FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Heerenveen 0-1 (!!!)

«11213141516»
bibianaconda24.02.2006 12:00

Olaroiu antrenor italia!!!! o gluma buna!!!!! :lol: Oli nu stie sa aseze echipa in teren toti sunt abramburiti de tacticile sale ametitoare,echipa nu mai joaca NIMIC! Oli distruge tot ce a construit Zenga si Protasov,aru pe geam bani lu Becali si placerea de a vedea Steaua jucand!

Fratilor la primul meci acasa hai sa-l huiduim si poate scapa mai repede de el pt ca asa e singuru mod in care noi mai putem lua campionatu!!!!! FORZA Steaua

Allen24.02.2006 12:07

Fratilor la primul meci acasa hai sa-l huiduim si poate scapa mai repede de el pt ca asa e singuru mod in care noi mai putem lua campionatu!!!!! FORZA Steaua

Eu sunt adeptul contestarilor si cred ca orice platitor de bilet sau abonament trebuie sa fie lasat liber in a-si exprima o opinie.

Huiduitul nu e o solutie. Oli a gresit aseara, e adevarat, dar nu trebuie judecat dupa un singur meci. Chiar daca infrangerea ne-a lasat un gust amar, sper ca acest dus rece sa-l trezeasca pe mister la realitate si sa lase echipa sa joace.

strezahuzum24.02.2006 12:23
Eu nu inteleg ce va sperie atat acest meci... Sincer... Daca pierdeam acolo cu 1-0 si bateam aici cu 3-1 intradevar era mai bine pentru ca 55.000 de oameni se bucurau de o calificare dulce... Dar oare daca pierdeam acolo cu 1-0 mai ne calificam? Eu nu cred...

Sorin, ceea ce reproseaza majoritatea nu este atat rezultatul de aseara ( care ramane doar in palmares, pana la urma ne-am calificat ) ci regresul in exprimarea colectiva a echipei. Ce e asa de greu de inteles ? Da, multi jucatori erau cam relaxati, campioni fiind Dica si Bostina la capitolul asta. Dar si tactica lui Olaroiu a avut un efect negativ asupra jocului echipei. Radoi si Paraschiv pareau legati de jumatatea proprie, nu au incercat mai deloc sa urce in atac, lucru ce se intampla des cu Protasov. S-a exagerat cu mingile aruncate "la bataie", vizibila fiind orientarea defensiva, la trecerea timpului, impusa de Olaroiu. Calificarea in primavara ne-a adus-o jocul ofensiv, totul in atac, totul pentru victorie adus de Oleg. Tare mi-e frica sa nu alunecam incet-incet inapoi catre jocul haotic, fara orizont si fara idei din vremea lui Piturca. Sa nu uitam ca de la venirea lui Oli, am luat gol in fiecare meci ( minus echipele de amatori ). Chiar nu ti se pare ca am avea ceva motive sa ne alarmam ?

MarioDore24.02.2006 12:38

....!!! atacul este cea mai buna aparare !!!....

nu stiu daca acest proverb este cunoscut si in Romania, dar aici la nemtzi e foarte cunoscut.

Motanu D24.02.2006 12:48
....!!! atacul este cea mai buna aparare !!!....

Fa un desen si trimite-il lui Olaroiu. Poate asa pricepe !!!

sorin_77724.02.2006 12:55

Eu zic sa i se mai dea 3 meciuri consecutive lui Oli cu obligativitatea de a aduce 3 victorii iar in unul, cel cu Betis, sa nu primeasca gol... si daca nu trece testul ma alaturi si eu grupului de contestatari...

Cred ca ar trebui deschis un topic: Oli ai un test: 3 meciuri, 3 victorii...

Motanu D24.02.2006 13:01

Eu unul sper ca Oli sa castige Cupa UEFA si Campionatul. Are insa nevoie de timp si rabdare.

Nu stiu daca Oli a cerut echipei sa joace defensiv, nu-mi pasa. Dar daca nu a facut-o atunci la pauza si in repriza a doua trebuia sa schimbe ceva. Faptul ca nu a schimbat nimic m-a dezamagit mai tare decat scorul sau tactica !!!

bebeto24.02.2006 13:05

Antrenorul Stelei a explicat esecul: "N-am avut luciditate si am fost precipitati"

Olaroiu nu a venit cu capul în pamînt la conferinta de presa de dupa meci. Chiar zîmbitor si destul de destins a încercat sa explice cauzele înfrîngerii. "Cum anticipam, n-a fost o formalitate. Am intrat în jocul lor de angajament, de forta. N-am avut luciditate, am fost precipitati, am evoluat doar cu inima, nu si cu mintea", a spus antrenorul Stelei.

"Am suferit mult la constructie pentru ca am mizat doar pe angajari pentru vîrfuri deoarece n-am avut rabdare. Se mai întîmpla sa mai ai si zile din astea", a continuat Olaroiu, dupa care a vorbit despre suporteri: "Sîntem dezamagiti în primul rînd pentru ei ca n-am cîstigat. Nu le-am spus nimic în vestiar jucatorilor, nu era un moment bun sa vorbesc, pentru ca toata lumea era afectata".

"Spiritul de conservare si pasul facut înapoi ne-au costat. Trebuie sa uitam cît mai repede aceasta înfrîngere. Daca sînt îngrijorat? si da, si nu"

Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua.sursa gsp

din ce a declarat Oli,reiese ca a vazut si el unde si de ce a jucat slab Steaua,si am speranta ca va pune lucrurile la punct pe viitor.

brada24.02.2006 13:10

MAi fartilor hold up putzin !

1) echipa este la inceput de sezon chestie care trebuie luata in calcul

2)betziile lui Bostina se vad in jocul lui .. totusi ... chiar inainte de un meci asa mare el sa-si faca de cap ... totusi nu e la Cimentu Fieni e la Steaua

3)Trebuie luat in calcul ca echipa nu sa prezentat bine pe alt stadion nu sa obisnuit inca

4)Nenea Jiji te rugam frumos adune un atacant bun rapid pentru ca daca Dica nu prinde o zi buna sa fie genial ca in meciul tur in care el a facut in mare parte diferenta .... nu avem sanse in atac

5)Dusul rece e bine primit acu? var fi placut sa luam bataie cu Betis ? mai bine acum ...

6)Voi chiar va place sa va huiduitzi echipa atunci cand e valabil Inca Romania Steaua Europa Steaua.... si Dinamo joaca fifa si ne priveste la TV... nu mai fiti jalnici

7) ...Olaroiu merita o sansa dar se vede dif intre o mentalitate de antrenor strain si roman... uitatziva si la prima repriza la rapid au inceput fara curaj dar... sa intamplat ceva.. apoi ... iar ei au atacatzi sa vazut diferenta ... noi pe cine ne bazam ? pe Iacob care este lent... daka mai jucam tur retur in grupe eu cred ca Goian ajungea principalul marcator

waste24.02.2006 13:13

Atacul e clar ca nu merge deloc (si nu stiu daca va merge :( ) in epoca lui Oli (refuzat de Poli). Dar si apararea mi se pare din ce in ce mai nesigura. Intamplator sau nu, s-a cam primit gol in fiecare meci in ultima perioada.

Se poate ca in meciul tur echipa sa fi mers din inertia erei Protasov, sper sa ma insel, si timpul ne va indica adevarul. Dar in momentul de fata, asta cred.

Nu-l injur pe Olaroiu din cauza unui meci, ar fi penibil asta, ci pentru ca stiu "filosofia" lui fotbalistica de la toate echipele pe unde a trecut. Sincer, poate era mai bun Cartu :D, daca asta se dorea.

N-am fluierat echipa si n-o voi face, insa m-am asezat pe scaun la sfarsit si am pus ochii in pamant. Se pare ca iar vor incepe meciurile de 1-0 acasa si 0-0 in deplasare.. :(

razvan198324.02.2006 13:14

pentru cei care au spus ca Bostina joaca prost pentru ca a iesit in cluburi, le spun doar ca acea iesire a avut loc "inaintea plecarii in Olanada". Dupa cum bine stiti Steaua a plecat in Olanda cu o saptamana inainte de disputarea jocului. Asa ca n-are nicio legatura. Joaca slab din alte motive pe care sper sa le vada si el si antrenorul, pentru ca avem nevoie de el. Dar inca 2 meciuri slabe si parca vad pe unii dobitoci ca striga afara din Ghencea. Mi-e mila de voi.

bebeto24.02.2006 13:18

intradevar si eu sunt de parere ca ne-ar trebui un atacant mai rapid,mai periculos.ar fi o chestie mare daca l-ar aduce pe neaga la vara inapoi.am avea super trupa cu el in echipa.

brada24.02.2006 13:23

trebuie sa intelegem ca echipa face greseli pana si Chelsea a luat bataie pana si ronaldihno mai joaca prost dar ... totusi noi vrem sa inscriem cu aparatorii? ne trebuie atac ne trebuie neaga... si in leg cu Bostina ( daka sa intamplat odata => sa intamplat de mai multe ori ... hai sa fim seriosi ) si Carlos... asta am gasit e un tip comic ... da khamu a trebui sa plece nu suntem noi de vina doar nu-l plateam noi... totusi trebuie sa ne gandim la atac ... uitativa la Dinamo ...au o groaza de atacantzi ( ca nu stiu ei sa-i puna in valoare ... e chestie de inteligenta .. :D )

danciu1924.02.2006 13:51

Dk voi spuneti ca Dica si Bostina au jucat slab inseamna ca va uitati la balet.Nu il atacati acum pe Bostina pentru ce s-a scris in presa ca isi pierde noptile,presa vrea doar scandal ,nu cadeti in capcana lor.

FORZA Steaua!

brada24.02.2006 13:54

pe Bostina nuj dar Dica are zile bune si zile rele eu cunoscandul bine problema e ca el e un jucator de geniu adika are aceea scanteie fata de ceilaltzi ce ma surprins ca la inceputurile lui la Steaua juca la fel ... nu avea idei ceea ce sa intamplat si ieri .. sa fie probabil atrenoru ? oricum ce este mai important este sa ne bucuram de victoria Stelei si sa ne gandim ca aces dus rece a picat excelent acum noi oricum calificandune in loc sa pice cand ne era lumea mai draga in meciul cu Betis

m_c24.02.2006 14:04

"Cu un asemenea public este greu sa nu castigi, sau sa nu vrei sa-ti dai si sufletul pe teren numai pentru a-i rasplati cum se cuvine pe acesti suporteri minunati", a marturisit Maldarasanu

ati citit ce spune maldarashanu....ca? acum pun si eu o intrebare....de ce nu exista(sau mai bine zis... nu a existat) aceeasi determinare....aceeasi pasiune ACELASHI respect...fatza de suporterii rosh-albashtrii?

chiar citeam mai devreme ca majoritatea...ne injurau ca am avut tupeul...sa ii fluieram...sa ii huiduim...cum sa nu ii injuri cand vezi atata lipsa de respect fata de noi...cei acre suntem alaturi de ei la fiecare meci...? da recunosc am fost printre cei care au huiduit si au fluierat....dar golul marcat de olandezi a pus capac...poate la 0-0 nu se mai intampla asta...pur si simplu am simtit o sila incredibila fata de tactica lui Olaroiu(care declara ca nu vor juca defensiv) fata de "pasiunea" pe care au aratat-o inca de la inceputul meciului...au mai si iesit de la cabine cu bannerul "PENTRU VOI" DE CE DACA STIATI CA NU VETI FACE ASTA....

poate unii ma injura acum...altii poate imi vor da dreptate...dar atata timp cat noi dam totul pentru aceasta echipa...nu e normal sa ni se dea si noua macar o picatura de respect? eram mai fericit daca pierdeau...dar vedeam ceva de calitate...vedeam un meci frumos...atunci sigur nu as mai fi adunat atata amaraciune in suflet...si inca ceva ... sunt sigur ca nu sunt singurul care gandeste asa....SA VA FIE RUSHINE....si hai sa fim obiectivi acum....felicitari tziganilor...pentru daruire

iancu dragosh24.02.2006 14:09

1. Se pare ca , la fel ca pe stadion, si pe forum conteaza vechimea. Sunt bineinteles si exceptii, insa, ca regula generala, suporterii care vin meci de meci, precum si forumistii mai vechi par a fi putin mai echilibrati. Sincer, ii inteleg si pe cei care au venit de la sute de kilometrii distanta si au fost dezamagiti de jocul echipei. Insa incercati sa nu o mai luati atat de personal. S-a intamplat ca echipa sa joace slab atunci tocmai atunci cand ati venit la stadion, asta nu inseamna ca jucatorii trebuie apostrofati imediat.

2. Nu stiu ce meci au vazut unii dintre noii dar nu mi se pare ca de daruire a dus lipsa echipa Stelei aseara. Ii aplaudam pe acesti baieti de cativa ani buni acum si stim cu totii ca nu sunt caracterizati de indolenta.

3. Fara indoiala ca Olaroiu a facut destule greseli in meciul de aseara, dar este prea devreme sa-i cerem capul. Cu mentiounea ca am eu am tras un semnal de alarma in legatura cu jocul echipei inca de la meciul tur, spun acum cu toata convingerea ca nu este cazul sa ne alarmam. Putin ingrijorati suntem cu totii, insa astept meciurile viitoare care in mod normal ar trebui sa aduca un remediu. Relatia dintre Olaroiu si fotbalisti ar trebui sa evolueze, sa nu uitam ca o perioada de tranzitie intre doi antrenori este caracterizata de unele momente de cautari.

andrei_8724.02.2006 20:35

Olaroiu e un antrenor de locu 4 maxim 2. exact cum a spus-o si Iancu de la Timisoara. am stiut din prima clipa cand am auzit ca vine ca e un antrenor d nimic. nici ofensiv, nici defensiv, ceva la modu 'hai sa ciupim si noi 3pcte'.

dak Zenga si Protasov au fost excelenti si s-au legat perfect pe grupul asta de jucatori, acum lu Jiji si lu Meme nu le-a mai mers. Olaroiu e prietenu lu Jiji si e mabitia lui sa-l tina pana va avea rezultate.

Jiji IL VA TINE IN BRATE PE Oli CA PE PITZURCA!

RRSGuy24.02.2006 20:41

Nici bine n-a venit la echipa si deja a distrus-o. Credeti ca de bun l-au dat cei de la Poli Timisoara afara?

Cel mai prost meci facut de Steaua acasa si in fata a 60.000 de suporteri. Pur si simplu bataie de joc.

Daca ramane la Steaua nu o sa mai prindem nici macar loc pentru Cupa UEFA ca sa nu mai zic de Liga Campionilor. :cry: [/b]

SSK24.02.2006 20:42

@sirclaus

Nu, nu este vorba de tine, nu stiu de ce te-ai simtit. Era vorba despre unul care a zis ca stat la peluza I (respectiv cea unde a stat Sudul).

@cei care sunt nemultumiti de jocul echipei

Dupa ce apele se vor linisti de tot, vom avea ocazia sa vedem ce si cum. Nici mie si nici celorlalti care au indemnat la calm si care au criticat "aventurierismul" de pe forum si din tribune nu ne-a placut jocul de aseara in mod cert. Insa mie unuia mi-ar fi foarte greu sa spun deja ca se intrevede posibilitatea de a juca mai prost ca in tur. In plus, nu uitati ca nici Steaua lui Zenga nu a jucat in retur la fel ca in tur, desi era antrenata de acelasi antrenor.

Intrucat cred ca avem niste jucatori de caracter, sunt destul de optimist ca infrangerea de aseara le va arata ca prea se umflau in pene si ii va determina sa redevina aceiasi jucatori seriosi pe care ii stim cu totii.

Ce vreti, eu sunt optimist din fire... :wink:

internetgay24.02.2006 20:55

Oli(GOFREN)

RRSGuy24.02.2006 21:27

SSK sper sa ai dreptate, si eu sunt un optimist din fire, dar am avut si am o impresie proasta despre Olaroiu si nu-mi inspira incredere deloc.

Sa dea Domnu' sa ai dreptate ca tare as mai face carare intre Medgidia si Bucuresti ca sa vad meciurile Stelei.

Hai sa-i sustinem pe 9 martie cu Betis! Ne vedem la Bucuresti pe stadion.

Forza Steaua!!!

oradeanu24.02.2006 22:09

Pacat!

Am venit de la Oradea sa vad Steaua!

Si Nimic.

Sa ii fie rusine lui Oli.

Si cu cata nesimtire declara la conferinta de presa: "Mai sunt si astfel de zile" :twisted:

Sunt tare curios: Ar trebui sa ne luam gandu' de la titlu acum cu Oi asta, sau nu?

Nu ar fi mai bun Laca?

Apropo, mi-a placut ideea lor cu banneru' pt suporteri. Ne-au dat sperante, dar Oli(TA) ni le-a spulberat

oliver_1924.02.2006 22:19

am avut o zi proasta asta e.........sa speram ca pe 9 cu Betis o sa fie aceasi atmosfera dar sa jucam si sa marcam multe boabe ca sa le aducem aminte de noi.............. :):):):)

forzza Steaua

bodanelu24.02.2006 23:04
am avut o zi proasta asta e.........sa speram ca pe 9 cu Betis o sa fie aceasi atmosfera dar sa jucam si sa marcam multe boabe ca sa le aducem aminte de noi.............. :)  :)  :)  :)  

FORZA Steaua

prefer o atmosfera altfel, cu suporteri care incurajeaza echipa, nu o huiduie!

Betis daca joaca cum au jucat aseara in prima repriza.. imi pare rau despre ei.. dar o sa trecem mai departe

«11213141516»