FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Heerenveen 0-1 (!!!)

«1101112131416»
Crash1o624.02.2006 00:14

"Va trebui să ne trezim, pentru că mai este puţin până la începerea campionatuluii şi nu sîntem pe drumul cel bun. Vorbeam de semifinale şi finale, dar iată că ne trezesc alţii din somn. Îmi fac mari griji pentru campionat, pentru că mai mult îmi doresc să cîştig titlul decît finala UEFA"

Mirel Rădoi

Iata... nu suntem singurii care suntem speriati.. Si Mirel Radoi recunoaste ca ne-am bagat in groapa.. Oliiiiiii pleacaaaaaaaa ca strici echipa de tot

Crash1o624.02.2006 00:17

"Prima noastră supărare este că ne-am dezamăgit suporterii. I-am chemat la stadion, au înţeles mesajul, dar i-am dezamăgit. Nu avem scuze pentru asta. Olăroiu are cel mai mult de suferit în urma acestui rezultat. Am jucat relaxaţi"

Mirel Rădoi

Mda... era de asteptat sa aibe de suferit Olaroiu.. Asa e cand te bagi la echipe mari ca Steaua si nu ai valoare nici de Poli...

iulioancea24.02.2006 00:18

bebeto sper sa ai dreptate si meciul asta sa fie numai un dus rece si nimic mai mult. pe mine nu mai deranjeaza asa de mult scorul cat ma deranjaza jocul prestat. toata limea lauda meciul din olanda, PROSTII, si in olanda tot slab am jucat, dar rezultatul ne-a facut sa ne consideram mare echipa. In Olanda am avut noroc ca am luat golul foarte repede, ca altfel pierdeam si acolo.

Iar in ceea ce priveste comparatia ca si Protasov a [pierdut primul meci oficial al Stelei, mi e mi se pare ca nu se prea compara, pt ca in supercupa in prima repriza potaile nici macar nu au stiut pe unde e mingea si numai ratarile noastre ne-au facut sa pierdem, ca si in meciul cu javrele din campionat. si nu cred ca suporta comparatie cei doi antrenori, acum cateva luni se juc un fotbal frumos,m pe cand acum......am pierdut de maniera de care am facut-o. macar daca jucam frumos dar......

cu tot respectul pentru Oli, dar cred ca Steaua e o palarie prea mare pentru el. Vrem fotbal nu ce s-a jucat azi. demonstreaza-ne ca ne-am inselat azi si ca nu asta e adevarata fata a ta Oli. Vreau ca Steaua sa joace ceea ce trebuie, adica sa JOACE FOTBAL!!!

Hai Steaua. Campioana din sufletele noastre!!!

sirclaus24.02.2006 00:20

inca un lucru....legat de cantat..se discuta de atata timp acest lucru dar nimeni nu face nimic..ne-am saturat sa cantam un cantec de 10 ori, apoi il schimbam, dupa care revenim la acelasi cantec ooooooOOOOOoooooooOOOOOOoo.

pm

indicatie: poate ar trebui sa isi faca mustata un carnetel cu cantecele Stelei, cand sa le cante, si cum, ca am impresia ca se blocheaza in unele momente, nu are o reactie cand lumea nu canta...pm..lider de galerie

Crash1o624.02.2006 00:20

"Lumea nu trebuie să strige ruşine dacă ne-am calificat. Am prins o zi mai slabă. Ne aşteptăm viitorii adversari, pentru a demonstra suporterilor că putem juca şi altfel. La început au fost fantastici, dar la final nu ne-au mai susţinut. Nu ne-a ieşit jocul, dar nici o echipă nu poate juca mereu foarte bine"

Sorin Paraschiv

"Ei au marcat când soarta calificării era deja pecetluită. Heerenveen nu a fost mai bună ca noi, pentru că altfel se calificau în locul nostru. Sperăm să jucăm mai bine cu viitorii noştri adversari. Când am intrat pe gazon şi am văzut atîta lume m-am simţit fotbalist. Dar la finalul partidei, am ieşit dezamăgit"

George Ogăraru

Bv aia cu rusinea.. dupa ce ca am mancat bataie.. ati avut grija sa faceti si moralul jucatorilor terci..

iL Napoletano24.02.2006 00:21

Crash1o6 s-au mai postat alea!

karas_ultras24.02.2006 00:21

De la a trage un semnal de alarma, pana la a-l izgoni pe Oli este un drum lung. Este nedrept sa facem asta unui antrenor si unui stelist adevarat. Daca greseste, va plati... Nu extrageti din context ca ziaristii cateva declaratii la cald si le postati aici ca litera de lege!

Mie inca nu mi-e foarte clar si repet: o fi vina lui Oli sau n-au functionat vreo cateva piese de baza?...

SSK24.02.2006 00:25

Mor cand ii vad pe unii atat de indignati. Ma resemnez curand cand ma gandesc ca probabil sunt aceiasi care la victorii prevestesc un viitor stralucit echipei. Ca de obicei, putin echilibru n-ar strica nimanui.

Din ce am reusit sa vad din meci (si asta se anunta deja o mare problema pt urmatoarele meciuri pe National - vizibilitate infecta :x ), am remarcat ca Steaua n-a prins o zi buna. Desigur, nu trebuie sa fii vreun geniu ca sa remarci asta, dar de aici si pana la "jalnica", "viitor sumbru" si alte sintagme de efect mi se pare un drum lung.

Eu unul pur si simplu cred ca jucatorii au fost tradati de presiunea meciului din tur (paradoxal, nu ?...) si de orizontul de asteptare care s-a creat in jurul "FIESTEI" prevestite pe stad National.

In concluzie, in seara asta nu a fost sa fie ! Chelsea a luat bataie acasa, Bayern a facut doar egal, Juve a luat bataie, Liverpool asemenea, doar unii isi inchipuie ca este inadmisibil ca Steaua sa nu spulbere tot ce prinde. Calmati-va, avem multe meciuri de jucat si echipa are timpul sa intre in priza.

Respect celor care au curajul si rabdarea sa se opuna curentului si sa analizeze cu calm meciul din seara asta (il_Napoletano, Bogdan4Steaua, bebeto).

pt cel dezamagit ca in peluza I nu s-a cantat - sper ca ai cantat alaturi de Peluza Sud (desi m-as mira, ai fi unul dintre putinii cetateni care ne-au facut "onoarea"...). Daca nu ai cantat, n-are sens sa mai protestezi.

Sa fii un adevarat suporter nu e un lucru usor.

iL Napoletano24.02.2006 00:28

M bucur CCA in aceasta 'cruciada' nu sunt singurul pagan.Respect SSk si cei mai sus citati(in afara de subsemnatul bineinteles :evil: )

iulioancea24.02.2006 00:30

Radoi a avut dreptate! Ar trebui sa le fie Rusine de la primul pana la ultimul jucator in frunte cu Olaroiu. au avut un stadion plin care s-au calcat in picioare la bilete ca sa ii vada si sa ii sustina. si ei ce au facut? au jucat slab, ca si cand ar fi jucat la antrenament. asta nu este Steaua pe care o iubim, revenitiva daca nu vreti sa ajungeti ca javrele sa jucati pt o mana de suporteri.

sincer sa fiu azi, dupa jocul prestat, mi-a fost rusine ca sunt stelist (macar potaile au obtinut un egal acasa, noi.....)

iL Napoletano24.02.2006 00:41

Iulioancea mi-e mi-ar fi rusine in locul tau sa mai scriu!Esti de rasul lumii.Cum poti spune ca ti-e rusine sa fii stelist?Pt tine Steaua ce e?E cumva o jucarie pe care o arunci cand te saturi...e cumva o masinuta care nu te mai intereseaza dupa ce se termina bateriile...dc sa o arunci si sa nu i le 'schimbi',sa o incurajezi sa fiu alaturi la bine si la rau.Rusine tie si tuturor 'suporterilor' care scriu si critica doar de dragul de a scrie sau de a critica!Mi-e rusine de rusinea ta!

karas_ultras24.02.2006 00:46

deja se exagereaza si dispare ratiunea...

danciu1924.02.2006 00:46

BAH TU ESTI NEBUN(iulioancea) M-AI LASAT FARA REPLICA

Motanu D24.02.2006 00:46

Fratilor, mai calm!!!! Nu e sfarsitul lumii !!! Ne-am calificat, treziti-va.

Si eu sunt suparat ca Steaua nu a jucat nimic... Dar sa strigi rusine la o claificare e... lipsa de respect. Altii se fac de rusine in Europa. Nu noi !

Ati uitat cu totii de meciurile lui Zenga. Cand stadionul striga "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]" ?! Dar de dubla cu Rosemborg cand ii injurati pe Oleg si pe Radoi ?!

Voi sunteti suporteri ai Stelei ?! Sau javre si cioroi?! Sunteti de toata rusinea. Mai jalnici decat jocul Stelei din aceasta seara!!!

Am pierdut o batalie. Nu si razboiul. Veti vedea ca si Oli va face treaba buna. Are nevoie de timp si sprijin. Nu de rusine si huo.

Treziti-va fratilor. Pentru ca multi dintre voi dorm si vad fotbalul mai prost decat orbi precum cei din familia Becali !!!

iulioancea24.02.2006 00:55
Iulioancea mi-e mi-ar fi rusine in locul tau sa mai scriu!Esti de rasul lumii.Cum poti spune ca ti-e rusine sa fii stelist?Pt tine Steaua ce e?E cumva o jucarie pe care o arunci cand te saturi...e cumva o masinuta care nu te mai intereseaza dupa ce se termina bateriile...dc  sa o arunci si sa nu i le 'schimbi',sa o incurajezi sa fiu alaturi la bine si la rau.Rusine tie si tuturor 'suporterilor' care scriu si critica doar de dragul de a scrie sau de a critica!Mi-e rusine de rusinea ta!

sa inteleg ca tu ai fost multumit de ceea ce s-a intampat in seara asta , si esti foarte multumit de jocul echpei in special. trezeste-te. am am jucat f slab. si asta dupa ce suporteri au raspuns prezent la mesajele jucatorilor de a fi alturi de ei in seara asta ( nu ca ar fi nevoie de mesajele jucatorilor, pentu ca oricum stadionul s-ar fi umplut, pentru ca Steaua este ceea mai iubita echipa din Romania si suporterii au vrut sa arate acest lucru) si ei cu ce ne-au raspuns? cu un joc fff slab. iar in ceea ce priveste iubirea mea pt Steaua....pota sa iti spun un singur lucru: sangele meu a fost, este si va fi intotdeauna ros-albastru. dar in seara asta jocul echipei a fost cum am vrut cu toti. iar asta nu este echipa care ar trebui sa fie.

iL Napoletano24.02.2006 00:58

Da dom'ne am inteles cat de suporter esti tu..suporter care ii este rusine ca e stelist,un suporter care se da stelist numai cand Steaua castiga.Probabil ca nu e vina ta si ca esti prost de gura...altfel nu inteleg declaratiile tale!

redandblue24.02.2006 00:58

Cred ca va contrati degeaba ...e normal sa fim suparati dupa asemenea meci dar o sa vedeti ca maine nu o sa mai gandim asa si o sa fim din nou alaturi de Steaua trup si suflet...e doar o chestie de moment...

sirclaus24.02.2006 00:59
pt cel dezamagit ca in peluza I nu s-a cantat - sper ca ai cantat alaturi de Peluza Sud (desi m-as mira, ai fi unul dintre putinii cetateni care ne-au facut "onoarea"...). Daca nu ai cantat, n-are sens sa mai protestezi.

daca la mine te refereai ...am fost in peluza II si vin de ani buni in galerie chiar dak nu fac parte dintr-o grupare.puteai sa iti dai seama unde am stat dak citeai tot ce am scris...

referitor la Sud... respect si atat...

iL Napoletano24.02.2006 00:59

red19 inteleg sa fii suparat dar tipul asta e depasit in ceea ce zice...adica se contrazice de unul singur!

redandblue24.02.2006 01:01

si acu tu trebuie sa te iei dupa toti...dc te-ai certa cu fiecare in parte ai ajunge la balaceanca...si eu am fost suparat pe Oli dar acu mi-a trecut si pot spune ca chiar nu a fost vina lui....

iL Napoletano24.02.2006 01:03

bai eu ma cert cu el pt tampeniile pe care le-a scris..daca le-ai citi mai bine ai vedea!

iulioancea24.02.2006 01:03
Da dom'ne am inteles cat de suporter esti tu..suporter care ii este rusine ca e stelist,un suporter care se da  stelist numai cand Steaua castiga.Probabil ca nu e vina ta si ca esti prost de gura...altfel nu inteleg declaratiile tale!

spre surprinderea ta nu sunt doar stelis numai cand castiga Steaua, apropo in meciul cu javrele din campionat, chiar si in supercupa, am fost multumit de echipa, cu toate ca rezultatul nu a fost foarte bun, cu atat mai mult cu cat a fost in fata unor javre, dar in aceele meciuri Steaua a jucat fotbal si nu turca din seara asta, atunci chiar a jucat ceea ce ar trebui sa joace, in stilul propriu de mare campioana. dar in seara asta.....

danciu1924.02.2006 01:04

Olandezii si-au aplaudat jucatorii dupa 1-3 ,noi ii injuram ca s-au calificat.Am fost unul care nu a privit cu ochi buni venirea lui Oli si il consider principalul vinovat pt jocul de aseara,dar din greseli se invata.Sper sa isi revina.

iL Napoletano24.02.2006 01:04

In seara asta s-a calificat :wink:

iulioancea24.02.2006 01:07
In seara asta s-a calificat :wink:

Ai dreptate. dar in ce fel?

«1101112131416»