FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bundesliga

«15678911»
SuperstaR1830.03.2012 20:05

deci daca pierde Borussia dupa ce a avut 2-0 si 255121215202512 de mii de ocazii... fantastic meci.

Daca n-as fi vazut meciul, as fi zis ca era blat pt pariuri :D

LE: Incredibil! 3 - 3 . Cum zicea si comentatorul de la Eurosport, Hummels e noul beckenbauer

4-3 pentru Dortmund! Ce meci! 6 goluri in repriza a 2a

red&blue_boy30.03.2012 20:25

Nebunie de meci !!! 4-4 ! Avantaj Bayern, din pacate...

blindica30.03.2012 20:28

Borussia Dortmund v Stuttgart 4-4 .

-3 bare

-8 goluri

-Stuttgart nu mai pierde de 6 meciuri

-Borussia nu mai pierde de 22 de meciuri !!!

Statistica de meci de la Flashscore.com aici!

Evolutia scorului. :bananadance:

1 - 0 S. Kagawa 33'

(assist by S. Kehl)

2 - 0 J. Błaszczykowski 49'

(assist by M. Hummels)

2 - 1 71' V. IbiÅ¡eviÇ

(assist by G. Niedermeier)

2 - 2 77' J. Schieber

2 - 3 79' J. Schieber

3 - 3 M. Hummels 81'

(assist by S. Kehl)

4 - 3 I. PeriÅ¡iÇ 87'

(assist by M. Schmelzer)

4 - 4 90'+2 C. Gentner

Doar imaginile ne lipsesc!

RedScorpyON30.03.2012 22:35
blindica07.04.2012 08:53

Etapa 29 ne aduce meciurile :

Sat 07/04/12

Bayern München 16 : 30 Augsburg

Freiburg 16 : 30 Nürnberg

Kaiserslautern 16 : 30 Hoffenheim

Stuttgart 16 : 30 Mainz 05

Köln 16 : 30 Werder Bremen

Wolfsburg 16 : 30 Borussia Dortmund

Borussia M'gla 19 : 30 Hertha BSC

Sun 08/04/12

Schalke 04 16 : 30 Hannover 96

Hamburger SV 18 : 30 Bayer Leverkusen

Cu o etapa inainte de cel mai puternic meci al Germaniei ( BVB v Bayern ), cele doua echipe sunt separate de doar 3 puncte. ''Bavarezii'' au meci acasa cu Augsburg,echipa clasata pe locul 14 dar care n-a mai pierdut de 6 meciuri.

Campionii din Dortmund merg acasa la Felix Magath,killer-ul de loturi,a carui echipa nu a mai pierdut de 5 meciuri,urcand la 1 punct de zona Europa League.

Iata echipele probabile de la Wolfsburg - BVB :

wolfsburg_borussia.jpg

FACT : Borussia Dortmund a inregistrat 230.000 de cereri de bilete pentru meciul de miercuri impotriva lui Bayern Munchen.

Harald09.04.2012 07:57

acum e acum, miercuri este marele meci din campionat. Pronostichez o victorie la limita a Dortmund-ului 2-1 sau 3-2. In cazul in care castiga, nu cred ca mai pierde titlul anul asta; daca insa va pierde cred ca vor urma 4 etape foarte interesante.

ebonyc09.04.2012 08:44

De admirat in Germania e faptul ca oamenii inteleg ca vin la un spectacol de fotbal, nu la Jerry Springer. Vin sa-si vada echipa si canta indiferent de rezultat. Cand or intelege si ai nostri ca ce se intampla pe teren nu e viata lor atunci vom avea si noi un fotbal mai frumos. Astept si eu meciul de miercuri cu toate ca urmaresc mai putin fotbalul german.

Ronnie09.04.2012 09:18

Pai atunci ce rost mai are sa protestam impotriva lui Becali? Si-asa el baga cat de cat bani, Steaua mai bate 2-3 meciuri, 1-2 le pierde, da' sa fim seriosi, nici Bayern nu e invincibila. La noi daca se umple stadionul si lumea aplauda sunt facuti becalisti, prosti, fara coloana etc., in Germania sunt oameni de caracter.

ebonyc09.04.2012 10:11
Pai atunci ce rost mai are sa protestam impotriva lui Becali? Si-asa el baga cat de cat bani, Steaua mai bate 2-3 meciuri, 1-2 le pierde, da' sa fim seriosi, nici Bayern nu e invincibila. La noi daca se umple stadionul si lumea aplauda sunt facuti becalisti, prosti, fara coloana etc., in Germania sunt oameni de caracter.

Exact despre astia vorbeam, care sustin echipa cand castiga si ii huiduie cand pierd. Si una e sa huidui jucatorii si alta e sa protestezi importiva patronului. E e alta situatie la Steaua, cum a fost si la Manchester. Numai ca la Manchester s-au carat cand au vazut ca nu sunt doriti. Conducerea n-are legatura cu fotbalul. Sunt alte principii si cred ca le intelegi si tu. E vorba de injuratul jucatorilor, huiduielile si alte lucruri de genul asta. Astea se intamplau si inainte sa vina ciobanul si se intampla si acum poate pe toate stadioanele la noi.

La nemti n-am vazut huiduieli. Am vazut un meci pierdut de Shalke cu 3-1 parca. Au cantat suporterii tot meciul desi au fost condusi din minutul 3.

RedScorpyON09.04.2012 16:44

Asta pt ca echipele mari din Bundesliga au suporteri fabricati, d-aia cu hot-dog si suc. Nici Bayern nici Shalke nu sunt sus la suporteri, sunt multi si atat. La Herta Berlin i-au alergat pe jucatori pana in vestiar 2-3 sute de insi intrati pe teren pt ca au retrogradat si sunt multe alte exemple. Diferenta e ca la ei suporterii de tribuna sunt civilizati, oameni care vin la spectacol, dar care respecta 100% si urmeaza orice decizie iau grupurile organizate (Cum a fost la BVB cand au boicotat toti suporterii o deplasare in semn de prostest fata de preturile biletelor). Ei stiu ca suporterii organizati in grupuri ultra sau asociatii le urmaresc interesul si vor doar binele echipei, si n-o sa ia niciodata partea conducerii, intr-un duel cu grupurile. La noi, suporterii de tribuna sunt, in majoritate, cocalari, tigani, samantari etc. Veneam odata la un meci pe jos pe langa linia 41 si ma uitam in jur: daca le puneam in mana cate o sapa "suporterilor" nostri, ziceai ca s-a terminat schimbul la sere... Astia suntem noi, ca popor: ULTIMII OAMENI ai Europei!

SuperstaR1809.04.2012 18:01

Apropos de Borussia D.: 230 de mii de cereri pentru bilete la derby-ul cu Bayern M. In conditiile in care oricum au vreo 70 de mii de abonati (sper sa nu gresesc). Of... la cati ani lumina suntem de ei :(

blindica09.04.2012 18:43

Sa nu uitam ca suporterii Borussiei au cotizat serios la restabilirea echilibrului financiar al echipei , indrumati fiind de un adevarat Presedinte de club.Pai astia au cu totul alt tip de oameni in conducere,d-aia nici nu se cearta cu Administratia,fiindca toti stiu ca aia de sus au o conduita optima pentru a evolua spre performanta,chiar daca n-au si bani la dispozitie.

Borussia v Bayern va fi un meci de 1x2 ,dupa cum zicea Virgil intr-o vreme :)) . Doua echipe cu o forta ofensiva incredibila prin Lewandowski si Gomez,ambii sprijiniti de linii de mijloc puternice,cu oameni ca Robben si Ribery,ori Groskreutz si Kagawa.

Desi a dat semne de slabiciune in ultima vreme,cred ca apararea Borussiei este locul unde se face diferenta in plus,in favoarea gazdelor de miercuri.

blindica11.04.2012 16:00

La ora 21:00 ( Eurosport 2) ne pregatim sa vedem intaiul meci al Germaniei.

Borussia Dortmund v Bayern Munchen este unul din motivele pentru care avem fotbalul printre pasiuni si multi dintre noi isi doresc ca macar o data in viata sa fie spectator la un astfel de meci.

Avem si echipele probabile:

bvb_bayern_n.jpg

SuperstaR1811.04.2012 16:10

Gotze e accidentat?

In alta ordine de idei, ma intreb oare daca la vara vor fi vanduti Gotze sau Kagawa, daca tot a fost cumparat Reuss asa din timp. Tare mi-e teama ca a fost o miscare de a adormi suporterii :-ss

red&blue_boy11.04.2012 17:18

Heute Abend , BvB !!!!

red&blue_boy11.04.2012 19:49

Bvb-Bayern 1-0 !

Meci nu prea spectaculos, probabil si miza si-a spus cuvantul, ce s-a incins insa pe final, odata cu ratarea penalty-ului de catre Robben. Plus doua bare in prelungiri, una de fiecare parte. Sincer, nici nu merita Bayern sa egaleze, Borussia a aratat mai mult fotbal azi si nu numai.

blindica11.04.2012 20:05

Ce gol secund era sa dea Lewandowski de parca acela cu calcaiul n-ar fi fost deja super!

Ce fotbal au astia, te apuca toate emotiile. Stadionul full, oameni de incredere in conducere care pot chiar conduce si L.P.F.-ul d-acolo, toate gloriile in conducere!

Bayern n-are cum sa fie campioana cu jocul pe care-l presteaza. Vorba comentatorilor: doar pe linia de margine ataca, fara schimbari de pozitie, fara nimic. La doua atacuri consecutive am vazut ca Ribery si Robben schimbasera partile si in ambele dati s-a incercat tot pe dreapta, unde se apara Schmelzer si venise Ribery.

Robben, oaia neagra de la Bayern. N-are lot Bayern-ul, are jucatori de calitate in primul 11, dar s-a vazut la schimbari ce lot are. S-au chinuit sa-l tina pe Schweinsteiger pe banca pentru a avea o schimbare de Doamne-ajuta!

Foarte tare vorba aceea a lui Klopp : '' cum sa-l aleaga pe Klinsmann in locu` meu?'' :))

red&blue_boy11.04.2012 20:29

A 4-a victorie consecutiva a Borussiei in fata bavarezilor!!! Sper sa urmeze si a cincea in Cupa.

Poate la anul face Borussia mai mult si in Liga.

Harald12.04.2012 07:36

ar fi frumos sa joace Steaua cu Dortmund in cupele europene toamna asta, cu toate ca nu prea sunt sanse extraordinare de victorie.

red&blue_boy12.04.2012 09:29

Mai greu, Borussia in UCL, Steaua in Europa League...Poate o pun de-un meci la vara viitoare, in Supercupa Europei. :D

Harald12.04.2012 13:14

pai in Supercupa Europei e si mai greu de ajuns pentru echipa asta :)

blindica14.04.2012 08:53

Etapa 31

Fri 13/04/12

Stuttgart 4 - 1 Werder Bremen

Sat 14/04/12

Bayer Leverkusen 16 : 30 Hertha BSC

Schalke 04 16 : 30 Borussia Dortmund

Hamburger SV 16 : 30 Hannover 96

Kaiserslautern 16 : 30 Nürnberg

Wolfsburg 16 : 30 Augsburg

Bayern München 19 : 30 Mainz 05

Sun 15/04/12

Borussia M'gladbach 16 : 30 Köln

Freiburg 18 : 30 Hoffenheim

- Campionii sunt neinvinsi de 24 de meciuri. Cred ca meciul cu Schalke 04 s-ar putea fie periculos daca s-au relaxat dupa victoria cu Bayern.

- Stuttgart n-a mai pierdut de 9 meciuri. Gladbach tre` sa gaseasca motivatie pentru victorii fiindca mai au doar 4 puncte avans fata de acestia, totul pentru a obtine un loc de UCL.

- S-ar parea ca doar Huntelaar il mai poate deranja pe Mario Gomez la sefia clasamentului golgeterilor.

- Freiburg, aproape retrogradata in iarna, n-a mai pierdut de 7 meciuri si a ajuns pe locul 13.

mario-goetze3-514.jpg

red&blue_boy15.04.2012 06:42

Campioana !!!

Harald16.04.2012 14:39

Daca urmariti declaratiile antrenorilor dupa meciurile din bundesliga, discursurile lui J Klopp sunt mai mereu amuzante. Dupa acest meci a spus ca in campionat exista foarte multi jucatori talentati si suntem bucurosi pentru ca o parte mica din ei joaca pentru noi.

blindica16.04.2012 19:29

@Harald: pricepi limba germana sau ai vazut tradus? eu am cautat niste discursuri d-ale lui Klopp pe youtube ( doar o sursa, ce-i drept! ) si nu am gasit ceva in engleza. :thumbdown:

25 de meciuri consecutive fara infrangere pentru Borussia Dortmund. Aproape campioni, galben-negrii au meci ''amical'' cu Gladbach in etapa 32. Lejer se pot multumi ambele cu un egal, Dortmund-ul ar stabili un nou record de meciuri consecutive fara infrangere.

Daca am inteles eu corect, recordul egalat apartinea lui Bayer Leverkusen.

Etapa 32

Fri 20/04/12

Mainz 05 21 : 30 Wolfsburg

Sat 21/04/12

Werder Bremen 16 : 30 Bayern München

Nürnberg 16 : 30 Hamburger SV

Hoffenheim 16 : 30 Bayer Leverkusen

Köln 16 : 30 Stuttgart

Hertha BSC 16 : 30 Kaiserslautern

Borussia Dortmund 19 : 30 Borussia M'gladbach

Sun 22/04/12

Augsburg 16 : 30 Schalke 04