A facut-o de "oaie" Luuk de Jong
A facut-o de "oaie" Luuk de Jong
Da, nu i s-a spus ca a fost adus sa dea goluri in poarta adversa, nu in cea proprie. ![]()
Oricum, era deja 2-1 pentru Dynamo...
De la 1-2 mai poti sa intorci da la 1-3 mai greu oricum de Jong nu mi se pare mare atacant
Nici mie nu mi se pare mare atacant.
Pare-se ca s-a integrat bine Reus in jocul Borussiei. Plus ca a si dat gol in prima etapa din noul sezon.
Rezultatele primei etape de 1.Bundesliga, sezonul 12/13:
Fri 24/08/12
Borussia Dortmund 2 - 1 Werder Bremen
Sat 25/08/12
Borussia M'gladbach 2 - 1 Hoffenheim
Freiburg 1 - 1 Mainz 05
Augsburg 0 - 2 Fortuna Dusseldorf
Hamburger SV 0 - 1 Nurnberg
Greuther Furth 0 - 3 Bayern Munchen
Eintracht Frankfurt 2 - 1 Bayer Leverkusen
Stuttgart 0 - 1 Wolfsburg
Sun 26/08/12
Hannover 96 2 - 2 Schalke 04
Campioana si vice-campioana se respecta.
Nou-promovatele, cu exceptia celor de la Furth, tin steagul sus. Eintracht si Fortuna Dusseldorf obtin victorii.
Vede cineva orice alta lupta pentru titlu in afara de Borussia Dortmund vs. Bayern?
Atentie la Wolfsburg, Magath a obtinut performante notabile in al 2 lea sezon cam peste tot!
da, cred ca la fel ca in sezoanele precedente echipe ca Schalke, Gladbach, Leverkusen si Stuttgart, poate chiar si Werder au potentialul sa le incurce pe cele doua.
Fri 31/08/12
Mainz 05 0 - 1 Greuther Fürth
Sat 01/09/12
Schalke 04 3 - 1 Augsburg
Bayer Leverkusen 2 - 0 Freiburg
Werder Bremen 2 - 0 Hamburger SV
Nürnberg 1 - 1 Borussia Dortmund
Hoffenheim 0 - 4 Eintracht Frankfurt
Fortuna Düsseldorf 0 - 0 Borussia M'gladbach
Sun 02/09/12
Wolfsburg 0 - 4 Hannover 96
Bayern München 6 - 1 Stuttgart
S-a incheiat si etapa a 2-a din noul sezon al Bundesligii!
Bayern incepe campionatul in forta, acestia marcand de 9 ori in primele doua runde.
Cei de la Stuttgart incaseaza 6 boabe dupa ce si-au permis sa deschida scorul pe Allianz Arena. Viitorii adversari ai Stelei din Europa League au doua infrangeri in cele doua etape scurse, momentan fiind ''lanterna rosie''.
De remarcat sunt si nou-promovatii de la Frankfurt, acestia castigand partidele impotriva celor de la Leverkusen si Hoffenheim.
Hannover 96, victorie incredibila la Wolfsburg, in conditiile in care oaspetii, daca nu ma insel, prestasera meci de cupa europeana la mijlocul saptamanii.
Cred ca vom castiga din nou Bundesliga.
Cred ca vom castiga din nou Bundesliga.
Se pare ca Borussia e clar favorita. ![]()
Se vede cu purici. Cred ca iar au miscat astia antena pe bloc.
Dimineata mergea. Trebuie sa mai invartim putin antena. ![]()
Meci frumos aseara, cu o desfasurare spectaculoasa si a scorului.
Bayern a invins Wolfsburg si a ramas lider solitar. S-a adaptat bine Mandzukic la ei.
Dortmund - Gladbach 5-0 !!
Fri 28/09/12
Fortuna Düsseldorf 2 - 2 Schalke 04
Sat 29/09/12
Bayer Leverkusen 2 - 0 Greuther Fürth
Werder Bremen 0 - 2 Bayern München
Nürnberg 0 - 2 Stuttgart
Hoffenheim 0 - 0 Augsburg
Hamburger SV 1 - 0 Hannover 96
Borussia Dortmund 5 - 0 Borussia M'gladbach
Sun 30/09/12
Eintracht 16 : 30 Freiburg
Wolfsburg 18 : 30 Mainz 05
etapa asta se joaca Bvb - Stuttgart, sa vedem daca va fi la fel de spectaculos ca meciul din campionatul trecut, 4-4 cu multe rasturnari de situatie
Joga bonito:
Istoric nu stiu care e cel mai longeviv, insa ce stiu e ca Werder il are antrenor pe Thomas Schaaf de foarte mult timp. Din cate imi amintesc, echipa de suflet a lui Klopp este Mainz, dar sper ca si Dortmund sa aiba un mic loc acolo. Si mai cred ca a fi antrenor la nationala e mai onorabil decat la echipa de club.
Ps: echipele astea doua vad ca marseaza prin campionat, ieri au castigat 4-0 si 6-1. Dortmund avea 5-0 la pauza...
Stuttgart este calificata in EL avand in vedere ca Bayern este campioana? N-am gasit informatii pe nicaieri despre cupa de la nemti si sunt curios.
Am cautat pe site la ei si acolo scrie ca si-au asigurat un loc in preliminariile Europa League jucand finala cupei.
din pacate se pare ca Goetze va juca la Bayern din iulie..
S-a blindat Bayern... cred ca mai urmeaza 1-2 transferuri tari ... vedem cum ii leaga Guardiola...
Ar fi interesant sa ajunga Bayern si Dortmund in finala CL...cu Goetze in teren... eventual sa si dea golul victoriei Borussiei ( in ipoteza in care ar castiga ei Liga )
Ce teapa au luat aia de la Bayern... au dat 37 milioane pe Goetze.. cand puteau sa-l ia pe Nistor cu 1-2 milioane... dar ei nu se pricep la fotbal ca Jijinho.... cine nu are un Gigi sa-si cumpere!