Mor cand ii vad pe unii atat de indignati. Ma resemnez curand cand ma gandesc ca probabil sunt aceiasi care la victorii prevestesc un viitor stralucit echipei. Ca de obicei, putin echilibru n-ar strica nimanui.
Din ce am reusit sa vad din meci (si asta se anunta deja o mare problema pt urmatoarele meciuri pe National - vizibilitate infecta :x ), am remarcat ca Steaua n-a prins o zi buna. Desigur, nu trebuie sa fii vreun geniu ca sa remarci asta, dar de aici si pana la "jalnica", "viitor sumbru" si alte sintagme de efect mi se pare un drum lung.
Eu unul pur si simplu cred ca jucatorii au fost tradati de presiunea meciului din tur (paradoxal, nu ?...) si de orizontul de asteptare care s-a creat in jurul "FIESTEI" prevestite pe stad National.
In concluzie, in seara asta nu a fost sa fie ! Chelsea a luat bataie acasa, Bayern a facut doar egal, Juve a luat bataie, Liverpool asemenea, doar unii isi inchipuie ca este inadmisibil ca Steaua sa nu spulbere tot ce prinde. Calmati-va, avem multe meciuri de jucat si echipa are timpul sa intre in priza.
Respect celor care au curajul si rabdarea sa se opuna curentului si sa analizeze cu calm meciul din seara asta (il_Napoletano, Bogdan4Steaua, bebeto).
pt cel dezamagit ca in peluza I nu s-a cantat - sper ca ai cantat alaturi de Peluza Sud (desi m-as mira, ai fi unul dintre putinii cetateni care ne-au facut "onoarea"...). Daca nu ai cantat, n-are sens sa mai protestezi.
Sa fii un adevarat suporter nu e un lucru usor.