FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid, adevaratul club comunist

«1345»
Fynutzu30.03.2007 20:48
C.F.R. Bucuresti (1923-1937), F.C. Rapid Bucuresti (1937-1945), C.F.R. Bucuresti (1945-1950), Locomotiva Bucuresti (1950-1958), Rapid Bucuresti (1958-2004)

in legatura cu 83 de ani de umilinta... Campionatul României (1966/19967, 1998/1999, 2002/2003)

Cupa României (1934/1935, 1936/1937, 1937/1938, 1938/1939, 1939/1940, 1940/1941, 1941/1942, 1971/1972, 1974/1975, 1997/1998, 2001/2002)

Supercupa României (1999, 2002, 2003)

Finalista a Cupei Europei Centrale (1940) - nedisputata din cauza razboiului

Cupa Balcanica (1964/1965, 1965/1966) nu intram sa comentez aici dar a ajuns din greseala linku la mine shy mi s-a facut scarba ce am citit ...

Cu cine urma sa jucati finala? :lol:

Palmaresul asta tu il etalezi aici, chiar nu-ti e rusine, prezinta-l si tu pe forumurile celor de la Poli, Vaslui, etc., ca ei sigur raman impresionati...

Bine zis... Mai baiete... mai minte omu'... dar tu deja o dai in S.F. Adica totusi... nu suntem coborati din copac!
c.ronaldo1731.03.2007 05:02

17 trofee in total...

Pai pe astea le numar cu degetele... :twisted:

ulysses31.03.2007 14:43

Razvan asta dupa ce ca e analfabet il mai si divinizeaza pe Mucescu Jr., odrasla [...]... n-au fata rapidistii de 3 puncte in meciul asta... vad ca-si tin curajul prin declaratiile sforaitoare pe care le dau, dar daca-i cauta taica Copos la izmene, nu le va gasi tocmai uscate... CU Steaua PANA LA MOARTE! BATEM SUB POD CU 2-0!

Atentie la limbaj. Moderatorii

love4steaua01.04.2007 20:21
:oops: De ce va obositi sa scrieti... Rapidul e de [CACAO]... a fost si va ramane cea mai de CACAO echipa... ce pot sa spun... TRUP SI SUFLET PENTRU ROS-ALBASTRU!
Overmind-of-Borg08.04.2007 18:39

Nu uitati niciodata care este the true enemy: Dinamo.

Se procedeaza ca pe vremuri: Dinamo este ajutata din toate partile. Ca vorba aia... ce-mi e militie... ce-mi e politie; e cam tot aia.

AKM-4706.06.2007 13:10
Atunci cand erau cam 800, asa cum ai spus si tu. La asta ma si refeream, dar vad ca va faceti ca nu intelegeti.

Cand CFR Bucuresti juca cu "soarele" pe piept, partidul Comunist era in ilegalitate.

Ce a urmat dup-aia, cu confiscarea alegerilor s.a.m.d., deja nu vad ce legatura mai are cu Rapid.

Ideea e ca e mult mai greu si mai laudabil sa sprijini o idee ce nu are mari sanse de realizare, decat sa te alaturi celor de la putere.

looolll....fals

Precum liderii legionari asa si liderii comunisti si orice lideri (ca d-aia se numesc lideri) erau "baieti educati". Cei despre care vorbesti tu (gorilele) erau pleava "tampa" care habar n-avea si facea orice pentru o bucata de paine. Iar astia au format atat majoritatea PCR, cat si majoritatea legionarilor.

Dupa ce ca esti [...] mai esti si [...]... poate ai facut clasa a 5-a macar dar nu cred... "În anul 1924, PCR-ul a fost interzis de guvernul liberal care era la putere si a ramas în ilegalitate pâna în 1944." Ai citit? 1944 dupa intrarea armatei rosii in Bucuresti (Armata Rosie fiind Armata statului U.R.S.S. pe unde voi aveti buni prieteni pe LOKOMOTIV MOSCOVA... ce seamana cu locomotiva Bucuresti - fostul vostru nume...) Deci in 1946 partidul comunist facea parte din Blocul Partidelor Democrate - caruia i-ati facut propaganda in 1946 - ce sa faci suntetzi prosti si nu ganditi...

P.S. Uitasem de Lokomotiv Moscova anul de infiintare 1923 - alta coincidenta? NU!

amarel10.06.2007 09:30
I-auziti ce zice UTCopos :

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...dex&id=5529

Asta-i preocupare de care s-a molipsit de la ranchiunosul de Mircea Lucescu, cel care nici acum nu doarme linistit la gandul ca n-a reusit sa realizeze cea cel mai bun palmares intern si cele mai multe ghete de aur - de genul Mateut, Camataru, etc.

Domnul Lucescu senior si acum sustine ca, Ceausescu a ajutat Steaua sa ia Cupa Campionilor! E frustrat rau omul asta, asta-l doare cel mai tare si la aceasta ora si nu uita nici o clipa sa-si monteze prietenii si cunostintele impotriva Stelei.

La Pitesti rapidul a furat ca in codru, doua penalty-uri pentru Rapid si gol anulat Argesului la 1-0 pentru Arges, iar apoi iese snobul si impleticitul de Razvan sa spuna ca e victorie meritata...

Ce drag mi-a fost in '95 cand au pierdut Cupa Romaniei, era cheful aranjat... si... sufletul!

Copos e un ilustru ipocrit, incapabil sa-si tina jucatorii de valoare, incapabil sa pretuiasca si sa aprecieze un om de valoare, la anul locul 4 o sa fie o amintire placuta pentru el, tineti minte, campionatul ce vine se anunta crancen.

IONUTZ-CIPRIAN10.06.2007 10:05

In campionatul care va veni, crapizii or sa o duca foarte rau, jucatori valorosi nu prea mai au... nu cred ca o sa prinda nici locul 4, iar din Cupa UEFA vor iesi cat ai zice... milog!

Alex_9111.07.2007 20:23

Rapid e chiar o echipa comunista ne dam seama dupa cheliosul de Gorge Copos! Are o echipa adevarata de comunisti, in afara de noul venit Badoi. fularsteaua2

amarel11.07.2007 21:11
... Ce drag mi-a fost in '95 cand au pierdut Cupa Romaniei, era cheful aranjat... si... sufletul!

Copos e un ilustru ipocrit, incapabil sa-si tina jucatorii de valoare, incapabil sa pretuiasca si sa aprecieze un om de valoare, la anul locul 4 o sa fie o amintire placuta pentru el, tineti minte, campionatul ce vine se anunta crancen.

Am fost in Bucuresti, si am privit meciul cu 2 colegi: unul era rapidist si unul din ploiesti!

A fost doliu pentru milogi!

supereu14.07.2007 15:52

demoanstratia ca rapidistii sunt comunisti

cristian8605.08.2007 15:20

Petrolul i-a executat de multe ori pe milogi, inclusiv un 6-0 in Giulesti cu mult timp in urma. De fapt daca ma gandesc mai bine Petrolul este un bun termen de comparatie pentru Rapid, au acelasi numar de titluri, la cupe stau mai slab(Petrolul), ceea ce e si normal de altfel, dar sa nu uite rapizii ca au castigat 7 cupe inainte de razboi; de unde au ei pretentia de a se compara cu Steaua sau chiar cu dinamu nu pot sa inteleg.

Dupa ce [niste jucatori ai Rapidului] au vizitat beciurile politiei (a se vedea meciurile cu Venus Bucuresti din 1938, parca) si mai apoi pe cele ale militiei, mai au tupeu sa comenteze de Steaua, ei, slugile securistilor. Daca nu exista Armata Romana cine stie ce limba vorbeati astazi; de altfel pe voi nu prea v-ar fi afectat probabil.

Soarta lor e sa fie mereu umiliti, nu vor straluci niciodata, pentru ca sunt niste ipocriti penibili, ii sfatuiesc sa se incalzeasca cu istoria lor "dizidenta" si cu faptul ca i-au "scaldat" pe petrolisti in Dimbovita.

Cea mai mare ipocrizie este chiar deviza lor "Singuri impotriva tuturor".

De fapt daca ar putea, ar fura mai mult decat s-a furat de-a lungul timpului in fotbalul romanesc.

Proletariat redus, mergeti la muls.

colaps05.08.2007 15:32

eu unul nu inteleg atata pierdere de timp si energie pe un asemenea topic, mai ales la capitolul "Discutii ros-albastre".. chiar asa au devenit de importanti pentru noi incat sa le dedicam un topic si sa ne pierdem vremea cu astfel de discutii? cred ca ii bagam prea mult in seama, cand pot fi atatea alte locuri unde ar putea fi bagati, din partea mea - in uitare...

ra_r_8922.03.2008 09:46

Sa va spun un secret baietzi...daca Rapidul nu ar fi important nu l-ati baga in seama asa gratuit!In concluzie va multumim ca ne facetzi importantzi! :yeahh:

Rapid e chiar o echipa comunista ne dam seama dupa cheliosul de Gorge Copos! Are o echipa adevarata de comunisti, in afara de noul venit Badoi. fularsteaua2

Voi avetzi un forum comunist si tactici comuniste de a castiga meciul...asa ca inainate de a vedea paiul din ochiul altora vedetzi barna din ochiul vostru :wink:

MoWeed22.03.2008 10:05
Sa va spun un secret baietzi...daca Rapidul nu ar fi important nu l-ati baga in seama asa gratuit!In concluzie va multumim ca ne facetzi importantzi! :yeahh:

Voi avetzi un forum comunist si tactici comuniste de a castiga meciul...asa ca inainate de a vedea paiul din ochiul altora vedetzi barna din ochiul vostru :wink:

Forum comunist??? Cred ca nu gandesti bine

Oricum ma amuza frustrarea voastra=)))

forever_STEAUA22.03.2008 10:11

Ești mai prost decât prevede legea... Ah, am uitat, în țigãnie nu s-a auzit încã de legi, regulamente etc.

«1345»