FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tactica echipei, primul 11, organizarea etc.

«123456»
Bogdan05.04.2011 13:57

Dica mai mult ca sigur o sa fie nevoit sa faca ambele faze. Si el nu stie asta. O pierdere din stat.

In rest, Onofras imi place cum se misca si e asezat pe postul corect.

Stryker05.04.2011 14:03

Onofras este mai mult extrema sau daca vrei chiar varf, postul de atacant retras nu-i prinde prea bine in general, Dica este cam singurul din lotul actual care poate da un randament satisfacator pe postul de atacant retras, insa problema cu el este ca nu are meciuri aproape deloc in picioare ...

1on05.04.2011 14:12

tactica echipei: pac-pac tichi-tacha taca-paca

primul 11: neaparat cu Tatarusanu, Banel, Tanase. altfel nu.

organizarea: cum vrea patronu', ca el da banii!!!

nikef@nSteaua15.04.2011 08:47

La ce jucatori are Steaua in momentul de fata imi este greu sa ma gandesc la o tactica care sa dea roade...

Ma gandesc la un 4-4-2 mai ofensiv:

------------------------------- Maicon-----------------------------

------------------------ Dica---------------------------------------

-------- Tanase------------------------------- Marinescu(Radut)-------------

---------------------Bicfalvi---------- Ricardo---------------------

------ Latovlevici-----Geraldo----Gardos---------Bonfim-----

----------------------------Tatarusanu---------------------------

Tanse si cu Marinescu sa intre prin centru cu mingea la picior sa incerce sa creeze ocazii de gol.

Bicfalvi sa lumineze cat de cat jocul la mijloc.

Ricardo sa fie cu faza de aparare dar si cu faza de atac (Box to box)

Latovlevici sa muste din tusa si sa centreze la fel si bonfim

Joc de pase scurte 1-2uri,joc in viteza asta ii trebuie Stelei.

Joc de posesie sa fie mingea lipita de gheata jucatorilor.

y-jam15.04.2011 09:57

Cred ca Radut s-ar potrivi mai bine la mijloc, alaturi de Eric Bicfalvi, care joaca din ce in ce mai bine. Parerea mea. Ricardo Gomes din pacate nu este tot una cu Tiago Gomes...

ebonyc15.04.2011 11:41

Nici Becali nu e Rosell sau Laporta.

blindica15.04.2011 12:06

Eu m-am saturat sa tot fie pus Bonfim in locul lui Martinovic pe postul de fundas dreapta. Sau doar mie nu-mi place cum se comporta Bonfim pe teren? De la vara clar pleaca doi din trei : Martinovic,Bonfim,Emeghara.Doar vine Gabi Matei,despre care nu pot sa comentez.

Martinovic a creat mai bine pe faza de atac decat Bonfim,fie c-a jucat fundas central sau dreapta,ca sa nu mai zic ca la atributiile defensive mi se pare de cateva ori mai organizat ca Bonfim.

Aveti grija ca ne-au luat ochii acum cu Latovlevici fundas stanga si Brandan la mijloc,in meciul cu Otelul,da`la un meci in care va juca adversarul cat de cat bine,iar o sa concluzionam cat de slaba calitativ e ''combinatia''.

Dupa Otelul,parerea mea e ca trebuie sa continue inca 1-2 meciuri cu Dica ( favoritul meu in orice formula ) si Maicon,pe care nu-l consider cine-stie-ce atacant,dar e ultimul care a reusit sa marcheze,in timp ce ceilalti nu presteaza.

Pentru Sportul Studentesc as merge pe :

Tatarusanu - Martinovic,Gardos,Iliev,Latovlevici - Nicolita,Bicfalvi,Marinescu,Cristi Tanase - Dica - Maicon

E o echipa pe care o scriu gandidu-ma ca : il menajeaza pe Geraldo pentru Cupa si Dinamo,Gardos si Dica nu joaca tot meciul si...evident : nu-mi plac Nicolita,Bicfalvi si nu-mi place activitatea lui Cristi Tanase,dar n-am ce face,ca tot ni-i baga pe gat. Ah da,si Iliev,care e genul de jucator venit in stilul ''afaceri de pomana'' marca Branzica,pe care nu-l inghit doar fiindca a venit cum a venit,poate sa fie mai bun ca Terry,ca tot nu ma incalzeste.

Ronnie25.04.2011 08:24

Echipa probabila a Stelei pentru derby:

3.jpg

In defensiva vom juca cu echipa tip a Stelei din acest sezon: Bonfim, Gerarldo, Gardos, Brandan. Dupa meciurile dezastruoase facute de Bonfim in ultimul timp cred ca se putea da o sansa si lui Emeghara. Latovlevici de asemenea merita un loc de titular in echipa.

Si la mijloc pare echipa tip, cu Radut care altereaza meciurile bune cu cele slabe: Nicolita, Bicfalvi, Radut, Tanase. Din nou se folosesc doar 4 mijlocasi in conditiile in care noi mai avem 2 foarte buni: Dica si Marinescu.

In atac jucam cu atacantii care nu marcheaza niciodata: Surdu si Bilasco. Maicon foarte probabil va fi rezerva dupa meciul slab cu Brasovul. Totusi, 3 goluri in 4 meciuri nu este o medie deloc rea.

tnstrj.jpg

MUIE Dinamo!

bogdinho'25.04.2011 09:52

Trece-l pe Maicon in locul melcului si e totul OK ;)

**** Dinamo !

MoWeed25.04.2011 09:57

Numai la noi se poate da duelul vedetelor intre un jucator care are 4 goluri in 116 meciuri(un gol la 29 de meciuri) si unul care are 16 goluri in 131 de meciuri(un gol la 8,18 meciuri). Halal vedete...

bogdinho'25.04.2011 10:03

Pai oricum Torje e peste Dodel cu mult , chiar daca e si mult mai tanar :)

Ronnie25.05.2011 08:50

O mica observatie. Mijlocasii Stelei in acest sezon:

Szekely - 0 goluri

Brandan - 0 goluri

Radut - 0 goluri

Bicfalvi - 0 goluri

Ricardo - 0 goluri

Marinescu - 0 goluri

Matei - 0 goluri

Tanase - 1 gol

Nicolita - 4 goluri

Maye25.05.2011 09:27

Stiam eu ca Banel e cel mai bun.

Le reseau pansant25.05.2011 09:43
O mica observatie. Mijlocasii Stelei in acest sezon:

Nicolita - 4 goluri

si cate telefoane furate?

red&blue_boy25.05.2011 09:59

Incredibil,ce mijloc "productiv" avem...

Vai de noi,daca Banel e "the man"...

pcsbb25.05.2011 10:17

E o greseala undeva mi-aduc aminte ca Marinescu a dat un gol cu un sut din afara careului candvaaaaaaaa prin turul campionatului, sau poate prin cupa, oricum golul asta ar mai ridica media de goluri. :naughty:

Ronnie25.05.2011 11:06

Te inseli. Ala a fost Banel si golul a fost pe Bernabeu :D

ebonyc25.05.2011 14:47

Marinescu nu prea a nimerit poarta pana acum. La Petrolul rupea norma si la Steaua e mult sub asteptari.

Arsenal1886Steaua194725.05.2011 14:59

Excelent mijloc... mai dramatic e ca nici la assituri nu cred ca stau mai bine acesti "xavii" si "iniesti".

bogdinho'11.06.2011 12:58

Acum ca a venit Ronni Levy , trebuie sa vedem ca el joaca intr-un 4-4-2 foarte bine organizat . Se spune ca e un antrenor defensiv , dar nu e deloc asa. Stiu de la Unirea Urziceni ca juca doar cu un singur mijlocas la inchidere , fie Apostol , fie Ricardo , in functie de adversar.

Am auzit tot prin presa noastra de rahao ca MM ii va impune sa joace intr-un 4-3-3 , dar nu prea cred ca se va intampla asa , astfel primul 11 in sezonul 2011-2012 va arata in urmatorul fel :

Tatarusanu - Matei,Geraldo,Gardos,Latovlevici - Prepelita,Radut,Brandan,Tanase - Moraes,Costea

Mai pot interveni insa , unele modificari daca ar mai veni Bourceanu in locul lui Brandan sau un Curelea in locul lui Costea.

Cam asa vad eu ca va fi Steaua in noul sezon. Sper ca MM sa nu se bage din nou si sa ii impuna pe Galamaz in locul lui Gardos si pe Brandan in locul lui Latovlevici sau pe Bilasco varf autentic . Vine dezastrul daca va fi asa si anul asta.

red&blue_boy11.06.2011 13:23

Bai ,voi vedeti primul 11 fara Banel? :D

Steaua n-are jucatori de 4-3-3...

Bogdan11.06.2011 13:51

moraes nu e al Stelei inca. degeaba il pui pe radut la mijloc daca ii da sarcini defensive. trebuie lasat liber

Ronnie28.06.2011 06:42
Steaua incepe să se transforme după Dorinta patronului. "Tiki-taka" este ce vrea Becali la Steaua, iar acest stil prinde contur in Austria. Pană si jocul portarilor, Tatarusanu si Stanca (foto), e vizat pentru un "refresh".

Eugen Nae impanzeste careul de 16 metri cu tot felul de jaloane. Unele dintre ele sunt puse si pană la 20 de metri. "Hai baieti, miscare continua Vă miscati odată cu echipa, asta trebuie să invățati!". Roni Levi ii supraveghează de pe margine, mai ales că e o noutate totală pentru Romania: antrenamente tactice la goalkeeperi!!!

Treaba e simplă de fapt: cand echipa e in jumatatea adversa portarul trebuie să urce si el si să joace rolul de libero. Cand echipa atacă in banda portarul se miscă si el spre aceeasi parte. Iar ideea e ca goalkeeperul să facă si el parte din echipa scurtă pe care incearcă să o facă Levi si să fie al 11-lea jucator de camp.

Tehnică si pase repetate

Pentru a realiza acest deziderat, portarii au nevoie si de o tehnică impecabilă in jocul cu piciorul. Iar cum pană acum Tatarusanu si Stanca nu erau recunoscuti chiar ca experti in jocul de picior, Roni Levi si Eugen Nae lucrează mult exact la asta. Portarii sunt pusi să paseze din prima si intotdeauna in lateral si chiar au avut parte de antrenamente cu mingea la picior pentru a-și imbunatăți tehnica individuala

prosport

Acum astept ca Adrian sa spuna ca Levy joaca prea mult football manager.

Adrian28.06.2011 07:01

Eu astept sa ia Steaua primul gol de la mijlocul terenului datorita portarului iesit prea mult si prima infrangere, ca sa spui tu ca Levy joaca prea mult football manager.

E absolut fantastic ce memorie scurta au romanii.

In fiecare vara avem parte de aceeasi poveste. Chiar nu v-ati invatat minte pana acum?

Asa suporteri, asa patron.

Ronnie28.06.2011 07:03

Iar ai citit rau? Vezi ca mai sus nu-i un text de dat petrecere in cinstea antrenorului.

«123456»