Alexys,vad ca esti Stelist...dar esti mereu pesimist..
Si daca suntem optimisti crezi ca joaca ei mai bine ? Scandalurile tot raman , prostia unora la fel.
Si daca suntem optimisti crezi ca joaca ei mai bine ? Scandalurile tot raman , prostia unora la fel.
Sa fim optimisti pentru ce?
.Crezi ca la jucatorii pe care ii aveam terminam in primele 5?Daca terminam pe 6 suntem buni rau.Am ajuns de rasu tuturor. ![]()
Da sunt mai stelist decat esti tu sa fi sigur de asta!
Aduceti cantarul.
PS: Ma omoara replicile astea.
ON: Tot pierdem.
SUS PE MAYBACH !! IN DIRECT PE GESEPE , SPORT.RO , Gigi SPORT !! Vointa Sibiu - Steaua Ciobanul = > 2-0 !! HAI SIBIU !!!!!!!!!!!
Un meci de 2 lei specific ligii 1 hamBRUGER,in care ori se termina egal , ori batem noi chinuit si cu mult noroc iar apoi o sa tindem spre castigarea CL ,desi anul asta (ce surpriza)nu participam!!
M..e Jiji,turmei de oi,sclavilor si restului specimenelor proaste!
Galeria mare merge la meci ? ![]()
Prima etapa , prima infrangere.Becali moare atacat de o caprioara salbatica.
Sibiul bate Steaua lu' jj cu 5-0!
Steaua Bucuresti a murit in 2003!
Eu speram sa fie un iepure veninos, dar deh...asta e
Steaua face 0-0 si levi pleaca, asta e pronosticul meu.
Galeria mare merge la meci ?![]()
Numa aia mică ![]()
Eu speram sa fie un iepure veninos, dar deh...asta e
Steaua face 0-0 si levi pleaca, asta e pronosticul meu.
Deja de la o vreme am ajuns sa facem pariuri de genu: "Cand pleaca antrenoru,cand e dat afara un jucator" etc
Se pot face bani din asta,daca s-ar introduce la pariuri, ar fi ceva . ![]()
In Anglia sunt pariuri de genul asta , chiar pana si cele mai ciudate pariuri cum ar fi daca cineva intra pe stadion etc!
Deja in prosport au inceput sa apara antrenori care se auto-propun la Steaua,Levy trebuie lasat in pace...si nu numai de Jiji Berbecali ci de ceilalti oameni care vor sa-i ia locul!
~ForZa Steaua~
O sa mearga si NORDUL sau SUDUL la meci?
Deja in prosport au inceput sa apara antrenori care se auto-propun la Steaua,Levy trebuie lasat in pace...si nu numai de Jiji Berbecali ci de ceilalti oameni care vor sa-i ia locul!
~ForZa Steaua~
O sa mearga si NORDUL sau SUDUL la meci?
Asa este ce dracu nici nu a inceput campionatul si astia deja il dau ca demis??!!!...e incredibil...daca pleca ar trebui sa plece si Stoica biciclista,cu el nu?...cine l-a adus? eu? si eu cred ca trebuie lasat in pace!
Astea sunt inventii ma. Vrajeli marca ProstSport!
Am sters ce nu-si avea rostul aici.
Continuati pe privat si reveniti la subiect !
Galeria mare merge la meci ?![]()
Cica sunt 400 suporteri stelisti .
Mai multi ca la Supercupa :O
Vaiiii
Eeeeeeeechipa mareeee.. galerie tareeee ![]()
În sfirsit, s-a rezolvat: Bourceanu, de luni la Steaua!...s-a scris pe gsp!
A declarat-o si agentul sau la DigiSport acum cateva momente ! E bine !
P.S :
La ce plm o juca tot timpul cu Martinovic nu stiu. A fost planton cu Otelul si acum e titular. E culmea , Matei e cu mult peste el si in plus e fundas dreapta de meserie !
bai, deci cat de slabi sunt astia dela Sibiu.
Da cat de slabi suntem noi , mijlocul e praf. Daca forteaza astia putin avem probleme mari. Bicfalvi si Brandan sunt depasiti fara probleme !
P.S :
Cum spuneam , daca astia accelereaza putin , avem probleme. Mijlocul nostru e praf !
La cum joaca va singura victorie in urmatoarele 4-5 etape.
Asa prost cum jucam...vai de noi...Latovlevici e cel mai prost...iar Gardos parca-i drogat!!!...Bicfalvi nu stie cu cine joaca si tot asa...
totusi..lasand la o parte ce s-a intamplat pe teren. astia ziceau ca sunt 400 de suporteri din Bucuresti ..jurnalisti infecti..sunt maxim 70 de suporteri si nu stiu daca sunt toti din Bucuresti ![]()
felicitari skins pentru mesaju cu " vinde Steaua "
on : daca prindem locu 10 anu asta sa fim fericiti. mare noroc am avut ca n-am luat nici un gol. ( inca nu-i timpu pierdut )
Steaua joaca foarte prost cum ne-a obisnuit...
felicitari skins pentru mesaju cu " vinde Steaua "
Cam asta a fost cel mai interesant lucru din tot meciul.
Sibiul merita victoria!