katau avea poze cu fularul ala cu Armata..nu yo..
katau avea poze cu fularul ala cu Armata..nu yo..
heheh sorry se mai intampla, cu vajaiala asta din inaintea meciului ce sa faci oricum nu mi-ai raspuns la intrebare.where did u score the scarf?
eu iti raspund da nu cred k o sa te ajute
,il am de acum 8 ani si dakmi`amintesc bine l`am luat de la un copil i`am dat vre`o 10-20 mii pe el :twisted:
lool ce petarda de steag pe 2 betze in pozele lu` guesswhoo dak nu ma insel e facut cu markeru si k sa fie mai jmecher ia`u pus si semnu de la nike pe sapca =)).....hai ma baieti decat cu dastea mai bine fara. :twisted:
treaba e ca sigla este invers poate mai era ceva pe partea ailalta oricum e penal steagu totally agree
Cu markeru... :lol: Puneti baieti mana pe vopsea, stergesti sigla aia nike, mai pictati un background ceva, si ar arata mijto. Dar oricum ideea e prea folosita peste tot.....
Tin sa precizez ca steagul nu era al nostru !
acu o dai asa k sa te scoti ![]()
acu o dai asa ca sa te scoti
Hahahahha ![]()
![]()
hmm..ideea e veche...dati-va fratilor pe vopsele ca nu prea merge cu markeru...
Momentan asa ...o sa le postez corect cand ajung acasa!
Poze facute in Peluza 1!

http://rapidshare.de/files/18583755/Steaua..._extrema.exe.ht
"alerg, ma bucur,plang, strig, zi de zi vad viata in ros-albastru. un filmulet care dovedeste ca de anul trecut stelistii au visat la Cupa UEFA. anul acesta gluma se ingroasa si pe 10 mai vom fi la eindhoven. UN MATERIAL DE EXCEPTIE NU IL RATATI CA E PACAT!
@carbone cica filmu a fost "deleted by uploader"
.exe.ht ?! Pai cu extensia asta 75% din antivirusi te avertizeaza... trebuia sa fii mai atent... asta daca era intr-adevar film si nu altceva ! :twisted:
dap..asa imi zice si mie..![]()
ce caterinca cu ouale alea ....frumos
,da la scris cu spreiu pe dulap nu prea ai talent :lol:
e tare simpatica faza cu ouale,chiar mi-a placut...daca ne faceai si o uarare ...erai original....mai baieti, terminati cu pozele astea ....scris pe gard, pe usa etc....o sa ajungem sa vedem un capac de canal maine poimaine sau sau cine stie ce...fiti mai seriosi..e parerea mea.am putea posta lucruri mai frumoase aici decat un gard sau cine stie ce...in viitor. limitati-va la ceva mai frumos..
altu care nare talent la grafuit,barem dak vreti sa dati cu vopsea/sprei pe pereti incercati ceva mai frumos.. :twisted: