FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 0-0 (0-0)

«1456»
stockton17.10.2011 09:44

Toti sunt legitimati...cum sa poata juca altfel?

Marius17.10.2011 09:47
Toti sunt legitimati...cum sa poata juca altfel?

Pai asta te intreb, unde joaca aia campioni? Din cate stiu eu, din vara s-au desfiintat vreo 7 grupe dupa ce echipa a fost evacuata din Ghencea. Aia buni au plecat cand au vazut ca-s trimisi sa-si rupa picioarele pe "Vointa".

stockton17.10.2011 09:50

Nu stiu pentru moment dar o sa ma interesez si iti spun.

red&blue_boy17.10.2011 09:53
Problema juniorilor e complicata...C1 sunt campioni pe tara, C2 vicecampioni....juniorii A ceva mai slabi. Problema e ca nu te poti pronunta concret asupra valorii lor decat cand ajung la republicani si deseori nu sunt promovati din cauza unor straini second-hand care au totusi experienta....si, intelegi treaba...

Pacat insa ca la Steaua a scazut mult numarul grupelor de copii, juniori, cum sa le spun. Din mult trambitata academie nu s-a ales nimic.

O echipa mare, cel putin una care se vrea mare, ar trebui sa puna mult mai mult accent pe copii, sa le asigure conditii cat mai bune, uneori echivalente cu cele de la echipa mare.

Cand am citit ca la nu stiu ce grupa Dinamo ne-a batut rau de tot, cu 5-0 sau cat a fost, iar apoi sa vad ca multi dintre cei ce-au jucat pentru Dinamo cica au fost anul trecut la Steaua, dar au plecat la caini datorita conditiilor proaste de la noi, n-ai cum sa nu fi ofticat...

Fane17.10.2011 09:57
Pai asta te intreb, unde joaca aia campioni? Din cate stiu eu, din vara s-au desfiintat vreo 7 grupe dupa ce echipa a fost evacuata din Ghencea. Aia buni au plecat cand au vazut ca-s trimisi sa-si rupa picioarele pe "Vointa".

O mare parte sunt in Eliade...restu`Dumnezeu stie.

stockton17.10.2011 10:01

Pana in luna iunie iti spun exact cum a fost. Nu stiu ce grupa a lui Dinamo a batut cu 5-0. Stiu ca C1 au batut pe Dinamo cu 3-0 in finala chiar pe stadionul Dinamo. Si stiu sigur ca unii dintre ei venisera de la Dinamo pentru ca erau conditii mai bune la Steaua, inclusiv Macris vedeta de la C1.... C2 a pierdut finala cu Dinamo dispuata in complexul Ghencea dar parca la limita, nu la scor...nu am fost acolo la acel meci. Cei de la A au fost eliminati la Constanta intr-unul din cele 4 turnee semifinale.

Acum nu mai stiu ce s-a intamplat dupa iunie...dar e normal sa ai cate o grupa pentru fiecare an in parte incepand cam din 2003 sa zicem. Mai sunt insa la acelasi an si alte grupe aditionale, private si care doar au contracte de colaborare cu Steaua...daca e unul mai bun, e adus.

Marius17.10.2011 10:01
O mare parte sunt in Eliade...restu`Dumnezeu stie.

Eliade are parteneriat cu Steaua de mai multi ani, acolo au ramas doar putini. Aia buni au plecat pe la Academia lui Hagi, la Dinamo, Rapid, Sportul etc.

Astept sa vina redondo sa confirme.

@ redondo

Dinamo a invins Steaua cu 5-0 in septembrie, daca nu ma insel, cu jucatori care au evoluat in Ghencea pana la finalul sezonului trecut.

LE: http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/new-Dinamo...5-2-265370.html

stockton17.10.2011 10:05

La ce grupa acel 5-0?

Eu am fost direct implicat pana in iunie...trebuie sa ma interesez ce a fost dupa.

PS din articol spune ca 2001....sincer sunt prea mici, e irelevant si oricum spune 5-2.

red&blue_boy17.10.2011 10:09
Pana in luna iunie iti spun exact cum a fost. Nu stiu ce grupa a lui Dinamo a batut cu 5-0.

Acum nu demult, de doua-trei saptamani am citit undeva, ca a mers si Ciubotariu la meci, ca erau tare incantati...

Asa am inteles, ca erau cativa copii care au jucat anul trecut la Steaua, iar acum au ales sa vina la Dinamo, ca la Steaua sunt conditii proaste. Si din ce-am vazut cu baietii aia ce stau pe la Eliade, in ce conditii, inclin sa cred ca asa e.

L E : Da, cred ca de articolul pus de Marius era vorba.

Sunt mici, dar eu cred ca tocmai cu atat e mai relevanta situatia proasta de la Steaua.

stockton17.10.2011 11:10

Bine, deja e inutil sa mai vorbim de Academie si juniori din moment ce talentul nr. 1 de la republicani, crescut inca de la 13-14 ani a fost aruncat. Stiu ca au fost aruncati multi tineri, dar unii chiar asta meritau (ex. Ochirosii), acum nu e suficient sa fi tanar, mai trebuie sa ai si valoare. Dar Fl. Matei era foarte bun, l-am vazut deseori, avea dribling, tehnica, clarviziune, viteza. Si l-am vazut pe teren, nu la Cupa Liceelor unde facea fel de fel de floricele. De altfel intr-o discutie avuta cu fostul international Ovidiu Stanga, reprezentantul Federatiei la grupele nationale de republican, am avut confirmarea. Mi-a spus si el ca pe faza ofensiva cei mai talentati reblicani 93 (peste tot ce este si la 92) sunt Rafael Stanescu de la Dinamo si Matei, dar este mult mai bun Matei. L-am vazut si pe Stanescu, este bun, si mai mult ca sigur Dinamo il va promova curand...de altfel Dinamo promoveaza frecvent, altele sunt rahaturile acolo. Managementul foarte slab a renuntat la Matei, stafful din care facea parte si "salvatorul" si "atotcunoscatorul" pana in noiembrie 2010, MM Stoica.

Marius17.10.2011 11:45

Bine ca si Matei de bun de e a ramas fara echipa.

stockton17.10.2011 11:58

Bine, are 18 ani, orice e posibil...ideea e ca are calitati de dribling care fie vorba intre noi sunt tot mai rare la tinerii jucatori romani. Si Ionescu a ajuns ca vai de el, dar calitatea driblingului o avea...acum daca nu cad la timp pe mana unor antrenori buni se poate alege praful. Fara discutie ca Tibi Balan e mai tehnic, mai elegant si mai bun decat Tanase dar ce facem cu driblingul in viteza pe care nici Balan nu-l are si de altfel nu l-a avut niciodata?! Ati vazut ce-nseamna sa ai asa ceva la Sanmartean...o simpla accelerare gen Hagi si dribla imediat apoi desigur scotea lovitura libera....

De ex. se stie ca Bergodi promovase tineri. Cand a venit Stoichita a stiut ca asta e o reteta de succes dar care necesita timp...si cum timp nu avea a preferat sa bage iar experimentatii sperand intr-o mica sansa la titlu. Pe final cand a vazut ca oricum n-a mers i-a dat ceva sanse lui Matei. Cand a venit insa marele Piti nici nu l-a bagat in seama, Ilie Dumitrescu idem, de Lacatus ce sa mai zici.... becali n-avea oricum treaba cu fenomenul (pentru el ce spun Piturca sau Stoica e litera de lege fotbalistic), MM iar nu l-a vrut din anumite cauze (l-a si atacat pe acest copil la o emisiune TV prin 2008 sau 2009).

Stryker17.10.2011 12:44

Din punct de vedere defensiv Steaua provinciala s-a aparat destul de bine, Geraldo si Brandan find aproape de netrecut, desi au avut in fata acel trio letal(vorbind la nivelul Ligii 1), "gladiatorul" Bourceanu facand si el un joc bun.

Problema cea mai mare a fost in atac, Costea Florin si Tatu si-au batut joc cu nonsalanta de munca coechiperiilor, ma gandesc daca in loc de ei, erau Maicon si Kapetanos, era victorie aseara, dar asa se intampla atunci cand te sabotezi singur din interior si "scapi" de fotbalisti, ca sa le faci loc unor jucatori de pluton ...

ebonyc17.10.2011 12:51

Eu pe Jiji !

Si eu l-as pune pe Geraldo sa-l bata pe Jiji, dar are "badigarji".

Fl. Matei e un caz aparte, un fotbalist sensibil de care ar fi trebuit avut grija. Plus ca si tatal lui cred ca il cam impinge de la spate mult prea devreme. Oricum la echipa lui Jiji nu avea nicio sansa. Dar la o Steaua normala ar fi crescut frumos.

bogdinho'17.10.2011 14:43

Eu am spus-o de la primul meci in care l-am vazut. Diferenta intre Tatu si Nicolita e tehnica putin mai buna a brazilianului. In rest e un jucator de toata jena. Rateaza din niste pozitii iminente de gol , pai cum sa dai din 6m direct in afara stadionului? Asta se numeste atacant ? Pai mai bun era Surdu , ala tot le mai baga in ate , din greseala , dar le baga !

Din pacate Tatu nu este un finalizator cum am crezut la inceput...e deja a 4-5 oara cand scapa in pozitie clara si rateaza...sansa ca el sa inscrie scapand singur e identica cu sansa de a marca Surdu. Nu stiu de ce e atat de disperat in fata portii pentru ca in general e destul de tehnic.
stockton17.10.2011 14:47

Nu prea e atacant...asta e problema.

zloty17.10.2011 14:51
Nu prea e atacant...asta e problema.

Cred ca nu prea are valoare sau la un moment dat a avut-o si nu o sa o mai aiba niciodata asemeni lui costea cel mare.

bogdinho'17.10.2011 15:46

Am vazut ca MM-ul deja a inceput sa il scuze , iar in urma cu vreo luna il considera cel mai bun atacant din tara. Vai de management-ul lui !

Ronnie17.10.2011 15:50

De ce ai pus cratima dupa management? Tatu e bun, doar ca nu stie limba romana si d-aia a ratat. Pacat!

bogdinho'17.10.2011 15:57

E bun pentru NASA , trimite racheta pe Luna din fata portii , in loc sa rupa plasa :thumbup:

P.S.

De ce am pus cratima ? E mai gipsy asa , stiam ca o sa iti placa !

Ronnie17.10.2011 16:51
E mai gipsy asa , stiam ca o sa iti placa !

CUUUM EEEE??? :)))))

Ma uimesti pe zi ce trece balane.

Korado17.10.2011 17:00

Eu nu inteleg un lucru, toata viata lor au dat cu piciorul in minge si cand ajung la un meci , pac o rateaza de mama focului..!?!?!?

«1456»