FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1-3 (1-1)

«123457»
Stefan8805.12.2011 10:34
ba frate ce tot ma luati la **** atat ??? vreau sa ajung la meci si am cerut niste informatii care e problema??? si am zis ca vb pe privat nu pe forum. care e treaba cu sedinta de parca zici ca s-a pus la cale un atentat ce tot suferiti atat si va legati de un lucru minor ??? cainii oricum nu vin asa ca hai sa le dam in **** mea foc la stadion. si da . vreau si visez zi de zi haos fum teroare cand plec in st cel mare fiindca fara lucrurile astea nu e derby.. vreau ca de la victoriei pana in groapa sa fie numai interventii. asta imi doresc eu care e problema ta? poate ca tu esti dala care vine la meci , flutura steagu , canta si pleaca acasa. eu sunt din cealalta categorie. nam treaba cu meciul , vin fac haos ma bat si am plecat. suntem diferiti vezi ?

Cine este terminatul asta?? :blink:

gio_stgloria05.12.2011 10:51

Nu se poate sa nu-l bagati in seama daca nu aveti cu ce sa-l ajutati ? Si pe voi va mananca..

Referitor la meci , sper sa bata Steaua, inca mai simt emotia de dinainte de derby. Orice ar spune altii , sentimentele astea nu pot disparea.

red&blue_boy05.12.2011 11:02

Steaua-Dinamo? Altadata ceva de vis, acum doar privesc pierdut in abis...

wpt05.12.2011 11:19
ba frate ce tot ma luati la **** atat ??? vreau sa ajung la meci si am cerut niste informatii care e problema??? si am zis ca vb pe privat nu pe forum. care e treaba cu sedinta de parca zici ca s-a pus la cale un atentat ce tot suferiti atat si va legati de un lucru minor ??? cainii oricum nu vin asa ca hai sa le dam in **** mea foc la stadion. si da . vreau si visez zi de zi haos fum teroare cand plec in st cel mare fiindca fara lucrurile astea nu e derby.. vreau ca de la victoriei pana in groapa sa fie numai interventii. asta imi doresc eu care e problema ta? poate ca tu esti dala care vine la meci , flutura steagu , canta si pleaca acasa. eu sunt din cealalta categorie. nam treaba cu meciul , vin fac haos ma bat si am plecat. suntem diferiti vezi ?

Omul vrea doar sa se bata.... :bananadance:

Win3205.12.2011 12:08

d#d3rbed3uu ma amuzi teribil,si tu te bati ma smardoiule?unde te bati tu?pe net?pe forum?!tu vrei sa faci haos de la victoriei pana in Stefan cel mare:))...cred ca e prima oara cand mergi la un Dinamo-Steaua si visezi numai haos si batai:))..sa imi zici si mie 3 interventii la care ai participat tu personal,si nu din auzite,abea ai scapat din lesa parintilor si visezi numai batai pana te prind 2-3 caini prin metrou sau pe strada sa vezi cum te dai cu Dinamo dupa:))))..tu esti genul de om care se lauda la prieteni cu ce fac altii

Kellerman05.12.2011 12:34

Inca nu v-ati prins ca e de la jandarmerie si ca vrea informatii ?

The_Foxes05.12.2011 12:59
oricum va fi chaos

vin fac haos ma bat si am plecat.

pana la urma..chaos, haos sau bahaos ? .

Win3205.12.2011 12:59

Kellerman sa sti ca ai dreptate...dupa felul cum scrie si la cat de prost e pun pariu ca e de la jandarmerie

ROhooligan05.12.2011 13:07
:ce_oameni: nu-l lasati pe baiat sa fie fularultras
dayra05.12.2011 13:13

@ Joop

Haos, fum, teroare / Cred ca e de la legale :))

12stefy05.12.2011 14:18

Cred ca asta e cumva off-topic, pt ca n-are legatura cu meciul. Totusi, aruncati un ochi: http://www.sport.ro/Liga-1/nebun-dupa-stea...ia-cea-mai.html . S-ar putea sa va placa ce cititi.

1on05.12.2011 15:30
nam treaba cu meciul , vin fac haos ma bat si am plecat. suntem diferiti vezi ?

Lumea ỉntreagǎ era-n haos, haos ỉnvảrtejit și negru, fǎrǎ hotare, fǎrǎ formǎ. Ỉnsǎ, precum cảntau poeții, din haos s-a desprins Pǎmảntul. Pǎmảntul nostru larg și darnic. Iarǎ Pǎmảntul rupt din haos era ỉnsǎți zeița Gheea. Dragostea a unit pe Gheea cu cel dintải bǎrbat, Uranus. Și el, Uranus, era Cerul, Cerul ỉnalt și plin de stele... Ce mult ỉși iubea Gheea soțul!... Nu mai puțin o ỉndrǎgise Uranus pe soția lui. Ca sǎ-i arate dragostea, zeul ỉi așternea pe frunte cununi de aur și luminǎ atảt timp cảt era ziuǎ și noaptea o ỉnvǎluia ỉntr-o hlamidǎ albǎstruie, plinǎ de aștri lucitori. O dezmierda cu ploi și vảnturi și nu se sǎtura sǎ-i spunǎ cǎ ea va fi mereu a lui, cảt o sǎ fie lumea.

PS: Chiar ştii sǎ faci haos din vin?

Korado05.12.2011 15:40

Daca joaca Mihai Costea jur ca sparg televizoru :)

Andrei-Cristian05.12.2011 16:12
Daca joaca Mihai Costea jur ca sparg televizoru :)

Sper ca ai unul alb-negru , ca au anuntat astia ca e titular... :gathering:

wpt05.12.2011 17:48

Nu sunt titulari

red&blue_boy05.12.2011 17:54

Las' ca nici Nikolici nu e departe.

matican05.12.2011 17:55

LIVE : http://www.sportp2p.com/1449/Dinamo-bucure...-Bucuresti.html , al 3-lea link e DIGISPORT HD !

chodi do piče05.12.2011 18:36

Am niste emotii la meciul asta incat cred ca o sa ma uit la Seinfeld.

red&blue_boy05.12.2011 18:38

Mai sunt 20 de minute pana la Seinfeld ! :)

Superb gol Rusescu !

David05.12.2011 18:59

Mesaj deschis catre designerii vestimentari ai echipamentului dinamovist:" Cum sa pui ba sponsor pe cur?". :))

iNsTiGaToR05.12.2011 19:00

Sport.ro :

http://imgur.com/uPwic,AJ4EB

Dupa golul Stelei :

http://imgur.com/uPwic,AJ4EB#1

Oamenii astia chiar sunt platiti?!

Daniel-Ionut05.12.2011 19:22

1-1 la pauza. Acum sa vedem cine castiga masina :D

chester12305.12.2011 19:22

Imi poate garanta cineva ca acela a fost penalty ? Ma uit la o transmisie SD pe net si nu prea se vede ok...

strezahuzum05.12.2011 19:30

Depinde cum privesti lucrurile. Unul din preferatii lui nea Jiji, Iliev sare aiurea si mingea venita din corner practic cade pe mana lui. Un arbitru onest probabil ca n-ar fi dat penalty. Dar o jigodie cu tema facuta la Borcea de-abia astepta un pretext. Fiti siguri ca luam cel putin un cartonas rosu in repriza a doua. Jucatorii balegarului militiano-securist desigur ca sunt exclusi de la asa ceva. Am numarat minim 4 cartonase galbene neacordate.

Astfel, ultimele 3 goluri marcate de Dinamo in fata Stelei au venit in urma unor lovituri de la 11 metri. În turul editiei trecute de campionat, Marius Niculae a marcat ambele goluri ale dinamovistilor in fata Stelei din lovituri de pedeapsa iar "ciinii" s-au impus cu 2-1.

PS : Mai tine careva minte cand am primit ultima oara penalty contra balegarului militiano-securist ?

iNsTiGaToR05.12.2011 19:49

Cum indrazneste acest Rusescu sa dea 2 goluri? Rezerva n-are voie

«123457»