Sper sa-i dea lu'Jiji cum i-a dat lu Mendy doar ca Jiji sa nu se mai ridice vreodata de jos....
Sper sa-i dea lu'Jiji cum i-a dat lu Mendy doar ca Jiji sa nu se mai ridice vreodata de jos....
Nu am emotii. Batem sigur....2-0 sec...Otelul Galati e o echipa tare ciudata dar nu va rezista presiunii pentru SuperCupa.
As fi interesat si eu daca se face ceva organizat pentru meciul asta; de unde sa pot lua bilete si cand, etc..chestii "generale"..daca ma poate edifica cineva, va raman dator cu o bere!
Nu am emotii. Batem sigur....2-0 sec...Otelul Galati e o echipa tare ciudata dar nu va rezista presiunii pentru SuperCupa.
Nu mai fi asa sigur
. Nu vor cadea asa usor prada presiunii; echipa OtelulGalati nu este de neglijat, iar noi nu suntem asa de periculosi,la CUPA a fost altceva, erau si spurcatii in finala etc. Ramane de vazut daca vom castiga al2 trofeu din ultimii ani. ![]()
Am un "ultras" de la "Otetul" in lista de YM si e atat de funny sa citesc de 3 zile la el la status.."**** SteOAIA" si chestii gen "Daca va rpindem prin Piatra Neamt va rupem capul"..Sunt chititi otelarii sa ne faca felul...Eu zic sa ne ascundem. Apropo..Cei care au fost la Dinamo-Steaua la Brasov din AISS cu microbuzul rosu (Stanici, Azzido etc) ..Mai merge cineva la Piatra-Neamt?
Mari ultrasi si astia de la Otelu'.
Eu ma gandeam sa le aplicam o corectie..
Cine te opreste sa nu le aplici o corectie,a?
asa zic si ei ca daca prind picior de stelist la p.neamt iese urat
)
Mda... O sa fiu singur , cu tricou ros-albastru si fular la gat dandu'i mumu ciobanului .. ce'o sa faca ? Hai ma.. ![]()
raule !
rau pe naiba,ca am 1.69 ..da cand ii auzi..
Am un "ultras" de la "Otetul" in lista de YM si e atat de funny sa citesc de 3 zile la el la status.."**** SteOAIA" si chestii gen "Daca va rpindem prin Piatra Neamt va rupem capul"..Sunt chititi otelarii sa ne faca felul...Eu zic sa ne ascundem. Apropo..Cei care au fost la Dinamo-Steaua la Brasov din AISS cu microbuzul rosu (Stanici, Azzido etc) ..Mai merge cineva la Piatra-Neamt?
atitudine tipica din moldova...aia cred ca aduc si topoarele la meci...mai violeaza ceva babe pe ruta galati-piatra neamt si au rezolvat problema...
Lasa-i ma...Saracii se cred Ultrasi si nu ii baga nimeni in seama..Sa vedem poate dam nas in nas cu ei daca maraie..Ca asa au gura mare.
Uite-i ce rai sunt si tipa..**** Steaua..Saracii:
voi chiar nu aveti alte preocupari ?
voi chiar nu aveti alte preocupari ?
salut s.s. lazio...frate noi vorbim despre echipa Steaua...nu suntem asa ocupati ca voi care sunteti "in protest" aia da preocupare este ?
Lasa-i ma...Saracii se cred Ultrasi si nu ii baga nimeni in seama..Sa vedem poate dam nas in nas cu ei daca maraie..Ca asa au gura mare.
Uite-i ce rai sunt si tipa..**** Steaua..Saracii:
Vai , si eu cantam mai bine decat tot grupul lor de ultrasi . =]]]]]]]]]]
Bai Lazio..Noi vorbeam despre astia pentru ca mi se pare o aberatie sa fim amenintati de..GALERIA OTELULUI..Adica e..penibil frate..Si nu inteleg..De ce esti asa de suparat? Inafara faptului ca acum nu o sa mai cazi in rapa pe serpentinele de la Brasov
...Si ca poate nu o sa fie la fel de multa bautura..Defapt stai..Stanici SIGUR ARE BAUTURA
!!!
Eu zic ca mai bine stati acasa la o bere, nu prea vad bine meciul.
@far right
Urat ai generalizat pe Moldova..![]()
@Nick
La ce te referi.. ?
salut s.s. lazio...frate noi vorbim despre echipa Steaua...nu suntem asa ocupati ca voi care sunteti "in protest" aia da preocupare este ?
Preocuparea ta nu trebuia sa "sustii echipa"? Care e problema ta cu ce face Lazio sau restu' lumii?
Edit: Cati dintre voi isi mai amintesc ca liderii Otelului sunt/erau stelisti? ![]()
Steaua
Romaniei luam super cupa
![]()
In Supercupa (trofeu) sunt incluse si picoarele din imagine ? ![]()
Ce om rau si moderatorul ne-a scos picioarele din cadru.. ![]()
Sunt Din Piatra NEamt ![]()
Abia astept sa vad ca incep ei sa taie capete odata ce aici sunt foarte multi fani Steaua dar na omu zice ca daca echipa lor e din moldova noi tinem cu echipa lor
O sa fie o surpriza pentru ei cand vor vedea ca Steaua e sustinuta la piatra neamt!