Ma trezii si eu ca sunt fan Barca... Offff,Doamne! Imi place Barcelona de cand eram mic pt ca semna cu Steaua la culori,apoi mi-a placut de Rivaldo,dupa care am urat Realul la fel cum il urasc si acum pt ca ei cumparau tot ce era mai bun(remember Zidane,Figo,Ronaldo unicul,etc.). Mi-a placut de Ronaldinho si cum vedea el jocul de fotbal-bucurie si traire- in general, dar acum o ador pentru filosofia ei. Ca din 11 oameni,8 sunt crescuti de ei de cand erau de-o schioapa, ca au dat 40 de mil pe un jucator care sa joace cu inima. Ca au inteles ca fotbalul inseamna spectacol pentru fani, nu sa te betonezi in aparare cu 10 jucatori si sa castigi o Liga, ca au avut puterea sa le stranga mainile ingratilor de la Real si dupa ce au pierdut cu ei in supercupa(sigura data,ce-i drept). Ca desi toata lumea le stie jocul (vezi pressingul facut de Real cu cei trei oameni de atac pe fundasii laterali si pe fundasii centrali cand mingea este la protar),ca desi au facut o greseala si au luat un gol,au jucat la fel,au jucat fotbal. N-au faultat(singurul lucru pe care Pepe,Lass si alti reali l-au facut in toate meciurile jucate contra lor), au jucat fotbal. Au jucat si dupa ce au castigat tot ce se putea castiga in ultimii 3-4 ani. Au jucat pentru ei,pentru fani,pentru club. Pentru mine asta inseamna totul,si d-asta IUBESC Barca. Daca ma iei tu acum ca Ronaldo e mai bun ca Messi,ca Real face,ca Barca drege,pt mine nu inseamna nimic. Chiar ma asteptam ca anul asta sa se opreasca si ei,sa n-aiba motivatie,dar,deocamdata, asta nu se intampla... Inteleg si frustrarea lui MouMou,Barca a fost visul lui de cand era un banal traducator, inteleg si frustrarea lui CR69, pentru ca este un jucator mare impotriva echipelor mici si Messi i-a tot luat fata... Dar deja au ajuns penibili!