FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vointa Sibiu - Steaua 1-1 (0-1)

«12345»
Nesqu1k20.07.2011 07:43

Nu,nu am glumit!

O sa vezi ca o sa castigam :steag_cruce_invers:

bogdinho'20.07.2011 07:50

Nu o sa castigam niciodata cu mijlocul din meciul cu Otelul , desi normal si clar ar trebui sa invingem fara drept de apel. Nu va mai faceti sperante !

AleXyS.fCSB20.07.2011 08:08
Nu,nu am glumit!

Te mai intreb odata esti sigur? :)) Eu zic sa te mai gandesti de 2 ori si deschizi ochii largi si sa privesti cu atentie la aceasta echipa, apoi fi sigur de victorie! Pentru noi nu conteaza adeversarul,noi suntem propriul adversar .

@bogdinho': Eu nu imi fac sperante stiu deja ca voi rade de circul de pe teren. Dar vad ca altii sunt asa increzatori incat imi fac greata . :puke:

pytycrys20.07.2011 09:15
Nu,nu am glumit!

Si..Abia astepti sa vezi meciul?

Intr-adevar , si jucam frumos.

Doamne...

bogdinho'20.07.2011 09:33

@AlexyS :

Pai astia care sunt prea increzatori inseamna ca ori nu cunosc fotbalul , ori nu cunosc echipa actuala a Stelei.

Si eu si tu si toti ne dorim sa castigam , sa debutam cu dreptul , insa numai cand ma gandesc la jocul execrabil din SuperCupa , sunt rezervat sa cred asta !

Arsenal1886Steaua194720.07.2011 10:37

La cum "jucam" daca facem egal sa zicem multumesc.... suntem varza cu mijlocul ala de desculti....

cristy.steaua2120.07.2011 16:29
@AlexyS :

Pai astia care sunt prea increzatori inseamna ca ori nu cunosc fotbalul , ori nu cunosc echipa actuala a Stelei.

Si eu si tu si toti ne dorim sa castigam , sa debutam cu dreptul , insa numai cand ma gandesc la jocul execrabil din SuperCupa , sunt rezervat sa cred asta !

Care toți? :confused:

GORILA20.07.2011 17:14

Deci si eu sunt Stelist de mic!Era singura mea echipa importanta...dar pana in 2007 cand in inima mea o aparut o alta speranta numita Vointa Sibiu(sunt din Sibiu).Nu vreau sa credeti ca zic numa ca sunt Din Sibiu dar cu lotul asta eu zic ca n-avem nicio sansa in fata Vointei.Cel mult un egal! fular-campionii

ssinpadureacualune20.07.2011 17:19

Cand ii vad pe unii atat de entuziasmati ca vin jucatori de la Poli si ca o sa avem echipa, imi vine sa vomit.

Steaua a ramas doar un motiv de caterinca.

AleXyS.fCSB20.07.2011 18:16
Cand ii vad pe unii atat de entuziasmati ca vin jucatori de la Poli si ca o sa avem echipa, imi vine sa vomit.

Steaua a ramas doar un motiv de caterinca.

CORECT! din pacate.

Virgil20.07.2011 19:19

Vointa Sibiu, o echipa formata in cea mai mare parte din jucatori din Liga a doua, nu poate emite pretentii chiar in prima etapa in fata Stelei.

Inteleg ca sibienii s-ar multumi si cu un 0-2, nu mai mult ca sa nu se faca de ras.

O victorie la doua goluri diferenta ar fi buna pentru echipa lui Levi, dar cine sa dea golurile, daca sibienii vor juca organizat in aparare? Tatu? Fereasca Dumnezeu! Mie jucatorul asta nu-mi place deloc. Spre deosebire de el, Maicon ar fi fost parfum.

Rusescu nu e un golgheter pur-sange, astfel incat nu ne putem Baza pe el. Tanase? Nu prea cred. Cu masca pe care o va purta pe fata, slabe sanse sa nimereasca poarta.

Parerea mea e ca meciul se va termina cu un firesc 0-0, daca nu cumva Steaua va beneficia de vreun penalty. Dar si atunci ar fi problema. Daca Banel trage din nou peste poarta sau apara portarul?

Per ansamblu, daca Steaua va tranfera in masa jucatori de la Timisoara, va repeta situatia de anul trecut, un loc 5-6.

Forza Vointa, ca asta nu mai e Steaua noastra!

tottiSUD20.07.2011 19:51

Steaua Bucuresti 2 - 0 Vointa Sibiu , bineinteles , in cazul in care Levy va schimba mijlocul din meciul cu Otelul !

Ionutzalexx20.07.2011 20:21

tiki-taka barselona!!! Sus pe maybach nea Jiji!!! :))

pytycrys20.07.2011 20:50
Steaua Bucuresti 2 - 0 Vointa Sibiu , bineinteles , in cazul in care Levy va schimba mijlocul din meciul cu Otelul !

Am mai zis o data. Prea multi cu SUD in nume apar.

PS:on. Pierdem.

danimarcu20.07.2011 20:56
Am mai zis o data. Prea multi cu SUD in nume apar.

Deja sunt mai multi decat cei de la adevaratul SUD... :)

Fiind prima etapa,probabil ca sibienii vor avea trac si nu vor reusi sa bata,dar de-un egal probabil ca vor fi in stare...

Maye20.07.2011 21:08

Sibiul o sa joace cu 5 fundasi.

bogdinho'21.07.2011 06:40

Oricum nu au transferat mai nimic. Din ce stiu eu doar Antohi de la Pandurii si Bogdan Miron de la Astra. Restul pana la 13 transferuri cate zic ei ca au facut , sunt mai mult necunoscuti.

AleXyS.fCSB21.07.2011 07:04

Cunoscuti/necunoscuti vom avea un meci destul de dificil,genu de echipa care se va baga cu curul in poarta cum se zice si va juca pe greseile noastre, iar noi sa ne cacam pe noi sa dam un gol ca deobicei ... ! :thumbdown:

n_am_kef21.07.2011 17:37
... iar noi sa ne cacam pe noi sa dam un gol ca deobicei ... ! :thumbdown:

Mda, probabil un 0-0 chinuit.

ps - pana la urma meciul e vineri sau sambata? (pe prima pagina scrie vineri, in primul post sambata)

Dragoshel21.07.2011 17:46

sambata este meciul

Alintimofte22.07.2011 06:37

cel maai imp sunt cele 3 puncte! :steag_sah_mic:

AleXyS.fCSB22.07.2011 07:38
cel maai imp sunt cele 3 puncte! :steag_sah_mic:

Si tu sa intelegem ca esti printre cei care inca cred in echipa CIOBANULUI,nu?... Trist.

Nesqu1k22.07.2011 08:11

Alexys,vad ca esti Stelist...dar esti mereu pesimist..

AleXyS.fCSB22.07.2011 08:53
Alexys,vad ca esti Stelist...dar esti mereu pesimist..

Da sunt mai stelist decat esti tu sa fi sigur de asta!...chiar daca sunt asa pesimist cum par.

-doi la mana normal ca sunt pesimist,ti se pare tie ca echipa are vreun viitor sau ca asta este Steaua ce-o iubim?... Mie nu mi se pare asa ca normal sa fiu pesimist,aceeasta echipa este aproape moarta si este pe un drum catre distrugere, retine asta nu este "Steaua CE-O IUBIM!" .

Roochi22.07.2011 10:21

Sunt nou p-aici,Hello!

Un 0-0 chinuit cu marele Banel incercand sa o dea peste stadion,mai exact iar ne kkm pe noi.

Spre 24 nea' Jiji! fular-campionii

«12345»