FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri internationale

«12345647»
bodrumdan_barkahan20.01.2011 16:15

la noi suporterii in general daca nu au auzit numele jucatorului pentru ei nu este bun..acum 5 ani cand a venit ribery la noi si pentru el se spunea acelasi chestii...sper sa fie bun.sincer eu am auzit mult de Stancu dar nu am nici o parere cum joaca...

Ronnie20.01.2011 17:18

Stancu e un transfer modest pentru Galatasaray. El nu s-a impus nici la Steaua, abia in turul acesta ce a jucat ceva mai rasarit, iar cand zic jucat ma refer la goluri marcate pentru ca evolutiile lui de pe teren au fost in mare parte modeste.

E genul de jucator care nu face nimic pe teren dar o baga-n poarta. Daca nu va marca in primele 3-4 meciuri la Galatasaray ma tem sa nu fie un nou Plesan sau Ovidiu Petre.

red&blue_boy20.01.2011 17:58
eu nu l-am vazut nici o data cum joaca? ce parere aveti?am citit ca a spus Hagi ca e cel mai bun din Liga 1..dar campionatul nostru e foarte dur...aici nu a putut sa joace nici giovanni dos santos nici jo...ce ziceti reuseste Stancu???

Stancu a fost cel mai bun jucator de la noi,poate cel mai bun si din campionatul nostru.Ramane de vazut daca va confirma la voi.Depinde cum si daca se adapteaza.Plus ca a nimerit intr-un moment greu la Galatasaray,cand echipa nu merge,nu joaca mare lucru,sta rau in clasament.Altceva era daca venea la un Galatasaray aflat pe primele locuri si in forma.Trebuie sa aveti si rabdare cu el...

Robert Aeroth20.01.2011 19:26

Eu sunt de parere ca nu o sa faca fata la Galata

gio_stgloria20.01.2011 19:39

Nu trebuie sa faci 10 faze impresionante intr-un meci ca sa fii considerat fotbalist, e nevoie de o singura sclipire care sa faca diferenta si Stancu poate face acest lucru. Am mare incredere in el , sunt sigur ca Hagi ii va da sanse (atat cat mai ramane acolo). Nu iti bati joc de unul dintre actualii si viitorii piloni ai nationalei Romaniei.

Cu servantii pe care ii are galata, Stancu poate face performanta acolo.

ady.fcsb20.01.2011 20:37

Dar nu cred ca e mai bun ca Cisse . Sper sa confirme la Galatasaray iar apoi sa mearga la un club mare din Vest.Stancu cred ca este in momentu asta peste Baros sau Kazim

bodrumdan_barkahan20.01.2011 21:16

Baros abea a iesit dintrun accidentare si inca nu a jucat deloc de cativa luni...in momentul asta suporterii nu au deloc rabdare...ne asteptam sa vina jucatorii si sa ne schimba totul...poate Stancu este un transfer bun pentru viitor dar suprterii la ora asta asteapta un transfer bomba sa schimbe totul cu ''numele'' dupa ce besiktaș a adus acuma pe mauro Fernandes,simao si hugo almeida...

ebonyc21.01.2011 11:38
Baros abea a iesit dintrun accidentare si inca nu a jucat deloc de cativa luni...in momentul asta suporterii nu au deloc rabdare...ne asteptam sa vina jucatorii si sa ne schimba totul...poate Stancu este un transfer bun pentru viitor dar suprterii la ora asta asteapta un transfer bomba sa schimbe totul cu ''numele'' dupa ce besiktaș a adus acuma pe mauro Fernandes,simao si hugo almeida...

Degeaba se transfera "nume" daca nu se face echipa. Cum arata clasamentul la voi?

red&blue_boy21.01.2011 15:18
ne asteptam sa vina jucatorii si sa ne schimba totul...poate Stancu este un transfer bun pentru viitor dar suprterii la ora asta asteapta un transfer bomba sa schimbe totul cu ''numele'' dupa ce besiktaș a adus acuma pe mauro Fernandes,simao si hugo almeida...

Luati-l pe Banel Nicolita de la noi si v-ati scos ! :)

David21.01.2011 20:04

Ce rau esti.Tepar pentru turci,mai?

red&blue_boy21.01.2011 20:16

Nah,da' de unde ! :D

bodrumdan_barkahan22.01.2011 07:39

http://www.ligtv.com.tr/LigPuanDurumu.aspx?l=2

aici clasamentul ora actuala...

Banel Nicolita doar alearga ca un atlet :)

cica acuma randul e la cadu de la Cluj...nu inteleg dece numai din Romania vine...Hagi a facut greseala asta si data trecuta cu Ovidiu Petre si bratu,radu Niculescu( mi se pare ca si pe el la adus Hagi) exemplu pienaar sa transferat la 2,5 mil. pounds...aproape cat si Stancu...ma asteptam sa ii aduca pe Radoi,Chivu si Mutu...astea 3 da;)

cadu cum e e bun???

@ebonyc : besiktaș a adus nume dar sa facut echipa adevarata ieri sa vazut asta la meci...au batut 5-1 la primul meci din repriza a doua...in afara de scor fotbalul care au jucat foarte frumos si fotbal de echipa...besiktaș airlines:)

red&blue_boy22.01.2011 13:33
Banel Nicolita doar alearga ca un atlet

Te-ai prins , ma gandeam ca ne scapati de el ! :)

Cadu nu mi se pare asa bun , e ok pentru campionatul nostru .Nu stiu daca ar fi o solutie buna pentru voi...

Pe Radu Niculescu parca Terim l-a adus...

red&blue_boy23.01.2011 17:09

Emanuelson de la Ajax a semnat cu Milan.

http://www.acmilan.com/it/news/show/131751

gio_stgloria23.01.2011 18:54

Stancu a jucat azi primul meci la galata. A intrat in minutul 54 insa eu am vazut meciul din minutul 70 si mi s-a parut ca a avut o prestatie foarte buna, desi nu a marcat. Si-a creat singur 2 faze de gol , reusind sa-si dribleze adversarii. Si culio a avut cateva pase de exceptie.

red&blue_boy25.01.2011 12:04

Van Bommel a ajuns la un acord pentru un transfer la Ac Milan.Are "doar" 32 de ani...

blindica25.01.2011 16:32

http://www.sampdoria.it/index.php?option=c...4&Itemid=38

Atacantul italian Massimo Maccarone a semnat un contract cu Sampdoria , după ce a fost pus pe lista de transferari de catre Palermo. În varstă de 31 de ani, Maccarone a jucat doar jumatate de sezon alaturi de Dorin Goian, după ce venise in vara lui 2010 de la Siena.

Maccarone a devenit cunoscut in Romania după ce a marcat golul decisiv impotriva Stelei in semifinala cu Middlesbrough, calificand echipa engleză in finala Cupei UEFA. În cariera ,Maccarone a mai evoluat la Milan, Empoli, Parma sau Siena.

**** you,Maccarone!

red&blue_boy25.01.2011 20:33

E oficial,Van Bommel la Milan pana in vara.

http://www.acmilan.com/it/news/show/131804

Maye25.01.2011 20:51
red&blue_boy26.01.2011 10:19

Adebayor nu-l vad un jucator de Real...

Daniel-Ionut27.01.2011 11:46

Bursa transferurilor in Spania: VENIRI / PLECARI

Barcelona - Afellay (PSV)-3 mil. € / -

Real Madrid - Adebayor (Man. City)-4 mil. € (imprumutat) / -

Valencia - Jonas (Gremio)-1.2 mil. € / Fernandes (Besiktas)-0.8 mil. €

Espanyol - / Coro (Osauna)-gratis

Sevilla - / Konko (Genoa)-6 mil. €, Luna (Almeria)-gratis

Mallorca - Ienaga (Gamba) / Al. Keita (Al Shabab)

Villarreal - Cicinho (Roma)-imprumutat / -

Atl. Bilbao - de Cerio (Cordoba)-revenit după imprumut / Velez (Numancia)-gratis

Atl. Madrid - Elias (Corinthians)-7 mil. €; Juanfran (Osasuna)-4.25 mil. € / Simao (Besktas)-0.9. mil.€, Camacho (Malaga)-1.5 mil. €, Asenjo (Malaga)-gratis, Juanito (Valladolid)-gratis

Osasuna - Coro (Espanyol)-gratis; Cejudo (Las Palmas)-0.32 mil. € / Junafran (Atl. Madrid)-4.25 mil. €

Santander - / Edu Bedia (Salamanca)-gratis

Almeria - Juanito (Malaga)-gratis, Luna (Sevilla)-gratis / Nieto (Xerez), Valeri (Porto)-gratis

Gijon - Castro (Porto)-imprumutat / Portilla(Aris)-gratis; Matabuena- (Valladolid)-gratis

Zaragoza - N'Daw (St. Etienne)-gratis / Pennant (Stoke)-2.5 mil. €

Malaga - Demichelis (Bayern Munchen)-3 mil. €; Baptista (Roma)-2.5 mil. €; I. Camacho (At. Madrid)-1.5 mil. €; Buonanotte (River Plate)-4.5 mil. € (din vară); Asenjo (At. Madrid-imprumutat); Maresca-gratis / Juantito (Almeria)-gratis, Edu Ramos, Luque, Gallato, I. Hernandez-destinatii necunoscute

Sociedad - Demidov (Rosenborg)-gratis / Viguera (Nastic)-gratis

Levante - Wellington (Arsenal)-imprumutat / -

Maye27.01.2011 22:35

Se pare ca Rakitic a semnat cu Sevilla.

red&blue_boy28.01.2011 05:34

Cica Inter il vrea pe Bale de la Tottenham.

Ronnie28.01.2011 06:10

Simao 0.9m? Era in ultimul an de contract sau e gresita suma?

Maye28.01.2011 12:04

Parca ii expira in vara.

«12345647»