FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U Cluj 2-1 (1-0)

«123456»
superdorex13.08.2011 13:31
Steaua Bucuresti - U Cluj

14 august 2011, ora de incepere - 20:30

Stadion Astra Ploiesti

Brigada de arbitri

A: Deaconu Alexandru (Bucuresti - Bucuresti)

A1: Oniță Aurel (Constanta - Constanta)

A2: Vidan Adrian (Bucuresti - Bucuresti)

R: Draganescu Mugurel (Breaza - Prahova)

Observatori

Gheorghe Constantin (Suceava - Suceava)

Alexandru Eduard (Ploiesti - Prahova)

Sa speram ca ii vom bate pe arogantii astia...sa isi aduca aminte ca nu suntem Mioveni!

steauafc_mic.gif VS ucluj_small.gif

FC Steaua Bucuresti - U Cluj

Liga 1, etapa 3, duminica 14 august 2011, ora 20:30, stadionul din "fundul curtii"

Dupa instructia cu puternica echipa a Mioveniului, Steaua joaca din nou acasa la Constanta, Buzau, Pitesti, National Arena, Severin, Ploiesti, Cluj, Piatra Neamt, dar de data asta va da piept cu o echipa mult mai buna, U Cluj, care tocmai a invins Rapidul lui Razvan cel mic.

Meciul va fi transmis de Digi Sport.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - G.Matei, Gardos, Galamaz, Latovlevic - Nicolita, Bourceanu, Brandan, Tanase - M.Costea, Tatu

U Cluj: Popa - Achim, Szukala, Pele, Mendy - Pacurar, Bostina, Menassel - Cojocnean, Niculescu, Ad.Cristea

Ultimul rezultat din Liga 1:

Steaua - CS Mioveni 4-0

U Cluj - Rapid 2-0

Golgeteri:

Steaua: Tatu - 2 goluri

U Cluj: Niculescu - 1 gol

Clasament complet Liga 1:

unledroc.png

HAI Steaua ! :oleole:

Sa le scoatem fotbalul din cap...ca ne-au comparat cu Mioveniul!...hai Steaua!

stockton13.08.2011 18:53

Meciul e greu. U Cluj nu mai este ce era in anii 80 sau 90, ci e o echipa care se poate bate si la titlu.

Acum, mistourile astea legate de meciul cu Mioveni (ca ar fi fost aia prea slabi) par de "neamu' lu' traista". Daca (desi nu-mi place sa vorbesc cu "daca") am mai fi rezistat in decembrie pe San Paolo inca un minut eram in primavara europeana si lasam acasa o echipa cu un jucator precum Cavani. Daca arbitrul acela polonez nu prelungea nejustificat 7 minute, i-am fi batut in tur...DAR, ce s-ar fi zis (de altfel ceea ce s-a si zis)...ce sa cautam in primavara europeana cand jocul nostru este unul slab? Deci, era vorba de joc...jocul e slab, ce conteaza ca lasi acasa pe Napoli...jocul conteaza. Acum, cand in sfarsit dupa multa vreme (si nu vorbesc numai de scor) jocul a fost unul bun se discuta valoarea scazuta a adversarului.

danimarcu13.08.2011 19:20
Acum, cand in sfarsit dupa multa vreme (si nu vorbesc numai de scor) jocul a fost unul bun se discuta valoarea scazuta a adversarului.

I-am batut cu 4-0 pe Mioveni,apoi intr-un amical am remizat cu o echipa din Liga a 4-a...(imi cer scuze ca nu i-am retinut numele, nici macar nu stiam ca exista!)

Intrebarea este:care din cele doua meciuri este mai reprezentativ pt acest moment?

Sezonul trecut am jucat vreo 5 reprize bine,de ce crezi ca anul asta ar fi altfel?Din cauza unui meci mai bun in compania unei echipe de Liga a 2-a?

David13.08.2011 19:23

Pentru ca e vorba de Steaua. Sau ma rog. Daca asta mai poate fi numita Steaua. La Steaua nu se joaca la rezultat, in primul rand se joaca. Niciodata o echipa mare nu se mandreste de faptul ca a batut la scor, in urma unui joc bun, pe CS Mioveni. Crezi ca fanilor Barcei le-au dat lacrimile de bucurie dupa 8-0 cu Almeria?

Cu Napoli, aproape ca ne-am calificat pentru ca, pe Ghencea, i-au subestimat pe Stancu, Kapetanos, Tanase, insa toate acele goluri au venit foarte mult la noroc. NU cred ca asa a vrut sa dea Tanase. Si am terminat mai ceva ca la Middelsbrough.

Si returul a fost hidos. Cand o echipa joaca in modul ala, exact ca Pandurii in meciurile cu Steaua, merita sa ia gol pe final.A tinut echipa in meciul ala mingea, macar putin.? A legat mai mult de 4 faze? Puteai sa te bucuri daca echipa se califica, dar nu puteai sa o lauzi. Nu poti sa zici "Asta-i Steaua".

Cand te multumesti cu nimicuri ramai cu ele. Si cand te multumesti cu "daca", no comment.

@danimarcu Stefanesti.

Tocmai de asta am devenit eu stelist de mic pentru ca ma atragea acel ceva specific Stelei, stilul de joc, folozofia Stelei. Nu conta doar sa castige ci CUM!

Din pacate multi din asa zisii stelisti de astazi, de ieri, nu cred ca s-au raportat la acest fapt, daca o faceau nu acceptau ca Steaua sa-si piarda identitatea pentru o mana de rezultate: "daca noi jucam asa se supara fanii" vorbele astea spuse de Xavi trebuiau sa fie caracteristice si Stelei, si odata erau.

Pai pe vremuri daca Steaua juca bambiliciul din era Piturca sau din era tacticizata a lui Olaroiu, erau iemdiat fluerati si admonstati de peluza in special, dar si de tribuna. Acum......sa fie liniste ca face pe el in panataloni. Vina nu e jucatorilor ci a celor care au permis ca Steaua, in primul rand sa intre pe mana cui a intrat, si dupa asta e vina absoluta a celor care au furat echipa asta si o distrug incet dar sigur.

Uite redondo, cel mai bun exemplu de ce inseamna mentalitatea Steaua.

stockton13.08.2011 19:48

Nu, nu asta era ideea. Rar se-ntampla ca un club sa bata cu 4-0 in mod constant adversari de acelasi nivel sau ma rog de nivel apropiat. Normal ca echipele mai slabe le bati la scor si te bucuri mai ales ca poti sa le bati si cu 1-0 (gol Kape) sau sa faci 0-0 sau sa iei bataie. Eu am spus inca de acum doua saptamani ca un singur meci nu poate fi concludent, am luat insa doar strict meciul in cauza unde mi-a placut jocul...ce sa zic? Ca nu mi-a placut daca mi-a placut?

David....Mentalitatea Stelei 85-90...ceea ce azi nu se poate decat daca ai investi enorm, ai depasi limita campionatului, ai fi un fel de Sahtior sau CSKA Moscova sa joci pe atac cu 5-6 brazilieni titulari (si din aia care l-ar rusina si pe mult doritul Moraes). Sigur ca e de dorit sa fie cum spui tu si sa se ajunga iar acolo....nu insa realist.

stockton13.08.2011 20:08

Nimeni din estul Europei nu mai este ca-n trecut (in special tarile ex-comuniste)...nici Legia Varsovia, nici CSKA Sofia, nici Spartak Moscova, nici Steaua Rosie, nici Partizan, Dinamo Zagreb sau Hajduk...nu mai ai cum, deoarece economia face tot...ti se i-au jucatorii, ti se cumpara. Atunci aveam 32 de echipe in CCE dintre care vreo 20 erau echilibrate...azi se stie deja ca mai mult de 5-6 echipe (mult spus) nu pot lua CL. E concurenta mult mai mare. Acum 20-30 nu era fotbalul dezvoltat peste tot si era mult mai usor sa faci echipe care sa domine tot in zona. Acum 30 de ani radeai de africani si azi te bat de-ti suna apa-n cap...asiaticii erau semi-amatori acum 15-20 de ani si acum uite unde sunt. Acum 30 de ani la 21-22 de ani erai veteran in prima Liga deoarece se promova la 17...acum la varsta asta de 21-22 esti considerat foarte tanar, la 24-25 esti tanar, iar la 29-30 cam batran...Acum din cauza concurentei crescute vei vedea tot mai rar cariere constante de 15-20 de ani ca la Baggio sau Raul...vor fi de maxim 7-8 ani.

GORILA14.08.2011 13:38

Ba fra nu mai inteleg.Acum ce mama naibi doriti performanta sau sa plece si din Romania Steaua????? Ba fra inainte NE DORIM PERFORMANTA acum cand poate o sa avem asa ceva nui bine ca se imbogateste.....Pai dute frate si fati echipasi imbogatestete tu.. [stiu ca o sa sariti toti in cap] :steag_sah_mic:

RED-STAR14.08.2011 13:52
Ba fra nu mai inteleg.Acum ce mama naibi doriti performanta sau sa plece si din Romania Steaua????? Ba fra inainte NE DORIM PERFORMANTA acum cand poate o sa avem asa ceva nui bine ca se imbogateste.....Pai dute frate si fati echipasi imbogatestete tu.. [stiu ca o sa sariti toti in cap] :steag_sah_mic:

Pai normal ca sarim daca esti analfabet ... Hai sus, sus, sus !!! ... sa traiasca nea ala!

Adrian14.08.2011 14:10

Ce performante visezi bai, 1-1 cu vointa sibiu?

ssinpadureacualune14.08.2011 14:47

O sa moara toate oile de suparare pentru ca o sa pierdem. Si azi si cu CSKA.

Aoleu, ce ne facem nea Gigiiiii, huuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa!

LanDSharK14.08.2011 16:45
Ce performante visezi bai, 1-1 cu vointa sibiu?

Lasă-l Adriane, nu vezi că-i din Sibiu ? Lui i-a placut remiza cu nou promovata. Ce-mi plac ăștia care după ce bagă niște dume o aruncă p-aia cu acum știu că o să-mi sariți in cap, o să mă injurați, mă bannați, mă scuipați, mă aratați cu degetul, nu mă mai chemați și pe mine cand ieșiți afară sau nu mă invitați la ziua voastra Lasă-mă-n durerea mea și asumăți ideile scuipate pe tastatura

Aahh și apropo:  Un club curat mai presus de toate , suporter de performanță ce ești!

Hai că incepe meciul! :steag_sah_mic:

Tupac Amaru14.08.2011 16:53

Ma, tu esti Mustata.

Cu regret te anunt ca nu impartartasim aceleasi idealuri, n-avem - din pacate pentru tine - nici aceeasi pregatire intelectuala, mie-mi place muzica, tu gusti manelele, mie-mi place-n libertate, iar tie, la parnaie, eu stiu ce sunt sapunul si pasta de dinti si - ce-i mai greu de acceptat pentru tine - n-am cum sa fiu fra(te) cu un tzigan.

Lari14.08.2011 17:13

Spre Liiiiiiggggaaaaaa fularultras

Clipboard01.jpg

Clipboard03.jpg

SS Lazio14.08.2011 17:21

ce ii face tony pe extraterestrii nostri:)

Lari14.08.2011 17:23

Bah, noi jucam in alb, nu? :huh:

rosalbastru194714.08.2011 17:32

gooool!! Bravo baieti! :steag_sah_mic: . Mare minune insa daca nu primim gol

LanDSharK14.08.2011 18:05
gooool!! Bravo baieti! :steag_sah_mic: . Mare minune insa daca nu primim gol

Fă o cruce și bagă și o matanie ca nen-tu, poate nu luam gol. :worthy:

rosalbastru194714.08.2011 18:12
Fă o cruce și bagă și o matanie ca nen-tu, poate nu luam gol. :worthy:

Am pariat la live ca urmatoru gol il va inscrie 'U'. Sper sa pierd, da macar o bucurie tot o sa am

Lari14.08.2011 18:46

Marcaj impecabil al cuplului Galamaz - Brandan. :gathering:

stockton14.08.2011 19:04

Am jucat mai rapid decat adversarii...e o viteza in plus fata de perioada Lacatus sau a altor antrenori...imi place Levy din acest punct de vedere.

Wizzey14.08.2011 19:10

Joaca Steaua zici ca-i Barcelona.

GORILA14.08.2011 19:12
Ma, tu esti Mustata.

Cu regret te anunt ca nu impartartasim aceleasi idealuri, n-avem - din pacate pentru tine - nici aceeasi pregatire intelectuala, mie-mi place muzica, tu gusti manelele, mie-mi place-n libertate, iar tie, la parnaie, eu stiu ce sunt sapunul si pasta de dinti si - ce-i mai greu de acceptat pentru tine - n-am cum sa fiu fra(te) cu un tzigan.

aaa pentru cultura ta nu sunt tigan am mai multe periute si paste de dinti[acum ca ai adus vb hai si sa le numaram] nam ascultat si nu o sa ascult manele niciodata si puscariee nu.deci mai bine vezi ce spui ca spui numa prosti:-bd

Adrian14.08.2011 19:16
Am jucat mai rapid decat adversarii...e o viteza in plus fata de perioada Lacatus sau a altor antrenori...imi place Levy din acest punct de vedere.

:)):w00t::yeahh:

Pe bune, cititi ce a scris asta mai sus ca sa radeti. :))

M-am uitat azi la Ajax - Herenveen. Dupa ce vezi cum joaca pustii de la Ajax, nu poti sa spui ca Steaua a jucat mai rapid. Nu merge. Chiar daca adversarii ar juca mult mai incet ca Steaua. Ceea ce a jucat Steaua azi doar rapid nu ar putea fi numit. Ar putea fi numit turca. Clar.

Chiar si bulan. Ca am dat gol la prima ocazie si ambele goluri au venit ca urmare a unor executii individuale. Nicidecum ca urmare a jocului, joc inexistent. Pase inapoi, mingi pierdute degeaba, alte pase inapoi sau la Nicolita(care tot inapoi le da), milogeli, trageri de timp. Asta e fotbal?

Iar fundasii aia 2 centrali :)) Doua glume. Pacat ca nu a jucat Niculescu nimic azi. Si-o fi terminat golurile cu tiganii. Ma asteptam sa ii manance pe penibilii aia doi care stau abuziv in primul 11 al Stelei, la fel ca tiganul de pe dreapta.

A facut Tony ala ce a vrut cu ei. Bine ca a avut ghinion si nu a bagat-o-n poarta. Ca putea sa fie 2 sau 3-0 pentru ei inainte sa fie 1-0 pentru noi.

Iar la golul ala luat... faza de geniu. Cum ma-ta sa nu ii pui pe fundasii tai centrali inalti sa marcheze oamenii inalti ai adversarului? Sunt curios si eu, pe cine tineau Galamaz si Iliev? Pe Cojocnean? Poate pe Marius Popa. Pele ala a fost liber de 2 ori, ca pasarea cerului. Ca la el statea Brandan :)) Bine ca si ala a dat gol doar o data.

Sa se ridice Levy de pe banca si sa le pupe picioarele lu' Tanase, Costea si Rusescu, ca numai astia au jucat ceva azi. In rest a fost haos!

Am inteles ca CSKA-ul are o echipa inchegata, omogena. Vai de curu' nostru daca mai au aia si valoare!

Lari14.08.2011 19:16
aaa pentru cultura ta nu sunt tigan am mai multe periute si paste de dinti[acum ca ai adus vb hai si sa le numaram] nam ascultat si nu o sa ascult manele niciodata si puscariee nu.deci mai bine vezi ce spui ca spui numa prosti:-bd

:yeahh::hooray:

rosalbastru194714.08.2011 19:27
:)):w00t::yeahh:

Pe bune, cititi ce a scris asta mai sus ca sa radeti. :))

HAHA! Ce am mai ras, de prostiile tale :steag_sah_mic:

«123456»