FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul Galati 0-1 (0-1)

«1234567»
sor2n15.07.2011 14:16

Sper ca tot stadionul sa-l injure pe becali. Sa se auda in toata Romania cum e injurat becali.

ionut198915.07.2011 14:55

sper sa fie tratat cum trebuie Jiji de toti..oricum cei din bacau, roman, p.neamt ,care vor merge la meci nul vor aplauda cum zice el ca provincia il iubeste

AleXyS.fCSB15.07.2011 18:57
Sper ca tot stadionul sa-l injure pe becali. Sa se auda in toata Romania cum e injurat becali.

Poti sa fi sigur de asta,cei care-l vor sustine vor probabil "CETATENII" de la tribuna 1 sau 2,atata!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE15.07.2011 23:46

Nu va fi injurat ci din contra va fi aplaudat si apoi zice ca este iubita echipa si asa si asa.

DanStan16.07.2011 10:59
Am un "ultras" de la "Otetul" in lista de YM si e atat de funny sa citesc de 3 zile la el la status.."**** SteOAIA" si chestii gen "Daca va rpindem prin Piatra Neamt va rupem capul"..

Al dreaq de funny ... ala te ia la misto, daca nu te-ai prins inca ...

blindica16.07.2011 11:38
Lasa-i ma...Saracii se cred Ultrasi si nu ii baga nimeni in seama..Sa vedem poate dam nas in nas cu ei daca maraie..Ca asa au gura mare.

Uite-i ce rai sunt si tipa..**** Steaua..Saracii:

Lasand la o parte faptul ca activitatea mea de suporter s-a limitat de-a lungul anilor la a merge la unele meciuri,nu am participat la nici un fight,la nici o coregrafie cu fonduri,acesti otelari canta ceea ce cantam prin mijlocul anilor `90,in clasele 1-4,cand nu mi se schimbase vocea :bananadance: .Oricum,daca ati observat pe anumite site-uri,s-au ridicat galatenii cu niste pretentii de clasici ai fotbalului de nu-ti vine sa crezi.Sunt curios cum se prezinta echipa,doar curios,evident,fara entuziasm.

ssinpadureacualune16.07.2011 12:10
Preocuparea ta nu trebuia sa "sustii echipa"? Care e problema ta cu ce face Lazio sau restu' lumii?

Edit: Cati dintre voi isi mai amintesc ca liderii Otelului sunt/erau stelisti? :)

Eu sper ca LAZIO sa ia titlul.

far_right16.07.2011 15:24

OLE OLA MAINE CASTIGAM SUPERCUPA :D

David16.07.2011 17:33
Eu sper ca LAZIO sa ia titlul.

Tot Milan.

Daniel-Ionut16.07.2011 18:02

Iar eu sper sa reveniti la subiectul topicului.

Kellerman16.07.2011 18:29
OLE OLA MAINE CASTIGAM SUPERCUPA :D

Hai sa gandim pozitiv. Eu sper sa faci infarct cand vor marca galatenii in minutul 128 si vor castiga meciul impotriva Stelei ploiesti.

stockton16.07.2011 18:44

Sa nu faca Steaua cumva greseala sa castige maine ca sa vezi circ ce va fi aici.

far_right16.07.2011 20:10
Hai sa gandim pozitiv. Eu sper sa faci infarct cand vor marca galatenii in minutul 128 si vor castiga meciul impotriva Stelei ploiesti.

Eu sper cand maine Steaua va castiga cu un 2, 3 - 0 lejer poate ne faci favoarea sa dispari de pe site-ul asta si sa te muti pe site-ul groparilor din Stefan cel mare, nu de alta dar esti cam penibil.

Kellerman16.07.2011 20:12

Stai linistit, nu se va intampla. In schimb asta cu infarctul ar putea merge.

Maye16.07.2011 20:23

Mai usor baieti. Folositi mesageria privata pentru certuri/insulte/intervale.

Multam, va pup ! :D

Kellerman16.07.2011 20:26

Bine bos, cum zici tu, dar doar i-am urat multa sanatate. :D

Bine...hai..forza Steaua ploiesti/pitesti whatever hey hey!

OTELU OTELU !

l.e: scuzati de double post, greseala mea.

far_right17.07.2011 00:52

@Kellerman

Vorbim maine dupa meci...dar sa nu te ascunzi...pronostic final un 2-0 lejer asa sa planga kellerman :)

Nesqu1k17.07.2011 07:25

Kellerman du-te si plangi alaturi de Torje dupa ce vei vedea ca Steaua castiga SuperCupa,daca nu esti stelist adevarat...de ce ti-ai mai facut cont pe acest site?De ce ai mai postat un comentariu aici?Ai dreptul sa nu spui nimik:-h....Forza Steaua,SA VINA SUPERCUPA!

pcsbb17.07.2011 09:37

N-a mai fost un mijloc atat de slab de la cuplul Ov. Petre - Lovin, pe laterale Banel si Dodel si in centru Crosa Brandan si pictorul Van Bicfalvi. Pe cine sa bati cu astia? :happy::bananadance:

stockton17.07.2011 11:31

Pe cine sa bati? Pe fenomenala Otelul Galati!

choli17.07.2011 12:32
Kellerman du-te si plangi alaturi de Torje dupa ce vei vedea ca Steaua castiga SuperCupa,daca nu esti stelist adevarat...de ce ti-ai mai facut cont pe acest site?De ce ai mai postat un comentariu aici?Ai dreptul sa nu spui nimik:-h....Forza Steaua,SA VINA SUPERCUPA!

sa vina (...) si sa danseze pe masa lu Jiji. spune tu de ce ai cont aici...ca asa esti pus? ca vrei sa ne inciti? aaa? zi mah (...)!!!

astazi s-a dus unul dintre cei mai mari stelisti si tie iti arde de supercupa?? sper sa fie ultima pe care o vedeti!!! sa va duceti toti in frunte cu sefu vostru din loja fix dupa nea' Fane!

(...)

si pt cei care vor sa vada si altceva decat pe guie la TV...pe la aceeasi ora cu inceperea basinii din supercupa incepe pe eurosport finala mondiala de fotbal pentru femei..Japonia-USA , oricum va fi un meci mai spectaculos decat panarama aia de finala..finala lu' Jiji!!

Daniel-Ionut17.07.2011 13:35

EXCLUSIV: Un autocar plin cu suporteri ai Otelului a luat foc.

Nu e frumos, dar imi vine sa rad :D

danimarcu17.07.2011 13:36
...si pt cei care vor sa vada si altceva decat pe guie la TV...pe la aceeasi ora cu inceperea basinii din supercupa incepe pe eurosport finala mondiala de fotbal pentru femei..Japonia-USA ...

Se fac schimb de tricouri la final? :D

Despre marele meci,prevad ca Steaua va reusi cel putin un singur sut pe poarta! :)

Daniele,probabil ca lucrau la vreo coregrafie...:D

Ronnie,nu era nici o provocare,i-am raspuns printr-o intrebare afirmatiei:

Sa nu faca Steaua cumva greseala sa castige maine ca sa vezi circ ce va fi aici.

Daniel-Ionut17.07.2011 14:59
EXCLUSIV: Un autocar plin cu suporteri ai Otelului a luat foc.

Nu e frumos, dar imi vine sa rad :D

UP:

Un alt mijloc de transport care transporta fanii Otelului la meciul de Supercupă cu Steaua a fost implicat intr-un accident rutier, in apropierea localității Piscu, din judetul Galati, lucru nestiut pină la momentul in care unul dintre autocare a ars complet in judetul Vrancea.

Ce fac mah nene astia pe drum? :D

I love FCSB...17.07.2011 15:09
UP:

Un alt mijloc de transport care transporta fanii Otelului la meciul de Supercupă cu Steaua a fost implicat intr-un accident rutier, in apropierea localității Piscu, din judetul Galati, lucru nestiut pină la momentul in care unul dintre autocare a ars complet in judetul Vrancea.

Ce fac mah nene astia pe drum? :D

Sa o tina tot asa:))..Cred ca au dat de baut la soferi astia:)))

«1234567»