Meciul asta e ca si castigat. Batem apoi si CFR-ul si luam campionatu'. TIKI-TAKA Barcelona!! ![]()
Meciul asta e ca si castigat. Batem apoi si CFR-ul si luam campionatu'. TIKI-TAKA Barcelona!! ![]()
1 minute
sport.ro este ziarul de casa al lui Jiji....din 10 stiri 9 sunt despre el, la ce sa te astepti ?
Ce poate fi mai frumos, decat sa dea gol M. Costea !
A dat si panarama aia gol
?
Ce umilinta...sa-ti dea Costea gol.
S-a vazut clasa marelui fundas Moti.
O bucurie, indiferent de situatie ![]()
Dupa mult timp pot zice: BRAVO
PS. Daca Dinamo e echipa de pe locul 1 din fotbalul romanesc ma intreb cum de suntem asa sus in clasamentul FIFA pe tari....
In sfarsit o bucurie
Ce l-a umilit Mihai costea pe balgradean
Felicitari Ilie Stan !
EURO RUSESCU....bulan si cu COSTEA pe FINAL
Hai Baietii in retur la anul sa-i depasim pana in ultima etapa,luptam pana la CAPAT
CAMPIONI am fost CAMPIONI vom fi pana vom muri FORZA Steaua !!!
Felicitari Ilie Stan !
Felicitari Raul Rusescu !
Respect, Raul Rusescu!
A venit MOS Nicolae!!!
Urmariti comentariile lui "Warius" din ultimile 3-4 zile... si-o sa va dati seama cum e prostanu' dinamovist, e reprezentativ. Urla ca prostul ca se duce "incurajeze baietii", ca-si ia 5-6 torte la el... s-a dus, a incurajat-o pe ma-sa probabil... ca altceva nu s-a auzit, iar acum e prin noroaie p-acolo, iese de pe stadion. Cainilor, fiti destepti, nu va mai lasati prostiti... e o mare vrajeala ce e acum la Dinamo si acest loc 1 cu care va tot mandriti. Nu e vina lui Diabate ca e lemn, atat poate, e vina conducatorilor ca nu cumpara de la Semeghin incoa' nici un fundas stanga decent, nu-l vreau pe Evra, dar macar unul sa mai faca si un meci bun din cand in cand. V-am zis si-o repet. Inamicii clubului nu-s spurcatii, cei mai mari dusmani ai clubului sunt la oficiala + unu la pizzerie in Mayamy.
Audacia_et_Devotio (05.12.2011 22:33)
Intotdeauna avem impresia ca nu e victoria Stelei, ci infrangerea adversarului. Nu ti se pare ciudat ca mereu e la fel? Pana la urma e tot meritul Stelei daca toti adversarii considerati "buni" se intimideaza in fata ei si nu fac nimic.
Intotdeauna avem impresia ca nu e victoria Stelei, ci infrangerea adversarului. Nu ti se pare ciudat ca mereu e la fel? Pana la urma e tot meritul Stelei daca toti adversarii considerati "buni" se intimideaza in fata ei si nu fac nimic.
Asa o fi, daca zici tu ...
Sa vad ce-o sa spui si dupa meciul cu CFR Cluj.
Mos Nicolae ne-a lasat in ghete o victorie in groapa cu spurcatii maidanezi !
Ce atacant de 10 milioane de euro din iarna? Pana maine dimineata RUSESCU va valora mult mai mult. ![]()
Le multumesc jucatorilor ca s-au autodepasit,uitasem cum sa ma bucur la astfel de ocazii.
Cat imi doaream Doamne sa dam gol la faza aia cad era Motzicu' cazut in careu. Numa' asa, sa le dam putin musetel, nu neaparat pentru scor. ![]()
In sfarsit avem si noi dreptul sa ne bucuram, dupa atatea seri amare si urate.
Felicitari jucatorilor pentru jocul prestat ca echipa si in special felicitari lui Raul Rusescu, care a dat doua goluri demne de "adevaratul" Raul.
Sper ca acesta sa fie si momentul cand javrele vor cadea in clasament, locul 1 e prea mult pentru ei.
PS : Cat tot veni vorba, musetel comentatoriilor de cacao si musetel si potailor, sa bea "ceai" de suparare.
"tikitaka Barcelona,sa traiti bine" si se sui in benz cu teia la volan si va spuse povestea asa...
Sunt singurul care n-a vazut meciul?
JOOP JUMP te-ai batut ma smardoiule:))?ai facut haos,interventii?cate steaguri ai capturat?
Sunt singurul care n-a vazut meciul?
Eu am vazut 10 minute din prima repriza ca mancam si nu aveam ce face. Apoi, mai puteam sa vad 5 din repriza a 2a, dar ma grabeam sa ies pe afara.
JOOP JUMP te-ai batut ma smardoiule:))?ai facut haos,interventii?cate steaguri ai capturat?
E la sectie pentru acte de huliganism online..