FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U Cluj 2-1 (1-0)

«1456»
bogdinho'14.08.2011 23:31

Si de asta , dar cred ca sunt solutii mai bune acolo , ma refer ca improvizatii , atat timp cat Gabi Matei e accidentat. Chiar si Tontonel s-ar descurca mai bine !

superdorex15.08.2011 05:42
Aaa , inca ceva. Martinovic ? Cel mai catastrofal fundas dreapta pe care l-am vazut in ultimii ani . Chiar si Klemi Saban parca spunea ceva pe teren.

A facut Tony din el ce a vrut.

Si eu cred ca Martinovici nu are ce cauta la Steaua, asa cum nici cuplul de fundasi Iliev- Galamaz nu e mai bun ca Geraldo- Gardos!...iar Banel a fost cel mai slab din teren!

red&blue_boy15.08.2011 06:12

Cum sa joace Banel slab?Nu se poate, el tot timpul e printre cei mai buni, ca sa nu spun cel mai bun ! :D

Despre joc , ce sa zic , eu nu am vazut decat 2 faze pentru Steaua si culmea , ambele s-au finalizat cu gol. Avem un atac mai bun , asta e clar. In rest , U Cluj a avut posesia si chiar ma gandeam dupa ce au redus din diferenta ( " ar fi culmea sa nu dea si a doua boaba , mai ales ca in linia de fund am avut doi fundasi centrali mai mult decat rudimentari , Galamaz & Iliev ) . In primele 5 minute , U Cluj , a avut prin Tony 3 ocazii mari , daca marcau , ne bateau rau , parerea mea.

Jocul nu a fost deloc stralucit pentru Steaua , dar am avut noroc. Vad ca unii lauda posesia Stelei , pai care posesie frate , mingea a stat numai la Clujeni. Bostina ala de care tot s-a luat Ciobanul , ar fi fost fantastic acum la Steaua , mi se pare cel mai bun coordonator din Liga 1.

Felicitari ultrasilor clujeni , au o galerie frumoasa.

Si MM a spus ca au o galerie tare! :P

Pai cum nu jucam bine?Nu spuneai ca se vede ca Levy face treaba, ca echipa va rupe cu el norii daca nu se baga ciobanul?

Referitor la posesie, se vede ca la mijloc nu stam prea bine, cu tot cu venirile lui Bourceanu si Prepelita.

pcsbb15.08.2011 09:23
Altceva , am fost la Pliesti in seara asta si mi-a venit realmente sa vomit cand Ciobanul-sef si-a facut aparitia la oficiala , iar oitele barsane s-au repezit cu " dragoste " asupra lui.

Am stat in mica peluza a stadionului , iar din cei aproape 500 de oameni , daca erau atatia acolo , doar 15-20 am strigat contra oierului. Altii il adulau , incredibil . Tot o tin pe a lor ( " a bagat bani domne , il intelegem , nu stiu de ce il criticati " ) . Pai bai retarzilor , bagi bani , dar degeaba o faci daca tu strici ceea ce faci si in plus cum sa sustii o lepadatura care de-a lungul anilor a umilit in cele mai josnice moduri legende precum : Hagi , Sames , Troi , Satmareanu , Lacatus , Piturca sau Tudorel Stoica !

Despre joc , ce sa zic , eu nu am vazut decat 2 faze pentru Steaua si culmea , ambele s-au finalizat cu gol. Avem un atac mai bun , asta e clar. In rest , U Cluj a avut posesia si chiar ma gandeam dupa ce au redus din diferenta ( " ar fi culmea sa nu dea si a doua boaba , mai ales ca in linia de fund am avut doi fundasi centrali mai mult decat rudimentari , Galamaz & Iliev ) . In primele 5 minute , U Cluj , a avut prin Tony 3 ocazii mari , daca marcau , ne bateau rau , parerea mea.

Jocul nu a fost deloc stralucit pentru Steaua , dar am avut noroc. Vad ca unii lauda posesia Stelei , pai care posesie frate , mingea a stat numai la Clujeni. Bostina ala de care tot s-a luat Ciobanul , ar fi fost fantastic acum la Steaua , mi se pare cel mai bun coordonator din Liga 1.

Felicitari ultrasilor clujeni , au o galerie frumoasa.

In concluzie , un meci , mai mult decat ultra-tacticizat , cu un arbitru destul de sigur si cu o imagine patetica a oitelor , salutandu-si baciul. De-aia am ajuns asa "departe" !

Bine spus, aia 200 de dinam-u-isti au acoperit toate oitele care il aclamau pe ne-a Jiji (scarbos ce sa mai). Absolut toti spectatorii in afara de faptul ca il aclamau ii faceau si poze si din pacate nu pe genul faceti poze cu maimuta. :confused:

Am plecat inainte de final ca-mi ajunsese voma pana in gat, nu puteam sa asist la cacatul ala de la final, cu un cioban mirosind a branza si duhnind a prostie, ovationat de o droaie de cretini, un scenariu pe care l-am vazut a mia oara si care pare sa nu se mai termine, gen filmul Triangle. :puke:

Vlad Bogdan15.08.2011 10:23

[...]

Acum, si ceva despre meci, sa nu aibe motiv tonto sa zica virgula ca sunt total off-topic.

Joc infect, nicio idee de joc, Tanase de departe petarda echipei alaturi de nicoita care e deja abonat la aceasta distinctie, insa primul este de o lentoare iesita din comun. Intarzie absolut fiecare faza la care participa.

Martinovici NU e fundas dreapta, iar cuplul de fundasi centrali ar trebui sa fie Gardos-Geraldo. Fara dubii. Galamaz e prastie, dar atata timp cat e acolo mita biciclista va fi impus titular de catre aceasta.

Nikolici merita o ECHIPA, pentru ca asta e jucator. Unde joaca el acum e o gluma.

Dar lasati astea, priviti esentialul:

SPRE 24!! FORZA NE-A Gigi!

bogdinho'15.08.2011 10:24

MM a spus ca au cea mai tare galerie din tara , eu am remarcat doar ca sunt o galerie frumoasa si e pacat sa ne domine intr-un meci condisderat pe teren propriu.E chiar rusinos!

Pai se vede ma ca Levy face treaba , dar ce am spus eu nu am spus-o ca sa il critic , doar am enuntat efectiv ce a juat Steaua aseara , a vazut toata lumea ca jocul nu a fost stralucit.Am si spus , din retur se va vedea adevarata fata a echipei , pentru ca au venit jucatori buni. Bine , asta doar daca nu intra CIobanul la platane si continua sa impuna jucatori.Imi place de Levy ca nu il asculta si joaca cu Latovlevici , pana la urma e mai valoros ca Brandan si bravo lui ca face asa.

Prepelita nu a jucat aseara , cand va intra vom comenta si de el , dar cert e ca nu e un jucator de lepadat,mai ales ca la mijloc suferim cu constructia.

Cum sa joace Banel slab?Nu se poate, el tot timpul e printre cei mai buni, ca sa nu spun cel mai bun ! :D

Si MM a spus ca au o galerie tare! :P

Pai cum nu jucam bine?Nu spuneai ca se vede ca Levy face treaba, ca echipa va rupe cu el norii daca nu se baga ciobanul?

Referitor la posesie, se vede ca la mijloc nu stam prea bine, cu tot cu venirile lui Bourceanu si Prepelita.

P.S.:

O echipa poate rupe norii , cum spui tu , doar daca exista omogenitate si continuitate. Altfel , va fi foarte greu , mai ales in Romania unde patronii sunt niste " maimute " nestiutore de fenomen.

Cand il vedeam pe la TV pe mafiotul ala de patron al Astrei ca ii dadea el sfaturi tactice lui Tibor Selymes , imi venea sa vomit.

rosalbastru194715.08.2011 11:17

Gardos a avut sansa lui si nu a demonstrat nimic. Este clar cel mai slab fundas central din lot. Cat despre Geraldo acesta a venit dupa o accidentare. Astept sa isi revina si Gabi Matei care pana acum mi s-a parut a fi peste Martinovic

bogdinho'15.08.2011 11:26

Daca tu zici ca Gardos e cel mai slab fundas central din lot , inseamna ca Galamaz e mai bun ca John Terry ! Ai niste cunostinte despre fotbal din auzite , din spusele unora care habar nu au ce-i ala " fotbal" !

red&blue_boy15.08.2011 11:40
MM a spus ca au cea mai tare galerie din tara , eu am remarcat doar ca sunt o galerie frumoasa si e pacat sa ne domine intr-un meci condisderat pe teren propriu.E chiar rusinos!

Pai se vede ma ca Levy face treaba , dar ce am spus eu nu am spus-o ca sa il critic , doar am enuntat efectiv ce a juat Steaua aseara , a vazut toata lumea ca jocul nu a fost stralucit.Am si spus , din retur se va vedea adevarata fata a echipei , pentru ca au venit jucatori buni. Bine , asta doar daca nu intra CIobanul la platane si continua sa impuna jucatori.Imi place de Levy ca nu il asculta si joaca cu Latovlevici , pana la urma e mai valoros ca Brandan si bravo lui ca face asa.

Prepelita nu a jucat aseara , cand va intra vom comenta si de el , dar cert e ca nu e un jucator de lepadat,mai ales ca la mijloc suferim cu constructia.

P.S.:

O echipa poate rupe norii , cum spui tu , doar daca exista omogenitate si continuitate. Altfel , va fi foarte greu , mai ales in Romania unde patronii sunt niste " maimute " nestiutore de fenomen.

Cand il vedeam pe la TV pe mafiotul ala de patron al Astrei ca ii dadea el sfaturi tactice lui Tibor Selymes , imi venea sa vomit.

Glumeam la faza cu ce-a spus MM !

Ciobanul e incantat ca joaca fara galeria de altadata.Normal, ii convin mai mult aplaudacii si urcatul pe Maybach...Pacat, pacat, ce-am ajuns...

Referitor la Levy, cu tot cu jocul slab de aseara, e posibil sa fie ceva de el, dar asa e, are nevoie de timp, insa cu ciobanul e mai greu. Degeaba ne agitam noi, nu merita, atat timp cat neprofesionalismul domneste in Ghencea. Sau mai exact la Constanta, Ploiesti, Cluj, cine mai stie pe unde aterizam.

Totusi, imi mentin parerea ca la mijloc nu stam prea bine nici acum.

Khalid15.08.2011 12:42
Daca nu esti multumit, atunci de ce nu faci nimic?

Scuza-ma, asta e cumva mentalitate de stelist?

"Nu merge treaba cum vreau eu? Ok, da-o-n aia, ma dau batut!"

Cred ca unii de aici trebuie intai sa invete ce inseamna a fi stelist si abia apoi sa vorbeasca despre echipa sau sa ii traga pe altii la raspundere. Parerea mea.

Eu unul nu cred ca trebuie sa inveti sa fii stelist, ci trebuie sa te simti asa. Cand ai emotii la fiecare meci al echipei, cand te bucuri exagerat la fiecare gol, cand suferi la o infrangere in fata unei rivale, cand o victorie a echipei iti schimba ziua in bine, atunci cred ca esti stelist.

Nimeni nu este multumit ca echipa este condusa de un om limitat ca Becali si cei care ii striga numele dupa meciuri sunt oameni simpli care nu au idee de substraturile care inconjoara echipa.

Una peste alta as vrea sa stiu parerea ta despre a fi stelist cu adevarat.

@stockon, Gazul s-a calificat datorita omogenitatii, sunt jucatorii titulari acolo de prin 2005, si datorita faptului ca ambele echipe nu au avut experienta unei duble europene. Mainz a pierdut in vara 2 jucatori ofensivi de mare valoare, pe Schurrle si Holtby care joaca acum titulari la doua echipe reprezentative in Bundesliga. In concluzie, bulanul a stat si el la baza calificarii Gaz Metanului.

Adrian15.08.2011 12:50
Eu unul nu cred ca trebuie sa inveti sa fii stelist, ci trebuie sa te simti asa. Cand ai emotii la fiecare meci al echipei, cand te bucuri exagerat la fiecare gol, cand suferi la o infrangere in fata unei rivale, cand o victorie a echipei iti schimba ziua in bine, atunci cred ca esti stelist.

Nu, atunci esti doar un fan al Stelei, nu stelist.

Echipa asta inseamna si o mentalitate: intotdeauna superiori - niciodata sa nu te dai batut. In momentul in care tu esti stelist doar 90 de minute pe saptamana, nu ai nici un drept sa te compari cu unii care poate traiesc Steaua in fiecare secunda a vietii lor.

Daca gresesc, corecteaza-ma.

Khalid15.08.2011 13:09

Ok. Cred ca nu m-ai inteles si nici eu nu m-am facut inteles prin ceea ce am scris. Tot ce am 'relatat' mai sus s-ar fi vrut a fi in antiteza cu ideea des intalnita in ziua de azi ca pentru a fi stelist adevarat trebuie sa il injuri de cate ori ai ocazia pe Becali.

Nu cred ca sunt un simplu fan, atunci cand ajung acasa la 3 dimineata dupa o deplasare si la 6 plec la servici; atunci cand urmaresc zilnic, atat cat pot, tot ceea ce se intampla in jurul echipei.

Nu ai gresit, insa nu ma incadrez in categoria respectiva.

Adrian15.08.2011 13:20

Nu TREBUIE sa il injuri ca sa fii stelist.

Doar ca, daca esti stelist, nu ai cum sa nu il injuri.

Ce stelist esti tu(vorbesc la modul general) cand, desi becalii distruge echipa, o muta din Ghencea, o murdareste, tu spui ca nu te intereseaza asta, ca trebuie ignorat, ca tot ce conteaza e ca echipa sa castige meciuri, indiferent cum o face?!

Khalid15.08.2011 13:42

Atentie. Eu am spus 'de cate ori ai ocazia'. Cred ca in fiecare topic din acest forum exista cate un post cu invective la adresa lui. L-am injurat si eu stai linistit insa degeaba il injuram, el te injura inapoi, vezi cel mai recent exemplu dupa meciul de aseara.

Da, eu spun sa ne bucuram cand echipa castiga indiferent cum o face atat timp cat Becali nu are nici o legatura cu asta, aici ma refer la episodul valiza si bineinteles la primul 11.

Trebuie sa fim realisti si sa nu ne asteptam ca Steaua sa functioneze ca un club din vestul Europei pentru ca nu cred ca este posibil traind intr-o societate murdara ca cea din Romania.

«1456»