FC Timisoara - Steaua
Echipa probabila a Stelei din meciul de maine cu Poli Timisoara:

La Steaua nu vor putea evolua Mihai Radut, Ricardo (accidentati), Szekely, Burdujan (exclusi din lot).
Ca si in celelalte partide Steaua va juca acelasi 4-4-2 cu care a inceput returul.
Totusi, mijlocul sufera de la o etapa la alta schimbari. In urma cu 2 saptamani, Steaua a inceput impotriva celor de la Vaslui cu Nicolita-Ricardo-Bicfalvi-Szekely iar cu o etapa in urma, la Branesti, la mijloc evoluau Nicolita-Radut-Bicfalvi-Tanase. Si ca amatorismul din Ghencea sa continue, in perioada de iarna Steaua a incropat un prim 11 in care mijlocasi defensiv de baza era Ricardo.
In defensiva Steaua joaca cu echipa de baza din retur cu exceptia lui Latovlevici care a fost urcat la mijloc, in locul sau intrand Brandan. Chiar si-asa, in ultimele 3 etape Steaua a jucat doar o singura data cu aceasta linie de fund, pana acum utilizandu-se urmaotarele:
vs. Brasov: Bonfim-Galamaz-Gerarldo-Brandan
vs. Branesti: Bonfim-Martinovic-Gardos-Brandan
Atacul pare singurul compartiment unde treburile raman intacte. Iar asta nu este din cauza ca se vrea omogenizarea, ci din lipsa de posibilitati. In atac Steaua va juca cel mai probabil cu Surdu-Bilasco, urmand ca pe parcursul meciului sa intre si Maicon, autor a 2 goluri in amicalul Stelei de saptamana trecuta din Moldova. Chiar si-asa, in pauza de iarna Steaua si-a croit formatia pentru un 4-4-2 cu atacul format din Dica-Bilasco, urmand ca Burdujan sa fie prima rezerva.
mijlocas defensiv : Bicfalvi
mijlocas ofensiv : Radut
mijlocas dreapta : C.Matei
atacanti : Maicon si Surdu ( cu chiu , cu vai... )

Bicfalvi inca nu a aratat nimic de cand este la Steaua (3-4 ani?). Din contra, inafara de sut mie nu mi se pare ca ar avea ceva special. Si din cate stiu eu atunci cand a fost cumparat de la Jiul Petrosani el juca atacant retras. Radut pana acum a fost umflat doar de presa, e adevarat ca este tehnic si pare ca are ceva, dar el nu este inca un mijlocas care sa poata duce Steaua de unul singur. Cosmin Matei a jucat extrem de putin la Steaua si mereu cand a intrat a fost sters. Si din cate stiu eu el este mijlocas stanga. Surdu de 10 ani de cand este in fotbal nu a fost un marcator, nu poti sa emiti pretentii la campionat cu el. De Maicon de unde stii tu ca este un varf bun?
Daca vrem sa crestem trebuie sa aducem jucatori adevarati. Bicfalvi, Radut, Mate, Surdu, Maicon sunt foarte buni daca obiectivul este locul 5.