FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Primera Division

«1234567»
SuperstaR1812.12.2011 23:40
Nu prea-s de acord cu asta...Asa, poti sa simpatizezi cu o alta echipa de la o etapa la alta, ca joaca mai frumos...

Trebuie sa te atraga la o echipa ceva mai mult decat jocul prestat de moment.

Ori daca te atrage o echipa la un moment dat pentru jocul prestat, ramai si dupa tot cu ea, fie ca joaca prost ori bine.

Eu simpatizez cu Real din anii '90, acum ce era sa fac, pentru ca Barcelona e mai buna, joaca mai frumos, sa simpatizez cu ei?...

Poate ca m-am grabit un pic cand am zis "de la un an la altul". ;)

RedScorpyON13.12.2011 07:38
Aha! Daca Barcelona avea de aparat un avantaj de doua goluri in deplasare, intr-o semifinala de Liga si ar fi fost in 10 oameni sunt convins ca ar fi iesit la joc pentru suporteri.

In anul respectiv Inter chiar a fost cea mai buna echipa. Poate ca nu a avut niciodata posesia intr-un meci cu echipele grele dar e mult spus ' betonare in aparare'. Pana la urma a trecut in sezonul respectiv de Chelsea, Barcelona si Bayern, care trecuse de UTD. Eficienta maxima!

Ma refeream la dublele cu Chelsea si Barca(in special,daca vrei) cand si in 11 oameni, ei se aparau cu 10 pe doua linii la 20 de m de poarta...Si Barca n-ar fi iesit la joc,ar fi facut ceea ce ei stiu cel mai bine si lucrul care e cel mai eficient in istorie in astfel de cazuri, jocul de posesie(ceea ce ne-a lipsit noua la Boro,daca vrei).

Ronnie13.12.2011 07:48
Mersi ca ai recunoscut ca esti un ignorant. Am incheiat subiectul.

Si asa voi fi mereu cu cei care au aere de superioritate, mai ales cand la fund sunt plin de basini.

ebonyc13.12.2011 08:04
Si asa voi fi mereu cu cei care au aere de superioritate, mai ales cand la fund sunt plin de basini.

Aveti dreptate domnule Ronnie. Scuzele mele umile ca mi-am permis sa va vorbesc. Promit ca nu se va mai intampla pe viitor si voi folosi spray de camera cand voi mai posta ca sa nu va deranjez nasucul sensibil.

MoWeed13.12.2011 09:16
Eu cred ca e invers. E la moda sa iti placa Barcelona (cum a fost si valul Liverpool, iar acum probabil ca urmeaza valul Man City), in ultimii 2-3 ani multi microbisti si-au adus aminte ca sunt fani Barca de mici. Eu prefer sa raman simpatizantul echipelor pe care mi le-am ales cu multi ani in urma.

Pai daca e asa, hai s-o zicem pana la capat. Inainte sa fie la moda sa-ti placa Barcelona, inainte sa fie la moda sa-ti placa Liverpool, era la moda sa-ti placa "galacticii".

Eu nu ma consider fan Barca. Da, simpatizez cu ei pentru ca imi place jocul lor. Nu ma consider fan adevarat, nu postez toata ziua pe facebook "mas que un club", cum fac multi altii. Poate sunt putin mai vocal in perioada "El Clasico", dar asta este datorat si faptului ca detest Real Madrid pentru ca, in viziunea mea, reprezinta chintesenta fotbalului modern: un magazin sportiv care, candva in trecut, a fost o mare echipa de fotbal. Pentru mine, ei reprezinta un fotbal care nu se mai joaca din pasiune, pentru fani, ci numai pentru contracte mai grase, pentru a castiga bani.

Apropo, cati din fanii "adevarati" ai Realului stiau inainte de articolul de sambata asta a lui Oprisan ce se scandeaza pe Bernabeu meci de meci in minutul 7 si de ce? Dar ei, chiar daca nu stiau, sunt fani adevarati, nu ca cei care simpatizeaza cu Barcelona...

gio_stgloria13.12.2011 09:29
Apropo, cati din fanii "adevarati" ai Realului stiau inainte de articolul de sambata asta a lui Oprisan ce se scandeaza pe Bernabeu meci de meci in minutul 7 si de ce?

raul madrid ? altceva nu-mi vine in minte .

MoWeed13.12.2011 09:30
*Alecs*13.12.2011 10:50

Eu nu am nominalizat pe nimeni, am vorbit in general. Daca era la moda sa fie lumea anti, acum erau mai multi cu Real, ceea ce nu e cazul.

De "Juanito maravilla" stiam. Partea proasta e ca unii (nu de pe forum), imi spuneau mai demult ca "Vezi ba, pana si galeria Realului recunoaste cine e echipa mai buna si striga Villa, Villa, maravilla"

MoWeed13.12.2011 10:54

Alecs, nu vorbeam de tine, in particular. Vorbeam in general. Ceva imi spunea ca tu stiai de acest obicei

Eu, unul, am o gramada de prieteni care ma toaca toata ziua la cap ca ei sunt mari fani Real, ca eu sunt o curva ca simpatizez cu Barcelona si nu aveau habar de obiceiul asta. De altfel daca-i rog sa-mi spuna 5 jucatori care au jucat pana in anii 80 la Real, in afara de Puskas si Di Stefano nu prea o sa stie pe cine sa nominalizeze.

Ori, daca-i judeci pe altii, macar recunoaste ca ai urmat un trend in urma cu 10 ani si esti exact ceea ce ii blamezi pe altii ca sunt.

*Alecs*13.12.2011 11:11

Daca urmam un trend acum insemna ca trebuie sa fiu cu Barca.

Nu mi-a placut niciodata sa urmez ce e la moda intr-o anumita perioada pentru ca apoi sa trec la altceva. Nu mi se pare normal sa am ghiozdan cu Barca si apoi daca nu mai castiga sa nu-l mai port, nu sunt genul sa citesc Coelho fiindca toata lumea citeste asta sau sa-mi cumpar esarfa deoarece toata lumea poarta(exemple de-a lungul timpului).

MoWeed13.12.2011 11:19

Repet, nu ma refeream la tine, ma refeream la majoritatea fanilor "harcore" ai Realului din Romania. Faptul ca esti singurul care a raspuns aici si ai scris ca stiai despre obiceiul asta spune multe, nu?(desi acum parca vad cum o sa apara multi sa se laude ca ei stiau)

Si eu urasc trendul. Simpatizam cu Barcelona de pe vremea lui Rivaldo, desi atunci eram mic. Nu stiu de ce, dar niciodata nu i-am suportat pe Real Madrid. Nici macar pe vremea galacticilor, desi aveam 12-15 ani atunci...

Ronnie13.12.2011 11:27

Majoritatea suporterilor ai Realului din Romania sunt in mare simpatizanti de 2 ori pe saptamana, cand au galacticii meci. Nu ii poti numi fani. Asa ca nu vad mare tragedie ca nu stiau de chestia din minutul 7.

MoWeed13.12.2011 11:30

Asa este Ronnie. Dar daca asta este cazul, macar sa nu mai faca pe desteptii si sa adopte o atitudine de falsa superioritate in fata celor care "tin cu Barca din trend".

Vroiam doar sa spun ca, oricat de mult se lauda fanii Realului sau Barcelonei ca ei sunt cei mai adevarati, de fapt marea majoritate sunt doar niste "cetateni"(ca sa folosim un termen popular aici) cand vine vorba de echipele respective. De aceea, toate certurile si comparatiile dintre cele 2 echipe mi se par stupide venind din partea unora care nici macar nu stiu istoriile celor 2 echipe.

*Alecs*13.12.2011 11:37
Ori, daca-i judeci pe altii, macar recunoaste ca ai urmat un trend in urma cu 10 ani si esti exact ceea ce ii blamezi pe altii ca sunt.

Fraza asta m-a indus in eroare. Am crezut ca e necesar sa-ti raspund.

Am inteles acum. :beer2:

red&blue_boy13.12.2011 12:49
Nu stiu de ce, dar niciodata nu i-am suportat pe Real Madrid. Nici macar pe vremea galacticilor, desi aveam 12-15 ani atunci...

Nu vorbesc in numele altora, dar eu simpatizez cu Real de la mijlocul anilor '90, cam de cand a debutat Raul la ei, de prin toamna lu' 94, daca nu ma insel. M-au atras si jucatori precum Hierro, Zamorano, Mijatovic, R. Carlos, Michel, etc...

Nu am fost prea incantat de perioada galactica, perioada Perez, mai ales cand l-au adus pe Beckham,dar ce era sa fac, sa ma dezic de Real?Asta e, m-am atasat de-o echipa, nu pot renunta la ea, insa asta nu ma impiedica sa-i vad defectele.La fel, asta nu ma impiedica sa recunosc de cativa ani ca Barcelona e cea mai buna, desi nu imi place asta, e realitatea.

David13.12.2011 20:32

TACTIC_-ZONE%20%2812%29.jpg

Daca nici asta nu e inovatie, nu stiu ce e.

Mem015.12.2011 12:19

indiferent de toate statisticile,istoria,traditia sau de ceea ce spune unul sau altul, Barcelona domina autoritar fotbalul european,un grup unit care datorita lui Guardiola practica un fotbal demential;

Real Madrid? ca de fiecare data in debutul sezonului mimeaza un fotbal percutant,au rezultate, iar suporterii deja se cred campioni pana in momentul in care catalanii le aplica o lectie de fotbal letala si ii readuc cu picioarele pe pamant pe acesti galactici infantili.

*Alecs*18.12.2011 10:19

6-2 sezonul trecut, 6-2 acum, victorie in doua seturi pentru Real in Masters-ul de la Sevilla.

*Alecs*23.12.2011 11:30

Real Madrid vs Barcelona in sferturile Cupei Spaniei daca ambele trec in optimi de Malaga, respectiv Osasuna. Primul meci ar fi pe Santiago Bernabeu, 18 ianuarie. Returul pe 25 ianuarie.

Daniel-Ionut29.01.2012 14:11
7 puncte ! :shifty:
Ronnie11.02.2012 22:45

Osasuna 3-2 Barcelona si Real Madrid este campioana inca din februarie.

red&blue_boy11.02.2012 22:59

Cursa de la Pamplona a avut loc mai devreme! :)

Daniel-Ionut26.02.2012 07:33

Cateva meciuri foarte interesante azi in Primera, etapa in care Real se poate distanta si mai mult in clasament :rolleyes:

Villarreal - Bilbao

Vallecano - Real Madrid

Valencia - Sevilla

Atletico Madrid - Barcelona

Astea ar fi meciurile importante, la care se mai adauga si "derby-urile" pentru salvare dintre Osasuna - Granada si Sociedad - Mallorca

Ronnie26.02.2012 17:40

Asa dadeam si eu prin curtea scolii!

*Alecs*26.02.2012 19:54

Rayo merita un egal, au jucat combinativ, deschis si fara frica. Au niste suteuri foarte buni si au avut ocazii incredibile. Cristiano Ronaldo a inscris un gol genial. Foarte frumoasa si atmosfera creata de publicul din cartierul Vallecas.

«1234567»