frate voi sunteti chiar penibili ! pentru voi cei care ati stat acasa si ati rupt tastatura in paispe si in timp ce bagati bere cu seminte nam decat sa zic: M.u.i.e net si **** DIGI! eu am dat 200 mii pe bilet , am mers din buftea pana la victoriei cu fularul la gat cu orice risc , am ragusit , am ajuns abia acum acasa, mi`a luat garda cagula , am stat tot meciul gol dezbracat doar cu fularul la gat, am gauri in maini de la garduri ce vreti sa va mai povestesc? oricum voi sunteti prea preocupati cu mistourile astea de cetatean si cred ca deja v-am dat prea multa importanta. cand o sa veniti si voi la un meci mai vorbim, cei care se simt mai bine sa nu mai comenteze si sa rupa siturile de sport in doua pentru reluari si faze fixe. in rest numai bine si...Steaua vine-n groapa da **** si pleaca !!!!! de mos Nicolae ne-ati pupat la ****!!!!!
bai tarane, ai venit sa te lauzi ? n-ai tu meciuri pe stadion cate deplasari in groapa au multi dintre noi. abtine'te!
on topic : intr-o atmosfera normala, as fi fost extazic cateva zile dupa meciul asta... avand in vedere situatia de fata, nici nu stiu sa ma bucur ! ![]()