Antrenorul Stelei a explicat esecul: "N-am avut luciditate si am fost precipitati"
Olaroiu nu a venit cu capul în pamînt la conferinta de presa de dupa meci. Chiar zîmbitor si destul de destins a încercat sa explice cauzele înfrîngerii. "Cum anticipam, n-a fost o formalitate. Am intrat în jocul lor de angajament, de forta. N-am avut luciditate, am fost precipitati, am evoluat doar cu inima, nu si cu mintea", a spus antrenorul Stelei.
"Am suferit mult la constructie pentru ca am mizat doar pe angajari pentru vîrfuri deoarece n-am avut rabdare. Se mai întîmpla sa mai ai si zile din astea", a continuat Olaroiu, dupa care a vorbit despre suporteri: "Sîntem dezamagiti în primul rînd pentru ei ca n-am cîstigat. Nu le-am spus nimic în vestiar jucatorilor, nu era un moment bun sa vorbesc, pentru ca toata lumea era afectata".
"Spiritul de conservare si pasul facut înapoi ne-au costat. Trebuie sa uitam cît mai repede aceasta înfrîngere. Daca sînt îngrijorat? si da, si nu"
Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua.sursa gsp
din ce a declarat Oli,reiese ca a vazut si el unde si de ce a jucat slab Steaua,si am speranta ca va pune lucrurile la punct pe viitor.