FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vointa Sibiu - Steaua 1-1 (0-1)

«12345»
Stanici23.07.2011 15:31

Opaa. Hat.

navodarean23.07.2011 15:35

OOOOLEEEEEEE !

Daca intra si bara aia, acum eram in coma alcoolica...

pytycrys23.07.2011 15:36

La cum joaca Sibiul cred ca asta o sa fie singurul lor punct in tur. Si la cum jucam noi cred ca asta o sa fie singurul "nostru" punct.

Stanici23.07.2011 15:37

Bai, totusi e un rezultat bun, avand in vedere ca adversarii au fost mult mai motivati decat noi.

bogdinho'23.07.2011 15:38

Suntem de rasul curcilor , daca nici pe astia nu i-am batut e clar. Stai sa vezi acum cum tuna si fulgera Oierul !

danimarcu23.07.2011 15:40

Meritat rezultatul intre doua echipe mediocre.

Sibiul cred ca este cea mai slaba echipa pe care am vazut-o in ultimii ani jucand contra Stelei!

Daca ne prindea astazi o echipa cu pretentii ,facea golaveraj cu noi.

David_Steaua200723.07.2011 15:42

Am jucat cu locul 18 din stagiunea asta a Ligii 1!Daca o sa continuam asa, noi o sa fim 17!!

Oricum, echipa noastra de "nspe' milioane de euro" (ca atata a "investit' taranul patron) a jucat superb!

Macar am luat un punct in deplasare cu o echipa care nu are ce cauta in Liga !

M..e Jiji!

CSA-Steaua23.07.2011 15:51

Ah, nu-i nimic, baga neajiji cinspe milioane dă dolari si face barselona 2. Vinovat e vantul de la sibiu care mereu oprea mingea pe linia portii. Si terenul care era inclinat spre poarta noastra. Dar si mingea care se deforma cand pleca din piciorul stelistilor si nu se ducea unde vroiau stelistii. Si poarta sibiului era mai mica iar ei nu aveau gropi in partea lor de teren.

Imi place cum i-au inchis astia de la Digi telefonul in nas ciobanului... ciobanul zice ca Steaua n-a castigat datorita comentatorilor de la digi... foarte tare.

Oricum, penibil meciul .. asa fotbal prost n-am mai vazut in viata mea... Chiar m-am bucurat cand a egalat sibiul si am ras de m-a durut burta .. chiar si acum mai rad...

Khalid23.07.2011 15:57

Iarasi mi-am stricat ziua. Desi nu e prima data cand patesc asta, nu reusesc sa ma abtin de la vizionarea meciurilor echipei.

Becali, blestemata sa fie ziua in care ai preluat aceasta bucurie a noastra, a romanilor, si ai transformat-o intr-un instrument media care iti alimenteaza nevoia de a fi in centrul atentiei.

Tie si 'nimicului' care ocupa un loc nemeritat pe banca Stelei va doresc soarta marelui Sames. El merita sa traiasca, nu voi!

boggie23.07.2011 15:57
În sfirsit, s-a rezolvat: Bourceanu, de luni la Steaua!...s-a scris pe gsp!

A declarat-o si agentul sau la DigiSport acum cateva momente ! E bine !

P.S :

La ce plm o juca tot timpul cu Martinovic nu stiu. A fost planton cu Otelul si acum e titular. E culmea , Matei e cu mult peste el si in plus e fundas dreapta de meserie !

Suntem de rasul curcilor , daca nici pe astia nu i-am batut e clar. Stai sa vezi acum cum tuna si fulgera Oierul !

Lasati baieti, ca vi-l aduce tatucu pe un Moraes, pe un Prepe, sa vedeti atunci cat de "bine" o sa fie.

HAI ECHIPA!!!

fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

vlad23.07.2011 16:13

scuze pentru offtopic:

Stie cineva de la ce ora joaca Steaua si pe ce post este meciul?

Ati inteles ??? Radut "ne"-a pierdut meciul! Si eu care eram pregatit sa dau vina pe Stoichita.

update: Nenorocitii aia dela Sibiu au jucat prea determinati! Nenorocitii naibii! Cel putin asa a declarat portarul echipei Steaua 2003.

Pana la urma cine a pierdut si ce a pierdut?

danimarcu23.07.2011 16:19
scuze pentru offtopic:

Stie cineva de la ce ora joaca Steaua si pe ce post este meciul?

Steaua nu mai joaca de ani buni! :D

Kellerman23.07.2011 16:19

Hai ca s-a pisat pe oier ala de la digi :))

vlad23.07.2011 16:24
Steaua nu mai joaca de ani buni! :D

Dani,

ma uitam la pseudo meciul de pe digi si ma incerca nostalgia emisiunii" fotbal minut cu minut".

Acum se da tot campionatul pe la TV doar ca lipseste fotbalul cu desavarsire!

Inainte ne lipeam urechile de un radio pe baterii sau scos pe geam de un vecin sa ascultam etapa.

"Domozina,Ghencea!...minutul si scorul"

Ce vremuri!

Liquid23.07.2011 17:13

De ce e suparare baieti? (daca e) Voi va indentificati cu FC Steaua 2003? Mai pune cineva suflet cand joaca Steaua lu' fecali?

Oricum, am eu solutia pentru nea Jiji sa se bata iar la campionat, dezafiliem/retrogradam Rapid, CFR, Dinamo, Vaslui, Otelul,Gaz Metan, Astra, U Cluj, Targu Mures etc si o sa fim pe 2 dupa Sibiu! :clap: :

navodarean23.07.2011 17:51

care-a fost faza cu ala de la digi de la guit pe gigisor?

Bogdan23.07.2011 19:48

I-a inchis telefonul in nas si l-a tot ars ironic dupa pe becali. Bravo lor. N-a stat la comentarii. Si becali nici macar nu era nervors, nu urla, tipa. Cum a luat-o putin pe aratura cum i-au inchis telefonul

bogdinho'24.07.2011 06:02

Incredibil , Ciobanul a facut descoperirea zilei si a gasit vinovatul pentru esec : Ronny Levi !

De ce ? Pentru ca l-a bagat pe Radut ! Acum , gandindu-ne la rece , cum [...] sa stie ala ca Radut o sa greseasca , doar nu e Messiah. Incredibila prostia Ciobanului , GUIE MIGI !

Adrian24.07.2011 08:13

@bogdinho

Ce dracu a gresit Radut? Numai tu si ciobanul vedeti ca ala a gresit. Oricum, nu ma asteptam de la tine sa te sucesti asa de repede. Dar nu e problema. Inca vreo 2-3 infrangeri si o sa il injuri pe fraierul de levy de o sa sughite ala 3 saptamani in continuu.

Cum sa nu fie vina antrenorului, bah? El a inceput meciul cu 2 inchizatori impotriva unei echipe care a terminat pe locul 4 in Liga a doua si l-a terminat cu 3, aparand un 1-0 deja destul de rusinos.

Si cine e Messiah?!

bogdinho'24.07.2011 08:16

Baaa , citeste [...] mai bine ce scriu. Eu am spus ca Ciobanul vorbeste aiurea , nu ca a gresit Radut. Pana la urma a gresit pasa si din acel contra-atac a iesit golul. Dar asta e , se mai intampla.

Radut e un jucator pe care il apreciez , niciodata nu o sa il critic ;)

Repet ,uitat-te mai bn pe ceea ce postez , intelegi aiurea mai tot timpul ceea ce vreau eu sa exprim !

P.S :

Ceea ce am vrut eu sa zic e ca Ciobanul a spus ca Ronny Levy a gresit ca l-a introdus pe Radut , asta dupa ce a declarat ca Radut a gresit.

Si eu , am zis , de unde sa stie Levi ce se putea intampla ? Nu vad unde e critica.

Adrian24.07.2011 08:24
Pana la urma a gresit pasa si din acel contra-atac a iesit golul.

Cum sa zici asta, mah, copile? Tu gandesti un pic?!

Asa, poti spune ca a gresit ala care i-a pasat lui Radut, ca ar fi trebuit sa stie ca asta e varza, ca doar s-a antrenat cu el, etc., etc.

Intre Radut si poarta lui Tatarusanu era o lungime de teren.

Atat de tare a gresit Radut incat Nicolita era dat peste cap si de aia nu s-a aparat cum trebuia si l-a lasat pe ala sa centereze?

Radut e un jucator pe care il apreciez , niciodata nu o sa il critic

Bai, nu te mai contrazice. Tocmai l-ai criticat cu 2 fraze mai sus. Sau tu nu stii ce e aia o critica?

Si eu , am zis ,

Intre subiect si predicat nu se pune virgula.

bogdinho'24.07.2011 08:28

Pai ce sa mai alerge Nicolita dupa mijlocasii de banda ai alora de la Sibiu. Tu nu ai vazut ca erau ca rachetele. Toata lumea a subestimat aceasta echipa si uite ca nu a fost asa .

Problema e ca toate se intampla impotriva Stelei.

P.S :

De Gardos de ce nu zice nimeni nimic ? Are 1,94 si a dat unul de maxim 1,80 cu capul de langa el. Si-a cam luat si el lumea in cap , iar Latovlevici parca nu mai e acelasi jucator pe care noi il stiam.

Geraldo , stalpul nostru din aparare lipseste , iar asta se vede !

Adrian24.07.2011 08:33
De Gardos de ce nu zice nimeni nimic ? Are 1,94 si a dat unul de maxim 1,80 cu capul de langa el. Si-a cam luat si el lumea in cap , iar Latovlevici parca nu mai e acelasi jucator pe care noi il stiam.

Nu mai da, mah, copy/paste la ce zic rahatii aia de ziaristi.

bogdinho'24.07.2011 08:37

Nu am dat niciun copy/paste ! Exact asta se intampla , daca tu nu iti dai seama inseamna ca nu vezi :) Suntem fricosi , nu avem un lider , un jucator cu atitudine precum Geraldo.

E bine ca semnat Bourceanu , sper ca el imprime putin din atitudine si celorlalti.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE24.07.2011 09:27

Nici daca vine Messi nu castiga campionatul.

«12345»