FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arhiva ta-fotografiile tale

«13456»
RxN25.04.2006 12:02

15bu5.th.jpg25lk1.th.jpgimgp04138vw.th.jpg44du1.th.jpg

No comment!

carbone25.04.2006 21:47

imgp3765r9nc.th.jpgimgp3787r9gy.th.jpgimgp37898wz.th.jpgimgp37851os.th.jpg

imgp37705rj.th.jpgimgp37747ui.th.jpgimgp37766hl.th.jpgimgp37936tx.th.jpg

imgp37849sk.th.jpg

vom si iarasi ce-am fost!!!

Pe 17.03.1993 am visat frumos. Eu visasem toata saptamana premergatoare meciului ce avea sa se dispute pe aceasta data. Era un sfert de finala al cupei cupelor: Steaua-royal club antverp.In tur fusese 0-0, iar stangaciu facuse un meci mare parca vrand sa-si ia revansa pentru meciul cu montpellier. Meciul a inceput foarte bine, I.Dumitrescu a deschis scorul in min. 19 si toata lumea a zis ca poate reveni acolo unde facuse senzatie cu ceva ani in urma. Steaua juca bine, ne uitam din ce in ce mai des la ceas, in sufletul meu de copil fusesem suparat pe jucatorii ce plecasera in 1990. Nu aveam puterea de a intelege ca acei jucatori plecasera pentru ca asa era normal si ca la noi fusese anormal pana in '89.

A venit si minutul 81, cand Czerniatynski a marcat cu capul, ridicandu-se peste toti in careu. Stadionul a amutit pret de cateva secunde. Ultimele minute au inecat toate sperantele si visele mele, nu puteam sa cred ca Steaua nu va ajunge in careul de asi.Meciul s-a terminat 1-1 si belgienii s-au calificat. Am incremenit pe scaun si am plans, uitandu-ma de cateva ori la tabela. Tristetea mea a fost intrerupta de un batranel, tin minte si acum, imbracat cu o geaca verzuie si o caciula de astrahan pe cap. S-a apropiat de mine si m-a batut parinteste cu palma dupa ceafa zicand:"nu mai plange copile, atat s-a putut, istoria ne obliga sa fim mereu cei mai buni, vom fi iarasi ce-am fost, ai timp sa vezi ce-am vazut eu." Intr-o clipa sufletul meu s-a inseninat, gandul mi-a zburat catre ultimii ani inainte de revolutie, ani ce au reprezentat apogeul clubului nostru pe plan european...3 semifinale, doua finale,si o cupa(toate in CCE).

Dupa revolutie marile valori ale campionatului au plecat spre vest,lasand in urma o stare de confuzie si de neputinta. Steaua a fost prima echipa care a renascut din propria cenusa si acest sfert de cupa cu antverp fusese inceputulunui nou drum presarat de succese:3 calificari consecutive in grupele ligii campionilor(era record la vremea respectiva alaturi de Ajax), unde s-a batut de la egal la egal cu anderlecht si benfica mari nume si vechi cunostinte din perioada de aur a Stelei, sau cu borussia, cea care avea sa devina regina a europei in scurt timp. Dupa calificarile in Liga au urmat meciuri senzationale in Cupa UEFA, in timp ce alti se chinuiau de 7-8 ani sa lege mai mult de 2 meciuri europene si nu erau in stare. In scurt timp Steaua s-a intitulat "spaima englezilor", eliminand pe westham united si tinand in sah pe aston villa.

Ascensiunea Stelei dupa 2000 incepe deasemenea cu englezi, eliminand pe southampton si fiind la un pas sa repete situatia si cu Liverpool, dar ghinionul s-a opus (daca ne aducem aminte ca ne-a fost refuzat un penalty in deplasare la scorul de 0-0, ca si cu cativa ani in urma cand la scorul de 2-0 cu aston villa, c.Munteanu a nimerit bara transversala la o patrundere vijelioasa). Steaua era dornica de performanta, dar trebuia sa fie un pic necajita, un pic insetata pentru a dezvolta o determinare de campioni. Un an mai tarziu, prin aducerea lui Zenga s-a reusit resuscitarea echipei, poate doza de incredere in sine ce era necesara marii performante; cei ce au urmat Protasov si Olaroiu ridicand in mod sistematic pretentiile si obiectivele de la meci la meci.

Iata-ne astazi in fata celui mai important meci din 1989 incoace,unde cu totii visam, ne punem sperante ca Steaua sa straluceasca cum a facut-o pe vremea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Hagi,Bumbescu etc... pentru ca noile generatii de copii sa tina cu cei mai buni, sa aibe satisfactii. In ceea ce ma priveste sunt realist, suntem in stare sa ajungem in finala, dovada stau cronicile de meci sau cuvintele acelea mari"ISTORIA NE OBLIGA SA FIM CEI MAI BUNI...VOM FI IARASI CE-AM FOST, AI SA VEZI CE-AM VAZUT EU" trebuie sa se adevereasca, desi le-am trait si atunci. E anul nostru. sa incurajam baietii prin orice mijloace...sa vina cupa!!!

Ana-Maria26.04.2006 11:57
p70300012co.th.jpg p70300030ki.th.jpg p70300046cg.th.jpg p70300059xp.th.jpg p70300063ls.th.jpg p70300087hn.th.jpgp70300071lp.th.jpg
Horatiu727.04.2006 12:05
steaua35hy.th.jpg
carbone29.04.2006 14:35

imgp30548md.th.jpgimgp25501kh.th.jpgimgp20586jd.th.jpg

imgp25551op.th.jpgimgp30537ns.th.jpgimgp30508xa.th.jpg

imgp30514ts.th.jpg

Nu sunt cel mai mare fan dar iubesc Steaua din tot sufletul meu, si mintea mea a visat numai la data de 10 mai pentru care eram hotarat sa o vad la fata locului;

de ce iubesc Steaua? -iata o intrebare simpla la care voi raspunde mai jos si inca nu va fi de ajuns

"Nici o energie morala nu se pierde zadarnic in univers". Aceasta ar fi justificarea mea pentru cei care m-au criticat sau care n-au inteles de-a lungul timpului pasiunea mea pt culorile ros-albastre. Multa lume crede ca a tine cu Steaua inseamna a te lauda in fata prietenilor ca echipa ta favorita e in semifinale, sau a te felicita rudele si amicii dupa o victorie mare a baietilor.

Iubesc Steaua pentru ca numele ei implica performanta, pentru ca cei care au imbracat tricoul ei au fost profesionisti, aparand culorile cu demnitate, impunand respect adversarilor. S-a scris istorie in Ghencea, iar cei care au facut-o au jucat un fotbal de placere, un fotbal exact, avand o modestie si o seriozitate de invidiat.

Iubesc Steaua pentru ca soldatii au carat pamant cu ranita sa construiasca stadionul, iar sudoarea lor a stat la baza temeliei singurului templu al fotbalului romanesc.

Iubesc Steaua pentru ca i-am vazut sute de meciuri pe stadion, iar satisfactiile au fost pe masura; pentru ca prin anii '87-'89 plecam la ora 11 de acasa, ma strecuram printre garduri sa vad meciul de tineret, apoi cel de seniori, la final asteptandu-i la vestiare sa-i aplaud ca pe niste adevarati campioni, in timp ce se retrageau acasa.

Iubesc Steaua pentru ca mergeam prin deplasari cand eram adolescent si ii vedeam marile meciuri de acasa de pe marginea terenului si era fantastic; pentru ca la scoala in timpul orelor gandul meu zbura catre meciul ce avea sa fie seara, bucurandu-ma pentru fiecare minut scurs, constient fiind ca timpul este ireversibil. Marile rezultate ale Stelei au fost mari satisfactii pentru mine in copilarie si in adolescenta, Steaua facand parte din trairile mele, din buna mea dispozitie..de zi cu zi. Mi-am dorit ca Steaua sa joace o semifinala de cand a ratat-o pe cea cu Antwerp din cupa cupelor, cand dupa plecarea masiva de jucatori din 1990, a renascut prima mediocritatea si desertaciunea diviziei A si s-a zbatut sa ajunga acolo unde mai fusese cu ani in urma, acolo unde altii nu stiu cum e, sau au ajuns din pura intamplare.

Pentru ca Steaua, cum spunea si Hagi, e cel mai frumos lucru care s-a intamplat in Romania pe plan fotbalistic, singurul club romanesc care a impus respect in Europa ani la rand. Steaua e prezenta in muzeele marilor echipe de fotbal ale Europei. Undeva la tribuna1 a batranului San Siro se afla muzeul lui AC Milan alaturi de Inter. Anul acesta am ajuns la Milano si am vorbit cu oameni care au tresarit cand le-am spus ca sunt suporter Steaua. Auzisera si vorbeau fumos despre Steaua anilor 85-90, 94-98 si cea din prezent. Stiam ca in muzeul de pe San Siro trebuie sa fie si Steaua prezenta si nu m-am inselat. Am vazut programul si biletul de meci de la finala din '89 la care m-am uitat 20 de minute neintrerupt. Te patrunde un sentiment ce iti ridica firele de par la verticala, ce te face sa iti doresti sa stai tot timpul in mijlocul acelor jucatori ce au dus numele echipei noastre pe cele mai inalte culmi ale Europei si sa te inspiri din simplitatea si modestia lor ; sa iti povesteasca cum a fost nevoit sa-si vanda manusile cu care a aparat penaltyurile pentru a trai, sau cum e sa fii taximetrist sau antrenor de copii la divizia B sau C. Steaua mai e prezenta in muzeele din Barcelona, Lisabona si mai nou Midlesbrough. Steaua a fost candva regina europei, a dominat un an locul 1 in toate clasamentele europene . Steaua nu inseamna moftul acestor pustani mircomani pentru care traiul lor e doar un circ/si-si refac viata pe mirc/iar in pauzele lor obscure/stau pe forum sa injure….Steaua nu este NUMAI a teribilistilor ce comit fapte si evenimente doar pentru ca asa se intampla si in alte tari, Steaua este o traire, o stare de spirit, e ceva ce simti in suflet, e ceva care te cutremura cand ii vezi culorile, care iti taie respiratia in momentele cheie ale jocului si care te poarte pe culmi nemarginite in momentele de maxima bucurie. Toata lumea s-a grabit sa critice echipa, sa improaste cu noroi in fiecare jucator de la autointitulatii « cei mai mari ziaristi » pana la ultimul suporter. Rezultatul de joi este cu atat mai dureros cu cat am simtit ca se poate si ne-am facut vise prea devreme, uitand ca un meci are 90 de minute, multi suporteri dorindu-si sa vada finala pe viu. Durerea provocata de acesti englezi, superiori fiindu-ne doar prin dorinta de a urca spre ultimul act ne va urmari mereu si se va agrava cu scurgerea timpului, cand vom prezenta povestea trista viitoarelor generatii de stelisti, care acum nu inteleg de ce tati n-a mai vorbit nimic cu mami dupa meci, de ce bunicul a dormit in sufragerie si nu cu bunica in camera cum o era mereu….de ce unchiu a venit pictat pe fata, cu berea in traista si foarte energic gata sa plece la Universitate, parasindu-ne zoios si cu privirea pierduta undeva departe. Steaua s-a luptat si s-a rupt de plutonul mediocru ce strangea 2 sau 4 meciuri europene purtandu-ne spre o semifinala de vis, demna de povestit tuturor. Trebuie sa le multumim jucatorilor pentru ca mie personal mi-au dat increderea de a visa la Eindhoven, mi-au dat misiunea de a face strategii pentru achizitionarea biletului de intrare la finala inca de la meciul cu Lens si am sperat ca un nebun, dar anul acesta atat s-a putut …si m-a durut ingrozitor.. « si te-ai dus dulce minune … » M-a durut si mai tare cand am vazut steagul ars de « suporterii nostri » .In speranta ca « vom fi iarasi ce-am fost… » tin sa mai spun ca Steaua NU ESTE A CELOR CE AU ARS STEAGUL SAU…RUSINE LOR (cu dedicatie pt Gica chioru si celorlalti ca el.)

signature: carbone 26 ani, Bucuresti

twist3r30.04.2006 09:22
steauawallpaper5sy.th.jpg steaua0jt.th.jpg barcelona6ha.th.jpg acmilan2by.th.jpg mirelradoi4tl.th.jpgnicolaedica5gp.th.jpg
Kreator30.04.2006 21:04

Steaua - Standard Liege 2 - 0. Golul echipei Steaua pentru 1 - 0.

Lovitura libera pentru Steaua, de pe partea stanga a directiei de atac.

Executa Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu centreaza (foto 1), si ... autogol al unui fundas belgian (prabusit in careul mic in foto 2).

p10101932pq.th.jpg

p10101946sl.th.jpg

Kreator30.04.2006 21:42

Steaua - Valencia 2 - 0.

p10115469le.th.jpg

p10115607kb.th.jpg

p10115738xp.th.jpg

cristib7601.05.2006 02:33

Hi,

Are cineva poze cu toata echipa Steaua sau daca stie cineva vreun site unde sunt poze cu toata echipa,ca nu gasesc numai poze facute din tribuna.

Va multumesc

Katau02.05.2006 16:46

pic025117bu.th.jpg

pic025132he.th.jpg

Ma numesc Taz am 7 saptamani,si caut brigada :lol:,precizez k nu stiu sa cant prea bine,dar la alergat dusmanii nu ma intrece nimeni....astept propuneri aici :twisted:

Mrrr Forza Steaua!!!

SuperSteaua03.05.2006 13:38

Am o idee. Am vãzut cã majoritatea faceti upload la imagini pe imageshack... La un moment dat tot vor fi sterse de acolo. Nu mai bine le upload-ati undeva mai sigur? Cine vrea poate sa intre pe site-ul meu si sa facã upload la tot ce are (foto, video) cu Steaua.

Atentie, admini! Nu e o reclamã! Poate ar fi mai bine sã faceti voi o sectiune care sa permitã uploadul de multimedia. Si dupã aia sã stergeti acest mesaj.

twist3r03.05.2006 14:45

pozele de pe imageshack vor fi sterse doar in momentul in care intr-o anumita perioada nu vor primi nici o vizita. si daca nu primesc nici o vizita, inseamna ca lumea nu le vrea ;)

fantomass_boss03.05.2006 16:12

Nu e Cinestie ce dar poate daca ma juta cineva sa il inbuntatesc...astept propuneri pe ID fantomass_boss apropo nu lucrez cu programe complicate dar astept propuneri..

fularbyfantomelu0la.jpg

toc71cc05.05.2006 19:21

Nu vor trai pentru a egala aceasta istorie....

nefericitii....

Din 1963...pana azi....

colectiasemifinala0012tk.th.jpg

colectiasemifinala0027wi.th.jpg

colectiasemifinala0033xn.th.jpg

toc71cc05.05.2006 19:40

Din 1963...pana azi....

colectiasemifinala0057wq.th.jpg

colectiasemifinala0069jz.th.jpg

Partea a doua....

toc71cc05.05.2006 19:47

colectiasemifinala0079np.th.jpg

colectiasemifinala0086av.th.jpg

colectiasemifinala0092qx.th.jpg

toc71cc05.05.2006 19:52

colectiasemifinala0106fn.th.jpg

colectiasemifinala0113ua.th.jpg

VOM FI IARASI CE AM FOST SI MAI MULT DECAT ATAT.....

carbone05.05.2006 20:30

Se apropie 7 mai.Azi a fost o zi superba, o zi insorita, o zi in care familia Stelei a sarbatorit 20 de ani de la cea mai mare performanta a unei echipe de fotbal din Romania. In timp ce unii sarbatoresc incendii, noi i-am aplaudat si i-am revazut pe eroii nostri, care ne-au facut fericiti, care s-au luat la tranta cu toate statisticile si au invins pe Barcelona in finala CCE la ea acasa. Steaua ramane vie in Europa datorita acestor baieti. Steaua a fost in top 4 ani la rand castigand CCE in 1986, SCE in 1987, fiind semifinalista in 1988 si finalista in 1989. Steaua aceeasi Steaua care ne-au adus atatea bucurii. Peste baietii de atunci, au trecut anii, au parul mai grizonat, dar dau dovada aceeasi modestie pe care au avut-o intotdeauna. Sunt bucurosi cand se aduna toti, si deapana amintiri din perioada lor de glorie - ca o adevarata familie ce a fost si este - Steaua 1986-1990. Acesti baieti m-au umplut astazi de autografe, si de poze facandu-ma fericit inca o data. Sa ne revedem peste 30 de ani!!! MULTUMESC Steaua CA EXISTI!!!

dsc0009912yd.th.jpg dsc0010012gl.th.jpg dsc0009319vg.th.jpg dsc0009418eo.th.jpg

dsc0008817ln.th.jpg dsc0010110ha.th.jpg dsc0010412up.th.jpg dsc0010512bl.th.jpg dsc0010212yh.th.jpg

dsc0008916ei.th.jpg dsc0009010er.th.jpg dsc0009519ti.th.jpg dsc0009715mn.th.jpg dsc0009813ge.th.jpg

Katau05.05.2006 23:24

@toc71cc Superba colectia de fulare. :lol: ,am vazut k nu ai niciunu cu Manchester dak vrei iti dau eu unul :)

toc71cc06.05.2006 05:41

Multumesc pt intentie..dar colectia mea contine DOAR ECHIPELE CU CARE A JUCAT Steaua...

IN ORDINE CRONOLOGICA ...daca te uiti mai atent....

Ma INTERESEAZA orce fular...cu conditia ca echipa sa fi jucat cu Steaua..imi lipsesc DOAR 20 ( DOUAZECI) de fulare din istoria participari Stelei in EUROPA....

***alex***06.05.2006 11:33

Ce n-as da sa am si eu o colectie ca a ta... Cred ca valoreaza... Dar nici n-as vinde-o :D

Tine-o tot asa, super tare!

Ultras_Fever06.05.2006 12:34

pana si cu t*i*g*a*n*i*i ai !! nu as tine fulare spurcate in casa...cate fulare numara colectia ta??

toc71cc06.05.2006 19:06

PT TOTI STELISTI....

http://kassiesa.com/uefasearch/filter-matc...p?search=Steaua

..adica istoria adevarata....

Colectia numara 79 dintre adversarele Stelei... 40 de fulare ale ECHIPEI Steaua si alte cateva 10-15 cu echipe ce au castigat cel putin un trofeu international....

Fularu cu crapizzi..are locul lui in colectie...au fost intre celelalte echipe cu care Steaua a jucat..trebui respectata ..STATISTICA...

valoarea COLECTIEI?.... undeva la 800-900 euro..valoarea de piata....nepretuita

spre_2406.05.2006 20:54

iacobsiataiatvenele6ln.jpg

:((((( uitati ce a putut sa faca :(((((

feanfan06.05.2006 21:04

Oh my god, was he that desperate :?

I heared of the situation. The anger and dissapointment I can understand, but to behave in- and out of the field this way is no exuse. I understand he hit glass.

@ RxN I fel in love with the little guy, he is so cute :wink:

@ carbone. Quite impressive, you are a real fan 8O

I bet you not often read a book 8)

Great topic by the way :P

«13456»