FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 0-0 (0-0)

«123456»
bogdinho'13.10.2011 20:11

Cred ca ai vazut prea multe filme SF , fara rautate iti spun. Daca tu mai crezi ca Steaua dupa ce a pierdut cu Astra,Pandurii,a fost umilita de Gaz Metan , s-a impiedicat de Sportul si inclusiv de Larnaka , poate invinge o echipa de talia Vasluiului , inseamna ca s-a intors fotbalul cu susul in jos.

O victorie ar fi foarte importanta , dar e imposibila. Asta e punctul meu de vedere.

Vorbim noi ce vorbim de jucatorii Vasluiului ca sunt cei mai buni vai vai si parca vad Vaslui-Steaua 0-2 pana la urma o fi Vaslui o echipa buna dar voi o faceti prea buna
Doar Steaua14.10.2011 06:38

Eu tot ma inclin spre victoria Stelei sincer

red&blue_boy14.10.2011 08:21

Sa nu te inclini prea mult, sa nu cazi ...

Andrei-Cristian14.10.2011 12:09

Eu cred ca inclini...dar fie si asa..

Argumenteaza si tu macar o data in viata , spre exemplu acum , de ce zici tu ca bate Steaua..ca noi am tot argumentat..

Stryker14.10.2011 12:36

Raman la parerea ca deplasarea de la Vaslui este ce mai grea deplasare din acest campionat a Stelei provinciale, daca iese egal e o mare supriza.

Wesley e in mare forma si cred ca marcheaza aproape sigur si in acest meci, in plus Adailton are cele mai bune executii de la distanta si din lovituri libere din campionat si are si el sanse mari sa inscrie daca i se da ocazia.

Sper ca Dodel si Costea cel mic sa nu joace in acest meci, ca tot am auzit ca aveau unele probleme medicale.

Virgil14.10.2011 14:18
Cu Martinovic si Brandan in centrul liniei defensive e greu sa scoti un egal. Gandeste-te ca Adailton si Wesley sunt , poate , cei mai buni atacanti straini care au calcat vreodata pe taramul Ligii 1.

Parerile au fost spuse. Ramane de vazut meciul si rezultatul final.

gio_stgloria14.10.2011 15:33

Joaca Sanmartean ?

Doar Steaua14.10.2011 16:18
Eu cred ca inclini...dar fie si asa..

Argumenteaza si tu macar o data in viata , spre exemplu acum , de ce zici tu ca bate Steaua..ca noi am tot argumentat..

Am sa si argumentez dc spun ca Steaua are sanse sa castige acest meci:

Venirea lui Ilie Stan a dat un +echipei

Dupa acest cantonament a vazut si el potentialul anumitor jucatori

Golul marcat de Costea in ultimul minut a dat moral echipei pt acest meci.Nu numai echipei dar in special lui.

Astea fiind spuse eu sper in victorie ..Forza Steaua!!!

pytycrys14.10.2011 16:29

"Golul marcat de Costea in ultimul minut a dat moral echipei pt acest meci.Nu numai echipei dar in special lui."

=)) Doamne, ce exprimare ai.

Ok, n-am mai scris mult pe aici dar am o parere destul de obiectiva despre meciul asta si mai ales despre Ilie Stan. Dupa cum multi stiti, Steaua a facut o pregatire fizica mediocra in vara, asta vazandu-se in nenumarate meciuri, accidentari, etc. Acum am inteles ca Ilie Stan i-a dus la munte si "i-a rupt" pe jucatori, dupa cum zic "ziarele".

Dupa cum mai putini stiti, dupa un cantonament cu pregatire fizica ridicata spre intensa, exista o perioada moarta. Pentru orice echipa , fie ea Steaua, Barcelona sau FC Tunari. In aceasta perioada care tine vreo 3-4 meciuri cel putin, echipa joaca, dar nimic nu se leaga de obicei. Cam asta o sa se intample duminica. In plus, avem si multi accidentati, apararea e gaurita rau (nu ca inainte ar fi fost buna), iar ei au cativa jucatori cu calitati individuale foarte bune.

Pronosticul, daca mai e nevoie, este 1 solist. :)

stockton14.10.2011 16:33

Au lucrat fizic ce-i drept, dar nu a fost nici ceva gen Forban. Poate ca in iarna ar fi cazul sa se revina la un astfel de cantonament in locul miutelor fara efect din Turcia sau Cipru si care mai si costa o groaza de bani.

Daniel-Ionut14.10.2011 16:38

Pentru a avea parte de un public numeros, conducerea vasluiană a decis să pună preturi mai mult decit accesibile: 10 lei - Peluza Nord, 20 lei - tribuna 1 si a doua si 40 de lei la tribuna 0! Fanii stelisti, care si-au anuntat prezenta in numar de 400, vor sta la Peluza Sud.

Paza la meci va fi asigurată de 130 de jandarmi, la care se adaugă si 100 de Politisti locali.

Echipe probabile:

Vaslui: Cerniuaskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici - Zmeu, R. Costin - Buhaescu, Adailton, Wesley - Temwanjera

Steaua: Stanca - Brandan, Martinovici, Geraldo, Latovlevici - Tatu, Prepeliță, Bourceanu, T.Balan - Rusescu, Nikolici

Rezerve: Cojocaru - Lupu, Bicfalvi, Nastasie, Rosu, Costea

Pronostic: 2

S.S.Lazio14.10.2011 16:58

care-s aia 400 ?

DanStan14.10.2011 16:59

Dupa ce i-a luat Hizo la misto, ar trebui sa "moara pe teren" domnii jucatori. Pentru a demonstra ca ala a mancat rahat. Sper ca domnii jucatori au in ei macar ambitie, daca cu tehnica, tactica si-alte imbarligaturi d-astea nu se descurca.

Doar Steaua14.10.2011 17:50
"Golul marcat de Costea in ultimul minut a dat moral echipei pt acest meci.Nu numai echipei dar in special lui."

=)) Doamne, ce exprimare ai.

Ok, n-am mai scris mult pe aici dar am o parere destul de obiectiva despre meciul asta si mai ales despre Ilie Stan. Dupa cum multi stiti, Steaua a facut o pregatire fizica mediocra in vara, asta vazandu-se in nenumarate meciuri, accidentari, etc. Acum am inteles ca Ilie Stan i-a dus la munte si "i-a rupt" pe jucatori, dupa cum zic "ziarele".

Dupa cum mai putini stiti, dupa un cantonament cu pregatire fizica ridicata spre intensa, exista o perioada moarta. Pentru orice echipa , fie ea Steaua, Barcelona sau FC Tunari. In aceasta perioada care tine vreo 3-4 meciuri cel putin, echipa joaca, dar nimic nu se leaga de obicei. Cam asta o sa se intample duminica. In plus, avem si multi accidentati, apararea e gaurita rau (nu ca inainte ar fi fost buna), iar ei au cativa jucatori cu calitati individuale foarte bune.

Pronosticul, daca mai e nevoie, este 1 solist. :)

Nustiu ce problema ai tu cu exprimarea mea...dar in fine cum zici tu

anonimnoname14.10.2011 19:03
Pentru a avea parte de un public numeros, conducerea vasluiană a decis să pună preturi mai mult decit accesibile: 10 lei - Peluza Nord, 20 lei - tribuna 1 si a doua si 40 de lei la tribuna 0! Fanii stelisti, care si-au anuntat prezenta in numar de 400, vor sta la Peluza Sud.

la Peluza Sud cat e biletu? :P

red&blue_boy14.10.2011 19:03
Au lucrat fizic ce-i drept, dar nu a fost nici ceva gen Forban. Poate ca in iarna ar fi cazul sa se revina la un astfel de cantonament in locul miutelor fara efect din Turcia sau Cipru si care mai si costa o groaza de bani.

S-asa in iarna fac doua cantonamente sau cate fac, barem unul ar putea fi facut la Forban sau altundeva la munte...

aus.dem.Norden14.10.2011 20:03
care-s aia 400 ?

sigur nu sunt din Peluza Sud, ei sunt in "protest", nu au timp de echipa.

bogdinho'15.10.2011 08:03

Joaca Geraldo pana la urma?

AleXyS.fCSB15.10.2011 09:11
Am sa si argumentez dc spun ca Steaua are sanse sa castige acest meci:

Venirea lui Ilie Stan a dat un +echipei

Dupa acest cantonament a vazut si el potentialul anumitor jucatori

Golul marcat de Costea in ultimul minut a dat moral echipei pt acest meci.Nu numai echipei dar in special lui.

Astea fiind spuse eu sper in victorie ..Forza Steaua!!!

Cu speranta ramai! Optimismul nu este valabil in cazul actualei echipe , nu zic ca Vaslui e Barcelona de Romania dar spre deosebire de noi joaca in componenta asta de ceva vreme , au avut interzis la transferuri etc . S-a creat o echipa mai mult decat omogena , va fi un adeversar dificil, ramane de vazut . In ceea ce-l priveste pe Costea(amandoi defapt...) nu au fost si nici nu sunt mari footballisti , niciodata nu au impresionat prea mult , doar vorbe ...

pronosticul meu este: 1X !

blindica15.10.2011 09:17

Paza la meci va fi asigurată de 130 de jandarmi, la care se adaugă si 100 de Politisti locali.

Echipe probabile:

Vaslui: Cerniuaskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici - Zmeu, R. Costin - Buhaescu, Adailton, Wesley - Temwanjera

Steaua: Stanca - Brandan, Martinovici, Geraldo, Latovlevici - Tatu, Prepeliță, Bourceanu, T.Balan - Rusescu, Nikolici

Rezerve: Cojocaru - Lupu, Bicfalvi, Nastasie, Rosu, Costea

Pronostic: 2

Dai un pronostic ''2'' cu banca asta de rezerve? Eu cred ca s-ar putea sa joace Costea titular. ''B.b.b.bai,Ilie,baga-l ma pe Costea ca ne-a castigat ultimu` meci,hai te rog eu,in rest tu faci echipa,tu stii cel mai bine''. Revenim iar la improvizatii cu Tatu mijlocas dreapta?Mai degraba ar juca un 4-3-3. Din punctul meu de vedere,Balan si Bourceanu ar trebui sa fie titulari pana la sfarsitul campionatului.

Cu SC Vaslui o sa fie greu. Tot pesimismul dinaintea acestui meci este justificat avand in vedere calitatea superioara a jocului prestat de vasluieni. Nu ma gandesc c-ar avea o tripleta de senzatie fiindca am vazut ca aceeasi tripleta s-a facut de ras in preliminariile UCL,unde puteau obtine mult mai mult. Vasluienii au prima sansa,au o mai mare stabilitate din toate punctele de vedere. Eu nu cred in ''socuri'' de genul : ''Ilie Stan a adus un plus,Ilie Stan a vazut lotul,Ilie Stan...'' Anul trecut a fost o minune la 0-3.Nu ne asteptam nici atunci,dar parca stelistii jucasera ''altceva'' inainte de intalnirea de atunci.

Stryker15.10.2011 11:12

Daca aia este echipa de start pentru meciul cu Vaslui, e cam groasa, niste imporvizatii care foarte probabil, nu o sa tina, Brandan fundas dreapta, cand el este la baza fundas stanga, Tatu mijlocas dreapta, cand el cel mult aripa dreapta, deci este fortat sa joace mai retras cum ar veni, Balan mijlocas stanga cand el este mai degraba central si un jucator de piciorul drept.

La lotul care-l are la dispozitie cred ca mai indicat era un 4-3-3, dar se vede ca Stan nu prea vrea sa joace ofensiv in acest meci, ma mir totusi ca nu incepe cu Bicfalvi alaturi de Bourceanu ...

Ramane de vazut ce se va intampla in meciul de maine, Vasluiul va marca sigur cel putin o data, intrebearea este daca va marca si Steaua cu aceasta formula ... sperantele stau in Nikolici, ca Rusescu nu cred ca poate face mare lucru, sa vedem cum se va comporta si aceasta linie de mijloc improvizata, cat vor rezista benziile cu Tatu si Balan in posturi pe care au jucat mai putin si daca poate Prepelita sa joace rolul de playmaker.

Pronostic : 1

bogdinho'15.10.2011 16:39

E o greseala in aceasta asezare postata de gsp , prosport , onlinesport si restul publicatiilor sportive de la noi. Balan va juca in dreapta si va face translatie cu Prepelita la fel ca in meciul cu Branesti in care Iliesta a incercat un romb la mijlocul terenului , ceva in stilul Ancelotti . Rusescu ii va lua locul lui Dodelinho in stanga , Bourceanu la inchidere , iar in ofensiva Tatu , Nikolic .

Defensiva e de-a dreptul comica , cu Brandan in dreapta sau poate chiar in centru. Martinovic poate pentru prima data pe postul care l-a facut " mare " . Lato care trebuie sa fie titular de drept si Geraldo sunt singurii care ar putea inchide in fata unor jucatori precum Adailton sau Wesley.

De tactica nu avem ce sa vorbim , aruncam mingea in fata si cine o prinde da la poarta !

red&blue_boy15.10.2011 16:46

Baieti, mai conteaza asa mult cine joaca, in ce sistem, cati absenti avem, etc?...

Balan va juca in dreapta si va face translatie cu Prepelita la fel ca in meciul cu Branesti in care Iliesta a incercat un romb la mijlocul terenului , ceva in stilul Ancelotti .

Naiba stie, eu n-am vazut "translatia" aia de care pomenesti... :P

bogdinho'15.10.2011 16:52

Ma refer la schimbul de pozitii in timpul meciului. Au fost momente , de exemplu in prima repriza cand Balan a inceput ca mijlocas dreapta facand rocada cu Prepelita in dese randuri. Dupa pauza , Prepelita a inceput in dreapta , iar Tibi Balan in centru , urmand rocada si tot asa.

Urmariti atent asezarea in teren si miscarea jucatorilor , o sa vedeti.

Edit :

M-am exprimat eu gresit cu translatia.

red&blue_boy15.10.2011 17:07

Pot sa isi schimbe pozitiile intre ei la nesfarsit, pot sa se invarta, sa se tina de mana, rezultatul e tot acelasi, pierdem, iar ne enervam si aducem atacanti de nu stiu cate milioane, tiki-taka, locul 6, ne urcam pe Maybach, etc...

«123456»