FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul Galati 0-1 (0-1)

«14567»
NICKSTELIST SI DUPA MOARTE17.07.2011 20:11

Eu nu stiu de ce se mai duc la meciuri pentru ca iar va fi un an care isi bate joc de echipa, jucatorii si domnul fecali.

red&blue_boy17.07.2011 20:18

Lasa ca parca iar vad ca incepe ciobanul sa se scuze ca si-a luat teapa cu jucatorii adusi,ca el n-a stiut,ca o sa aduca altii,iar bataia de joc continua,continua...

Rahoolio17.07.2011 20:22

Poate offtopic, da' sa ne mai si amuzam (clasicul haz de necaz romanesc):

Mai am un singur dor,

Vi-l spun cu mult patos:

Sa plece Guisor

La Muntele Athos!

Si nime'n urma sa

Nu-i planga la tarla,

Ci moarta muma-sa

Sa lunece pe garla...

Cum n-o mai fi patron

In curte la Steaua

L-om fute pe poltron

Cu toti... Jagardeaua!

Scuze pentru cruditatile de limbaj si multumiri ideii din sondajul actual... Si papasei Eminescu, bineinteles. Da' trebuia sa ma racoresc si eu cumva.

clausblaus17.07.2011 20:58
Lasa ca parca iar vad ca incepe ciobanul sa se scuze ca si-a luat teapa cu jucatorii adusi,ca el n-a stiut,ca o sa aduca altii,iar bataia de joc continua,continua...

Sa vedeti in iarna,mai aduc 4-5 jucatori si vedem dupa aia tiki-taka.............

Imediat dupa meci a pus aceeasi placa,cine sa-l mai creada?

@stockton

Nimeni nu-ti interzice sa "crezi/speri",este democratie,faci ce vrei!!!

choli17.07.2011 21:35

nu v-am spus eu sa dati pe eurosport si sa vedeti finala la fete? a fost un meci FABULOS!!

ar3s17.07.2011 22:10

Mi se pare mie , Sau Fetele alea dupa EuroSport , sunt mai bune ca Steaua noastra ? :))

Alearga alea , zici ca's Banele , Mai lipseste o Dodelica , care la orice faza , o ia targa..

biku00718.07.2011 04:56

Ce bine am dormit ... m am trezit pe la 2, am dat pe prost.ro si am vazut ca ne au batut, am dormit la fel de bine in continuare. Da lasa ca ia nea guie acum niste jucatori si in iarna castigam sampion lig, sau "Europa CUP"(a se citi cum se scrie)

GUIE MIGI !!

Sud194718.07.2011 06:55
nu v-am spus eu sa dati pe eurosport si sa vedeti finala la fete? a fost un meci FABULOS!!

Offtopic: Wow , dar ce finala , pacat ca nu am vazut-o pe toata, am zis ca da Banel un gol... :))

On: Meciul a fost graznic, abia se legau 3-4 pase, Tatu cand ajungea in fata nu avea cu cine sa joace, despre tanase nu se mai poate spune nimic... "Asta-i Steaua ce-am visat!"

VPM!

blindica18.07.2011 07:53

Cea mai slaba prestatie de la Lacatus,Lippi,Pedrazzini,Dumitrescu,Cartu incoace ! Daca in trecut cu greutate mai puteam spune ca : ''bai,ce face antrenorul asta,iar impune de-ai conducerii'' in dauna unora evident mai capabili,acum inca ne mentinem ideea dar parca nu mai sunt jucatori capabili.

Tatu si Rusescu s-au zbatut mult si degeaba,n-au primit nici o pasa de la mijloc si,mai rau,intre ei nu este formata o legatura stransa. Scuza cu ''prea devreme'' nu se leaga,jucatorii nu au valoare,momentan.Cel putin la mijloc,echipa este distrusa de vesnicii Nicolita,Tanase si Bicfalvi,ca sa nu mai spun de Brandan mijlocas central... Chiar si asa,Tanase cred ca ar fi peste acest Bajenaru,care, din punctul meu de vedere,nu a miscat pe teren.

Ni s-au ascuns problemele legate de Costea,in care am o oarecare incredere,desi are putine goluri marcate avand in vedere pozitia pentru care a fost adus. Cine stie cand va putea juca!

Cum romanii se pricep la toate,din punctul meu de vedere as fi folosit o linie de mijloc : Nicolita,Dorinel Popa,Tanase si Brandan ( schimbare continua cu Latovlevici ),plecand de la ideea ca pe Nicolita nu-l scot astia orice ar fi. Radut continua cu problemele medicale,dar chiar si-asa,desi aduce vizibil un plus,nu-l vad fiind decisiv ( de-ar ocupa un loc la mijloc,de preferinta al lui Nicolita ).

In concluzie, se preconizeaza inca un sezon ratat,ceea ce nu este o surpriza si nimeni nu poate spune ca nu se astepta la asa ceva ( sigur,vorbesc aici de suporterii realisti,nu de cei care au tricou cu Banel si-l mai stiu doar pe Tatarusanu ).

Kellerman18.07.2011 08:11
Clausblaus....Si acum e omul de condamnat daca a sperat in victorie? Si eu am sperat, asta este, e sport, se poate si pierde. Daca vrei sa discutam strict fotbalistic, era normal sa te bata o echipa omogena cand tu ca antrenor esti la primul meci si ai o gramada de jucatori noi. Steaua insa nu poate juca si castiga precum Galatiul deoarece atunci victoria nu va mai fi suficienta.

Prietenas, ce echipa noua are Steaua ? Tatu si Rusescu ? ca astia au fost jucatorii noi daca nu ma insel.

red&blue_boy18.07.2011 10:17

N-avem echipa , lot , cum vreti sa-i spunem . In special la mijloc stam rau , rau...

Parca asa slabi n-am stat nicicand , si ca joc , si ca lot ...

geedorah18.07.2011 10:56

Cum sa spui ca Bajenaru (da, domnilor, acest jucator adus de la Gloria chiar a miscat ceva, mai mult decat Bicfalvi cu siguranta) ar fi mai slab ca Lemn Tanase? Eu cred ca voi inca va ganditi la suma de transfer a lui, nu la ce a aratat acest jucator fabulos. 2 goluri in 500 de zile. Hahahaha, ce gluma proasta. O fi oierul prost, dar nu e vina lui ca Lemn Tanase a uitat fotbalul de cand a venit de la Curtea de Arges si ca stie sa dribleze (a se citi alerge) doar in lateral. Daca te dribleaza Tanase te poti considera cel mai prostovan. La fel si cu Janos, care, surpriza, a uitat si el sa alerge si sa dribleze cum o facea la Otelul.

Tatarusanu...a luat golul, executie frumoasa, fara dubii, insa este un portar nesigur. Mai ales la lovituri libere, la mingi care nu le vede clar de la departare etc.

Am zis de dinainte, Bicfalvi nu are ce cauta la Steaua, acest fotbalist/pictor care era mandru zilele trecute ca si-a facut un tatuaj "misto" si ca abia asteapta sa-si mai faca altele, primul si cel mai greu a trecut. Radut este in aceeasi oala. Cica el e mijlocas de creatie. Dumnezeule, pana si Banel are mai multa creatie ca el (macar in minte stie cum ar vrea sa iasa faza).

Martinovici a gresit la gol, dar pana la urma asta e, mai gresesti (nu-l iert pentru ca "are spirit de luptatpr si varsa sange" cum zic toti comentatorii aia idioti care la fiecare meci aduc aminte de faza de la Napoli), ci pentru ca macar incearca si se enerveaza cand vede neputinta. Lato, a tacut malc pe partea lui. A prins adversar adevarat, aveam impresia ca se bate cu Nani pe partea aia.

In atac, Rusescu a incercat el ceva acolo, nu prea i-a iesit. Tatu ala, nu vrea sa sar cu o concluzie pripita, dar cred ca este o petarda. Poate ma insel, dar in amicale aceiasi faza facea: vezi Doamne coboara sa-si ia baloane in linia mediana si cum il primeste il da inapoi. Nu se intoarce spre poarta, nici macar lateral. Pasa inapoi. Sa il urmariti sa vedeti ca asta e schema lui. Cred ca si Lovin mai incerca din cand in cand ceva nou. Este mic si underweight cu siguranta, poate mai tineti minte faza de pe la inceputul meciului cand un aparator de la Otelul il zboara de langa minge intr-un duel umar la umar.

Meci slab slab de tot, cred ca si pe vremea lui Laca din primul mandat mai miscam ceva fata de acum. Vremuri grele, bine ca incep campionatele adevarate. Daca eram obligati sa vizionam doar gluma asta de echipa si Liga, eram damnati.

David18.07.2011 11:06

Nu a fost loc de surprize in deschiderea sezonului ,adica in SuperCupa . Campioana a invins clar detinatoarea Cupei ,pt ca are acelasi antrenor de trei ani, are acelasi lot cu care a castigat titlul, ba chiar imbunatatit cu reinventatii Ibeh si Bus, are acelasi sistem si stil de joc, agresiv, contondent, omogen. Steaua are antrenor nou, a schimbat sistemul de joc si o groaza de jucatori.

Otelul a inceput in modulul obisnuit, 4-2-3-1, cu acelasi Paraschiv ca varf impins, iar in linia de trei mijlocasi din spatele sau a aparut Ibeh, intre Bus si Antal. In rest nicio modificare fata de sezonul trecut.

Steaua a jucat in modulul clasic 4-4-2, cu Tatu si Rusescu atacanti, iar perechea Brandan-Bicfalvi in centrul liniei de mijloc. Martinovic a fost folosit fundas dreapta,pt ca stelistii nu au reusit sa se acopere acolo dupa plecarile lui Bonfim si Emeghara.

Pe parcursul partidei, Munteanu a aratat ca stie fiecare amanunt despre Steaua si a blocat-o exact in zonele vulnerabile.

Centrul liniei de mijloc.

Cunoscand suferinta ros-albastrilor la creeatie, lipsa unui mijlocas central de mare personalitate, Munteanu a inundat zona aceea cu trei mijlocasi agresivi si dispusi la efort, Giurgiu-Neagu-Ibeh. (Giurgiu a fost inlocuit repede dupa o accidentare,de catre Viglianti,folosit surprinzator ca inchizator.) Moldovenii aveau astfel o superioritate de 3 la 2 in zona centrala, Brandan si Bicfalvi find efectiv sufocati. Ibeh a fost revelatia, pe faza defensiva il prelua pe Bicfalvi, iar pe atac juca intre linii, stelistii nestiind cum sa-l marcheze. Daca era preluat de unul dintre inchizatori, erau lasati liberi unul dintre Viglianti sau Neagu ,daca Ibeh era atacat de stoperi, avea mereu avantajul de a veni cu fata catre acestia si isi evidentia tehnica si mobilitatea remarcabila.

Antal vs Latovlevic si duelul pe benzi.

Din nou Munteanu a aratat clasa in studierea adversarului. Steaua sufera pe flancuri, pt ca in dreapta nu are un fundas lateral care sa il sustina pe Nicolita,iar in stanga nu are un mijlocas lateral de meserie. Deci singurul care vine cu centrari si suturi din prima este Latovlevic. Munti a stiut asta si l-a sacrificat pe Antal, care a avut ca principal scop blocarea urcarilor fundasului stelist. Agresiv, l-a hartuit permanent pe Lato si nu l-a lasat nicio clipa sa isi faca invaluirile care l-au facut oarecum celebru in Liga I. Apoi a cerut fundasilor laterali proprii,prudenta, acestia nu au urcat in ofensiva decat destul de rar si astfel nu le-au dat spatii mijlocasilor stelisti. In final, a lucrat in favoarea moldovenilor managementul bucurestenilor, care nu au adus un fundas lateral dreapta desi le plecasera doi,iar cel pe care il aveau, era accidentat. Martinovic si-a aratat limitele in duelul cu Bus ,lent, rigid, neputincios in confruntarile face to face cu un jucator mai rapid.

Detaliile si prapastia dintre atac si mijloc.

Am spus ca Munteanu a lasat impresia ca stie totul despre Steaua, inclusiv detaliul privind Latovlevic. Levy a parut ca nu cunostea atat de bine Galatiul, iar faza golului este graitoare: Bus este un jucator exclusiv de picior drept, intra mereu in interior pt sut,nu centreaza din prima. Martinovic l-a lasat sa isi faca mingea pe dreptul, desi nu trebuia decat sa se plaseze pe directia lui de sut. Nici macar nu trebuia sa il urmareasca, ci doar sa stea in fata piciorului sa drept. Astea sunt "fineturi" pe care un antrenor le discuta individual,nu stiu daca a fost cazul acum. Apoi izolarea dintre mijlocasi si atacanti,nu vine doar din evidenta lipsa de calitate a lui Bicfalvi si Brandan,ci si din sistemul ales gresit. Cand joci 4-4-2, este bine ca unul dintre mijlocasii centrali sa aiba veleitati tehnice pt a nu se creea o distanta prea mare intre atac si restul echipei, altminteri poti incerca alt modul. Cred ca la absentele ros-albastrilor, un 4-1-4-1 ori 4-2-3-1 era mult mai indicat.

Concluzie: Otelul este aceasi echipa disciplinata tactic si agresiva. In atac nu conteaza decat prin varful impins si cei trei mijlocasi ofensivi, dar au o multime de solutii: Ilie, Bus, Viglianti, Ibeh, Frunza, Antal sau Iorga. Ibeh m-a surprins, a aratat niste calitati pe care nu i le banuiam. Jocul sau defensiv a facut diferenta la mijloc, harnicia si agreivitatea, plus tehnica foarte buna. Otelul e la fel de organizata, dar parca mai buna ca in sezonul trecut, din punct de vedere ofensiv. Bus si Ibeh sunt plusurile.

Steaua sufera de incoerenta a politicii de transferuri, sufera pt ca deciziile sunt luate de un singur om, lipsit de discernamant si megaloman. Cum sa renunti la doi atacanti ,Dica si Bilasco si sa nu ai intr-un meci cu trofeul pe masa ,nici un varf pe banca ? Cum sa renunti la doi fundasi dreapta si sa aduci doar unul ,cu probleme fizice ? Daca obiectivul a fost infundarea mingii sparte in apa, pt a vedea pe unde rasufla, atunci ok ! Steaua rasufla pe la postul de fundas dreapta, mijlocas central, mijlocas stanga si atacant. Dar mai presus de orice rasufla caci are nevoie de timp si un proiect. Are nevoie de stabilitate, un an de re-constructie fara presiune si obiective si un an pt inchegare. Altminteri echipa va deveni, daca nu a devenit deja, una dintre mediocrele ligii I.

blindica18.07.2011 12:06
Cum sa spui ca Bajenaru (da, domnilor, acest jucator adus de la Gloria chiar a miscat ceva, mai mult decat Bicfalvi cu siguranta) ar fi mai slab ca Lemn Tanase? Eu cred ca voi inca va ganditi la suma de transfer a lui, nu la ce a aratat acest jucator fabulos. 2 goluri in 500 de zile. Hahahaha, ce gluma proasta.

Cam tot ce am sters avem in comun. Chiar si asa,asta nu ne impiedica sa avem pareri diferite asupra unor situatii,cum este cea cu Bajenaru vs Tanase. In primul,daca se poate,te rog sa arati o statistica a lui Bajenaru,sa ma informez si eu asupra plusurilor si minusurilor sale,ca daca omul chiar a miscat,inseamna ca nu stiau comentatorii aceia cum il cheama ( ceea ce n-ar fi o surpriza ). Ar fi ideal sa nu generalizezi cu ''eu cred ca voi inca va ganditi la suma de transfer...''. Daca la mine ai citit ceva care te-a condus spre ideea aceasta,foloseste cu incredere ''@blindica''. Chiar si asa,daca tu crezi ca eu ma pot lasa pacalit de suma de transfer a lui Tanase,gresesti grav.Sau ca aceasta suma de transfer m-a facut sa cred,pe loc,inghetand orice alte ganduri negative,ca Tanase este un superstar si clar este mai bun ca Bajenaru fiindca al 2 lea are pretul mai mic sau vine gratis ( chiar,cum a venit?). Nu ! Eu nu gandesc asa. Deci,uite ca merge sa si spui asa ceva.

Kellerman18.07.2011 16:28

Bai, pe fair_right nu l-am mai vazut pe aici.

Am gandit oare prea pozitiv ? :D inainte de meci i-am zis ca poate face infarct daca bate Galatiul, bai poate ca s-a intamplat si d'aia nu-l mai vedem. :D

bogdinho'18.07.2011 16:31
Un meci jalnic. Cu toate ca mereu am considerat ca un antrenor trebuie lasat macar 2 ani la o echipa ca sa-si impuna o idee de joc, astazi, jocul a fost ingrozitor. Nicio perspectiva, niciun schimb de pase legat. Jalnic!

Cu cine vrei ma sa faci tu un joc de pase legat ? Cu Banel , cu Bicfalvi , cu Brandan , cu Bajenaru ? Pai nici in cele mai urate vise nu credeam ca o sa avem o asemenea " panarama " de linie mediana.

In primul rand , Brandan e fundas stanga , dar la cum se misca , i-ar sta mai degraba frumos pe banca. Apoi , Bicfalvi , degeaba joaca el in amicale daca in oficiale ii tremura genunchii . Banel , acelasi du-te , vin-o inapoi / inainte degeaba , iar Bajenaru , ce sa zic , nu e postul lui ala , dar din cauza accidentarii lui Tanase si mai ales a lipsei de solutii , s-a intamplat sa joace acolo , nu e de Steaua oricum. Asta dovedeste ca avem o echipa firava,nu avem rezerve , nu avem mijloc,nu avem atac.

Inca o data s-a vazut lipsa lui Tanase. S-a accidenatat in minutul 10 , iar jocul mergea in jos din acel minut. Oricat de prost ar juca el si oricat de betiv ar fi sau clubber cum il numesc unii de pe aici si nu numai , fara el pe teren e greu.

In defensiv , lipseste Geraldo. Se vede , iar atacul s-a zbatut degeaba. Isi creeau singuri fazele de poarta , asta in conditiile in care nu aveam un mijlocas care sa dea o pasa buna.

Transferurile mult visate : Prepelita , Bourceanu sau Moraes ar fi schimbat mult fata Stelei intr-un meci cum a fost cel de aseara. Prepelita si Bourceanu ar fi adus consistenta necesara la mijlocul terenului , iar Moraes ar fi fost gura de foc din fata portii.

Tatu ?!? De ce oare a fost adus acest jucator ? Are 29 de ani si nu stie decat sa alerge. Este asemnea lui Banel , foarte slab. E brazilian , dar nu stie sa faca un dribling sau sa dea o pasa utila.

Fara 2 mijlocasi centrali de valoare si 2 atacanti buni , terminam pe 10.

Lui Levy nu cred ca ai ce sa ii reproseszi bai Ronnie ?!?!? Cu cine sa isi faca jocul de pase ? Cu linia noastra patetica de mijloc ? Imposibil ! I-au fost promise atatea transferuri sonore , precum cele pe care le-am enumerat mai sus si nimic. Cum sa faci echipa cu jucatori care nu au valoare si nu au mai jucat niciodata intr-o asemnea formula.

Pana si apararea care e punct forte al nostru , s-a miscat foarte rau.

Eu zic sa avem incredere in Levy. Daca i se acopera posturile deficitare si daca scapa de gura Ciobanului poate face treaba , daca nu , e imposibil !

red&blue_boy18.07.2011 17:02

Pai daca n-are Levy cu cine juca,de ce nu-i spune asta ciobanului,de ce nu-i cere jucatori?In caz contrar de ce nu pleaca?Asa,mai bine se multumeste sa fie secundul lui MM ...

bogdinho'18.07.2011 17:14

Crezi tu ca nu ii cere ? La conferinta de presa , aseara , a si delcarat ca mai are nevoie de cel putin 2-3 jucatori de la mijloc in sus , dar il linisteste MM spunandu-i ca vor veni Prepelita , Bourceanu , Moraes , Goga , Sepsi , Curelea , Leonardo etc. Dar de unde ? Ramanem tot la fel de subtiati.

red&blue_boy18.07.2011 17:20

Cum mai spuneam , sa plece daca Jiji nu-i aduce jucatorii doriti.Asa ce face,ramane sa se faca de ras?Oricum il zboara ciobanul dupa vreo doua-trei infrangeri...

bogdinho'18.07.2011 18:07

Pai o sa urmeze a doua la Sibiu , daca jucam cu aceeasi echipa. Adica , aceeasi va fi. Noutati nu sunt !

David18.07.2011 21:03
Eu zic sa avem incredere in Levy. Daca i se acopera posturile deficitare si daca scapa de gura Ciobanului poate face treaba , daca nu , e imposibil !

Am spus ca Munteanu a lasat impresia ca stie totul despre Steaua, inclusiv detaliul privind Latovlevic. Levy a parut ca nu cunostea atat de bine Galatiul, iar faza golului este graitoare: Bus este un jucator exclusiv de picior drept, intra mereu in interior pt sut,nu centreaza din prima. Martinovic l-a lasat sa isi faca mingea pe dreptul, desi nu trebuia decat sa se plaseze pe directia lui de sut. Nici macar nu trebuia sa il urmareasca, ci doar sa stea in fata piciorului sa drept. Astea sunt "fineturi" pe care un antrenor le discuta individual,nu stiu daca a fost cazul acum. Apoi izolarea dintre mijlocasi si atacanti,nu vine doar din evidenta lipsa de calitate a lui Bicfalvi si Brandan,ci si din sistemul ales gresit. Cand joci 4-4-2, este bine ca unul dintre mijlocasii centrali sa aiba veleitati tehnice pt a nu se creea o distanta prea mare intre atac si restul echipei, altminteri poti incerca alt modul. Cred ca la absentele ros-albastrilor, un 4-1-4-1 ori 4-2-3-1 era mult mai indicat.

Atat e si cu Levy.

bogdinho'19.07.2011 07:01

Pai si daca Bicfalvi sau Brandan nu au veleitati tehnice cum se spune in postul citat de tine , cum sa reusesti ceva ?

Noi avem nevoie , clar , de 2 mijlocasi buni , precum Bourceanu si Prepelita. Daca nu ii luam cat mai repede , o sa fie rau !

ebonyc19.07.2011 07:21
Pai si daca Bicfalvi sau Brandan nu au veleitati tehnice cum se spune in postul citat de tine , cum sa reusesti ceva ?

Noi avem nevoie , clar , de 2 mijlocasi buni , precum Bourceanu si Prepelita. Daca nu ii luam cat mai repede , o sa fie rau !

Avem nevoie de alta conducere.

red&blue_boy19.07.2011 09:03

Chiar asa buni,capabili sa faca diferenta ii vezi pe astia doi?Eu nu cred ca s-ar schimba mare lucru cu ei la echipa.

kla200519.07.2011 10:06

in ritmul asta ne batem la ... retrogradare

«14567»