Ba ori am inebunit noi astia care ii sustinem pe baieti cand le spunem ca nu joaca nimica si ca astia nu mai respecta ce zice antrenoru?Ba la astia chiar nu le pasa situatia Stelei?Ba sunt retardati? Azi Surdu,Janos si Bicfalvi (primul si ultimul avand o prestanta incredibila de proasta la meciu cu Brasov din cupa) ies in oras la biliard pentru relaxare:|Pai ba cand iei 10 mi de euro pe luna,cand joci la Steaua,ai pretenti de Cupa Europeana,te bati la titlu(teoretic) in fiecare an,esti in foame de trofee de rezultate,esti obligat sa bati Dinamo,tu iesi la biliard sa te relaxezi?Pai ba...pe vremea lu'Lacatus,Belodedici daca pierdeau un meci destul de important pentru campionat,cupa stateau cu capu plecat de rusine..ca esti Steaua...dar uite ca am ajuns si la vorba lu'Jenei cand a zis ca de Steaua a ramas doar numele ca jucatorii..nema!
Rusine sa le fie,macar daca ar juca fotbal si am fi mandri si am zice...uite ba nu am avut noroc am avut ocazi dar nu a intrat in poarta dar la ei e altfel:| Ei nu joaca nimic,au pretentii la bani,Primavara nici nu am mai mirosito..doar ne-am gandit sezonu asta ..."poate ne calificam si noi anu asta"..Sa se i-a de mana cu Bomfin si Ricardo (pacat ca baietii astia isi bat joc de noi,de nervii nostri)
Daca facem egal cu Dinamo suntem mari!Sa speram ca ne calificam in finala si poate o castigam si un egal cu Dinamo e senzational (zic asta pentru ca vedem cum joaca "jucatorii astia" )