=>
Daca tie ti se pare putin sa joci peste 30 de meciuri in nationala, sa inscrii 9 goluri(Croatia), sa joci peste 100 de meciuri in campionatul Frantei la MONACO unde a inscris si 28 de goluri(Finalist Champions League in 2004)+ peste 100 meciuri si 50 goluri in Scotia la RANGERS...atunci ma inclin in fatza ta si astept sa imi expui performantele tale sau ale idolilor tai.
Da tu de unde stii atatea despre Bourceanu, esti prieten cu el? Esti asa sigur ca lucrurile stau asa cum le prezinti tu? Eu m-am documentat din presa, ei mint foarte mult, dar mi se pare ca esti prea sigur pe tine daca ai folosit aceeasi sursa de (dez)informare....
In fine, 30 de meciuri in nationala unei tari le faci in doi ani. Pentru un atacant, cifra de 9 goluri pentru o nationala nu il face "fotbalist mare", pentru ca e la indemana oricarui atacant mai rasarit sa inscrie 9 goluri in 30 de meciuri, ceea ce e un procent slabut spre mediu, nu?
Tu te-ai gasit tocmai campionatul Scotiei sa il dai ca exemplu? Pai acolo au fost numai doua echipe (acum e doar una) care bateau tot pana la meciul direct...
Ca sa nu mai pierdem timpul, Prso a fost fost un fotbalist foarte bun, dar un fotbalist croat mare a fost Suker...eu nu o sa iti explic de ce.
Si nici Suker, dar nici Prso, nu sufera comparatie cu Gat....ptiu, Bourceanu!
PS Nu am idoli, in schimb voi aveti unul. Sa-l mai amintesc? Incepe cu ne-a si se termina cu 2gi!