este alaturi de popor si primeste "revolutionari" in televiziunea poporului. Asta nu-i tot ala care ii facea campanie marinarului? Cunosc oameni din UNPR care vin cu lectii facute si incearca sa povesteasca cati bani fura nenorocitii astia din pdl (colegii lor de guvernare) sa amenjeze un parc. Ca ei ar face mai frumos cu de zece ori mai putin. O gramada de adeziuni au reusit sa " vanda". Prinde la boschetari si betivi. Pe bune.
Parca erau altfel jandarmii pe vremuri.
Ne asteapta vremuri grele si nu avem de ales ce vrem sa facem cu viata noastra.
Ne asteapta vremuri grele si nu avem de ales ce vrem sa facem cu viata noastra.
Putem sa emigram in Noua Zeelanda si sa-i lasam sa se spele pe cap.
Putem sa emigram in Noua Zeelanda si sa-i lasam sa se spele pe cap.
Superb! Marius Militaru, purtator de cuvant M.A.I. tocmai ce-a declarat ca la iinceputul saptamanii viitoare jandarmii si politistii isi primesc salariile restante pe 2011. In sfarsit cresterea economica isi face simtita prezenta. M-a luat ameteala.
Romani, (ni)vi se pregateste ceva! A inceput cresterea.
lasati-va frustrarile la usa si ascultati-l pe omul asta, ca bine le mai zice ![]()
Romania Film prezinta:
Din studiourile Poporului, 4 nominalizari la Zmeura de Aur pentru cel mai bun regizor,cel mai bun scenariu,pentru cel mai bun actor in rol secundar si pentru cele mai bune costume,inspirat din fapte reale: Cu mainile frecate !
In curand pe ecrane 3D si IMAX.
Nu masurile de austeritate au scos lumea in strada, cat ineficienta lor, la fel ca ineficienta masurilor pentru limitarea si controlul coruptiei si altele dispuse. Cuvantul asta, ineficienta, e definitoriu pentru actuala guvernare.
ideea este ca nu de masuri de austeritate avea nevoie o tara in care majoritatea oamenilor sunt si asa saraci. tara avea nevoie, si acum are si mai mult, nevoie de masuri de relansare economica. dar guvernantii pdl sunt ori prosti ori hoti, pentru a intelege asta. sunt insa foarte priceputi in a-si promova cresterea cifrei de afaceri pentru firmele proprii.
chiorul controleaza totul din pacate, si la cati bani au furat in ultimii 3 ani tare mi-e teama ca nu ii mai da jos nimeni de la putere.
sa cumpere 10 milioane de voturi cu cate 100 euro ar insemna sa cheltuiasca 1 miliard de euro. pai asta e un nimic din cele 18 miliarde furate in 3 ani.
cati romani crezi ca ar refuza 100 de euro pentru un vot? mie mi-e teama ca nu prea multi. mai mult, cred ca jumatate din ei isi dau si nevasta o tura pentru banii aia, pe langa vot!
chiorul controleaza totul din pacate, si la cati bani au furat in ultimii 3 ani tare mi-e teama ca nu ii mai da jos nimeni de la putere.
sa cumpere 10 milioane de voturi cu cate 100 euro ar insemna sa cheltuiasca 1 miliard de euro. pai asta e un nimic din cele 18 miliarde furate in 3 ani.
cati romani crezi ca ar refuza 100 de euro pentru un vot? mie mi-e teama ca nu prea multi. mai mult, cred ca jumatate din ei isi dau si nevasta o tura pentru banii aia, pe langa vot!
Nu e nevoie de 100 de euro. Au luat 5 milioane de bicle la 60 de euro bucata. Un mizilic. Nici nu are nevoie pcr-ul de 10 milioane. 5 meleoane sunt suficiente. Mi-e groaza ce se intampla cu voturile celelalte .E ca-n jungla. Dupa ce au papat leoaicele carnea macra ramane hoitul (Romania) pe care se vor bate toate necrofagele : hienele ,sacalii, vulturii,crocodilii...
Indivizii din pozele lui Azzido. ![]()
http://www.jurnalul.ro/observator/sef-jand...-pdl-602105.htm
Am gasit o poza foarte tare azi pe facebook.

Am gasit o poza foarte tare azi pe facebook.
Atacul clonelor