Mai arianule,da' cel ce a ratat lovitura de la 11 metri ce fel de cap este?
Adica tu compari o lovitura de la 11 metrii cu una de la 4-5 metrii? Si Tatu mai avea si poarta goala, portaru era mai departe. Plus ca a mai avut ceva ratari epice.
Hai ca esti amuzant,zau asa.
Ma bucur ca te-am inveselit.
Din pacate azi Fl. Costea si Tatu au prins o zi foarte slaba...rezultatul nu e rau totusi.
Am fost la un pas sa ne batem singuri si de data asta , ca deobicei.
Din pacate Tatu nu este un finalizator cum am crezut la inceput...e deja a 4-5 oara cand scapa in pozitie clara si rateaza...sansa ca el sa inscrie scapand singur e identica cu sansa de a marca Surdu. Nu stiu de ce e atat de disperat in fata portii pentru ca in general e destul de tehnic.
cine l-a pus pe costea sa bata lovitura de la 11 metrii ??????? bai iliesta pune-i frate 5 ore sa bata 11 metrii si gaseste unul sa bata ca e jale...
Nu stiu de unde scoateti asta cu "Iliesta", dar ma disperati !
eu cand scriu iliesta scriu ironic asa ca nu te mai aprinde aiurea
Da' pe asta cu 11 METRII,de unde o scot? ![]()
Vaslui - Steaua 0-0, insa elevii lui Stan puteau obtine toate punctele.
Stanca: a avut o interventie excelenta la sutul lui Sanmartean din prelungiri, insa a aratat nesigurata pe centrari;
Martinovic: a luptat ca de obicei, a aratat abnegatie, insa este limitat din punct de vedere tehnic;
Brandan: in rol de stoper s-a descurcat bine, micile lui ezitari ne3fiind speculate de inaintasii moldovenilor;
Geraldo: tehnic, plasament bun, unul din putinii fotbalisti din lotul Stelei;
Latovlevici: n-a gresit la fel de mult ca de obicei, in prima repriza a avut cateva urcari, n-a izbutit sa centreze prea bine;
Bicfalvi: si bune, si rele; a recuperat mingi utile, a pierdut posesia de cateva ori cu nonsalanta. Este insa foarte dezordonat;
Bourceanu: vivace, dar fara veleietati de coordonator, Nu cred ca poate sa creasca in joc;
Balan: fragil, fara relatii de joc cu echipierii, fara forta in duelurile decisive;
Prepelita: a incercat cateva verticalizari, dar s-a pierdut in jocul de uzura al gazdelor;
Tatu: a alergat mult, a recuperat si, ca de obicei, si-a trecut in cont o ratare monumentala. La fel ca in partidele cu Astra, Pandurii, CSKA Sofia, Otelul Galati, Sportul;
Fl.Costea: a irosit penalty-ul din debutul jocului, a fost mereu previzibil pentru adversari;
Rusescu: este folosit pe toate posturile, in functie de nevoile de moment ale echipei. Nu are cum sa progreseze in acest fel;
Nikolic: le-a pus probleme vasluienilor, are inca greutati in a colabora cu colegii;
M. Costea: a jucat acceptabil, in conditiil;e in care nu a beneficiat de prea multe baloane utile.
Din pacate azi Fl. Costea si Tatu au prins o zi foarte slaba...
Ce mai este de comentat!? D'aia nu mai poti tu de Tatu!
Esti previzibil, domnule! Vezi ce stelisti mai dai afara de pe forum!
Le ajunge unora scarba in gat sa mai scrie pe aici din cauza unora ca tine!
Macar sa nu luam bataie mai mult de 1-0 si e pefect.Vaslui nu e o echipa usoara de batut , ceea ce a fost anul trecut cu Ilie Dumitrescu a fost probabil o greseala.
1-0 ar fi trebuit sa fie scorul final al meciului, dar parca vasluienii si stelistii s-au inteles pentru 0-0. Nu am vazut meciul, nu pot sa emit teorii.
E un punct castigat pentru noi si doua pierdute pentru ei.
Cu Bicfalvi,Tatu nu ai cum sa bati Vasluiul
Ca restul sunt mai breji...
Sa fim multumiti pentru egal, e maxim ce Steaua putea spera la Vaslui. Plus ca i-am prins intr-o zi nu prea buna pe adversari.
Cu cocalarii nr 7 si 9 in echipa, putem sa ne declaram ultra-multumiti de egalul de la Vaslui. Am vazut ca mai nou Tatu e inamicul public nr 1, desi el e singurul jucator care isi creeaza ocazii de gol, incearca (si uneori mai si reuseste) devieri din prima, driblinguri, samd. Dar asa-i cu expertii la noi, conteaza mai mult ce ai facut acum 744 de ani si poti muri speranta la varsta lui Matusalem.
Care e problema cu Bicfalvi?? bine ca poti sa bati vasluiul cu fratii costea
cine l-a pus pe costea sa bata lovitura de la 11 metrii ??????? bai iliesta pune-i frate 5 ore sa bata 11 metrii si gaseste unul sa bata ca e jale...
Pai Nikolic am vazut ca bate bine, dar era pe banca. Eu l-as pune pe Geraldo sa bata.
Acum m-am prins si eu de unde vine "Iliesta". ![]()
Problema e ca Bicfalvi nu are valoare pentru ceea ce vrea Steaua sa fie. Are multa vointa dar nu e suficient. Si timp a tot avut sa convinga, joaca aici de 4 ani. Mai mult, ieri Bourceanu a fost foarte rudimentar si a gresit grav deseori dar vad ca el este menajat.
Eu m-am prins de o treaba...prin nu stiu ce fel de legaturi fratii Costea reprezinta o imagine becaliana la unii! Altfel atata rautate e inexplicabila avand in vedere ca au fost atacanti in curtea Stelei mult mai slabi, care marcau mult mai rar si totusi nu erau in asa fel atacati. Se uita faptul ca si ei sunt jucatori noi la echipa, se uita multe...
N-are nimic, numai "stelistii adevarati" care locuiesc pe unde se agata harta-n cui ne pot spune cine are sau nu dreptul divin de a juca la Steaua...ca de valoare nu mai e vorba de multa vreme...
Pai Nikolic am vazut ca bate bine, dar era pe banca. Eu l-as pune pe Geraldo sa bata.
Eu pe Jiji !
Problema e ca Bicfalvi nu are valoare pentru ceea ce vrea Steaua sa fie.
Problema si mai mare e ca nu mai stie nimeni ceea ce vrea sa fie Steaua, nici barem cei implicati direct la club.
Chiar, ce mai e Steaua acum?
Red&blue...daca vrei hai sa facem o analiza corecta si sa vedem daca pe Bicfalvi il recomanda ceva in afara de teoria lui Hagi sa vina la Steaua. Hai sa vedem in acelasi timp daca inamicul public Fl. Costea a facut destule pentru Craiova si a aratat ceva ca sa merite sa joace la Steaua...e simplu. pentru ca sunt cativa ipocriti mai sus care au boala pe olteni si uita cati alti olteni de valoare au ajutat Steaua in timp.
Deci ce trebuia domnilor sa faca un atacant de la o echipa din tara sa ajunga la Steaua?! Ca a marca destule goluri create de el, a fi un lider la echipa lui vad ca nu e suficient.
Red&blue...daca vrei hai sa facem o analiza corecta si sa vedem daca pe Bicfalvi il recomanda ceva in afara de teoria lui Hagi sa vina la Steaua. Hai sa vedem in acelasi timp daca inamicul public Fl. Costea a facut destule pentru Craiova si a aratat ceva ca sa merite sa joace la Steaua...e simplu. pentru ca sunt cativa ipocriti mai sus care au boala pe olteni si uita cati alti olteni de valoare au ajutat Steaua in timp.Deci ce trebuia domnilor sa faca un atacant de la o echipa din tara sa ajunga la Steaua?! Ca a marca destule goluri create de el, a fi un lider la echipa lui vad ca nu e suficient.
Eu mai mult am citat pasajul respectiv din postarea ta referitor la Steaua in general, la ceea ce a ajuns echipa, ca nu se mai stie ce se vrea la echipa, la club...Cand ma gandesc numai la situatia grupelor de juniori, in ce hal s-a ajuns...
Nu vream sa zic neaparat ceva de Bicfalvi. Daca ai adus vorba, de acord referitor la el, nici eu nu l-am vazut nicicand un jucator de Steaua. Nu am fost extaziat de el nici atunci in perioada Hagi, nici dupa golul superb cu Poli Iasi.
Normal ca pe fratii Costea, in special pe Florin, ii recomanda ce-au facut la Craiova. Doar ca e vorba de perioada in care n-a jucat, accidentarea, alta echipa, climatul nu prea prietenos de la Steaua actuala.Poate sunt slabi si fratii Costea, poate sunt slabi doar pe moment, nu s-au adaptat inca, insa chestia e ca sunt multi altii mult mai slabi la Steaua. Eu nu am treaba ca un jucator e oltean, negru, albastru, galben, mai intereseaza ca face el in teren, cat e sau nu de valoros. Fiecare judeca dupa cum doreste.
Problema juniorilor e complicata...C1 sunt campioni pe tara, C2 vicecampioni....juniorii A ceva mai slabi. Problema e ca nu te poti pronunta concret asupra valorii lor decat cand ajung la republicani si deseori nu sunt promovati din cauza unor straini second-hand care au totusi experienta....si, intelegi treaba...
Problema juniorilor e complicata...C1 sunt campioni pe tara, C2 vicecampioni....juniorii A ceva mai slabi.
Si cati mai sunt acum legitimati la Steaua?