FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U Cluj 2-1 (1-0)

«13456»
Adrian14.08.2011 19:34

Comparati cele 2 meciuri. Daca aveti curajul. Intre timp Maicon a dat al saptelea gol in Ucraina, ajungand golgeterul campionatului. yey!

Khalid14.08.2011 20:02

Inainte de meci luam bataie de la U Cluj de aruncam toti televizoarele pe geam, iar dupa ce ii batem veniti cu exemple de meciuri dintr-o cu totul alta lume. Olanda ne bate la c*r la toate capitolele, de la superioritatea uriasa aratata la Euro 2008 pana la dubla Vasluiului cu Twente.

App de aruncat TV-ul pe geam, era posibil daca vedeai imaginile cu Becali de dupa meci.

stockton14.08.2011 20:16

Asta e in lumea lui ma, nu va bateti capu' cu el...compara Steaua cu pustii lui Ajax celebrii de peste 40 de ani in toata lumea...ma doare capu' deja. Asta crede ca daca vine la Steaua antrenor Boloni sau Marcel Raducanu batem pe toti cu 7-0 cu pustii aia vazuti de el pe la Alba-Iulia. pentru asta trebuia sa fie 7-0 ca-n 88 ca daca te bucuri la 2-1 insemna ca nu esti stelist. Sunt transfomari in timp, dar asta a ramas in 88, de altfel macar sa fi prins saracu' perioada aia ca oricum vorbeste din auzite.

Adrian14.08.2011 20:45

Da, bah! Ce nesimtit sunt eu ca nu ma multumesc cu rahatul lu' ne-a Gigi si cu jocul la bulan :))

Sunt si mai nesimtit ca vreau ca Steaua sa joace fotbal.

Daca levy nu manca rahat cu lingurita inainte de meci si daca intrau suturile lu' Tony ala, redondo nu mai intra pe site in seara asta :))

stockton14.08.2011 20:54

Ce discutii depre meci frate....de ce sa vorbim despre detaliile tehnice...hai sa-l bagam iar pe Gigi si ne-am scos. Ba baiatule tu n-ai treaba cu fotbalul deoarece te-ai nascut cu pc-ul in fata. Tu visezi teorii gen Johan Cruyff, esti vai de puta ta....te pupa tata si-n seara asta!

Adrian14.08.2011 20:56

Mai bine nu ma pupa, ca nu-s gay. Da' poti sa imi spui cand incepe Liga a treia sau a patra, ca nu mai stiu unde joaca echipa ta de suflet. Asta daca mai exista Craiova. Mai exista?

stockton14.08.2011 20:59

Da, exista! Altceva?

Khalid14.08.2011 21:57

Nimeni nu este "multumit cu rahatul lu' ne-a Gigi" dar n-ai ce sa-i faci deocamdata, doar sa speri ca da ortu' popii in viitorul apropiat. In ceea ce priveste jocul la bulan, acesta caracterizeaza fotbalul romanesc de ceva ani incoace si atat timp cat la conducere este un incuiat ca Becali e greu sa schimbi ceva din postura de suporter.

Adrian14.08.2011 22:01

Daca nu esti multumit, atunci de ce nu faci nimic?

Scuza-ma, asta e cumva mentalitate de stelist?

"Nu merge treaba cum vreau eu? Ok, da-o-n aia, ma dau batut!"

Cred ca unii de aici trebuie intai sa invete ce inseamna a fi stelist si abia apoi sa vorbeasca despre echipa sau sa ii traga pe altii la raspundere. Parerea mea.

stockton14.08.2011 22:06

Da' tu ce ai facut coane pana acum? Asa de curiozitate? Si sa nu-mi zici de articolele tale cu idei copiate de la altii ca sincer sparg monitoru'.

Khalid....fara ironie eu nu cred ca suntem atat de jos...Mediasul a demonstrat ceva in Europa acum! Intamplator am urmarit partide din Europa cu echipe din Bulgaria si Polonia (a propos de adversari) si crede-ma pe cuvant ca sunt extrem de slabe, mult sub noi....n-o fi asta cine stie ce argument, dar nu cred ca in afara anilor 80 am fost noi vreodata mari zmei prin lume.

red&blue_boy14.08.2011 22:09
fara ironie eu nu cred ca suntem atat de jos...

Suntem destul de jos, poate chiar prea jos, si asta in primul rand se vede la nationala...

Adrian14.08.2011 22:10

Pentru mine pot sa vorbeasca altii, nu trebuie sa ma dau eu mare. Pentru tine cine vorbeste? Niculescu? Clanul Lucescu? Poate ne-a Gigi? Teia?

Khalid

Fara ironie, el chiar nu crede ca Romania e asa de jos. Romania a facut chinuit 1-0 cu San Marino, e in urna 18 si bla bla bla dar, fara ironie, el chiar nu crede ca e atat de jos.

Acum sper ca iti dai seama ce nivel are el. Fara ironie.

stockton14.08.2011 22:15

1. Care altii? Cine vorbeste concret ca tu ai fi facut altceva in afara de palavrageala pe net? Cine? Kellerman? :))

2. Fotbalul romanesc nu-nseamna doar echipa nationala. Daca voi va comparati cu Spania sau Franta, ci nu cu Polonia, Bulgaria, Cehia, Serbia etc sunteti pe un drum gresit. Sa elimini o echipa germana (care ascultati ce va spun...se va bate la titlu in acest an) nu e lucru de mantuiala

Adrian14.08.2011 22:18

Intreba pe aici si cei care ma cunosc iti vor spune.

Si, da,clona lui redondo are dreptate. Nu comparati Romania cu Franta, Olanda, Anglia sau orice alt campionat bun.

Sa ii comparati cu China, Burkina Faso sau Djibouti. Ca si aia joaca fotbal. Si, bai, baieti, ca sa stiti si voi, aia nu au nici o echipa in CL. Bine, nu joaca ei in Europa dar ce conteaza asta?!

stockton14.08.2011 22:21

O sa-i intreb daca o sa-i cunosc vreodata.

Eu am zis de tari africane sau europene de pe langa noi? Ai chef sa discuti sau esti beat? Ca sa stiu o treaba.

Aaaa, si daca tot ne-apucam cu de-astea, zi-mi si mie pe ce baza ungurii au fost peste noi la urne? Ca eu nu stiu sa fi jucat la vreun turneu final in ultimii 25 de ani si nici macar sa se bata la vreo calificare (un baraj acum vreo 13 ani parca unde au luat un sac plin de la sarbi)...si nu cred ca la nivel de cluburi scumpii nostri vecini au fost macar peste armeni sau azeri in ultimii 15 ani. Si pe ce baza Norvegia sau Grecia au fost in prima urna?

MoWeed14.08.2011 22:24

Adrian si redondo, va rog frumos sa incetati. Continuati-va disputa in privat.

Ca sa fiu on-topic, am vazut imagini de pe sport.ro de dupa meci. Efectiv mi-a venit sa vomit. Aplaudacii aia tampiti nu merita onoarea de a se numi stelisti. De fapt nici macar nu merita dreptul de a trai...

Adrian14.08.2011 22:25

Au fost peste noi, nu ca au urcat ei, ci pentru ca am coborat noi. Ca, daca e sa vorbim ca niste barbati adevarati, nu ca niste fetite speriate si frustrate, pe noi ar trebui sa ne intereseze ce facem noi, nu ce fac altii.

Ma doare-n cot in ce urna e Ungaria sau Muntenegru. Ma priveste doar unde este Romania. Iar Romania e momentan printre ultimele echipe. Asa ca...

Dar probabil ca evreii-comunisto-nazisto-masono-klingonieni ne-au pus gand rau noua si au vrut sa ne faca de rahat. De aia ne-au lucrat si ne-au bagat in urna aia nenorocita. Noi, de fapt, meritam sa fim in prima urna, ca doar Ronaldo nu ne-a dat gol!

stockton14.08.2011 22:29

Eu doar am pus o intrebare normala ca sa-ti demonstez ca acele urne sunt facute ciudat si faptul ca ne aflam in urma 4 nu e concludent. Si care au fost peste noi ca nu m-am prins din contextul tau, ungurii?

MoWeed14.08.2011 22:30

Ma repet, Adrian si redondo sunteti offtopic. La primul off-topic de dupa aceasta postare veti primi warn!

Adrian14.08.2011 22:33

Cum sa-ti demonstrez, oare, prietene, ca ai in cap doar tarate?! Ia sa ma gandesc.

De ce ma-sa au retrogradat aia Romania in asa hal?

Poate din cauza ca ne-am facut de rahat in ultima vreme la nivel de Nationala? Ia pune mana si cauta ultimele rezultate ale nationalei. Incearca sa vezi in era "mucescu jr" ce a facut nationala. Ok?

Apoi uita-te ce au facut echipele de club. Ca am auzit ca, de la anu', cica nu mai jucam direct in CL. Oare de ce? Pentru ca au strans prea multe puncte? I don't think so! :D

stockton14.08.2011 22:37

Pai aia cu echipele de club se stia de acum 5 ani...se stia cata vreme vom avea aceasta ocazie.,...ca doar nu era sa fim peste rusi care aduc jucatori precum Carlos, nu? A fost doar atunci un zvac de 2-3 ani...dar hai sa ne-ntoarcem si-n toamna de gratie 2001 cand elvetienii jucau bambilici cu noi si nu era nici urma de Becali pe-acolo (ca putere spun ca asa era pe-acolo din 2000).

Ce a facut Lucescu in 2 ani? Irelevant. pentru ca in prima campanie nu mai avea ce face deoarece Piturca naruise tot, iar acum inca mai sunt sanse, nu mari, dar mai sunt. Eu vorbesc de date concrete si te invit in continuare sa-mi demonstrezi de ce ungurii sunt peste noi (asta daca n-ai visat iar ca la faza cu Mutu joaca in Serie B si cate si mai cate) si tu raspunzi ca....gata, sorry MoWeed!

Adrian14.08.2011 22:39

Hai ca-l las pe Bogdinho sa iti zica in locul meu, ca el stie mai bine. El compara Romania din 2011 cu Romania din 2000, care venea dupa un deceniu superb pentru nationala. Fantastic!

Bogdinho, ia invata-l pe asta fotbal!

bogdinho'14.08.2011 22:59

Nu stiu la ce te referi , Adriane !

Altceva , am fost la Pliesti in seara asta si mi-a venit realmente sa vomit cand Ciobanul-sef si-a facut aparitia la oficiala , iar oitele barsane s-au repezit cu " dragoste " asupra lui.

Am stat in mica peluza a stadionului , iar din cei aproape 500 de oameni , daca erau atatia acolo , doar 15-20 am strigat contra oierului. Altii il adulau , incredibil . Tot o tin pe a lor ( " a bagat bani domne , il intelegem , nu stiu de ce il criticati " ) . Pai bai retarzilor , bagi bani , dar degeaba o faci daca tu strici ceea ce faci si in plus cum sa sustii o lepadatura care de-a lungul anilor a umilit in cele mai josnice moduri legende precum : Hagi , Sames , Troi , Satmareanu , Lacatus , Piturca sau Tudorel Stoica !

Despre joc , ce sa zic , eu nu am vazut decat 2 faze pentru Steaua si culmea , ambele s-au finalizat cu gol. Avem un atac mai bun , asta e clar. In rest , U Cluj a avut posesia si chiar ma gandeam dupa ce au redus din diferenta ( " ar fi culmea sa nu dea si a doua boaba , mai ales ca in linia de fund am avut doi fundasi centrali mai mult decat rudimentari , Galamaz & Iliev ) . In primele 5 minute , U Cluj , a avut prin Tony 3 ocazii mari , daca marcau , ne bateau rau , parerea mea.

Jocul nu a fost deloc stralucit pentru Steaua , dar am avut noroc. Vad ca unii lauda posesia Stelei , pai care posesie frate , mingea a stat numai la Clujeni. Bostina ala de care tot s-a luat Ciobanul , ar fi fost fantastic acum la Steaua , mi se pare cel mai bun coordonator din Liga 1.

Felicitari ultrasilor clujeni , au o galerie frumoasa.

In concluzie , un meci , mai mult decat ultra-tacticizat , cu un arbitru destul de sigur si cu o imagine patetica a oitelor , salutandu-si baciul. De-aia am ajuns asa "departe" !

bogdinho'14.08.2011 23:10

Aaa , inca ceva. Martinovic ? Cel mai catastrofal fundas dreapta pe care l-am vazut in ultimii ani . Chiar si Klemi Saban parca spunea ceva pe teren.

A facut Tony din el ce a vrut.

Maye14.08.2011 23:26
Martinovic ? Cel mai catastrofal fundas dreapta pe care l-am vazut in ultimii ani .

Asta pentru ca nu e fundas dreapta?

«13456»