FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bundesliga

«167891011»
gio_stgloria16.04.2012 22:01

Dortmund , echipa care s-a chinuit in UCL si nu a trecut de grupe iese campioana , iar Bayern echipa semifinalista UCL termina pe 2 in campionat fara sa obtina nici macar un punct in ultimele 4 intalniri directe. Si ca bomboana pe coliva, in 4 meciuri Bayernul, acea echipa ultraofensiva a inscris o singura data iar Dortmund de 7 ori. Cel mai bun exemplu a ceea ce inseamna experienta europeana, respectiv analiza unei echipe si anihilarea acesteia.

red&blue_boy16.04.2012 23:01
25 de meciuri consecutive fara infrangere pentru Borussia Dortmund. Aproape campioni, galben-negrii au meci ''amical'' cu Gladbach in etapa 32. Lejer se pot multumi ambele cu un egal, Dortmund-ul ar stabili un nou record de meciuri consecutive fara infrangere.

Daca am inteles eu corect, recordul egalat apartinea lui Bayer Leverkusen.

Eu am inteles ca recordul lui Leverkusen era de 24 de meciuri fara infrangere, iar Dortmund l-a depasit prin victoria de la Schalke. :hmmm:

blindica17.04.2012 18:39

red&blue_boy : am cautat informatia si n-am gasit ce doream! Poate mai repeta comentatorii de la Eurosport si ne edificam, ori poate are cineva o a 3 a opinie.

Daca incerci pe google ''Bayer Leverkusen record'', primele rezultate sunt despre cele 5 goluri ale lui Messi. :ohmy:

red&blue_boy18.04.2012 10:54

Football: Dortmund's unbeaten run sets new season record

BERLIN, April 14, 2012 (AFP) " Borussia Dortmund set a new German league record of 25 Bundesliga matches without defeat in a single season on Saturday as their 2-1 victory at Schalke 04 put them on the verge of a second successive title.

Having enjoyed 20 victories and five draws in their last 25 league matches, Borussia have now beaten Bayer Leverkusen's record of 24 matches without defeat set in the 2009/10 season.

Dortmund are still 11 short of Hamburg's all-time record of 36 matches without defeat set over two seasons in 1981/82 and 1982/83.

With three matches left this season, Dortmund are virtually assured the German league title as they enjoy an eight-point lead over second-placed Bayern Munich with the season to end on May 5.

http://vancouverdesi.com/sports/football-d...-season-record/

Harald23.04.2012 06:14

si s-a produs inevitabilul... poate ne intalnim cu ei in Liga.

blindica04.05.2012 10:44

Acest sezon superb de Bundesliga va trage cortina maine, Borussia Dortmund fiind campioana si in acest an.

Ultima etapa:

Sat 05/05/12

Borussia Dortmund 16 : 30 Freiburg

Werder Bremen 16 : 30 Schalke 04

Hannover 96 16 : 30 Kaiserslautern

Mainz 05 16 : 30 Borussia M'gladbach

Nurnberg 16 : 30 Bayer Leverkusen

Stuttgart 16 : 30 Wolfsburg

Koln 16 : 30 Bayern Munchen

Augsburg 16 : 30 Hamburger SV

Hertha BSC 16 : 30 Hoffenheim

Cate meciuri consecutive fara infrangere mai are BVB-ul? :thumbup:

Huntelaar este aproape sa termine suprematia lui Mario Gomez si sa devina golgeterul acestui sezon de Bundesliga. Olandezul are 27 de goluri, cu unul mai mult fata de neamt.

Meci interesant la Koln. Gazdele primesc vizita lui Bayern Munchen. Pare-mi-se ca echipa lui Podolki ( pentru ultima data ) are nevoie de o victorie pentru a merge la barajul pentru ramanerea in 1.Bundesliga.

Hertha Berlin, urmaritoarea lui Koln, are meci acasa cu Hoffenheim si, foarte probabil, oaspetii nu vor opune rezistenta. Nu stiu, insa, daca o victorie a berlinezilor pe langa un egal al lui Koln i-ar duce pe cei dintai la baraj.

Stuttgart si Leverkusen merg in Europa League.

Borussia Dortmund, Bayern Munchen si Schalke 04 merg direct in grupele Champions League, in timp ce Borussia M'gladbach se va prezenta in calificarile pentru grupele U.C.L.

Am o presimtire ca Gladbach-ul nu va intra in Champions.

Din 2.Bundesliga au promovat Greuther Furth si Eintracht Frankfurt.

Batalia pentru locul 3 din 2.Bundesliga se da intre St. Pauli, Paderborn si Fortuna Dusseldorf.

Cei de la St. Pauli primesc vizita lui Paderborn, cred ca va fi haos acolo.

Harald04.05.2012 13:49

din cate observ in clasament, Koln are doua puncte mai mult decat Hertha, care este pe locul 17. Hertha joaca acasa cu Hoffenheim.

de ce spui ca Gladbach-ul are sanse mici sa se califice, cine stie, poate joaca in calificari cu vreun Vaslui sau Dinamo :) sau poate chiar cu echipa noastra...

Mai este un aspect interesant, daca Dortmund castiga ultimul meci, va realiza recordul istoric de puncte in Bundesliga!

red&blue_boy04.05.2012 17:41

Vine Eintracht din Zweite !!!! :)

Harald09.05.2012 11:37

imagini de la ultimul meci din campionat al Borussiei.

1.jpg

2.jpg

Mesajul de pe banner inseamna: steagurile flutura si toti sunt de acord, sa fii vesnic campioana Germaniei!

recorduri pe care le-a inregistrat in acest sezon:

Nou record de puncte: 81 de puncte intr-un sezon si egalarea recordului de 25 de victorii intr-un sezon al lui Bayern Muenchen.

Primul loc in clasamentul meciurilor din deplasare si in cel al meciurilor disputate pe teren propriu.

In 15 meciuri din acest sezon nu a incasat gol - record al clubului.

Serie de succese: pana acum nici o echipa nu a fost neinvinsa timp de 28 de etape.

Victorie la scor: Niciodata in era Klopp nu a avut 4-0 la pauza, ca in meciul cu Freiburg.

Cel mai bun polonez: Robert Lewandowski a inscris 22 de goluri - niciodata un alt polonez nu a inscris la fel de multe goluri in BL. Recordul precedent era de 20 de goluri pe sezon.

blindica12.05.2012 20:35

Am auzit ca Borussia Dortmund ar fi spulberat-o pe Bayern Munchen, finalista UCL, in ultimul act al Cupei Germaniei, meci desfasurat la Berlin. 5-2 pentru Borussia a fost scorul.

Pff, si stiam ca azi e meci mare, da` nu mai stiam cine joaca... :chair:

Pokal_n.jpg

gio_stgloria12.05.2012 20:38

Mai ramane sa demonstreze si la anul in Europa, pentru ca in campionat au invins de atatea ori ca nu mai exista vreun dubiu asupra valorii lor.

red&blue_boy12.05.2012 21:58

Bai sa fie, si uitasem de meci...

Bine ca le-a tras-o. Iarasi!

Harald13.05.2012 09:42

da, anul asta au realizat primul event din istoria clubului!!

pokal.jpg

Printre declaratiile euforice si triste de dupa meci mi-a sarit in ochi reactia lui Beckenbauer.

El a spus ca jocul de aseara a fost o infrangere rusinoasa si ca finala cu Chelsea va fi la fel.

blindica14.05.2012 07:24
El a spus ca jocul de aseara a fost o infrangere rusinoasa si ca finala cu Chelsea va fi la fel.

Sa speram. :gathering:

red&blue_boy14.05.2012 09:12

Am vazut imagini cu ce-a fost prin oras la Dortmund! Cica vreo 300 de mii de oameni pe strazi! Nebunie! Asa tot sa castigi eventul!

blindica14.05.2012 09:38

300.000 e ceva, avand in vedere ca orasul Dortmund are in jur de 580.000 de locuitori.

Insa, din cate am inteles, Borussia are fani din toata zona Ruhr, cea mai mare aglomerare urbana din Germania prin 2009. Ca diviziune si mai mare, exista regiunea metropolitana Rin-Ruhr, cu mai mult de 12 milioane de locuitori.

Sunt curios daca ar umple meci de meci un stadion de 150.000 locuri?

red&blue_boy14.05.2012 09:52

Eu spun ca tot ce-i posibil. Poate nu meci de meci, dar in majoritate l-ar umple.

Da, posibil sa fi fost si din toata zona Ruhr-ului, dar tot mi se pare impresionant numarul. Si mai ales ca toti au fost intr-un oras, in Dortmund. :)

Harald16.05.2012 10:40

Fortuna Duesseldorf a promovat in prima Liga dupa barajul cu Hertha, 2-2 in meciul retur.

Cu cateva minute inainte de final, suporterii au intrat pe teren crezand ca meciul s-a terminat. Dupa inca unele minute, au parasit terenul si s-a mai jucat cat mai era de jucat.

e un ilnk care contine rezumatul plus ce s-a intamplat la final.

sunt curios daca Hertha va incerca sa castige meciul cu 3-0 la comisie, cum sigur s-ar fi intamplat la noi.

In orice caz, Fortuna e o formatie de traditie cu suporteri foarte multi si un stadion de peste 50.000 de locuri.

red&blue_boy16.05.2012 10:43

Daca era la noi nu se mai relua meciul, nu mai reveneau cei de la Hertha.

La noi se imping doi jucatori si nu se mai joaca un meci....

blindica16.05.2012 15:08

@Harald, merci pentru link, e o placere sa vezi imagini d-acolo. :proud:

Ar fi mare pacat sa nu intre Fortuna in 1.Bundesliga pe seama unui meci pierdut la ''masa verde''.

Totusi, nu putem sa zice ca n-ar avea Hertha conditiile pentru o astfel de cerere, dar berlinezii deja au pacalit fotbalul mai mult decat trebuia in acest sezon. Pana si fanii lor ii vor 2.Bundesliga, avand in vedere ca aruncau cu torte in teren cand scorul le era nefavorabil.

Karlsruher SC, echipa lui Andrei Cristea, a retrogradat in 3.Liga. Romanul n-a prins nici macar un meci in acest sezon. Nu stiu de ce, practic in sezonul trecut ii salvase de la retrogradare.

SuperstaR1816.05.2012 16:53

ah, si ce vroiam sa promoveze St. Pauli :-<

Harald16.05.2012 19:42

cu placere, imi pare rau ca nu am gasit ceva cu comentariul in limba engleza.

personal, cred ca un oras ca Berlin merita echipa in prima Liga.

nu stiu daca ati vazut, la KSC fanii au intrat pe teren nu pentru a sarbatori, ci de furie si a iesit o mica alergare de incalzire cu baietii in negru care au venit sa ii alunge de pe teren.

Maye16.05.2012 20:32
Karlsruher SC, echipa lui Andrei Cristea, a retrogradat in 3.Liga. Romanul n-a prins nici macar un meci in acest sezon. Nu stiu de ce, practic in sezonul trecut ii salvase de la retrogradare.

Accidentat, tot sezonul.

Harald22.05.2012 06:19

Cum era de asteptat, Hertha crede in sansa pe care o are de a rejuca meciul retur din barajul pentru prima Liga. Din ce am citit, s-au adresat instantelor sportive in acest scop motivand ca echipa lor a fost slabita in urma patrunderii suporterilor pe teren. Cererea lor a fost respinsa ca neintemeiata iar ei vor continua, atacand aceasta decizie. Chiar sunt curios cum evolueaza situatia.

si uite blindica, ca previziunea lui Beckenbauer s-a implinit, probabil e suparat pe atacul echipei.

blindica22.05.2012 12:15

@Harald: nu mai stiu care-i treaba in legatura cu Beckenbauer. :blush:

«167891011»