FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Primera Division

«12347»
stockton21.09.2011 20:34

Hai Valencia!!! Catalanii facuti muci in prima repriza, scorul e mic fata de realitatea din teren. Daca Mogli nu face iar ceva personal castig un biletel frumos!!!

stockton21.09.2011 21:41

Pacat....oricum era clar ca tot de la Messi putea veni ceva. Messi la ora asta este 70% din jocul echipei, 20% Fabregas si restul 10%. Practic fara Messi Valencia chiar si daca isi vinde anual vedetele ar fi peste Barcelona. Acum astept sa vad vreo chestie care il face pe magnificul Xavi (cel mai bun mijlocas al istoriei) un om determinant si in aceasta seara...nu de alta, dar in 5-6 meciuri cate are Fabregas a aratat ce n-a aratat ala in 10 ani.

Fenomenali Ever Banega si Piatti!

Arbitrajele etapei...pro-Barcelona ca de obicei...Mascherano nu primeste rosu in min. 87 asa cum merita, la Santander unul nu primeste in min. 80 pentru ceva asemanator.

Televiziunea spaniola ca de obicei "la inaltine" pentru nivelul anilor 70!...fara reluare la rosul primit de Alba si fara reluare de pe linie la golul lui Fabregas....

red&blue_boy21.09.2011 21:47

Cu tot cu greselile de arbitraj, Realul scartaie, Mourinho la fel.

stockton21.09.2011 21:52

Si totusi daca se dadea penalty si eliminare la 0-0 la Levante aveau puncte mai multe. Jocul scartaie evident...cred ca sunt probleme in vestiar.

Adrian21.09.2011 22:00
Pacat....oricum era clar ca tot de la Messi putea veni ceva. Messi la ora asta este 70% din jocul echipei, 20% Fabregas si restul 10%. Practic fara Messi Valencia chiar si daca isi vinde anual vedetele ar fi peste Barcelona. Acum astept sa vad vreo chestie care il face pe magnificul Xavi (cel mai bun mijlocas al istoriei) un om determinant si in aceasta seara...nu de alta, dar in 5-6 meciuri cate are Fabregas a aratat ce n-a aratat ala in 10 ani.

Fenomenali Ever Banega si Piatti!

Arbitrajele etapei...pro-Barcelona ca de obicei...Mascherano nu primeste rosu in min. 87 asa cum merita, la Santander unul nu primeste in min. 80 pentru ceva asemanator.

Televiziunea spaniola ca de obicei "la inaltine" pentru nivelul anilor 70!...fara reluare la rosul primit de Alba si fara reluare de pe linie la golul lui Fabregas....

There you go, folks! Direct din gura autoproclamatului expert.

Da-i dracului pe toti tipii aia care stiu fotbal, Xavi e o varza pentru ca asa spune expertul local, expert care e total obiectiv si nu uraste Barcelona de moarte, deci tot ce spune el e de incredere si nu o spune doar ca sa scape de frustrari sau sa faca trolling.

Chiar ma mir cum de nu a zis ca Realul a facut egal din cauza Barcei.

red&blue_boy21.09.2011 22:07
Si totusi daca se dadea penalty si eliminare la 0-0 la Levante aveau puncte mai multe. Jocul scartaie evident...cred ca sunt probleme in vestiar.

Nu stiu ce sa zic, parerea mea e ca o echipa ca Real n-ar trebui sa se planga de lucruri de genul asta, mai ales cand joci cu Levante.

In vestiar cam tot timpul in ultimii ani au fost probleme.

Cred ca Mourinho a gresit putin si strategia de transferuri din vara, avea nevoie in fata de un marcator adevarat, gen Aguero , Cavani sau Falcao,plus de ceva la mijloc mai mult decat Sahin, Altintop sau Coentrao.

stockton21.09.2011 22:11

Da frate, dar vezi tu...poti juca slab o luna-doua si apoi sa-ti revii...se mai intampla. Problema e ca apoi poti sau nu sa plangi dupa punctele pierdute deoarece poti castiga si jucand modest daca arbitrii isi fac treaba. Barcelona ce naibii a jucat azi? A jucat de fapt Messi ca de obicei (si ma contrazic intr-adevar deoarece am spus ca face 70% din joc).

Azi in min. 80 unul de la Santender a faultat de rosu direct...daca le aduni, nu mai e chiar asa....fara aceste mici amanunte legate de arbitraj (pe care si tu le-ai recunoscut pe alt topic) Barcelona poate nu castiga nici-o CL.

red&blue_boy21.09.2011 22:34

Mda, dar nici in meciurile directe n-a aratat Real, cu mici exceptii, c-ar fi mai buna decat Barcelona, lasand la o parte arbitrajul.

O echipa mare poate juca mai slab, insa tot poate si ar trebui sa invinga o echipa mica , gen Santander sau Levante. Cred ca dupa ce pierzi si faci un egal in doua etape consecutive, ar trebui sa iti cauti prima data problema la tine. Nu sa tot iesi cu declaratii, mai bine iti vezi de joc, de vestiar. Ma refer la Mourinho, bineinteles. Cu tot cu performantele sale inainte de sosirea la Madrid, parerea mea e ca Mourinho a facut mai mult rau Realului decat bine, incepand de la joc si pana la imaginea proasta facuta clubului.

blindica22.09.2011 04:22

Real Madrid este in scadere de forma,in lipsa de inspiratie,merge ca melcul,toate deodata. O infrangere cu Levante si un egal un Santander ( ambele in deplasare ) cantaresc greu. Jose Mourinho avertizase inca dinaintea primei etape ca aceste meciuri in deplasare de la inceputul sezonului vor fi foarte grele pentru ca echipele tip Levante / Santander traiesc din punctele stranse ''acasa''.

La nivel declarativ,Mourinho si-a luat masuri din timp. In fapte,cel putin pentru mine,s-au intamplat lucruri de neimaginat. Nu a mutut sa mentina echipa la 100% concentrare dupa ce Barcelona invinsese cu 8-0 si scoata un rezultat pozitiv cu Levante,acelasi lucru petrecandu-se azi-noapte cu Santander,desi era evident ca Barcelona va avea un meci greu pe Mestalla. Sa incepi meciul fara di Maria ,Higuain si Kaka,mai ales cand sunt disponibili !? Pustiul acela ...Callejon (parca),nu face absolut nimic util.

Doar forma buna a Valencia i-a salvat pe madrileni de la a fi foarte departe de Barcelona.

Alte rezultate :

FT Atletico Madrid 4 - 0 Sporting Gijon

FT Malaga 1 - 0 Athletic Bilbao

FT Racing Santander 0 - 0 Real Madrid

FT Rayo Vallecano 1 - 2 Levante

FT Valencia 2 - 2 Barcelona

Ronnie22.09.2011 04:42
Poftim? 8-0?

Dar ce e asta?!

Eu am auzit de la un anumit expert de pe site ca, cica, Barca ar fi in scadere de forma clara si ca, daca ar juca acum cu Manchester United, ar pierde clar.

8-0? Hattrick Messi? Gol si Xavi, si Fabregas? Nu se poate!

Poftim? 2-2?

Dar ce e asta?

Eu am auzit de la o fetita de pe site ca, cica, Barca ar fi in scadere de forma clara si ca, daca ar juca acum cu Manchester United, ar pierde clar.

2-2? Ajutati de arbitrii? Si Real furata? Nu se poate! Unde-i Cruyff's phylosophy?

Adrian22.09.2011 05:11

Aici e "Cruyff phylosophy", draga mea:

si aici:

Daniel-Ionut03.10.2011 07:42

Guardiola: Daca Messi cade in careu e pentru ca a fost faultat. Leo NU simuleaza !

Ba esti nebun? :w00t: E un fel de Chuk Norris? :D

ebonyc03.10.2011 12:28
Guardiola: Daca Messi cade in careu e pentru ca a fost faultat. Leo NU simuleaza !

Ba esti nebun? :w00t: E un fel de Chuk Norris? :D

Pai e. De multe ori cand e faultat, se ridica si continua faza. Nu prea l-am vazut sa cerseasca.

Daniel-Ionut09.10.2011 08:37

Un articol foarte frumos, semnat Catalin Oprisan:

S-a stins, pe teren, acum patru ani. Oamenii nu i-au luat numele in deridere. Animalele insă au facut-o

Atleti, prima oară m-a durut atunci, pe 25 august 2007. Meciul acela cu Getafe Da, da Trecuse aproape o jumatate de oră cind m-a ciupit intiia data Asa, ceva, in piept, ca o arsura Am cazut, nu mai vedeam, nu mai auzeam nimic. Dragu, Ivica Dragutinovici, a sarit imediat să nu-mi inghit limba. Aplauzele stadionului m-au cules de pe gazon si m-au dus la vestiar.

Apoi - Atleti, cu tine vorbesc, de ce n-ai puterea să mă privesti in ochi? -, am simtit furnicatura aia de vreo cinci ori. De cinci ori intr-o jumatate de oră!!!

Pupau doi talpici intre ei, apoi ei mă pupau pe mine. Defibrilator parcă-i zicea Degaba Displasie sau asa ceva i-au spus Inima

Cum poti fi trist cind ti se naste un copil?

A doua oara Atleti, m-a durut trei zile peste. Mă durea de durerea lor.

Era multa multă lume. Și lacrimi, Atleti, un infinit ocean de lacrimi. Cind m-au coborit, Mar Roldan, sotia, si-a ridicat, putin, tricoul. Cu coada ochiului i-am zarit, atunci, burtica. Acolo dormea Aitor, puiul nostru. Avea opt luni.. Știi, Atleti, cum imi dadea cu piciorusele in nas de fiecare dată cind imi lipeam fata? Doamne, ce m-a durut, iar, pe 22 octombrie 2007 Da, o să spuneti că nu poti fi trist cind ti se naste un copil, dar eu, Atleti, eu nu-l puteam atinge.

Nu-i puteam spune nimic Și-l asteptasem

Opt luni fară un telefon

A treia oară am simtit iar piscatura aia după vreo opt luni. Ai mei, batrinii, plingeau. Presedintele Del Nido nu le daduse un telefon opt luni de zile. Un singur telefon! Se folosise de mine pentru a cîștiga alagerile, pentru a aduce bani mai multi, pentru a face chestiuni de corazon. Ay, Virgen Maria, nici macar un Bună ziua!?

Apoi, Atleti, si te rog să mă privesti in ochi cind si eu fac acelasi lucru!, cel mai tare m-a durut acum o saptamina cind ai strigat, de acolo, din peluza Ea, ea, ea, Puerta se marea! Da, Atleti, asa e, am ametit, dar nu din vina mea. Chestia asa cu ventricul afectat nu se depistează nici la cele mai afurisite controale. Cintai, Atleti, tropaiai si te bucurai! Crezusem altceva despre tine..Plapumari, lupta cu Realul, anii de infern din Segunda Mă simteam ca-n filmele cu bacante Tu, Atleti, tineai, parca al meu cap cu miinile si dantuiai bezmetic. Ea, ea, ea, Puerta se marea!

M-a durut, Atleti, m-a durut. Știi cit de mult? Ok, n-am fost Maradona.

Nici macat Juan Arza. Ori Paco Buyo, ori Toni Polster. Ori Suker. Dar cucerisem cu Sevilla cam tot ce se poate cuceri si murisem pe teren pentru ea

Atleti, nu-ți port pică

Te las, Atleti, te las cu bine. Nu-ți port pica chiar dacă m-a durut pină la lacrimi. Vreau doar să te uiti inspre strada aceea din Sevilla. Vezi un bibic? E imbracat in alb si rosu. Are patru ani. Îl chemă Aitor Antonio Hai, du-te pină-ntr-acolo, pune-te in fata lui si urlă: Ea, ea, ea, Puerta se marea!

Daniel-Ionut22.10.2011 21:32

:finger: Rusine Barcelona !

Sa primesti penalty inexistent in prelungiri... si se mai spune ca pe ei nu ii ajuta arbitrii :ce_oameni:

Edit: Messi a ratat ! :clap: Barca - Sevilla 0-0, s-a facut dreptate ! :thumbsup:

Sa mai punem la socoteala si cele doua rosii tot din prelungiri? Arbitrul ala a facut ce a vrut din meciul asta, a dublat si minutele aratate...

In fine...

Maye22.10.2011 21:42

N-a fost fault, Daniele?

chodi do piče22.10.2011 22:05
:finger: Rusine Barcelona !

Sa primesti penalty inexistent in prelungiri... si se mai spune ca pe ei nu ii ajuta arbitrii :ce_oameni:

Edit: Messi a ratat ! :clap: Barca - Sevilla 0-0, s-a facut dreptate ! :thumbsup:

Sa mai punem la socoteala si cele doua rosii tot din prelungiri? Arbitrul ala a facut ce a vrut din meciul asta, a dublat si minutele aratate...

In fine...

Frustrare 12.0.1

*Alecs*22.10.2011 22:22

Saracutul de el, l-au intimidat asa tare inainte de penalty? I-au facut piciorusele sa tremure?

David23.10.2011 06:50

Cata ura. :))

*Alecs*26.10.2011 20:02

Hai acum si Cristiano Ronaldo cu doua goluri sa faca suta. Ce spectacol!

red&blue_boy27.10.2011 04:08

Cat-i mai tine pe Levante? Nu se lasa, tot pe primul loc! :)

Daniel-Ionut27.10.2011 07:55

Cu o medie de varsta de 32 de ani :D

Sa castige campionatul ! :clap:

Acum sa revenim la lucruri mai serioase... Real Madrid, demonstratie de forta cu Villarreal, 3-0, goluri Benzema, Kaka, si Di Maria. Ultimul a dat si primele doua pase decisive.

chodi do piče27.10.2011 08:01
Cu o medie de varsta de 32 de ani :D

Sa castige campionatul ! :clap:

Acum sa revenim la lucruri mai serioase... Real Madrid, demonstratie de forta cu Villarreal, 3-0, goluri Benzema, Kaka, si Di Maria. Ultimul a dat si primele doua pase decisive.

Cand Realul bate la scor e demonstratie de forta, cand Barcelona bate la scor aia care pierd sunt ultimii amatori, jaloane, capre etc. :))

ebonyc27.10.2011 13:36
Cand Realul bate la scor e demonstratie de forta, cand Barcelona bate la scor aia care pierd sunt ultimii amatori, jaloane, capre etc. :))

Asta am remarcat si eu. Si cand a batut Barca cu 5-0 pe Real tot asa se zicea, ca n-a jucat Realul nimic, nu ca ar fi fost Barce mai buna.

Maye28.11.2011 11:27

Asa a castigat Sociedad meciul de la Sevilla, cu Betis :

«12347»