FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid, adevaratul club comunist

«12345»
Motanu D18.04.2006 16:42
Imi pare rau dar sunt din Iasi!! Si n-am de ce sa sarbatoresc victoria!! Echipa mea de suflet este Poli Iasi!! Dar sunt un suporter de rand si spun doar adevarul!!!

Concetatene, vezi ca are si Poli Iasi forum ! Debiteaza acolo cat vrei, lasa-e pe noi. Tu chiar crezi ca ne pasa de parerea ta spusa pe un ton vehement si preasarata cu obscenitati ?

Apropo, cand Poli era in C erai pe stadion sa ii sustii ? Sau iti plangeai de mila pe forumuri ?!

felix4you200225.04.2006 21:40
Esti frustrat praleo.Ai semne de gripa,temperatura,

sau inca sarbatoresti istorica victorie de la Iasi?

Lasa-ne ca ne strici ziua!

si mai anuntau astia la televiziuni ca au scapat de ultimul focar de gripa aviara . se inseala. mai au de scotoci prin Iasi, dar s-o faca mai bine, ca unii se camufleaza bine datorita culorii. :lol: :lol: :lol:
godfroid01.05.2006 22:04

Sunt rapidist, dar nu, n-am chef de scandal :)

Doar voi incerca sa discut pe un ton foarte civilizat. Cine accepta bine, cine nu....nu ma intereseaza.

Eu sincer nu inteleg ce ati dovedit cu acel articol. In 1946 au avut loc alegeri, cum bine spuneti si voi. De unde rezulta ca partidul comunist nu era la putere. Asta nu pricepeti voi. Nu este nimeni invinovatit ca este comunist. Comunismul adevarat (exact acela sustinut de conducatorii Rapidului de-atunci) n-are nimic in comun cu cel creat de clanul Ceausescu. Rapidistii de-atunci aveau un crez, o ideologie.

Asta vi se imputa si nu intelegeti, sau nu vreti. Voi ati beneficiat dupa urma comunismului. Oare daca Valentin Ceausescu vroia, credeti ca nu-si infiinta alta echipa cu care castiga tot?? Si cum la Steaua era adusa crema jucatorilor din Romania era normal sa se lupte la cel mai inalt nivel in Europa.

"Caci altii - Petrolul, Arges, Craiova - au concurat in aceleasi conditii si au reusit sa se afirme. Iar suporterii acestor echipe nu se vaita la nesfarsit de asuprire"

Zau?? cam ce afirmari au avut echipele astea?? 2-3-4 campionate fiecare. Ia intrebati suporterii sa vedem ce v-or raspunde. Nu mai afirmati lucruri generale. Ce-i aia suporterii lor?? Pai e suficient unul singur sa se vaite si v-am daramat toata teoria. Un pic mai multa claritate si logica n-ar strica.

UTA a facut performanta intr-o alta perioada decat cea care i se reproseaza Stelei. Pana-n 70, campionatele erau foarte echilibrate. Si daca te intereseaza, studiaza statisticile si vezi de cate ori a pierdut Rapidul campionatul la mustata, inainte de 67.

"perioada cea mai neagra a comunismului, anii '50"

Hai ca asta-i buna. De unde, pana unde?? Perioada cea mai neagra in 50?? Hai ca incep sa cred ca studiul asta e facut din auzite.

"Campania electorala facuta in 1946 pentru comunisti a calificat acest club ca unul cu adevarat comunist".

Exact asta vroiam sa subliniez si eu. Unul cu ADEVARAT comunist. Ala era comunismul adevarat. Care se ghida dupa marxism (probabil cea mai buna teorie despre conducerea si evolutia unui popor; din pacate s-a dovedit ca nu poate trece de stadiul de idee..nu poate fi pusa in practica).

Ce a creat Ceausescu nu avea nici o noima. Si din pacate pentru voi, aceea este recunoscuta ca fiind perioada voastra. Noi am luptat pentru a crea un partid si a-l aduce la putere, in timp ce voi ati profitat si ati destramat idealurile initiale.

"Stimati concetateni!... Iubit popor!... Fratilor!... in Romania "club comunist" inseamna, negresit, unul care a fost infiintat dupa preluarea puterii de catre comunisti, cu alte cuvinte dupa 6 Martie 1945. Este conditia necesara si suficienta!"

Ironia asta ieftina n-ajuta la nimic. Cine a spus ca e conditia suficienta??? Pai ca dovada sunt atatea cluburi infiintate ulterior si nu le-a reprosat nimeni nimic.

In concluzie, cam multa forma si cam putin continut. O gura mare, lipsita de o gandire si de un studiu profund. Am impresia ca asa va acuzati si mai rau. De ce nu ati incercat sa dezmintiti c-ati fi fost sub obladuirea familiei raposatului?? Oare pentru ca nu este asa??

Cum va explicati ca dupa 89 s-a echilibrat campionatul??

Drumul logic al unei echipe nou-formate este trecerea prin diviziile inferioare. Oare la Steaua si Dinamo de ce nu s-a intamplat asa?? Nu prea aveti de ce va lauda nici cu acest amanunt.

"Steaua e o echipa comunista...". De parca "ai lui" ar fi jucat intr-o lume paralela, intr-un campionat paralel, al "capitalismului multilateral dezvoltat..." "

Stii cum e asta?? Cam ca aia cu tiganii :lol: Oare voi traiti intr-o lumea paralela, de sunteti toti blonzi??

Foarte slab articol, ce nu dovedeste nimic. Lipsit de argumente si cu o concluzie defavorabila Stelei.

gone02.05.2006 06:24
Sunt rapidist, dar nu, n-am chef de scandal :)

Doar voi incerca sa discut pe un ton foarte civilizat. Cine accepta bine, cine nu....nu ma intereseaza.

Eu sincer nu inteleg ce ati dovedit cu acel articol. In 1946 au avut loc alegeri, cum bine spuneti si voi. De unde rezulta ca partidul comunist nu era la putere. Asta nu pricepeti voi. Nu este nimeni invinovatit ca este comunist. Comunismul adevarat (exact acela sustinut de conducatorii Rapidului de-atunci) n-are nimic in comun cu cel creat de clanul Ceausescu. Rapidistii de-atunci aveau un crez, o ideologie.  

Asta vi se imputa si nu intelegeti, sau nu vreti. Voi ati beneficiat dupa urma comunismului. Oare daca Valentin Ceausescu vroia, credeti ca nu-si infiinta alta echipa cu care castiga tot?? Si cum la Steaua era adusa crema jucatorilor din Romania era normal sa se lupte la cel mai inalt nivel in Europa.

"Caci altii - Petrolul, Arges, Craiova - au concurat in aceleasi conditii si au reusit sa se afirme. Iar suporterii acestor echipe nu se vaita la nesfarsit de asuprire"

Zau?? cam ce afirmari au avut echipele astea?? 2-3-4 campionate fiecare. Ia intrebati suporterii sa vedem ce v-or raspunde. Nu mai afirmati lucruri generale. Ce-i aia suporterii lor?? Pai e suficient unul singur sa se vaite si v-am daramat toata teoria. Un pic mai multa claritate si logica n-ar strica.

UTA a facut performanta intr-o alta perioada decat cea care i se reproseaza Stelei. Pana-n 70, campionatele erau foarte echilibrate. Si daca te intereseaza, studiaza statisticile si vezi de cate ori a pierdut Rapidul campionatul la mustata, inainte de 67.

"perioada cea mai neagra a comunismului, anii '50"

Hai ca asta-i buna. De unde, pana unde?? Perioada cea mai neagra in 50?? Hai ca incep sa cred ca studiul asta e facut din auzite.

"Campania electorala facuta in 1946 pentru comunisti a calificat acest club ca unul cu adevarat comunist".  

Exact asta vroiam sa subliniez si eu. Unul cu ADEVARAT comunist. Ala era comunismul adevarat. Care se ghida dupa marxism (probabil cea mai buna teorie despre conducerea si evolutia unui popor; din pacate s-a dovedit ca nu poate trece de stadiul de idee..nu poate fi pusa in practica).

Ce a creat Ceausescu nu avea nici o noima. Si din pacate pentru voi, aceea este recunoscuta ca fiind perioada voastra. Noi am luptat pentru a crea un partid si a-l aduce la putere, in timp ce voi ati profitat si ati destramat idealurile initiale.

"Stimati concetateni!... Iubit popor!... Fratilor!... in Romania "club comunist" inseamna, negresit, unul care a fost infiintat dupa preluarea puterii de catre comunisti, cu alte cuvinte dupa 6 Martie 1945. Este conditia necesara si suficienta!"  

Ironia asta ieftina n-ajuta la nimic. Cine a spus ca e conditia suficienta??? Pai ca dovada sunt atatea cluburi infiintate ulterior si nu le-a reprosat nimeni nimic.  

In concluzie, cam multa forma si cam putin continut. O gura mare, lipsita de o gandire si de un studiu profund. Am impresia ca asa va acuzati si mai rau. De ce nu ati incercat sa dezmintiti c-ati fi fost sub obladuirea familiei raposatului?? Oare pentru ca nu este asa??

Drumul logic al unei echipe nou-formate este trecerea prin diviziile inferioare. Oare la Steaua si Dinamo de ce nu s-a intamplat asa?? Nu prea aveti de ce va lauda nici cu acest amanunt.

"Steaua e o echipa comunista...". De parca "ai lui" ar fi jucat intr-o lume paralela, intr-un campionat paralel, al "capitalismului multilateral dezvoltat..." "

Stii cum e asta?? Cam ca aia cu rromii  :lol:  Oare voi traiti intr-o lumea paralela, de sunteti toti blonzi??

Foarte slab articol, ce nu dovedeste nimic. Lipsit de argumente si cu o concluzie defavorabila Stelei.

Eu am impresia ca tu ai sa pici istoria. Comunismul ala adevarat in care credeau (cum ai spus tu) conducatorii Rapidului de atunci a omorat mii de romani. A forta oameni sa renunte la tot ce aveau doar pt ca li se parea unor analfabeti (care au stiu ce sa sustina in anii 40 - 50) ca sunt prea bogati. Si ca sa iti fie clar: nu ne deranjeaza ca Rapid a fost un club comunist, ne deranjeaza ipocrizia voastra.

vlad7502.05.2006 07:26

Imi aduc aminte anii '80 foarte bine,pentru ca atunci a inceput viata mea ca stelist,in ciuda vointei mele! Tineam pe atunci cu farmecul vietii :Rapid.Acea echipa care avea suporteri din randul celor care cereau azil politic peste hotare,care se sacrificau pe la canal din cauza convingerilor anticeausiste,a suporerului Copos,care era un fidel ascultator al postului "Europa libera" si care nu gestiona fondurile UTC.Tin minte ca intr-o nopate au batut in usa 4 vlajgani cu ochii albastri de la SECU,mi-au tarat familia prin beciurile securitatii si ne-au batut pana la ultima picatura de viata,numai-numai sa tinem cu Steaua!De fapt,nu ar trebui sa ma plang de vremurile acelea,pentru ca acelasi lucru l-a patit majoritatea poporului roman:transformarea prin decret in stelist.Eu care tineam cu echipa de aur a rapidului,cea care ne-a adus multe bucurii,noua :capitalistilor din Giulesti,a trebuit sa renunt brusc la marea echipa a Europei pentru una comunista ca Steaua!Singurul care s-a opus acelei metamorfozari sinistre a fost doar Mister Copos,un promotor al ideii capitaliste.Si-a jurat ca in ciuda chinurilor la care v-a fi supus,va ramane intotdeauna "singur impotriva tuturor",si va imparti cu toata lumea saraca fondurile UTC,al carei membru nu a fost niciodata,pentru a sustine mai tarziu farmecul vietii(farmec=pusculita):Rapid!Si uite asa a reusit Copos a 2-a schisma din istorie:comunistii si ceilalti:sustinatorii care n-au avut niciodata de-a face cu meandrele comuniste,cei care au frecat beciurile detentiei politice,cei care au facut revolutia impotriva tiranului,acesti eroi ai neamului rromanesc:suporterii rapidului!

V-il mai amintiti oameni buni pe Gigel Corsicanu???Acest Gavroche ,Pistruiatu vremurilor trecute,cel care hartuia aparatul de securitate??.I-a masluit Securitatea dosarul,si din acel aparator al drepturilor si libertatii oamenilor l-au catalogat drept borfas,sparagtor de apartamente.Tocmai pe el????...el care impartea manifeste in fata la Cinema Luceafarul????...si oamenii in negru au avut indrazneala sa-l acuze de bisnita cu bilete la film???.Trebuie sa fi vandut multe manifeste pe vremea Impuscatului pentru a-si lua masina de lux in ziua de azi!

Cam asa am ajuns noi stelisti pe vremea aceea,prin acel decret prezidential,acelasi decret care a functionat si prin Europa pentru ca Steaua sa castige CCE si Supercupa Europei.Le tremurau chilotii mai marilor acelor vremuri din Europa in fata lui Ceausescu,drept dovada ca s-au conformat si au reusit sa-i convinga pe cei de la Barcelona sa tranteasca meciul cu Steaua in finala!

P.S. Aceasta basm n-a fost inspirat din Ispirescu ci din Folclorul Rromanesc.

godfroid02.05.2006 13:04

Eu am impresia ca tu ai sa pici istoria. Comunismul ala adevarat in care credeau (cum ai spus tu) conducatorii Rapidului de atunci a omorat mii de romani. A forta oameni sa renunte la tot ce aveau doar pt ca li se parea unor analfabeti (care au stiu ce sa sustina in anii 40 - 50) ca sunt prea bogati. Si ca sa iti fie clar: nu ne deranjeaza ca Rapid a fost un club comunist, ne deranjeaza ipocrizia voastra.

Hai incearca sa citesti si sa inveti despre ce e vorba. Nu mai arunca cu jigniri aiurea.

Comunistii anilor 40-50 nu erau nici pe departe niste analfabeti. Au omorat mii de romani?? Nu mai aruncati cu vorbele. Mai documenteaza-te. S-ar putea sa-i confunzi cu legionarii. Da, da....aia pe care i-au inlaturat comunistii. Aia isi omorau adversarii.

Vlad...crede-ma ca ironii d-astea putem scrie oricare dintre noi. Dar n-ajuta la nimic. Cine a spus ca Steaua a fost lasata sa castige CCE?? Eu am spus ca beneficiind de cei mai buni jucatori din tara era normal sa se lupte la acel nivel. Si acum s-ar intampla probabil la fel, daca o echipa ar dispune de cele mai mari valori ale campionatului.

E plin de "farmec" postarea ta....dar din nou lipsita de continut si de argumente.

Gica Chioru02.05.2006 14:48
Hai incearca sa citesti si sa inveti despre ce e vorba. Nu mai arunca cu jigniri aiurea.  

Comunistii anilor 40-50 nu erau nici pe departe niste analfabeti. Au omorat mii de romani?? Nu mai aruncati cu vorbele. Mai documenteaza-te.

Astia n-au nimic sfant.

Regimul neanalfabetilor Ana, Luca, Teo, Dej, baga spaima in burgheji , la Canal sau in stuful Brailei inseamna nimic? Astia au ajuns sa regrete ca astfel de crime impotriva poporului Roman nu s-au facut si sub Ceausescu... ce nenorociti... Ca si cum nu ar fi fost suficienta pauperizarea cvasigenerala ceausista, regimul de cartelizare, cozile, jumatea de ora la TV, etc.

Pentru ca in articolul nostru este vorba si despre industriasul Mociornita:

Dumitru Mociorniţă (5 august 1895, Ţintea, Prahova – 1953) a fost un mare întreprinzător român din perioada interbelică, în domeniul încălţămintei şi pielăriei.

S-a născut într-o familie săracă de ţărani din Prahova. Se spune că învăţătorul din clasele primare l-a aşezat în spatele clasei, pentru că nu avea papuci în picioare. A studiat la Liceul "Sfinţii Petru şi Pavel" din Ploieşti şi Liceul Economic Kretzulescu din Bucureşti. Este remarcat de Ion I. C. Brătianu la examenul de bacalaureat, iar acesta îi oferă o bursă la Şcoala Superioară de Comerţ din Bucureşti, iar mai apoi la Şcoala Superioară de Industrie din Paris.

După absolvire, lucrează ca reprezentant al unei firme din Hamburg. Refuză să se mute în Statele Unite şi se întoarce în România, unde începe să lucreze pentru industriaşul Grigore Alexandrescu. Se căsătoreşte cu fiica acestuia.

În 1923 înfiinţează fabrica de încălţăminte Mociorniţă, pe un teren viran la marginea Bucureştiului, pe baza unui împrumut de 30 milioane lei, şi cu utilaje aduse în leasing din Germania şi Marea Britanie. Fabrica avea să devină în scurt timp cel mai important producător de încălţăminte din România interbelică.

A făcut parte din Partidul Naţional Liberal, pe care l-a reprezentat în Parlament ca deputat şi mai apoi senator de Ilfov.

După instaurarea regimului comunist, refuză să emigreze. Este arestat şi condamnat la închisoare; aceeaşi soartă o va avea şi fiul său Ion. Moare în închisoare în 1953.

Madeleine02.05.2006 18:42

Comunistii anilor 40-50 nu erau nici pe departe niste analfabeti. Au omorat mii de romani?? Nu mai aruncati cu vorbele. Mai documenteaza-te. S-ar putea sa-i confunzi cu legionarii. Da, da....aia pe care i-au inlaturat comunistii. Aia isi omorau adversarii.

Helou, unde-ai invatat tu istorie? 8O

Comunistii, inainte sa intre trupele sovietice in tara (1944) erau toti (cam 1.000 si ceva) marionete ale Moscovei, agenti sovietici, majoritatea straini (evrei) sau niste rebuturi semi-analfabete romanesti, drojdia societatii (cum era tanarul cizmar ilegalist nea Nicu si tanara tarfulita Lenuta, care mai tarziu i-a devenit sotie).

Dupa ce-au intrat rusii (a caror principala misiune eliberatoare era sa violeze femei pe unde apucau) cei 1.000 de fomisti au primit posturi de conducere. Lor li s-au adaugat alti tortionari veniti de la Moscova, tradatori dintre romani, tot din drojdia societatii - pur si simplu toti ratatii au devenit peste noapte comunisti.

La sfarsitul anilor '40 si inceputul anilor '50 a inceput exterminarea elitelor romanesti, tot ce avea tara mai bun in acel moment: ofiteri ai Armatei Romane, intelectuali, taranii instariti, oameni de afaceri etc.

Spre deosebire de gorilele comuniste, legionarii erau in general baieti educati, de caracter (multi au avut un comportament exemplar in inchisorile comuniste) si patrioti.

godfroid03.05.2006 19:47
Campania electorala facuta in 1946 pentru comunisti

Atunci cand erau cam 800, asa cum ai spus si tu. La asta ma si refeream, dar vad ca va faceti ca nu intelegeti.

Cand CFR Bucuresti juca cu "soarele" pe piept, partidul Comunist era in ilegalitate.

Ce a urmat dup-aia, cu confiscarea alegerilor s.a.m.d., deja nu vad ce legatura mai are cu Rapid.

Ideea e ca e mult mai greu si mai laudabil sa sprijini o idee ce nu are mari sanse de realizare, decat sa te alaturi celor de la putere.

Spre deosebire de gorilele comuniste, legionarii erau in general baieti educati, de caracter (multi au avut un comportament exemplar in inchisorile comuniste) si patrioti.

looolll....fals

Precum liderii legionari asa si liderii comunisti si orice lideri (ca d-aia se numesc lideri) erau "baieti educati". Cei despre care vorbesti tu (gorilele) erau pleava "tampa" care habar n-avea si facea orice pentru o bucata de paine. Iar astia au format atat majoritatea PCR, cat si majoritatea legionarilor.

cANAL05.05.2006 19:14
Zau?? cam ce afirmari au avut echipele astea?? 2-3-4 campionate fiecare.
Dupa tine campionatul trebuia sa se imparta in fiecare an la alta echipa ca sa fie toti fericiti.Daca citeai ce s-a mai scris ai fi vazut ca in toate campionatele mari titlurile au fost castigate in mare parte de 2-3 echipe(exceptie poate doar Anglia)

Nu atunci s-au facut deportarile in Baragan si colectivizarea fortata?

Campania electorala facuta in 1946 pentru comunisti a calificat acest club ca unul cu adevarat comunist".  

Exact asta vroiam sa subliniez si eu. Unul cu ADEVARAT comunist. Ala era comunismul adevarat. Care se ghida dupa marxism (probabil cea mai buna teorie despre conducerea si evolutia unui popor; din pacate s-a dovedit ca nu poate trece de stadiul de idee..nu poate fi pusa in practica

Comunismul din Romania nu s-a ghidat niciodata dupa ce a spus Marx tot timpul a fost comunism sovietic.Partitul lui Dej se subordona Cominform.

Eu am spus ca beneficiind de cei mai buni jucatori din tara era normal sa se lupte la acel nivel. Si acum s-ar intampla probabil la fel, daca o echipa ar dispune de cele mai mari valori ale campionatului.  

Asa si pe Craiova si Dinamo cine i-a oprit sa ajunga in semifinale.Daca Steaua lua tot ce era mai bun de ce nu a ajuns Balaci la noi sau Dobrin?

Cine a spus ca e conditia suficienta??? Pai ca dovada sunt atatea cluburi infiintate ulterior si nu le-a reprosat nimeni nimic.

Normal daca nu au avut succes nu a avut cine sa fie invidios pe ei.

mdea tot Steaua a luat cele mai multe trofee si tot noi am avut cele mai mari performante in Europa.

i.h.u.g.07.05.2006 21:27

ce topic suspect...ne acuzam reciproc ca suntem comunisti...oricum comunismul e o notiune vaga si de altfel o doctrina care nu s-a regasit in forma ei originala in Romania...

dupa ce am trait in comunism atata timp e normal sa fim afectati de el...ca un club sau altul "a fost comunist" cum spuneti voi e putin probabil si oricum e o declaratie nedreapta...nici Steaua nici rapidul de acum nu mai au nici o legatura cu vechiul regim...cred ca aveti treburi mai interesante de discutat decat asta...Steaua nu e un club comunist...asta e o tampenie

Motanu D07.05.2006 21:50

Sincer, pe mine ma doare in cot daca Steaua a fost sau nu un club comunist. Din punctul meu de vedere e mai putin rusinos sa ai la conducere un "comunist" precum Valentin Ceausescu decat un "capitalist" precum George Copos.

Si o ultima intrebare pentru rapidisti: in perioada interbelica tot comunistii (care erau cam in ilegalitate si prin puscarii) nu v-au lasat sa cuceriti vreun titlu ? Sau autoritatile vremii furau fara mila sarmana echipa din Giulesti ???

PS: dupa 90 a fost Steaua - Rapid : 9 - 2 la titluri !!!

antonika08.05.2006 09:08

sa vazut weekendu asta cine e adevaratu club communist... cine aranjeaza meciuri......

godfroid08.05.2006 14:09
ce topic suspect...ne acuzam reciproc ca suntem comunisti...oricum comunismul e o notiune vaga si de altfel o doctrina care nu s-a regasit in forma ei originala in Romania...

dupa ce am trait in comunism atata timp e normal sa fim afectati de el...ca un club sau altul "a fost comunist" cum spuneti voi e putin probabil si oricum e o declaratie nedreapta...nici Steaua nici rapidul de acum nu mai au nici o legatura cu vechiul regim...cred ca aveti treburi mai interesante de discutat decat asta...Steaua nu e un club comunist...asta e o tampenie

Normal ca nu e. Dar ideea e ca performantele cu care se mandreste clubul Steaua au fost realizate intr-o perioada suspecta (cum zici tu :) ), aflandu-se sub obladuirea familiei Ceausescu. Asta e problema.

sa vazut weekendu asta cine e adevaratu club communist... cine aranjeaza meciuri......

looooooooooooooollllllllllll

Cine?? Rapid-Farul 0-0; Gloria-Rapid 2-1; Steaua-Rapid 0-2....

Din punctul meu de vedere e mai putin rusinos sa ai la conducere un "comunist" precum Valentin Ceausescu decat un "capitalist" precum George Copos.

Poate ca si din al meu intr-o oarecare masura. De fapt mai rau decat actualii conducatori de club (Badea, Becali, Borcea, Copos, Iancu, Mititelu, MM, Padureanu, Porumboiu, Sechelariu) nu cred ca se poate, sau macar sper ca nu se poate.

Abia cand o sa-i vedem p-astia in zeghe, abia atunci o sa vedem fotbal curat.

antonika08.05.2006 15:02

ba!!!! usurel usurel!!

am zis eu ca aranjeaza meciurile propii? ma refeream la meciul nostru cu Gloria.... dar se pare ca nu lai vazut si nu stii toti factorii de la mijloc.. asa ca CIOCU MIC :!: :!: :!:

godfroid08.05.2006 15:37

ba!!!! usurel usurel!!

am zis eu ca aranjeaza meciurile propii? ma refeream la meciul nostru cu Gloria.... dar se pare ca nu lai vazut si nu stii toti factorii de la mijloc.. asa ca CIOCU MIC :!: :!: :!:

Hai sa pastram totusi un ton civilizat. Nu ma cunosti, nu te cunosc, asa ca ce rost are sa arunci cuvinte anapoda??!?

Eu am impresia ca ati inceput sa nu va mai dati seama ce vorbiti. Mai nou Rapid aranjeaza si meciurile altor echipe. Asta-i culmea. Pai nu era mai simplu sa aranjam cu Helesteanu (Rapid-Farul) sa ne lase pe noi sa castigam??

Uneori trebuie sa stim sa pierdem. Sa lasam deoparte mania asta a persecutiei. Toate echipele sunt avantajate/dezavantajate la un moment dat. Iar exemplele sunt concrete.

Ceea ce spui tu e de domeniul fantasticului. Adica de ce Copos ar putea aranja si Becali nu?? Ce ti se pare mai ciudat? Sa platesti adversarii sa joace tare cu contracandidatele (lucru declarat chiar de Becali insusi), sau niste presupuneri aiurea ca Rapid taie si spanzura creand o conspiratie odioasa impotriva Stelei?

Daca o luam asa....de ce sa nu cred ca daca Farul a jucat pe prime steliste acum, n-ar fi jucat si in meciul direct la fel??

Dar prea multa fantezi strica...

godfroid08.05.2006 15:38

ba!!!! usurel usurel!!

Hai sa pastram totusi un ton civilizat. Nu ma cunosti, nu te cunosc, asa ca ce rost are sa arunci cuvinte anapoda??!?

Eu am impresia ca ati inceput sa nu va mai dati seama ce vorbiti. Mai nou Rapid aranjeaza si meciurile altor echipe. Asta-i culmea. Pai nu era mai simplu sa aranjam cu Helesteanu (Rapid-Farul) sa ne lase pe noi sa castigam??

Uneori trebuie sa stim sa pierdem. Sa lasam deoparte mania asta a persecutiei. Toate echipele sunt avantajate/dezavantajate la un moment dat. Iar exemplele sunt concrete.

Ceea ce spui tu e de domeniul fantasticului. Adica de ce Copos ar putea aranja si Becali nu?? Ce ti se pare mai ciudat? Sa platesti adversarii sa joace tare cu contracandidatele (lucru declarat chiar de Becali insusi), sau niste presupuneri aiurea ca Rapid taie si spanzura, creand o conspiratie odioasa impotriva Stelei?

Daca o luam asa....de ce sa nu cred ca daca Farul a jucat pe prime steliste acum, n-ar fi jucat si in meciul direct la fel??

Dar prea multa fantezi strica...

Bogdan4Steaua08.05.2006 15:39

Hai sa nu vorbim mult si degeaba. Eu unul nu am vazut in acest sezon un meci suspect in cazul Rapidului, insa am vazut cateva in cazul lui Dinamo.

Asteptam meciul Rapid - Gloria si apoi tragem concluzii. Nu insinuez nimic. Asteptam meciul si apoi ne dam cu parerea. Mi se pare cel mai corect.

godfroid08.05.2006 15:43
Hai sa nu vorbim mult si degeaba. Eu unul nu am vazut in acest sezon un meci suspect in cazul Rapidului, insa am vazut cateva in cazul lui Dinamo.

Asteptam meciul Rapid - Gloria si apoi tragem concluzii. Nu insinuez nimic. Asteptam meciul si apoi ne dam cu parerea. Mi se pare cel mai corect.

Ok!! Dar mai bine prelungim perioada de asteptare pana dupa meciul Stelei cu Bacaul.

Mi se pare mai corect asa. :lol:

antonika08.05.2006 15:45

stii ca senatoru ala.... a cerut sa fie delegat la meciu asta???? stii ca e la conservatori?????? stii cine mai e la coservatori????? cand aflii mai vorbim atunci!!

Bogdan4Steaua08.05.2006 16:20

Ok!! Dar mai bine prelungim perioada de asteptare pana dupa meciul Stelei cu Bacaul.

Mi se pare mai corect asa. :lol:

Vorbim despre toate la timpul lor. Insa FCM Bacau nu este Gloria Bistrita. Moldovenii au 1 punct in retur pe cand Gloria ne-a luat noua 6 puncte. Repet, vedem ambele meciuri si apoi ne pronuntam. Ma uitam azi peste niste reluari. Am vazut faze de la Dinamo-Gloria si faze de la Gloria-Steaua. Doamne, ce diferenta!

godfroid08.05.2006 18:19
stii ca senatoru ala.... a cerut sa fie delegat la meciu asta???? stii ca e la conservatori??????  stii cine mai e la coservatori????? cand aflii mai vorbim atunci!!

Lasa-ma cu supozitii d-astea bolnave. Cand o sa afli ca "afli" se scrie asa mai vorbim.

Si cu ce a influentat observatorul?? Am inteles ca i-a trimis la comisie pe Serea si pe tusier.

Ma uitam azi peste niste reluari. Am vazut faze de la Dinamo-Gloria si faze de la Gloria-Steaua. Doamne, ce diferenta!

Zau?? Da niste reluari de la Steaua-Farul vs Rapid-Farul n-ai vazut?? Sau de la Rapid-Bacau vs orice alta echipa-Bacau??

armanovici08.05.2006 19:31
Zau?? Da niste reluari de la Steaua-Farul vs Rapid-Farul n-ai vazut?? Sau de la Rapid-Bacau vs orice alta echipa-Bacau??

Ba da...si mi se par la fel...S-a jucat cu aceeasi rautate pozitiva!

godfroid08.05.2006 19:57

Ba da...si mi se par la fel...S-a jucat cu aceeasi rautate pozitiva!

La fel cu ce?? Cred ca glumesti...

pe cand Gloria ne-a luat noua 6 puncte

Si noua 3 din 3 deocamdata.

i.h.u.g.08.05.2006 19:59

Steaua si rapid la un loc nu au cate blaturi au dinamovistii in ultimii ani...si pe ei nu ii face nimeni comunisti...sau orice altceva...cei mai dubiosi dintre toti :D

«12345»