FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Primera Division

«134567»
ebonyc08.04.2012 21:22

Am prins ultimele 20 de minute din Real - Valencia terminat 0 - 0. A fost un meci nebun, a aparat Guaita incredibil, e prima data cand il vad aparand. Diferenta dintre Real si Barca e de doar 4 puncte.

south-side09.04.2012 07:20

7 meciuri ... timp destul sa se mai calce gresit. Oricum urmeaza meciul direct acolo o sa iasa scantei.

red&blue_boy09.04.2012 10:22

Real ar face bine sa nu isi puna prea mari sperante in meciul direct.

gio_stgloria04.06.2012 08:37
ebonyc20.08.2012 18:39

Depor a revenit in Primera cu o victorie 2-0 acasa cu Osasuna.

gio_stgloria26.08.2012 20:44

Real infrangere in deplasare 2-1, la Getafe. Dupa doua etape 1 singur punct, pe locul 15. Din punctul meu de vedere sansele la castigarea campionatului sunt mici , Barca aratand in cele doua etape ce s-au scurs ca stie ce vrea si ca poate.

iNsTiGaToR26.08.2012 20:49

Are Realu timp sa recupereze, nu-i problema :D

cheloo9827.08.2012 10:27

Deja putem sa o consideram campioana pe Barca.

gio_stgloria27.08.2012 12:04
iNsTiGaToR27.08.2012 18:37
Deja putem sa o consideram campioana pe Barca.

Tind sa cred ca esti ironic. Daca nu, o sa ma abtin sa-ti spun ce cred.

ebonyc27.08.2012 20:18

@gio_stgloria

Important e ca Depor a obtinut un egal. :D

Imi pare rau ca n-am vazut meciul. Banuiesc ca a fost la fel de spectaculos ca faza Valenciei.

gio_stgloria27.08.2012 20:38

N-am vazut meciul , eu am vazut doar acel video de mai sus, crezand bineinteles ca Valencia s-a impus usor. Dar surpriza mare astazi cand m-am uitat pe flashscore.

ebonyc08.10.2012 10:04
525945_289804121125970_2001606425_n.jpg
Ronnie08.10.2012 10:17

A dat Mourinho una buna aseara dupa meci zicand ca balonul de aur nu trebuie dat pentru ca e o prostie sa faci diferenta intre Cristiano Ronaldo si Messi. Si sunt 100% de acord cu el.

Nu stiu daca sunt cei mai buni jucatori din istoria fotbalului, dar de 10 ani de cand urmaresc acest sport de departe. Ronaldinho, Henry, Zidane, Figo, Hagi sau pe cine am mai prins eu sunt niste turnuri pe langa cele doua regine.

red&blue_boy08.10.2012 10:22

Cei doi au un avantaj mare fata de cei enumerati, marcheaza extrem de mult.

Insa nu cred ca unul ca Zidane e turn langa cei doi, eu cred ca nici Messi nu controleaza mingea cu eleganta cu care o facea francezul.

iNsTiGaToR08.10.2012 10:30

Ronaldo vs. Messi e unul dintre cele mai tari dueluri intre 2 fotbalisti, atat prin prisma echipelor pentru care joaca, cat si datorita performantelor prestate. Amandoi capitani la echipele nationale , le mai ramane sa fie capitani si la echipele de club.

Ronnie08.10.2012 10:34

Are si Zidane avantajele lui, dar per total daca ar fi sa aleg intr-o comparatie Zidane-Messi sau Zidane-Ronaldo nu l-as alage pe frantuz.

ebonyc08.10.2012 10:44
A dat Mourinho una buna aseara dupa meci zicand ca balonul de aur nu trebuie dat pentru ca e o prostie sa faci diferenta intre Cristiano Ronaldo si Messi. Si sunt 100% de acord cu el.

De acord.

red&blue_boy08.10.2012 10:53
Are si Zidane avantajele lui, dar per total daca ar fi sa aleg intr-o comparatie Zidane-Messi sau Zidane-Ronaldo nu l-as alage pe frantuz.

Da, e si cam greu sa faci o astfel de comparatie pana la urma, au avut roluri diferite in teren.

Zidane era mai retras, mai mult la coordonare.

Messi si Ronaldo sunt clar printre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, cei mai buni din prezent.

Am vazut niste statistici cu Messi si te infioara ca la varsta asta deja depaseste multe nume legendare.

Insa, pentru mine nu conteaza doar asta, nu stiu, alta bucurie aveam vazandu-i pe un Zidane sau Bergkamp cu mingea la picior, pasand. Uneori asta ma incanta mai mult decat un gol.

Arsenal1886Steaua194708.10.2012 11:30

Si eu sunt de parere ca Zidane, Bergkamp, Henry, Ronaldinho jucau altceva decat Messi si Ronaldo...

kaspersky25.11.2012 08:41

Real Madrid termina pe 3 sezonul acesta . Daca Falcao nu pleaca de la Atletico , Simeone are sanse la titlu , asa vad eu situatia in momentul de fata.

Stryker09.12.2012 20:50

Radamel Falcao a reusit sa marcheze astazi o "manita" de goluri impotriva lui Depor, Atletico castigand cu 6-0.

E o nebunie, daca e adevarata stirea conform careia, acest super-jucator putea candva sa ajunga la Steaua.

Oricum, eu unul sper sa nu dea Steaua peste Atletico chiar in faza urmatoare a Europa League. :D

cristian8610.12.2012 02:27
Da, e si cam greu sa faci o astfel de comparatie pana la urma, au avut roluri diferite in teren.

Zidane era mai retras, mai mult la coordonare.

Messi si Ronaldo sunt clar printre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, cei mai buni din prezent.

Am vazut niste statistici cu Messi si te infioara ca la varsta asta deja depaseste multe nume legendare.

Insa, pentru mine nu conteaza doar asta, nu stiu, alta bucurie aveam vazandu-i pe un Zidane sau Bergkamp cu mingea la picior, pasand. Uneori asta ma incanta mai mult decat un gol.

Era alt fotbal, totusi nu trebuie sa traim in trecut.

Asa dupa parerea mea, cea mai interesanta si poate si cea mai buna finala de CL a fost

Ajax - Milan din 1995.

gio_stgloria17.12.2012 14:38

Emotionant

drvladyk11.08.2013 11:36

Am o rugaminte la baietii care urmaresc Primera. Am vazut 2 amicale acest weekend, United Sevilla si Hull Real Betis. Recunosc ca nu prea am habar deci va rog sa-mi spuneti daca astia sunt titulari cu care au jucat anul trecut:

Sevilla: Beto, Figueiras, Fazio, Pareja (Puerto 56), Alberto, Medel, Kondognbia, Marin, Perotti, Vitolo, Bacca.

Subs not used: Julian, Navarro, Cala, Maduro, Rabello, Guarente, Gameiro, Coke, Rusescu, Cotan, Jairo

Goals: Perotti 21, Marin 25, Rabello 91.

Real Betis: Andersen, Amaya, Vandillo, Nono, Chuli, Didac, Salva, Braian, Juan Carlos, Steinhofer, Jordi.

Subs: Chica, Xavi, Molina, Reyes, Montoya, Carlos Garcia, Caro, Sergio.

Sunt curios deoarece, daca Sevilla a aratat ok, bine tinand cont ca au jucat cu un United ce a aliniat rezervele rezervelor pe alocuri, Real Betis s-a prezentat penibil. Greseli enorme de aparare, nici o idee de joc, execrabil. Am vazut ca au terminat pe 6. Pai daca asa joaca locul 6 din Spania cu o nou promovata PL(destul de rudimentari Hull), pentru mine comparatia intre cele 2 campionate, despre care au fost discutii interminabile, e clara. Dar ca sa nu gresesc chiar mi-as dori sa stiu daca alea sunt loturile de baza, in special Betis. Desi chiar cu rezervele m-as astepta de la locul 6 PD sa lege 2 pase in 90 min.

LE mi-a placut Marin.

«134567»