Demba Ba la West Ham.

Ivan Rakitic (Schalke 04) si Gary Medel (Boca Juniors) au semnat cu Sevilla.
Demba Ba la West Ham.

Ivan Rakitic (Schalke 04) si Gary Medel (Boca Juniors) au semnat cu Sevilla.
Luis Suarez foarte aproape de a ajunge la Liverpool pentru 26.5m de euro!
http://www.liverpoolfc.TV/news/latest-news...ree-suarez-deal
Un jucator foarte bun,dar nu stiu daca lui Suarez i se potriveste Premier League.Mai degraba l-as fi vazut jucand in Spania sau Italia...Oricum,ramane de vazut cum se va descurca intr-un campionat puternic.
Milan l-a luat pe Didac Vila de la Espanyol.
Sampdoria este desfiintata,practic.
Robbie Keane a fost imprumutat de Tottenham la West Ham .
Superb ! Kapetanos a semnat cu CFR. Sper sa dea 3 goluri in returul cu Steaua.
Paul Codrea din nou in Serie A, a semnat cu Bari!
freddy adu de la benfica a venit la istanbul ca sa semneze cu echipa çaykur rizespor din divizia b
Superb ! Kapetanos a semnat cu CFR. Sper sa dea 3 goluri in returul cu Steaua.
ai de plua mea ![]()
Matri de la Cagliari la Juventus pentru 15 milioane de euro.
Legrottaglie (Juventus) a semnat un contract pana la finalul sezonului cu AC Milan.
Paul Konchesky, imprumutat de Liverpool la Nottingham Forest.
Angelos Charisteas a semnat cu contract valabil pana la finalul sezonului cu Schalke 04.
Carlos Vela, imprumutat de Arsenal la WBA.
Newcastle a acceptat oferta de 40,8 milioane de euro facuta de catre Liverpool pentru atacantul Andry Carroll, si se pare ca Torres are cale libera spre Chelsea contra sumei de 79,5 milioane de euro.
Internazionale Milano ar dori sa il aduca pe Radu Stefan de la Lazio pe "Meazza" la schimb cu Davide Santon.
Inca nu sunt facute toate formalitatile dar pana la ora 11 se vor realiza in proportie destul de mare:
Torres : Liverpool > Chelsea (in jur de 50 mil lire)
Carroll: Newcastle > Liverpool (in jur de 35 mil lire)
Michael Bradley: Gladbach > Villa
Charlie Adam: Blackpool > Liverpool
James Beattie: Rangers > Blackpool
Stephen Ireland: Villa > Newcastle
David Luiz : Benfica > Chelsea (21 mil lire)
Confirmate:
Konchesky: Liverpool > Nottingham Forest (imprumut)
Martins: Rubin Kazan > Birmingham (imprumut)
Andy Reid: Sunderland > Blackpool
Tuncay: Stoke > Wolfsburg
Nu stiu daca s-a mai scris, de acum cateva zile:
Muntari: Inter > Sunderland (imprumut)
Sessegnon: PSG > Sunderland
David Healy: Sunderland > Rangers (imprumut)
Oricum Andy Carrol se anunta ca un jucator promitator, un fel de nou Alan Shearer. Dar de jucatori d-astia asa "noi" din care confirma 1 din 1000 ne-am plictisit cu totii. Iar despre suma platita pe Fernando Torres... WOW! Pai o suma asemanatoare s-a platit acum cativa ani pe Zidane, dar pe vremea aia se spalau banii negri in draci! Si cluburile se imprumutau cu sutele de milioane de euro la banci.
Nu stiu... mi se par un pic prea umflate sumele. Fotbalul se transforma din ce in ce mai mult in entertainment, iar fotbalistii sunt tratati ca niste actori/cantareti.
Nici-unul nu cred ca isi merita banii. Torres se accidenteaza destul de des iar Caroll mi se pare jucator de 15 maxim 20 mil .
Freddy Adu in Liga 2 din Turcia?
wow .Stiu ca era un jucator care promitea mult in urma cu 3-4 ani.
Caroll imi place mult. Liverpool isi cumpara un fotbalist foarte, foarte bun.
City si Real au stricat piata transferurilor
Paul Codrea din nou in Serie A, a semnat cu Bari!
Si va ajunge din nou in Serie B! ![]()
Internazionale Milano ar dori sa il aduca pe Radu Stefan de la Lazio pe "Meazza" la schimb cu Davide Santon.
Inter l-a luat pe Nagatomo de la Cesena si l-a dat la acestia pe Santon.Ambii imprumutati pana in vara.
Caroll imi place mult. Liverpool isi cumpara un fotbalist foarte, foarte bun.
Da,dar exagerat de scump.Nu merita banii astia,cel putin nu acum...
Fernando Torres la Chelsea pentru 50 milioane euro.
50 milioane lire sterline...scump f.scump nu da randament de banii astia...dar,are balta peste.
Suarez

Carroll

Torres isi doreste performanta , asa cum si-a dorit si Owen atunci cand a plecat de la Liverpool.Dragoste cu forta nu se poate.
Prevad un viitor sumbru pentru Liverpool , cu un Luis Suarez talentat , dar cu o placere extraordinara de a se juca cu mingea si de a rata exasperant si cu Caroll care nu cred ca va confirma.
In plus , trecerea lui suarez de la campionatul olandei care este unul slabut, la cel al angliei va face ca acomodarea lui sa dureze ceva , sau chiar sa nu se regaseasca.
Raman la convingerea ca Suarez s-ar fi potrivit mai mult pe sistemul lu arsenal, insa wenger doarme in ghete dupa cum arata campania de transferuri inexistenta din aceasta iarna a tunarilor. Arsenal este inca in cautarea lui Henry din pacate. Pe van persie l-au distrus accidentarile desi a dat semne de revenire in ultimul timp , iar chamack nu m-a convins in nici un fel.
Altidore de la villareal imprumutat pana in sfarsit de an la Bursaspor...
David Luiz de la Benfica la Chelsea pentru 21 milioane de euro.
Giovani Dos Santos (imi place mult jucatorul asta) imprumutat de Tottenham la Racing Santander.
El-Hadji Diouf imprumutat de Blackburn la Rangers.
Eidur Gudjonshen imprumutat de Stoke la Fulham.
Daniel Sturridge imprumutat de Chelsea la Bolton.
Torres isi doreste performanta , asa cum si-a dorit si Owen atunci cand a plecat de la Liverpool.Dragoste cu forta nu se poate.Prevad un viitor sumbru pentru Liverpool , cu un Luis Suarez talentat , dar cu o placere extraordinara de a se juca cu mingea si de a rata exasperant si cu Caroll care nu cred ca va confirma.
In plus , trecerea lui suarez de la campionatul olandei care este unul slabut, la cel al angliei va face ca acomodarea lui sa dureze ceva , sau chiar sa nu se regaseasca.
Raman la convingerea ca Suarez s-ar fi potrivit mai mult pe sistemul lu arsenal, insa wenger doarme in ghete dupa cum arata campania de transferuri inexistenta din aceasta iarna a tunarilor. Arsenal este inca in cautarea lui Henry din pacate. Pe van persie l-au distrus accidentarile desi a dat semne de revenire in ultimul timp , iar chamack nu m-a convins in nici un fel.
Nu doarme in ghete Arsene. Pur si simplu stie ca fotbalul nu se face cu sutele de milioane. El refuza an de an zeci de milioane de lire buget de transferuri,pentru ca an de an mai apare cate un Song,Denilson,Jack Wilshire(cred ca am scris bine) sau altii. D-aia zici tu ca doarme in ghete. Oricum jocul lui Arsenal e la ani lumina de jocul lui Chelsea sau Liverpool.
Nu doarme in ghete Arsene. Pur si simplu stie ca fotbalul nu se face cu sutele de milioane. El refuza an de an zeci de milioane de lire buget de transferuri,pentru ca an de an mai apare cate un Song,Denilson,Jack Wilshire(cred ca am scris bine) sau altii. D-aia zici tu ca doarme in ghete. Oricum jocul lui Arsenal e la ani lumina de jocul lui Chelsea sau Liverpool.
Wenger isi doreste performanta , la fel ca si cei ce sunt fani arsenal , mereu suntem aproape , dar fara vreo 2 achizitii trasnet nu poti sa faci saltul ala de care e nevoie pentru a castiga trofeul. Imi place politica lui arsenal, dar nu e de ajuns sa cresti tineri. Iti trebuie experienta catorva jucatori maturi si foarte bine cotati.
Wenger isi doreste performanta , la fel ca si cei ce sunt fani arsenal , mereu suntem aproape , dar fara vreo 2 achizitii trasnet nu poti sa faci saltul ala de care e nevoie pentru a castiga trofeul. Imi place politica lui arsenal, dar nu e de ajuns sa cresti tineri. Iti trebuie experienta catorva jucatori maturi si foarte bine cotati.
Catorva, adica 2-3 ar fi de ajuns cred eu, cate unul in fiecare compartiment.